Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

amin cnm rabbim hayırlı yön nereyse o yöne yönlendirsin.....benim klasik tüpü 1 kez deneme şansım var cnm... mini olursa belki 2.3 olabilir haklısın hem maddi hem manevi yönden zorlanıyoruz..... https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-prn1/p480x480/945139_553739744676470_488174654_n.jpg

canım mini tüp doktoruma sorucam hangisinin daha fazla başarılı olunuyomuş ben birinciyi kendi imkanlarımla deniycem inş tutarsa eğerki kötü ihtimal tutmazsa annem destek olucak ikinci tüpte canım aynen madi ve manevi çökük durumdayız... Allah yardımcımız olsun.. sen hiç doğal yola hamile kaldınmı canım..

cnm klasik ve mini nin başarısı kişiden kişiye deişiyor ama mini tüp bizim gibi olan yumurtaları az fshsı yüksek olanlara uygulanıyor.... fiyat olarakta uygun oluyor.... kimi insana klasik tüp işe yarıyor kimine mini tüp artık dedimya nasip kısmet rabbim ol derse olacak hepsi baahane haayırlısı olsun herşeyin cnm benim şu mide bulantılar fena bastırdı yine.... başımda dönmeye başladı bide yazıları bile çift okuyorum ben yatayım en iyiyisi görüşürüz tekrar ii geceler... sabır dua tevekkül inş. olacak..bide ben 70000 lem yelide başlıcam inş.bya bi dualar tesbihlerde buldum onlarada başlıcam inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürür

gülvena77 canım benimde amh 0,16 sen kendin regl olabiliyor musun .yoksa ilaçlamı regl oluyorsun

hangi doktora gidiyorsun canım birde kaç yaşındasın

bana doktorlar fsh yüksek amh 0,16 senin bebeğin olmaz dediler
ilaçla regl oluyorum

rabbim inşşş yüzümüzü güldürür

seneye annenler gününe bebeklerimizle gireriz inşşşş

Nisan ayında doktora gittim 39 yaşındayım fsh ış yüksek çıktı doktor hemen tüp bebek önerdi sol yumurtama rezerv azlığı yaşanmış. Ankaraya gideceğim ama ordan önereceğiniz doktor var mı şididen teşekkürler

bende aynı sorunu yasıyorum maalesef mayıs 22de transfer olacak inşallah hersey yolunda gıderse ılk kontrolde 8 yumurtam oldugunu soledıler yarın ne dıcekler cok merak edıyorum...ama doktorum ılk muayemde%37 sansın var dedı.. acaba 8 yumurtadan kacını toplarlar...

dilerim herşey gönlünce olur. Nerde yaptırıyorsun

canım ankaradaki doktorlar fsh yüksek olunca tüp yapmıyolarmış ama belki vardır yapan doktorlar..gitme imkanın varsa ya izmir ya istanbula git..

canım benimde amh aynı yaşım 34 kendiliğimden adet oluyorum son iki yıldan beri adet düzensizliklerim başladı ama ilaç almıyorum adet olmak için ben tekirdağlıyım canım fsh en yüksen 39 ları gördüm en düşükte fsh 4 kadar düşüyo senin fsh kaç çıkıyo canım senin yaşın kaç ve nerelisin...

şansın çok güzel canım inş yumurtanın 8ide dolu çıkar kaliteli olurlar..

ankaralı polyana var canım ankaradaki merkezleri araştırdiğini biliyorum ondan bilgi alabilirsin..depresifpolyana rumuz..

canım fsh kaç çıkıyo bbenimde aynı sorunum var inş hakında hayırlısı olur ...

canım fsh yüksek olduğu halde 8 yumoşun olması süper bizim gibi fsh yüksek olanlarda en fazla 3 yada 4 yumoş oluşuyo senin fsh yüksekmi canım yaşın kaç.. inş yumoşların SAĞLIKLI bebiş olsun sana RABİM HAKINDA HAYIRLISINI VERSİN...

BAHARCIM NASIL GİDİYO HAMİLELİK AĞRILARIN DEVAM EDİYOMU CANIM..tüp bebek için tedaviye başlayınca kaç tane ine vuruldun günde canım kalçadanmı böbektenmi ine yapıldı....

BAHARCIM NASIL GİDİYO HAMİLELİK AĞRILARIN DEVAM EDİYOMU CANIM..tüp bebek için tedaviye başlayınca kaç tane ine vuruldun günde canım kalçadanmı böbektenmi ine yapıldı....

canım istirahat ettiğim sürece bişey yok biraz oturayım yürüyeyim kasılmaya ağrımaya başlıyo ozamn belkide ilaçlardan oluyodur.canım ilk 5 gün günde 2 tane biri göbekten biri kalçadan 6.gün 3e çıktı oda göbekten 10gün iğne vurundum 11.gün çatlatma iğnemi yaptık..

benin adetimin 5 günü 24 çıktı(((

zaran adetin 2 ve 3 günü yapılır hormon testleri fsh dahil senin doktorun neden 5 günü istediki bence adetin 3 günü testi yenile derim canım daha net sonuç almak için..

canımNisan ayında doktora gittim 39 yaşındayım fsh ış yüksek çıktı doktor hemen tüp bebek önerdi sol yumurtama rezerv azlığı yaşanmış. Ankaraya gideceğim ama ordan önereceğiniz doktor var mı şimdiden teşekkürler

bol bol dinlen canım kim ilgileniyo canım seninle dinlen iş bişey yapma sakın benim aklıma bişet takılıp duruyo canım ya senin bütün yumoşlar toplandımı küçükle dahil canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…