Merhaba canim merak etme folikul kistleri en gec 2 regl donemi sonra geciyor gecmis olsun. Bende de olusmustu doktor promoult n vermisti. Bakalim preseed bu ay sonuc verecek mi? Gecen ay olmadi bu ay 6 gun sonra belli olur pek sanmiyorum ama umut iste::)) Canim ovulasyon testiyle birlikte al bence ben onlari da kullaniyorum.yoksa bilmeden bosa gider. Insallah Allah en kisa zaman da sana da bana da ve dileyen herkese dileklerini yani guzel bebislerini verir:::)) sonucu yazarim canim gorusuruz...
baharcım msj gönmerdin galiba nasıl gidiyo hamilelik canım başladımı belirtilerin canım doktor bebişin kaç haftalıkmış canım...
baharcım msj gönmerdin galiba nasıl gidiyo hamilelik canım başladımı belirtilerin canım doktor bebişin kaç haftalıkmış canım...
canım ensonki msjın coraspinle ilgiliydi kaç aydır kullanıyosun bende kullanayım falan demişsin ona cevap verdim ama başka yeni msj göremedim bakıyorum bulamıyorum..
cnm coraspin ne işe yarıyor neden kullanıyodun
canım ensonki msjın coraspinle ilgiliydi kaç aydır kullanıyosun bende kullanayım falan demişsin ona cevap verdim ama başka yeni msj göremedim bakıyorum bulamıyorum..
kan sulandırıcı canım gebelik oluşursa bebeğin daha rahat tutunması beslenmesi için galiba..ama birçok rahatsızlığada iyi geliyo herkes kullanabilir bi sakıncası yok
cnm kan pıhtılaşmasımı vardı sende...
hayır yok bunu herkese veriyo doktorlar tüp tedavisine başladığımızda vermişti..
anladım cnm daha ben tedaviye bile başlayamadığım için bilemedim bu gidişlede başlayamıcam hiç sanırım ama öğrendiğim iyi oldu saol kuzum..
inş canım başlarsın en yakınzamnda tedaviye belkide başlamadan bebeğin süpriz yapar inş gerek kalmaz tedaviye falan
inş. cnm aminnnnnnnnnnnn... rabbim daha fazla bekletmesin ve isteyen herkese bana da nasip etsin sende kucağına sağlıkla alırsın inş. cnm... ama sanki benim işim tüpe kaldı gibime gelio kendiliğinden olmucak hamile kalamıcam gibime gelio hayırlısını versin rabbim...
inş. cnm aminnnnnnnnnnnn... rabbim daha fazla bekletmesin ve isteyen herkese bana da nasip etsin sende kucağına sağlıkla alırsın inş. cnm... ama sanki benim işim tüpe kaldı gibime gelio kendiliğinden olmucak hamile kalamıcam gibime gelio hayırlısını versin rabbim...
insan hep öle düşünüyo hiç hamile kalamıcakmış gibi ama yinede mücadele edicez olması için bizim sınavımız bu allah bize kolay nasip etmicek anne olmayı..allahım beni çok bekletmedi ama sanki yıllarca beklemişim gibi acı çektim hiç olmıcak sandım allahım bebeğimide sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inş..
hamiş olalımda işallah ister tüp olsun ister normal :))gelsin yeterki hayırla sağlıkla..neler yapıyosun adeet oldunmu polyana..
hamiş olalımda işallah ister tüp olsun ister normal :))gelsin yeterki hayırla sağlıkla..neler yapıyosun adeet oldunmu polyana..
polyanacım adet günün bugündü oldunmu canım benimde 3 günün var bakalım kısmet ikimizde hayırlı haberler alırız biter hasretimiz...
canlarım hala adet olmadım o yumurtlama yapışkan akıntıyı göreli bugün 14. gün ve adet günümdü bugün gelen giden yok...korkuyorum kistler yok olmadı heralde baksana adette olamıyom((( ayrıca şu bulantı kusmalar öldürecek beni çok fenayım ya hele göğüsler acıyo çok sert... ben d.kont.hapına yoruyorum bunları bide hayıta...ama bunları kullanan kimseye böle olmamış... bana ters tepkimi yaptı ne bulantılardan helak oldum göğsüme dokunamıom. ((((((((((
allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin..nasıl gidiyor hamişlik..bulantıların başladımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?