Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Eczanelerde bulamadım canım. Ama Nurancığım sağolsun, varmış onda , gönderdi bana. Ayy, dedim, işallah bana da bulaşır bu ilaçla. Ne de olsa önce Nuran kullandı. Üff sorma nasılsın diye. Dr bana 1 adet ara verip başlayabilirsin dedi, ama ben 2 ara düşünüyorum. Okullar kapansın diyorum, ondan sonra kocişle beraber gideyim, hem tatil yapayım hem tedavi olayım diyorum. Bu seferkini de Ege Ünide yaptıracağım, gene olmazsa diğerinde İstanbul'a gideceğim. Bazen her şeyden el etek çekesim geliyor, yeni yeni kendime geliyorum.Psikolojik olarak çok yıpranmışım gerçekten. Ama sonradan, yok diyorum, olana kadar, drlar artık uğraşma diyene kadar denemeye devam edeceğim diyorum. Böyle gelgitler arasında sürüp gidiyor işte yaşam. O yüzden, kocam da yanımda olsun, Çeşme tarafında uygun bir otel, pansiyon bulup tatille birlikte 2sini aradan çıkarayım diye düşündüm. Hep psikolojik olarak daha rahat olurum belki. Ama tabi,3 de olmazsa diye, şimdiden İstanbulu araştırmak istiyorum ki vakit kaybı olmasın. Okullar açılmadan 2 kere daha denerim en azından. Tedavi sırsında denize girmenin sakıncası olur mu acaba?

Bir de ben dhea 25 mg diye başlık açtım canım, Konyadaki ithalatçı firma 15inden sonra gelecek dedi, önümüzdeki hafta sonuna kadar onlar aramazsa ben arayacaım, öğrenince yazarım topiğe, arada bak sen de.

doktoruna danıştınmı..hakkında hayırlısı ne ise o yönde ilerllesin işallah...benim şu anda içmem uygun olurmu bilmiyorum..allah başarılı kılsın tedavilerimizi ...

ne kakadar güzel bir haber mübarek üç aylarda canım.
Baharcığım neler yaptın tedavi öncesi tek tek anlat bizim buna çok ihtiyacımız var bu mucize bebişede.

ne kakadar güzel bir haber mübarek üç aylarda canım.
Baharcığım neler yaptın tedavi öncesi tek tek anlat bizim buna çok ihtiyacımız var bu mucize bebişede.

canım burdan duyduğum şeyleri yapmaya çalıştım bende bal tarçın çörekotu 2 ay kadar bitki çaylarından hayıt adaçayı aslan pençesi içtim tedaviye başlayınca 1buçuk ay kadar dhea kullandım başkada bişey yapmadım kendimi önce allaha sonra doktora bıraktım çok dua ettim o dualarında faydası olduğunu düşünüyorum meryem suresi 4444 tefriciye 70000 lemyelid yasin ismi azam duası kenzul arş duası bebeğim düşmemesi için 99defa ya mübdi çekiyoruz eşimle beraber elimizi karnıma koyarak

canım sen yeterince araştırdın mı, ege de herkese aynı protokol uyguyanıyormuş doğrumu,,,, öyleyse bilemiyorum ama, etkilemekte istemem..... sen 3.cüyü kent hastanesi veya tınaztepe (bahar35 in hamile kaldığı yer) denesene.... istanbula gidersen de memorial semra hanım derim ben...... tınaztepeyi ben de merak ediyorum,, ordaki doktor özel ege tüp bebekten gitmiş, 12 yıllık öncesi var yani..... kent dersen ben zaten oraya gidiyorum...... memnunum , ama birkaç transfer yaşamadan başka yere gitmem anlamsız olur.... sen acaba 3.cüyü başka bir yerde mi denesen diye düşünüyorum.... seni eski topiğimizden tanıdığım için yaşadıklarını da az çok biliyorum..... adet ne zaman , o zamana kadar iyice düşün, araştır . derim.

Bir de ben dhea 25 mg diye başlık açtım canım, Konyadaki ithalatçı firma 15inden sonra gelecek dedi, önümüzdeki hafta sonuna kadar onlar aramazsa ben arayacaım, öğrenince yazarım topiğe, arada bak sen de.
Konya ya ben ulaşamadım, telf. hep meşgul... sen nerden nasıl ulaştın ki. inşallah gelir, bana da pufy göndermişti az kaldı.... bu arada ben kendi arzumla ocean (omega3) , previt positive (vitamin), biesteron,folidoce,coraspirin içiyorum... hergün 2 bardak adacayı,melisa,aslanpencesi,çobancantası karışımı içiyorum... bir de hayıt içecem...... narsuyu da içecem.... sıkıldım olacak olsun artık..... unutmak lazım belki ama unutulmuyor da... kafa rahat olsa iyi olur ama olmuyor....... kararını bizlerle paylaş canım.
doktoruna danıştınmı..hakkında hayırlısı ne ise o yönde ilerllesin işallah...benim şu anda içmem uygun olurmu bilmiyorum..allah başarılı kılsın tedavilerimizi ...
vallahi ben kafama göre içeceğim........ benim doktorum bitkisellere birşey demiyor.......... sanırım psikolojimizi rahatlatıyorsa içebiliriz diye düşünüyor........
baharcım, belki senin doktorunla tanışmaya gideceğim...... bir negatif transferim varya, diğerini transfer ettirmeden gidip onunla da tanışayım diyorum........ alternatif düşünürsem bilgilenmek için,,,,,,,, hoşuma giden fsh ye takılmaması ......... birde bu duaları nasıl okuyorsun,,, o kadar binli dualarını karıştırırım ben...... bir de çok zaman almazmı...... ama yine de yapmak lazım......manevi güç de çok önemliiii......okuyunca rahatlıyorum ama o kadarını okuyamam gibi geliyor........

bunu bi yerde okudum bilginizeee

BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER doktor HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 yemek KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!

çok sevindim canım bebişin seni bırakmamış sen bize çok büyük umut oldun aspirin kulandınmı canım sen...

mrb alfabe cnm bi arkadaş dhea gelmiş aldım falan yazmış sanırım izmirde bulmuş..
oyyyy bahar maşallah kuzum ya çok sevindim darısı bizlerin başına

cnm ben bikaç merkez aradım ve çevremde gidenlerle konuştum.. sen isatnbuldamı yaşıyosun biz şehirdışı oldu için bize otel yeme içme çok masraf çıkacak die istanbuldan vazgeçtim... jinemed yapıyor miniyi ve bikaç merkez daha yapıyor genelde bilmiyolar mini tüp die bişi .. cnm mini tüp dedikleri fsh sı yüksek rezervleri az insanlara daha çok uygulanıyormuş ve az ilaçla uygulanıyormuş... fiyatıda klasik tüpün nerdeyse yarısı kadar bişi yani daha uygun fiyatı.. tek yumi bile olsa onu istersen dondurup biriktirip daha sonraki aylar transfer ediliomuş istersen tek yumiyi transfer ediolarmış yani avantajları çok.. klasik tüpte iğne ilaç yüksek doz ve çok kullanılıyorya minide ilaç az kullanılıyor tamamen doğal büyüyor yumiler... bu minide fshsı yüksek olanlarda başarılı olabiliyor...genelde cnm mini tüpte klasik tüpte 15 günde bitiyormuş..uzun protokol deilse tabi..bende istanbulda bikaç merkezle konuştum miniyi 5milyara falan geliyor ee biz şehir dışından gelecez dahada masrafımız olacak.. izmir bu konuda daha uygunmuş ben oraya gidecem olursa hem akrabalarda var orda kalırız.. alısalıs abla sölemişti sanırım 1750 dolar gibi fiyatı izmirde yanılmıyosam ...........yanılıosam düzeltiver alısalıs ablacım :)

tabiki git bi görüş abla bi fikir alırsın..insan bişeyi başarmak istiyosa gözünde büyümüyo hiçbirdua daha ne okuyabilirim diye araştırıyorum bebeğime kavuşmak için kaybetmemek için... birde fetih sureside vardı 7 günde 41 defa...70000 lemyelid 1 haftada kendim bitirdim...4444 duayıda bu durumumu bilen yakınlarımla ailemle beraber okuduk..meryem suresinide tedaviye başlayınca evde 72 tane okuttuk..dualarla başladık..allahım karşılığını verdi inş bebeğimi bana bağışlar sonuna kadar benimle kalır..bebek için bütün zamanım feda olsun abla böle düşümüp durup kafaya takasıya dualarla uğraşmak rahatlatıyo insanı..

inş canm allahım sizlerede nasip etsin..

canım seni çok iyi anlıyorum.ne yapalım bu sınavı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin rabbim insallah.sakın umutsuzluğa kapılma bendede aynı şeyler oluyor bazen sonra diyorum kendime saçmalama kelebek sakin ol rabbine sıgın.kendine gel diyorum böyle böyle moralimi düzeltiyorum.bunu yapmassam zaten çoktan tırlatırdım herhalde çok güçlü insanlarmışız zaten rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş.tedavine gelecek olursak bencede güzel bir fikir tatile çıkarsın insallah bebişi alıp dönersin.denize girmende bir sakınca yok gibi ama enfeksiyon kapa bilirsin.önlemini alırsan bir sorun olmaz.sen yinede doktoruna sorarsın canım....bu kez bebişin gelir insallh hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

doğru canım 1750 dolar ve 200 tl ilaçlar.....

haklısın canım,, okuyalım rahatlayalım......

evet kent hastanesi....

az önce sordum sana , gördemin sanırım. söyle yani.

canım sen yeterince araştırdın mı, ege de herkese aynı protokol uyguyanıyormuş doğrumu,,,, öyleyse bilemiyorum ama, etkilemekte istemem..... sen 3.cüyü kent hastanesi veya tınaztepe (bahar35 in hamile kaldığı yer) denesene.... istanbula gidersen de memorial semra hanım derim ben...... tınaztepeyi ben de merak ediyorum,, ordaki doktor özel ege tüp bebekten gitmiş, 12 yıllık öncesi var yani..... kent dersen ben zaten oraya gidiyorum...... memnunum , ama birkaç transfer yaşamadan başka yere gitmem anlamsız olur.... sen acaba 3.cüyü başka bir yerde mi denesen diye düşünüyorum.... seni eski topiğimizden tanıdığım için yaşadıklarını da az çok biliyorum..... adet ne zaman , o zamana kadar iyice düşün, araştır . derim.

kızlar, bahar, polyanna , alfabe canlı selam, gece kuşları nöbette yine.......

Merhaba canim merak etme folikul kistleri en gec 2 regl donemi sonra geciyor gecmis olsun. Bende de olusmustu doktor promoult n vermisti. Bakalim preseed bu ay sonuc verecek mi? Gecen ay olmadi bu ay 6 gun sonra belli olur pek sanmiyorum ama umut iste::)) Canim ovulasyon testiyle birlikte al bence ben onlari da kullaniyorum.yoksa bilmeden bosa gider. Insallah Allah en kisa zaman da sana da bana da ve dileyen herkese dileklerini yani guzel bebislerini verir:::)) sonucu yazarim canim gorusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…