bana adet ağrısı gibi geldi canım ya bu ayda yokk işte her ay hayal kırıklığı üzülmiycem desemde üzülüyo işte insan....
Baharrr canimm bu lenfosit asisi onemli ama ankarada nere yapiyo bulamadimmmm..istanbulda fetrijina klinik yapiyomuss.sebepsiz infertilite ve tekrarlayan dusuklerde bu igne yapiliyo yani esinden alinan kan sana igne seklinde veriliyo transfer sonrasiii....kizlar sonucta yumurta dollenip kondugu zaman bence boyle bi takviyee cokk guzell olurrr diye dusundum..ama nere. yapiyoo
cnm bu bahsettiğiniz şey ne ben anlamadım bilgi verirmisin
canım tutunmayı kolaylaştırıp düşüğü engellemek için yapılıyor..eşinden alınan kanı sana enjekte ediyorlar..ama kesinliği olan bir şey değil..embriyotu yabancı cisim olarak algılamasın diye..ama onun için bağışıklık testleri var onu yaptırmak lazım ben yaptırdım negatif çıktı pozitif çıkanlara bi serum adını unuttum o yapılıyor transferden sonra 3 4 defa..
Eweett bagisiklik testi yaptirman gerekiyoo bu serum ismi iste lenfosit google amcayada yazin detayli okuyun
lucrin depot 3.75 veya 3.25 tek seferlik vuruldum canım yumurtalıkları baskılıyormuş
doktorum o iğneyle benim nasıl yumurtladığıma baktığını söyledi onu vuruldum sonra cyclo iç ve adet olunca gel dedi adet olunca da 1 ay sonra yani şubatta iğneyi vuruldum ilaç içtim cyclo adet olmak için martta fsh ölçtürdüm adet olunca 4 çıktı ama şubatta iğneyi vurmadan önce 60 tı fsh 60 tan 4 e düştü.
bu ay hayıt içiyorum inşşş yükselmemiştir ölçtürücem adet olunca
cnm dur bakalım daha 2 gün var gün doğmadan neler doğar belkide o adet ağrısı sandığın hamişlik ağrısıdır hem nasipte varsa olacak fsh yumi herşey bahane sabır dua başka yapabileceğimiz bişi yokki... rabbim inş. çok daha bekletmeden sana bana diğer isteyen arkadaşlarımıza verir inş. bebiş..sen kaçında test yapcan
evet kent hastanesi....
az önce sordum sana , gördemin sanırım. söyle yani.
canım sen yeterince araştırdın mı, ege de herkese aynı protokol uyguyanıyormuş doğrumu,,,, öyleyse bilemiyorum ama, etkilemekte istemem..... sen 3.cüyü kent hastanesi veya tınaztepe (bahar35 in hamile kaldığı yer) denesene.... istanbula gidersen de memorial semra hanım derim ben...... tınaztepeyi ben de merak ediyorum,, ordaki doktor özel ege tüp bebekten gitmiş, 12 yıllık öncesi var yani..... kent dersen ben zaten oraya gidiyorum...... memnunum , ama birkaç transfer yaşamadan başka yere gitmem anlamsız olur.... sen acaba 3.cüyü başka bir yerde mi denesen diye düşünüyorum.... seni eski topiğimizden tanıdığım için yaşadıklarını da az çok biliyorum..... adet ne zaman , o zamana kadar iyice düşün, araştır . derim.
canım alfabecim, neler yapmışsın ya,,, aferin sana... yılmak yok , yaşın genç, mutlaka olacak, Allahın izniyle,,,,
ben erol beyle ilgili topicten okumuştum sanırımm, tek protokol uygulanıyor diye... kafanı karıştırmak istemem,, yaşın itibariyle şanslısın,,,, kent hastanesi ile de görüşsen mi diye tereddütlüyüm,, bir de bahar35 in hamile kaldığı Tınaztepe hastanesi ile görüşsen mi diyorum,,, ben Tınaztepe ile görüşeceğim belki, çünkü o da aynı kent hastanesi gibi mini tüp uyguluyor bence... rezerv az ve fsh yüksek olanlara az ilaç daha mantıklı geliyor bana, o yüzden sana araştır diyorum....
Tamam canım, mutlaka konuşacağım o zaman, ben Erol Beyle değil de, Rafael'le devam ediyorum tedaviye. Rafael Levi. Nette ben de okumuştum az ilaçla kaliteli yumi konusunu, döllenmediği için yumurtalarım. Rezerv az olduğu için az ilaçla yumurta elde etme şansımız düşer demişti bana dr, ama bir de senin söylediğin yerlerle görüşeyim bakalım. Tek yumi de olsa döllensin yeter. Önemli olan o değil mi zaten.
Evet çok uğraşıyorum gerçekten, bunca şeyi yaparken de stres küpüne dönüyorum tabi. Bugün kocama da patladım, ne olacak böyle bilmiyorum artık.
Bu arada bugün adetin 8. günü.yarından itibaren çalışmalara başlayalım diye düşünüyorum, belli mi olur belki kendiliğinden oluverir, umut işte ne yaparsın. :)
doğaldan deneyeceksen preseed gebelik jelini kullan, bu konudada topic var, incele istersen.... bu arada ilacı çok alıpta yumurta kalitesi düşeceğine, az ilaç olsun kaliteyi düşürmesin mantığı da bence çok mantıklı... sen denemelerini yap, ama bu şekildeki bir tedaviyi de denemende fayda var.
Tamam canım, ben şu gebelik jeli konusuna bakayım bir de. 10 senedir olmadı doğaldan, şimdi yaş kemale erince olacağını sanmıyorum ama, ne bileyim belki olur diyor insan gene de. :)
Öpüyorum seni, iyi geceler.
canım sen tedavini nerde oldun çok sevindim iyi sonuç almana doktorlar diğer yöntemlere zaman kaydı diyor o yüzden tüp bebk diyorlar bu ay regli olur olmaz ankarada olacağım......canım aşılama zamn kaybı olur böle durumda direk tüp bebek diyo dokdorlar fshda yüksekmiş..bende yeni evliyim 29 yaşındayım..11 aylık olduk..bu sorunu öğrendiğimde 8 aylık evliydim.bikaçdoktora gittim hepsi acil tüp bebek dedi..9. ayımda tedaviye başladım..10. ayda bebiş geldi..bence diğer işlemler aşılama vs. zamn kaybı doktorumda öle demişti bana..
cnm mrb hoşgeldin topiğe nerde yaşıyosun neden ankaraye gideceksin imkanın varsa isatanbul tüp konusunda çok başarılı bilgili deneyimli.... ben ankarada yaşıyorum benim fsh yüksek die hiçbi merkez tedaviye bile almadı burda fsh yüksekse yapmıyolar inmesini bekliyolar bende şehir dışına gitmeyi düşünüyorum izmir yada istanbula..... bu arada ben ankara tüpe gitmiştim.... birde gürgan klinik hiç memnun kalmadım...genede sen bilirsin cnm kişiden kişiye deişir tabi ona yarayan bana yaramaz bana yarayan sana yaramaz inş. doğru dürüst seni anlayan bi drla karşılaşırsın ben daha karşılaşamadım(((((((
cnm GULNEVAnın dediği gibi hormon testleri yani fsh lsh bunlar adetin 2. yada 3. günü bakılması lazım ben her ay artık uzman oldum 2 yıldır drlarda sürünmekten hatta 2 yılıda geçti 3 yıl olacak.... hatta benim adetin 5.günüydü dr yaptı testi ama bu doğru sonuç deil öteki ay 2. yada 3. gün gel demişti
cnm dediğim gibi imkanın varsa izmirde mini tüp fsh sı yüksek olanlar için yapılıyor... kalsik tüpte istanbul çok başarılı yukardada yazdım sebebini burdakiler hiçbişi anlamıo başarısız
BU ARADA CANLARIM arkidişlerim sizler nasılsınız ummuseleme yarın belli olacak dimi tedavi sürecin gulneva sen nasılsın baharcık sen ve bebişte iyisinizdir inş. beni sorarsanız hala adet olmadım göğüsler şiş acıyo mide bulanıo(((((((( rabbim hayırlara çıkarsın inş. bende adet olsam fsh mı merak ediom bu defa kaç çıkacak
canım sen tedavini nerde oldun çok sevindim iyi sonuç almana doktorlar diğer yöntemlere zaman kaydı diyor o yüzden tüp bebk diyorlar bu ay regli olur olmaz ankarada olacağım......
canım alfabecim, neler yapmışsın ya,,, aferin sana... yılmak yok , yaşın genç, mutlaka olacak, Allahın izniyle,,,,
ben erol beyle ilgili topicten okumuştum sanırımm, tek protokol uygulanıyor diye... kafanı karıştırmak istemem,, yaşın itibariyle şanslısın,,,, kent hastanesi ile de görüşsen mi diye tereddütlüyüm,, bir de bahar35 in hamile kaldığı Tınaztepe hastanesi ile görüşsen mi diyorum,,, ben Tınaztepe ile görüşeceğim belki, çünkü o da aynı kent hastanesi gibi mini tüp uyguluyor bence... rezerv az ve fsh yüksek olanlara az ilaç daha mantıklı geliyor bana, o yüzden sana araştır diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?