Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcım msj gönmerdin galiba nasıl gidiyo hamilelik canım başladımı belirtilerin canım doktor bebişin kaç haftalıkmış canım...

amin cnm sonucunu merakla bekliyorum inş. bebişin senledir.... 6 gün sonra pozitifi görürüsün inş.

baharcım msj gönmerdin galiba nasıl gidiyo hamilelik canım başladımı belirtilerin canım doktor bebişin kaç haftalıkmış canım...

canım belirti olarak sadece kasık ağrısı var birde göğüslerde ağrı sızı çok şişti daha çok yeni olduğu için başka belirti yok daha haftalıkla ilgili bişey demedi inş çarşamba günü belli olur ama g son adet tarihine göre hesaplanıyo kaç haftalık olduğu bende en son 4 nisanda adet olmuştum 5 haftalık falan oluyodur heralde

canım ensonki msjın coraspinle ilgiliydi kaç aydır kullanıyosun bende kullanayım falan demişsin ona cevap verdim ama başka yeni msj göremedim bakıyorum bulamıyorum..

canım ensonki msjın coraspinle ilgiliydi kaç aydır kullanıyosun bende kullanayım falan demişsin ona cevap verdim ama başka yeni msj göremedim bakıyorum bulamıyorum..

coraspirin için sormuştum cvp vermişsin görmedim canım...

inş canım başlarsın en yakınzamnda tedaviye belkide başlamadan bebeğin süpriz yapar inş gerek kalmaz tedaviye falan

inş. cnm aminnnnnnnnnnnn... rabbim daha fazla bekletmesin ve isteyen herkese bana da nasip etsin sende kucağına sağlıkla alırsın inş. cnm... ama sanki benim işim tüpe kaldı gibime gelio kendiliğinden olmucak hamile kalamıcam gibime gelio hayırlısını versin rabbim...

insan hep öle düşünüyo hiç hamile kalamıcakmış gibi ama yinede mücadele edicez olması için bizim sınavımız bu allah bize kolay nasip etmicek anne olmayı..allahım beni çok bekletmedi ama sanki yıllarca beklemişim gibi acı çektim hiç olmıcak sandım allahım bebeğimide sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inş..

hamiş olalımda işallah ister tüp olsun ister normal :))gelsin yeterki hayırla sağlıkla..neler yapıyosun adeet oldunmu polyana..

allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin..nasıl gidiyor hamişlik..bulantıların başladımı...

kızlar anne olmayı sonuna kadar hak eden fedakar anne adayları ve anneleri anneliğin ne kadar kutsal mucizevi olduğunu bebeklerimizi kucağımıza almadan anlayan kaderdaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun.bir gün bize de anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip yanağımızdan öpen evlat yada evlatlar nasip etsin RABBİM.HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL..
bugün çiçekler benden dilerim bir daha ki anneler gününe ya eşinizden yada evlatlarınızdan alırsınız bu çiçekleri..

hamiş olalımda işallah ister tüp olsun ister normal :))gelsin yeterki hayırla sağlıkla..neler yapıyosun adeet oldunmu polyana..

polyanacım adet günün bugündü oldunmu canım benimde 3 günün var bakalım kısmet ikimizde hayırlı haberler alırız biter hasretimiz...

polyanacım adet günün bugündü oldunmu canım benimde 3 günün var bakalım kısmet ikimizde hayırlı haberler alırız biter hasretimiz...

canlarım hala adet olmadım o yumurtlama yapışkan akıntıyı göreli bugün 14. gün ve adet günümdü bugün gelen giden yok...korkuyorum kistler yok olmadı heralde baksana adette olamıyom ((( ayrıca şu bulantı kusmalar öldürecek beni çok fenayım ya hele göğüsler acıyo çok sert... ben d.kont.hapına yoruyorum bunları bide hayıta...ama bunları kullanan kimseye böle olmamış... bana ters tepkimi yaptı ne bulantılardan helak oldum göğsüme dokunamıom. ((((((((((

Son düzenleme:

canım sen hiç gebelik testi falan yaptınmı bu belirtiler gebelk belirtisi gibi duruyo yada neden oluyo acaba bebek varsa boşubşuna atma hapları

allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin..nasıl gidiyor hamişlik..bulantıların başladımı...

amin canım inş..kasık ağrısı göğüs şişliği ağrısı var çok hafif bulantı yanma oluyo rahatım şimdilik ama kasık ağrısı biraz ayakta durayım yürütmüyo ama hoşuma gidiyo varolduğunu hissediyorum ağrım olmayınca korkuyorum bişeymi olduki niye ağrımıyoki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…