Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

zaran adetin 2 ve 3 günü yapılır hormon testleri fsh dahil senin doktorun neden 5 günü istediki bence adetin 3 günü testi yenile derim canım daha net sonuç almak için..

benim hikayem şöyle ağustosta evlendim hemen gebe kaldım fakat bebeği 7. haftada hatam üzünden kaybettik. son aylarda renli oluken kanamam az oluyordu ben 3. günü kaçırmıştım 5. gün giittim doktor sol yumurdanın revervinin azaldığını söyledi fsh sunucunuunda 24 olduğunu görünce acil tüp bebek dedi((

zaran adetin 2 ve 3 günü yapılır hormon testleri fsh dahil senin doktorun neden 5 günü istediki bence adetin 3 günü testi yenile derim canım daha net sonuç almak için..

canım o pek farketmiyo benimde ilk baktırdığımda adetin 4. günü bakılmıştı 21 çıktı ilk beş gün içinde bakılabiliyomuş

bol bol dinlen canım kim ilgileniyo canım seninle dinlen iş bişey yapma sakın benim aklıma bişet takılıp duruyo canım ya senin bütün yumoşlar toplandımı küçükle dahil canım..

canım transferden sonra kayınvalideme geldim o ilgileniyo saolsun hiçbişey yapmıyorum arada geziniyorum oturuyorum yiyip içip yatıyorum burda takılıyom tv bakıyom.küçük büyük hepsi toplandı yumurtalarımın..ikisini işleme aldılar biri döllendi işte oda bebeğim oluyo inş beni bırakmaz sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim..

doğal yola hamile kalmışsın çok güzel canm çok özel olmasa nasıl bebğini kaybetin canım bence yine kalma ihtimalin vardır aslında önce takibini yaptır derim yumurtlama oluyomu oluyosa çatlıyomu ben önce ilaç tedavisi görmüştüm ama hiç hamilelik yaşamadım bence daha yeni evli sayılırsın yumurtalık takibi veya aşılamada düşünebilirsin önce canım...

toplanan kaç mm canım ve hangisi dölenmiş bilgi verdilermi baharcım..ben çok detaycıyım aynı şeyleri yaşarsam diye soruyorum canım gecen ay aynı hatayı yapmak istemiyorum biraz kafanı şişirdim kusura bakma canım..

canım aşılama zamn kaybı olur böle durumda direk tüp bebek diyo dokdorlar fshda yüksekmiş..bende yeni evliyim 29 yaşındayım..11 aylık olduk..bu sorunu öğrendiğimde 8 aylık evliydim.bikaçdoktora gittim hepsi acil tüp bebek dedi..9. ayımda tedaviye başladım..10. ayda bebiş geldi..bence diğer işlemler aşılama vs. zamn kaybı doktorumda öle demişti bana..

yumurta rezervi sorunu olanlarda doğal yolla gebelik olsa bile genelde düşükle sonuçlanıyomuş yumurta kalitesiz olduğu için..

önemli değil canım sorabilirsin tabiki..galiba büyük 22mm olan döllendi..küçükler 11,12mm kalitesizmiş işleme alınmadı..birde 17mm vardı oda döllenmedi..

canım ben 37 yaşındayım İstanbulluyum doğma büyüme eşim Tekirdağlı benim.

benim fsh 60 lara çıkıyor 4 e indi ama iğne sayesinde

şansım az ama rabbimden ümidimi kaybetmiyorum inşşş bu mübarek 3 aylar hürmetine yüzümüzü güldürür rabbim

doktorların dediği oda canım banada aynı şeyi söylemişlerdi ben önce ilk bir sene doğal yola olsun diye beklemiştim ama maalesef hiç gebelik olmadı ama zaranın olmuş doğal yola olabilir diye düşünüyorum.. fsh takibide yaptırmıştım üç ay yaşından dolayıda fsh yüksek çıkma ihtimali var..

cnm mrb hoşgeldin topiğe nerde yaşıyosun neden ankaraye gideceksin imkanın varsa isatanbul tüp konusunda çok başarılı bilgili deneyimli.... ben ankarada yaşıyorum benim fsh yüksek die hiçbi merkez tedaviye bile almadı burda fsh yüksekse yapmıyolar inmesini bekliyolar bende şehir dışına gitmeyi düşünüyorum izmir yada istanbula..... bu arada ben ankara tüpe gitmiştim.... birde gürgan klinik hiç memnun kalmadım...genede sen bilirsin cnm kişiden kişiye deişir tabi ona yarayan bana yaramaz bana yarayan sana yaramaz inş. doğru dürüst seni anlayan bi drla karşılaşırsın ben daha karşılaşamadım (((((((
benin adetimin 5 günü 24 çıktı(((
cnm GULNEVAnın dediği gibi hormon testleri yani fsh lsh bunlar adetin 2. yada 3. günü bakılması lazım ben her ay artık uzman oldum 2 yıldır drlarda sürünmekten hatta 2 yılıda geçti 3 yıl olacak.... hatta benim adetin 5.günüydü dr yaptı testi ama bu doğru sonuç deil öteki ay 2. yada 3. gün gel demişti

cnm dediğim gibi imkanın varsa izmirde mini tüp fsh sı yüksek olanlar için yapılıyor... kalsik tüpte istanbul çok başarılı yukardada yazdım sebebini burdakiler hiçbişi anlamıo başarısız
BU ARADA CANLARIM arkidişlerim sizler nasılsınız ummuseleme yarın belli olacak dimi tedavi sürecin gulneva sen nasılsın baharcık sen ve bebişte iyisinizdir inş. beni sorarsanız hala adet olmadım göğüsler şiş acıyo mide bulanıo (((((((( rabbim hayırlara çıkarsın inş. bende adet olsam fsh mı merak ediom bu defa kaç çıkacak

canım amh kötü o.o1 beklersem o %1 lik şansımda kalmazdı bunu göze alamadım..

genesis abdulah önene gidiyorum ne ine yapıldı canım fsh düştü sen kme gidiyosun canım tekirdağdamı kalıyosun

semos ne iğnesi kullanmıştın 4 e indi cnm

iyiyiz canım allaha şükür.. bebiş yoksa inş enkısa sürede adet olursun..

bende beklemedeyim baharcım ama sabah kalkınca hafif bir karın ağrısı hisetim mesaj verdi yani iki gün var bakalım kısmet bende çok merak ediyorum fsh kaç çıkıcak bu ay hakımızda hayırlısı canım..

cnm valla hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hep öyle dua ediyorum hayırsızsa bebiş vermesin allah hayırlıysa versin....cnm adet ağrılarınmı başladı

semos canım msj görmedinmi çok merak etim hangi ineyle düştü fsh...

cnm valla hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hep öyle dua ediyorum hayırsızsa bebiş vermesin allah hayırlıysa versin....cnm adet ağrılarınmı başladı

bana adet ağrısı gibi geldi canım ya bu ayda yokk işte her ay hayal kırıklığı üzülmiycem desemde üzülüyo işte insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…