Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

tatlım bende zaten gastrit var önceden hep bulanırdı ama nezmandır durmuştu bulanmıyodu kaç aydır... göğüs hassasiyetide benim adete yakın hiç olmazdı yani hiç ama hiç göğüs ağrısı bilmem ben cnm ya ben haplara yoruyorum yan etkilerde yazıyor göğüs hassasiyeti bulantı die ama hayıtta hassasiyeti engellermiş dindiriyomuş nie ağrıyo inan bvilmiyorum dokunulmuo resmen...haplarım bitmedi test yaptırmakta istemiom cnmya hayal kırıklığı oluo ben zaten eminim hamile deilim
cnm okudum evet bende artık drlara ısrar edecem yapalım die baksana bekle bkle o tek yumide gidecek allah korusun

inş canım vardır bebeğin süpriz yapmıştır sana

baharcım yarın bizleride habersiz bırakma çok merak ederim sonra canım Allahım hakında hayırlısı neyse o olsun inş bebişin sana sağlıklı ve hayırlı evlat olur canım..Allahn izniyle umuduz olucan..yarın 3 ayların başlangıcı canım mevlem bu günlerin hürmetine inş yüzünü güldürcek..

evet baharcım bizimde ihtiyacımız bir yumoş zaten canım bitane olsun bize bebiş olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inş..

bende eminim ama yinede bir umut var canım hayal kırıklığı yok olsada bir şekilde hep atlatmadıkmı canım Allah ol derse olucak fsh bahane ne imkansız hamile kalamsın denmiş gebe kalmışlar öyle umutsuz olma bu ay olmasa bidaki ay pes etmek yok yolumuza devam Allahın izniyle... ben bir gün olucağına inanıyorum..

cnm tabiki pes etmek yok ama sanki hamile kalamıcakmıuşım hiç gibime gelio artık.... neden bilmem oysaki rabbimden hiç umudumu kesmiyorum ama artık gebelik uzak gelmeye başladı bana cnm sendedemi rahim inceliği var sanki öle bişi okudum

kistim olduğu ay fsh düşüktü 11 üç ay önceydi ama e2 çok yüksek çıkınca 250 yakındı ultrasondada kist görmüştü doktorum ben yinede ısrarcı davranmıştım tedavime devam edicem diye doktoruma bu şekilde imkansız hamile kalamasın hem rahimde ince bu ay doğum kontrol hapı kulan demişti ve o ay bayağ bir geçikme yaşadım ben adete 45 gün olmuştum kist yüzünden hapı kulandım herşey normale döndü fsh hariç öyle işte canım hikayemiz birbirimize benziyo yinede ben hiç umudumu kaybetmiyorum yaşım sendende büyük tüp daha az şansım var.. bence yaşın ilerlemeden bir çaresini bul tüp yaptır ihmal etme...

biz elimizden geleni yapıcaz takdir Allahın canım...

cnm aklında bulunsun aslanpençesi ve civanperçeminden uzak dur çünkü rahmi dahada inceltiyomuş... ben bakalım bu adetle soğan kürü yapıcam inş. emeklerimizin karşılığını alırız ben yapsalar hemen yaptırcamda drlar hayattan soğuttular resmen fsh duyunca direk yolluyolar beni ama bu defa ısrar edecem yapsınlar denemek istiyorum

ben bitkisel hiç bişey içemiyorum canım midem almıyo çıkartıyorum soğan kürünü hele hiç içemem çok denedim içmeye ama her defasında istifra etim hiç sorma benim ilk gitiğim doktorum bana senin hiç çocuğun olmaz demişti fsh görünce tüp bebektede yüzde bir şansın var demişti bu arad benim amh 0.16 çıkmıştı dünyam başıma yıkıldı sanki bir ay ağladım ama ahtım olsun hamile kalyım ona gidicem hani olmaz demiştiniz ya bakın hamileyim diycem uraşmak istemeyen der canım başka doktorlar bulmanı tavsiye ediyorum doktorun seni önce rahatlatması ve ona güvenmen çok önemli sen istanbula gelmeyi niy düşünmüyosun dış ülkeden gelenler var bebiş için her zorluğa razıyım ben yeterki olsun canım bir düşün bu doktor iyi biri bahçecide çok iyi bir merkez bende ona gitmeyi düşünüyorum aslında bende..

baharda canlı örneğimiz bize umut oldu olucakta inş..

cnm beni anlayan bana faydalı olabilecek başarılı drlar nerdeyse ben neresi olursa olsun gitmeyi çok istiyorum ama eşimin işinden dolayı öyle sık sık şehir dışına gitme imkanımız yok ve eğer şehir dışınada gidersek ancak mini tüp yaptırabilirim çünkü kalmaydı yeme içmeydi tüp masrafı falan bize 10 11 milyara denk gelecek istanbulda hiç akrabamız yok izmirde var bide istanbuldaki mini tüpler izmirdekinden pahalı şehir dışı olursa bi tek izmir uygun sanırım bize cnmya ankaradada mini yapan tek gürgan klinik var onu aradım geçen santraldaki yetkili kişiye bağlayacağına saçma sapan beni 2 saat telde oyaladı sorduğu sorulara bak ev adresin cep numaran annenin adı annenin adresi eşinin işi daha büssürü yani tedaviyle ilgili tek bi bilgiye ulaşamadım ömrüm ikametgah adersiyle geçti telde bi türlü anlaşaöamdık en sonunda bağırdım yetkiliye bağla dedim bunları sölemessen bağlamam dedi bende yüzüne kapattım

canım ben önce normal tüp düşünüyorum sonra ikinci şansımı minide denemek isterim bakalım değerlerimiz iyi olsunda fsh geçtim artık kist yada rahim inceliği çıkmasın inş canım hakımızda hayırlısı canım...

evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun neyse iyi geceler cnm görüşürüz tekrar

ÜMMUcuğum , ben bu mesajına cevap vermemişim, görmemişim,,, neyse ne durumdasın,,,, ben adet bekliyorum..... tek yumim var dolapta, ya transefer ya da yine yumi toplama,,,,kararım belirsiz.... ya da rahim inceliği için histereskopi.... ikilemler ikilemlerr....... öptüm canım

selamm: canım 3: geçen ay 3 folikül görülmüştü 1 büyüdü iptal olmuştu canım..bu ayda tek folikül görüldü..doktor femara başlattı salı günü muayene..gelişim olursa iğneye geçilicek..ne kadar ilgiç bi vuct yapımız var :))ama endoda bendede sorun var..tedavi esnasında ada çayı içsem ters etki yaparmı acaba..alışalış senin nasıl gidiyor..tekrar tedaviye başlıycakmısın..belli olmuyo bi bakıyosun boş çıkıyor bi bakıyosun 3 4 yumurta ..bi bakıyosun bir tane allahım işallah yardımcımız olsun beişlerimize kavuştursun en kısa zamanda ..

arkadaşlar değerimiz 279.27 allaha şükürler olsun bebeğim beni bırakmıcak inş çarşamba tekrar kontrle gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş..allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamnda..

canım HERKES kurler icin farklı bigı verıyor. sasırdım artık. ben de 2 haftadır hergun hepsının karısımı 2 bardak cay ıcıyorum.(adacayı.arslanpencesi, melısa, cobancantası) bakalım ne olacak. adet gelınce de kararsızım. endoyu mu takıp edyım, yumurtamı toplayım. yoksa 1 adet donmusu mu transfer edeyım .... sana basarılar.....

Polyanna, araştırmışsın anladığım kadarıyla, İstanbulda tüp fiyatları ne kadar? Bir de en iyi hangi merkez acaba? Ben 2 ke ege ünide yaptırdm. 15 gün süren. Mini dediğiniz bu sanırım değil mi? Benimki miniydi o zaman. Peki diğeri nasıl oluyor, Ege de hiç duymadım daha uzun uygulama. Benim rezerv azlığı var zaten. Sanırım diğerinde 1 ay önce baskılayıcı falan kullanıyorlar değil mi? Sizce hangi yöntem hangi merkez daha iyi?

kızlar bende sanırsam bir daha ki denemiyi istanbulda yaptıracağım benim klinik bugun duyduğum bir şey yüzünden beni sinir etti.hayırlısı olsun bakalım.umut yada memorialı düşeneceğim.alfabe canım sen nasılsın buldunmu dha hapını bende bekliyorum...

Dr konusunda bana da bilgi verir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…