evet polyanacım biraz bize destek verip moral verseler madi yönden birazda sıkışık olunca insan acabamı demeden edemiyo sonuçta bayağ bir miktar ödüyoruz tüp bebek için ve doktorların umutsuz konuşmalarıda olunca böyle kararsız kalıyoruz Allahım bize doru yolu göstersin inş canım ya..
amin cnm rabbim hayırlı yön nereyse o yöne yönlendirsin.....benim klasik tüpü 1 kez deneme şansım var cnm... mini olursa belki 2.3 olabilir haklısın hem maddi hem manevi yönden zorlanıyoruz..... https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-prn1/p480x480/945139_553739744676470_488174654_n.jpg
canım mini tüp doktoruma sorucam hangisinin daha fazla başarılı olunuyomuş ben birinciyi kendi imkanlarımla deniycem inş tutarsa eğerki kötü ihtimal tutmazsa annem destek olucak ikinci tüpte canım aynen madi ve manevi çökük durumdayız... Allah yardımcımız olsun.. sen hiç doğal yola hamile kaldınmı canım..
bende aynı sorunu yasıyorum maalesef mayıs 22de transfer olacak inşallah hersey yolunda gıderse ılk kontrolde 8 yumurtam oldugunu soledıler yarın ne dıcekler cok merak edıyorum...ama doktorum ılk muayemde%37 sansın var dedı.. Acaba 8 yumurtadan kacını toplarlar...
Nisan ayında doktora gittim 39 yaşındayım fsh ış yüksek çıktı doktor hemen tüp bebek önerdi sol yumurtama rezerv azlığı yaşanmış. Ankaraya gideceğim ama ordan önereceğiniz doktor var mı şididen teşekkürler
gülvena77 canım benimde amh 0,16 sen kendin regl olabiliyor musun .yoksa ilaçlamı regl oluyorsun
hangi doktora gidiyorsun canım birde kaç yaşındasın
bana doktorlar fsh yüksek amh 0,16 senin bebeğin olmaz dediler
ilaçla regl oluyorum
rabbim inşşş yüzümüzü güldürür
seneye annenler gününe bebeklerimizle gireriz inşşşş
bende aynı sorunu yasıyorum maalesef mayıs 22de transfer olacak inşallah hersey yolunda gıderse ılk kontrolde 8 yumurtam oldugunu soledıler yarın ne dıcekler cok merak edıyorum...ama doktorum ılk muayemde%37 sansın var dedı.. acaba 8 yumurtadan kacını toplarlar...
Nisan ayında doktora gittim 39 yaşındayım fsh ış yüksek çıktı doktor hemen tüp bebek önerdi sol yumurtama rezerv azlığı yaşanmış. Ankaraya gideceğim ama ordan önereceğiniz doktor var mı şididen teşekkürler
bende aynı sorunu yasıyorum maalesef mayıs 22de transfer olacak inşallah hersey yolunda gıderse ılk kontrolde 8 yumurtam oldugunu soledıler yarın ne dıcekler cok merak edıyorum...ama doktorum ılk muayemde%37 sansın var dedı.. acaba 8 yumurtadan kacını toplarlar...
teşekkürler sorarımankaralı polyana var canım ankaradaki merkezleri araştırdiğini biliyorum ondan bilgi alabilirsin..depresifpolyana rumuz..
canım fsh kaç çıkıyo bbenimde aynı sorunum var inş hakında hayırlısı olur ...
BAHARCIM NASIL GİDİYO HAMİLELİK AĞRILARIN DEVAM EDİYOMU CANIM..tüp bebek için tedaviye başlayınca kaç tane ine vuruldun günde canım kalçadanmı böbektenmi ine yapıldı....
benin adetimin 5 günü 24 çıktı(((
cansucum ben hayıtın tohumunu kullanıyorum... bitkiler kaynatılmamalıymış demlenmeliymiş cnm... ben 1 su bardağı kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum 5 10 dkk demleyip içiyorum tadına alıştım rahat içiyorum.... hazır suyunu hiç içmedim cnm o nasıl acımı
cnm zaten d.kont hapı 6 7 tane kaldı bitecek yakında... bakalım bekliyim bikaç gün kadar kan testide yaptrımak istemiyorum hiç...cnm sen zaten tüp tedavisi görmüyomuydunki..kesin tüpe gitmeye karar verdim demişsinde anlamadım
hayırlısı olsun cnm isatanbul hakkında benimde pek bi bilgim yok ama jinemed iyi die duymuştum...orda mini tüpte yapıyolar fsh yüksek olanlar için...
canım istirahat ettiğim sürece bişey yok biraz oturayım yürüyeyim kasılmaya ağrımaya başlıyo ozamn belkide ilaçlardan oluyodur.canım ilk 5 gün günde 2 tane biri göbekten biri kalçadan 6.gün 3e çıktı oda göbekten 10gün iğne vurundum 11.gün çatlatma iğnemi yaptık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?