Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım seninde anneler günün kutlu olsun çiçekler çok güzel birgün olcak canım inş bizimde anneler günümüzü kutlayan evlatlarımız çiçeklerimizi onların elinden aldığımız günleride görücez inş.

canım sen hiç gebelik testi falan yaptınmı bu belirtiler gebelk belirtisi gibi duruyo yada neden oluyo acaba bebek varsa boşubşuna atma hapları
cnm test yapmadım yapsam çıkarmı acaba yapayımmıki yoksa direk kan testinemi gideyim korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan zaten bu ay çok fazla çalışma olmadı ama o yapışkan akıntıyı değerlendirmiştik hayırlısı bakalım..... ben hiç hamile olduğumu sanmıyorum bu hayıt yada d.kont hapından şüpeleniyorum bulantı göğüs ağrısını...kime sorsam d.kont hapı yapmaz dio sendede yapmamışya geçende konuşmuştuk senle.... peki sen hayıt içmişmiydin hiç hayıt sende göğüs acısı yapmışmıydı yada bulantı....hayırlısı ne ise o olsun inş. vardır rabbimin bi bildiği...

haptan olduğunu sanmıyorum canım ya hayıt olabilir ama az bi mide bulantısı yapabilir tadı kötü olduğu için ben hayıtın içine birazda bal katıyodum ılık içiyodum ozamn rahatsız etmiyo..birde birçok kür yapma aynı anda ağır gelebilir..bugün adet günündü dimi yarın idrarda çıkabilir varsa önce evde kendin yap istersen sonra kanda baktırısın kanda negatif çıkarsa daha çok moralin bozulur.birde sabahki ilk idrarınla yap testi varsa ozamn daha net çıkar..

cnm hayıt içerken bulanmıyor.. zaten günde 1 bardak içiyorum... gün içinde sürekli sabah akşam bulanıyor yemek yiyemez oldum....cnm şuan sadece hayıt içiom başka kür yapmıyorum soğana adetim gelince başlıcam..şuan bitek hayıt ve d.kont hapı içiyorum...dierlerine adetim gelince başlıcam.... test var evde cnm bakalım 1 gün daha bekliyim yaparım

Hayit suyu iciyorum.bende canim tadii cok kotuu sen otunumu kaynatip iciyosun.ben hazir suyunu aldim

baharcım sen kasık ağrılarını doktoruna bildir bencede yinede progestan kulanıyomusun canım...

polyanacım idrar testi adeti 1 hafta geçmeden çıkmıyo genelde bence kan testi yaptır en kesin sonuç alırsın zaten bende umutlanmıyorum bizim gibi fsh yüksek olanlar normal yola zor sen tedbir amaçlı yapıyosun kulandığın ilaçlar var çıkmasada üzülmek yok ben adeten sonra kesin tüpe gitmeye karar verdim sende bir an önce başla ihmal etme canım..

kızlar ALLAH kısmet ederse inş bu ay tüp bebek tedavisine kesin başlamak istiyorum ve doktorumu değiştirmeye karar verdim istanbul da tüp bebek merkezlerinden tavsiye edebileceğiniz merkezler ve fsh yüksek olup hangi merkez böyle hastaları kabul ediyo bilgisi olan bana yardımcı olursa ve istanbulda tüp bebek edavisinde yaşadığınız olumlu yada olumsuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim avrupa yada anadolu yakası farketmez benim için acilen yardım arkadaşlar...

baharcım sen kasık ağrılarını doktoruna bildir bencede yinede progestan kulanıyomusun canım...

kullanıyorum canım jel olarak birde iğne vurunuyorom 5günde1 tane..ağrının normal olduğunu düşünüyorum şimdi tutunmaya çalışıyo rahim büyüyo ondandır..genelde herkeste oluyo tüp bebek yaptıranlarda daha çok oluyo galiba ilaçlar falan rahimi kasıyo tutunması için oda ağrı yapıyo..yinede çarşamba sorayım..

canım karar vermene sevindim inş hayırlı olur tedavin...malesef istanbul hakkında bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inş.

Hayit suyu iciyorum.bende canim tadii cok kotuu sen otunumu kaynatip iciyosun.ben hazir suyunu aldim
cansucum ben hayıtın tohumunu kullanıyorum... bitkiler kaynatılmamalıymış demlenmeliymiş cnm... ben 1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum 5 10 dkk demleyip içiyorum tadına alıştım rahat içiyorum.... hazır suyunu hiç içmedim cnm o nasıl acımı
cnm zaten d.kont hapı 6 7 tane kaldı bitecek yakında... bakalım bekliyim bikaç gün kadar kan testide yaptrımak istemiyorum hiç...cnm sen zaten tüp tedavisi görmüyomuydunki..kesin tüpe gitmeye karar verdim demişsinde anlamadım

hayırlısı olsun cnm isatanbul hakkında benimde pek bi bilgim yok ama jinemed iyi die duymuştum...orda mini tüpte yapıyolar fsh yüksek olanlar için...

polyana benim doktorum kadın doğumcu çok iyi ama kendi tüp bebek yapmıyo ineleri yapıyo istanbulda anlaşmalı tüp bebek merkezine gönderiyo hastalarını biz geçen ay başlamıştık ama aksilikler oldu yumoşlar 8 günü dengesiz büyüdüler hata22 mm oldu bitanesi inelerdenmi artık bilemiyorum benim doktorumda fsh düşmesi taraftarı başarılı olunabilmesi için başka bir merkeze gitmeyede hiç cesaretim yok çok alıştım aslında doktoruma kafam çok karışık..

anladım cnm valla benimde kafam çok karışık kimi dr fsh düşmeden tedaviye başlamıyo tutmaz die yumiler gelişmez kaliteli olmaz die kimiside başlıo fsh yüksekken şansa kalmış artık nasiptre varsa fsh yüksekkende hamile kalınıo nasipte yoksa fsh normal olsa bile kalınmıo ismini hatırlayamadım burda bi arkadaş demişti fshsı 7 imiş ve tutmamış tüp... ama bak en güzel örneğimiz baharımız fsh 22 tuttu rabbim izin verdimi oluyor işte bunu birde drlar anlayabilse

evet polyanacım biraz bize destek verip moral verseler madi yönden birazda sıkışık olunca insan acabamı demeden edemiyo sonuçta bayağ bir miktar ödüyoruz tüp bebek için ve doktorların umutsuz konuşmalarıda olunca böyle kararsız kalıyoruz Allahım bize doru yolu göstersin inş canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…