kızlar bende sanırsam bir daha ki denemiyi istanbulda yaptıracağım benim klinik bugun duyduğum bir şey yüzünden beni sinir etti.hayırlısı olsun bakalım.umut yada memorialı düşeneceğim.alfabe canım sen nasılsın buldunmu dha hapını bende bekliyorum...
canım HERKES kurler icin farklı bigı verıyor. sasırdım artık. ben de 2 haftadır hergun hepsının karısımı 2 bardak cay ıcıyorum.(adacayı.arslanpencesi, melısa, cobancantası) bakalım ne olacak. adet gelınce de kararsızım. endoyu mu takıp edyım, yumurtamı toplayım. yoksa 1 adet donmusu mu transfer edeyım .... sana basarılar.....
arkadaşlar değerimiz 279.27 allaha şükürler olsun bebeğim beni bırakmıcak inş çarşamba tekrar kontrle gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş..allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamnda..
ne kakadar güzel bir haber mübarek üç aylarda canım.
Baharcığım neler yaptın tedavi öncesi tek tek anlat bizim buna çok ihtiyacımız var bu mucize bebişede.
Polyanna, araştırmışsın anladığım kadarıyla, İstanbulda tüp fiyatları ne kadar? Bir de en iyi hangi merkez acaba? Ben 2 ke ege ünide yaptırdm. 15 gün süren. Mini dediğiniz bu sanırım değil mi? Benimki miniydi o zaman. Peki diğeri nasıl oluyor, Ege de hiç duymadım daha uzun uygulama. Benim rezerv azlığı var zaten. Sanırım diğerinde 1 ay önce baskılayıcı falan kullanıyorlar değil mi? Sizce hangi yöntem hangi merkez daha iyi?
Konya ya ben ulaşamadım, telf. hep meşgul... sen nerden nasıl ulaştın ki. inşallah gelir, bana da pufy göndermişti az kaldı.... bu arada ben kendi arzumla ocean (omega3) , previt positive (vitamin), biesteron,folidoce,coraspirin içiyorum... hergün 2 bardak adacayı,melisa,aslanpencesi,çobancantası karışımı içiyorum... bir de hayıt içecem...... narsuyu da içecem.... sıkıldım olacak olsun artık..... unutmak lazım belki ama unutulmuyor da... kafa rahat olsa iyi olur ama olmuyor....... kararını bizlerle paylaş canım.Bir de ben dhea 25 mg diye başlık açtım canım, Konyadaki ithalatçı firma 15inden sonra gelecek dedi, önümüzdeki hafta sonuna kadar onlar aramazsa ben arayacaım, öğrenince yazarım topiğe, arada bak sen de.
vallahi ben kafama göre içeceğim........ benim doktorum bitkisellere birşey demiyor.......... sanırım psikolojimizi rahatlatıyorsa içebiliriz diye düşünüyor........doktoruna danıştınmı..hakkında hayırlısı ne ise o yönde ilerllesin işallah...benim şu anda içmem uygun olurmu bilmiyorum..allah başarılı kılsın tedavilerimizi ...
baharcım, belki senin doktorunla tanışmaya gideceğim...... bir negatif transferim varya, diğerini transfer ettirmeden gidip onunla da tanışayım diyorum........ alternatif düşünürsem bilgilenmek için,,,,,,,, hoşuma giden fsh ye takılmaması ......... birde bu duaları nasıl okuyorsun,,, o kadar binli dualarını karıştırırım ben...... bir de çok zaman almazmı...... ama yine de yapmak lazım......manevi güç de çok önemliiii......okuyunca rahatlıyorum ama o kadarını okuyamam gibi geliyor........canım burdan duyduğum şeyleri yapmaya çalıştım bende bal tarçın çörekotu 2 ay kadar bitki çaylarından hayıt adaçayı aslan pençesi içtim tedaviye başlayınca 1buçuk ay kadar dhea kullandım başkada bişey yapmadım kendimi önce allaha sonra doktora bıraktım çok dua ettim o dualarında faydası olduğunu düşünüyorum meryem suresi 4444 tefriciye 70000 lemyelid yasin ismi azam duası kenzul arş duası bebeğim düşmemesi için 99defa ya mübdi çekiyoruz eşimle beraber elimizi karnıma koyarak
arkadaşlar değerimiz 279.27 allaha şükürler olsun bebeğim beni bırakmıcak inş çarşamba tekrar kontrle gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş..allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamnda..
mrb alfabe cnm bi arkadaş dhea gelmiş aldım falan yazmış sanırım izmirde bulmuş..Bir de ben dhea 25 mg diye başlık açtım canım, Konyadaki ithalatçı firma 15inden sonra gelecek dedi, önümüzdeki hafta sonuna kadar onlar aramazsa ben arayacaım, öğrenince yazarım topiğe, arada bak sen de.
oyyyy bahar maşallah kuzum yaarkadaşlar değerimiz 279.27 allaha şükürler olsun bebeğim beni bırakmıcak inş çarşamba tekrar kontrle gidicez belki keseyide görürüz allahım bebeğimi bana bağışlasın inş..allahım sizlerede nasip etsin en yakın zamnda..
Polyanna, araştırmışsın anladığım kadarıyla, İstanbulda tüp fiyatları ne kadar? Bir de en iyi hangi merkez acaba? Ben 2 ke ege ünide yaptırdm. 15 gün süren. Mini dediğiniz bu sanırım değil mi? Benimki miniydi o zaman. Peki diğeri nasıl oluyor, Ege de hiç duymadım daha uzun uygulama. Benim rezerv azlığı var zaten. Sanırım diğerinde 1 ay önce baskılayıcı falan kullanıyorlar değil mi? Sizce hangi yöntem hangi merkez daha iyi?
canım sen yeterince araştırdın mı, ege de herkese aynı protokol uyguyanıyormuş doğrumu,,,, öyleyse bilemiyorum ama, etkilemekte istemem..... sen 3.cüyü kent hastanesi veya tınaztepe (bahar35 in hamile kaldığı yer) denesene.... istanbula gidersen de memorial semra hanım derim ben...... tınaztepeyi ben de merak ediyorum,, ordaki doktor özel ege tüp bebekten gitmiş, 12 yıllık öncesi var yani..... kent dersen ben zaten oraya gidiyorum...... memnunum , ama birkaç transfer yaşamadan başka yere gitmem anlamsız olur.... sen acaba 3.cüyü başka bir yerde mi denesen diye düşünüyorum.... seni eski topiğimizden tanıdığım için yaşadıklarını da az çok biliyorum..... adet ne zaman , o zamana kadar iyice düşün, araştır . derim.
Konya ya ben ulaşamadım, telf. hep meşgul... sen nerden nasıl ulaştın ki. inşallah gelir, bana da pufy göndermişti az kaldı.... bu arada ben kendi arzumla ocean (omega3) , previt positive (vitamin), biesteron,folidoce,coraspirin içiyorum... hergün 2 bardak adacayı,melisa,aslanpencesi,çobancantası karışımı içiyorum... bir de hayıt içecem...... narsuyu da içecem.... sıkıldım olacak olsun artık..... unutmak lazım belki ama unutulmuyor da... kafa rahat olsa iyi olur ama olmuyor....... kararını bizlerle paylaş canım.
vallahi ben kafama göre içeceğim........ benim doktorum bitkisellere birşey demiyor.......... sanırım psikolojimizi rahatlatıyorsa içebiliriz diye düşünüyor........
baharcım, belki senin doktorunla tanışmaya gideceğim...... bir negatif transferim varya, diğerini transfer ettirmeden gidip onunla da tanışayım diyorum........ alternatif düşünürsem bilgilenmek için,,,,,,,, hoşuma giden fsh ye takılmaması ......... birde bu duaları nasıl okuyorsun,,, o kadar binli dualarını karıştırırım ben...... bir de çok zaman almazmı...... ama yine de yapmak lazım......manevi güç de çok önemliiii......okuyunca rahatlıyorum ama o kadarını okuyamam gibi geliyor........
çok sevindim canım bebişin seni bırakmamış sen bize çok büyük umut oldun aspirin kulandınmı canım sen...
mrb alfabe cnm bi arkadaş dhea gelmiş aldım falan yazmış sanırım izmirde bulmuş..
oyyyy bahar maşallah kuzum yaçok sevindim darısı bizlerin başına
cnm ben bikaç merkez aradım ve çevremde gidenlerle konuştum.. sen isatnbuldamı yaşıyosun biz şehirdışı oldu için bize otel yeme içme çok masraf çıkacak die istanbuldan vazgeçtim... jinemed yapıyor miniyi ve bikaç merkez daha yapıyor genelde bilmiyolar mini tüp die bişi.. cnm mini tüp dedikleri fsh sı yüksek rezervleri az insanlara daha çok uygulanıyormuş ve az ilaçla uygulanıyormuş... fiyatıda klasik tüpün nerdeyse yarısı kadar bişi yani daha uygun fiyatı.. tek yumi bile olsa onu istersen dondurup biriktirip daha sonraki aylar transfer ediliomuş istersen tek yumiyi transfer ediolarmış yani avantajları çok.. klasik tüpte iğne ilaç yüksek doz ve çok kullanılıyorya minide ilaç az kullanılıyor tamamen doğal büyüyor yumiler... bu minide fshsı yüksek olanlarda başarılı olabiliyor...genelde cnm mini tüpte klasik tüpte 15 günde bitiyormuş..uzun protokol deilse tabi..bende istanbulda bikaç merkezle konuştum miniyi 5milyara falan geliyor ee biz şehir dışından gelecez dahada masrafımız olacak.. izmir bu konuda daha uygunmuş ben oraya gidecem olursa hem akrabalarda var orda kalırız.. alısalıs abla sölemişti sanırım 1750 dolar gibi fiyatı izmirde yanılmıyosam ...........yanılıosam düzeltiver alısalıs ablacım :)
Eczanelerde bulamadım canım. Ama Nurancığım sağolsun, varmış onda , gönderdi bana. Ayy, dedim, işallah bana da bulaşır bu ilaçla. Ne de olsa önce Nuran kullandı. Üff sorma nasılsın diye. Dr bana 1 adet ara verip başlayabilirsin dedi, ama ben 2 ara düşünüyorum. Okullar kapansın diyorum, ondan sonra kocişle beraber gideyim, hem tatil yapayım hem tedavi olayım diyorum. Bu seferkini de Ege Ünide yaptıracağım, gene olmazsa diğerinde İstanbul'a gideceğim. Bazen her şeyden el etek çekesim geliyor, yeni yeni kendime geliyorum.Psikolojik olarak çok yıpranmışım gerçekten. Ama sonradan, yok diyorum, olana kadar, drlar artık uğraşma diyene kadar denemeye devam edeceğim diyorum. Böyle gelgitler arasında sürüp gidiyor işte yaşam. O yüzden, kocam da yanımda olsun, Çeşme tarafında uygun bir otel, pansiyon bulup tatille birlikte 2sini aradan çıkarayım diye düşündüm. Hep psikolojik olarak daha rahat olurum belki. Ama tabi,3 de olmazsa diye, şimdiden İstanbulu araştırmak istiyorum ki vakit kaybı olmasın. Okullar açılmadan 2 kere daha denerim en azından. Tedavi sırsında denize girmenin sakıncası olur mu acaba?
mrb alfabe cnm bi arkadaş dhea gelmiş aldım falan yazmış sanırım izmirde bulmuş..
oyyyy bahar maşallah kuzum yaçok sevindim darısı bizlerin başına
cnm ben bikaç merkez aradım ve çevremde gidenlerle konuştum.. sen isatnbuldamı yaşıyosun biz şehirdışı oldu için bize otel yeme içme çok masraf çıkacak die istanbuldan vazgeçtim... jinemed yapıyor miniyi ve bikaç merkez daha yapıyor genelde bilmiyolar mini tüp die bişi.. cnm mini tüp dedikleri fsh sı yüksek rezervleri az insanlara daha çok uygulanıyormuş ve az ilaçla uygulanıyormuş... fiyatıda klasik tüpün nerdeyse yarısı kadar bişi yani daha uygun fiyatı.. tek yumi bile olsa onu istersen dondurup biriktirip daha sonraki aylar transfer ediliomuş istersen tek yumiyi transfer ediolarmış yani avantajları çok.. klasik tüpte iğne ilaç yüksek doz ve çok kullanılıyorya minide ilaç az kullanılıyor tamamen doğal büyüyor yumiler... bu minide fshsı yüksek olanlarda başarılı olabiliyor...genelde cnm mini tüpte klasik tüpte 15 günde bitiyormuş..uzun protokol deilse tabi..bende istanbulda bikaç merkezle konuştum miniyi 5milyara falan geliyor ee biz şehir dışından gelecez dahada masrafımız olacak.. izmir bu konuda daha uygunmuş ben oraya gidecem olursa hem akrabalarda var orda kalırız.. alısalıs abla sölemişti sanırım 1750 dolar gibi fiyatı izmirde yanılmıyosam ...........yanılıosam düzeltiver alısalıs ablacım :)
tabiki git bi görüş abla bi fikir alırsın..insan bişeyi başarmak istiyosa gözünde büyümüyo hiçbirdua daha ne okuyabilirim diye araştırıyorum bebeğime kavuşmak için kaybetmemek için... birde fetih sureside vardı 7 günde 41 defa...70000 lemyelid 1 haftada kendim bitirdim...4444 duayıda bu durumumu bilen yakınlarımla ailemle beraber okuduk..meryem suresinide tedaviye başlayınca evde 72 tane okuttuk..dualarla başladık..allahım karşılığını verdi inş bebeğimi bana bağışlar sonuna kadar benimle kalır..bebek için bütün zamanım feda olsun abla böle düşümüp durup kafaya takasıya dualarla uğraşmak rahatlatıyo insanı..
doğru canım 1750 dolar ve 200 tl ilaçlar.....
haklısın canım,, okuyalım rahatlayalım......
coraspin kullanıyorum canm..inş sizlerinde olcak..
cnm ben omega folik aist arginmax hayıt aldım bulabilirsem dhea alıcam oda sanırım ayın 15 inde kesin geliomuş bi arkadaş öle dedi..şuan doğ.kont hapıda kullanıyorum ben kist var demişti dr...ilaç bitki hepsinden gınaaa geldi çok sıkıldım ama mecburen katlanıyorum işte.. cnm bende bu ay preseed almayı düşünmüştüm ovu testide alayım demiştim ama dr d.kont hapı verince bu ay boşuna almıyim dedim...bi umut işte dediğin gibi acaba olurmu kendiliğinden die...hiç umudum olmasa bile işte çaresizlik .....rabbim yardımcımız olsun cnm inş. hepimiz vakti zamanımız gelince yavrularımızı kucağımıza alırız hayırlısıyla sağlıklısıyla......
inş canım ALLAHIN İZNİYLE bende bir ay kulandım bıraktım coraaspırin kulanmaya bende devam ediyim bari ne zamandan beri kulanıyosun coraspirin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?