Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bana adet ağrısı gibi geldi canım ya bu ayda yokk işte her ay hayal kırıklığı üzülmiycem desemde üzülüyo işte insan....

cnm dur bakalım daha 2 gün var gün doğmadan neler doğar belkide o adet ağrısı sandığın hamişlik ağrısıdır hem nasipte varsa olacak fsh yumi herşey bahane sabır dua başka yapabileceğimiz bişi yokki... rabbim inş. çok daha bekletmeden sana bana diğer isteyen arkadaşlarımıza verir inş. bebiş..sen kaçında test yapcan

lucrin depot 3.75 veya 3.25 tek seferlik vuruldum canım yumurtalıkları baskılıyormuş

doktorum o iğneyle benim nasıl yumurtladığıma baktığını söyledi onu vuruldum sonra cyclo iç ve adet olunca gel dedi adet olunca da 1 ay sonra yani şubatta iğneyi vuruldum ilaç içtim cyclo adet olmak için martta fsh ölçtürdüm adet olunca 4 çıktı ama şubatta iğneyi vurmadan önce 60 tı fsh 60 tan 4 e düştü.

bu ay hayıt içiyorum inşşş yükselmemiştir ölçtürücem adet olunca

Baharrr canimm bu lenfosit asisi onemli ama ankarada nere yapiyo bulamadimmmm..istanbulda fetrijina klinik yapiyomuss.sebepsiz infertilite ve tekrarlayan dusuklerde bu igne yapiliyo yani esinden alinan kan sana igne seklinde veriliyo transfer sonrasiii....kizlar sonucta yumurta dollenip kondugu zaman bence boyle bi takviyee cokk guzell olurrr diye dusundum..ama nere. yapiyoo

cnm bu bahsettiğiniz şey ne ben anlamadım bilgi verirmisin

cnm bu bahsettiğiniz şey ne ben anlamadım bilgi verirmisin

canım tutunmayı kolaylaştırıp düşüğü engellemek için yapılıyor..eşinden alınan kanı sana enjekte ediyorlar..ama kesinliği olan bir şey değil..embriyotu yabancı cisim olarak algılamasın diye..ama onun için bağışıklık testleri var onu yaptırmak lazım ben yaptırdım negatif çıktı pozitif çıkanlara bi serum adını unuttum o yapılıyor transferden sonra 3 4 defa..

Eweett bagisiklik testi yaptirman gerekiyoo bu serum ismi iste lenfosit google amcayada yazin detayli okuyun

Eweett bagisiklik testi yaptirman gerekiyoo bu serum ismi iste lenfosit google amcayada yazin detayli okuyun

lenfosit aşısı değil canım değil benim bahsettiğim..adını buldum intralipit adlı bi serum transferden sonra yapılıyor..en az 3 defa yapılıyor..senin dediğin eşinden alınan kan enjekte ediliyor..kesin sonuç vermiyormuş..ama bağışıklık sorunu olanllarda bu intiralipt serum bağışıklıgı en aşağa düzeye indirip..embriyonun atılmasını önlüyormuş..wandelebemummy yaptırmştı sanırım..

sen nerde oturuyosun semos tekirdağlı demişsin eşim. fsh düşüren bir ilaç yok demişti doktorum sen hangi doktora gidiyosun canım..

amin canım ben beklemiyorum bu ay testide 1 hafta geçmeden ilk defa yaptırmıycam diğerlerinde günüde yada önce test yaptırıdım geçen ayda yaşadığım yalnış testen dolayı yaptırmaya korkuyorum eşimede söz verdim 1 hafta geçmeden yaptırmam diye kandan ...idrar testide doğru sonuç vermiyo bence 1 hafta gecikme olmadan kasıklarımda ağrılarda oluyo bu aralar.. sen yaptınmı idrar testi canım..

Alisciğim bilmiyorum ki, aynı protokol derken ne kastettin. Şöyle birşey, benim ilk denemede menogon kullanıldı, 2 denemede gonal f. İlk denemede arimidex 2. denemede femera diye ilaç verdi dr. Bunları iğnelere başlamadan önce kullandım İlkinde biliyorsun erken çatlamştı yumilerim, 2.de son gün çatlama engelleyen iğneden 2 tane yaptılar, toplandı nihayet ama döllenmediler. Benimle aynı gün yumi toplananların ilaçları farklıydı ama dozlar aynıydı hemen hemen. Bir de onlara arimidex ve femera kullandırmamışlardı. Bu yüzden onlar adetin 2. yada 3. günü iğnelere başlarken ben 5. günü başladım. Benden 1 gün önce işlem gören bir arkadaşım vardı, onda PKO varmış, ona 75 cc iğne vermişlerdi mesela. Ama hiç uzun protokol kısa protokol diye bir şey duymadım. Genelde adetin 2. 3. günü başlanıyor ve 15 gün içinde olay bitiyor. Aslında dr uma da güveniyorum ama benim kafama takılan tek şey şu. Mesela benimle aynı gün opuya giren toplam 4 kişiydik. Benden önce de 4 arkadaşım vardı. Git gel derken tanıştık onlarla da. Benim 3 yumoş oldu diğer 3 kişinin 4 er yumoş,döllenme sayıarı da benim sıfır, diğerlerinin de 1-2-3 diye gidiyor.
Bizden önceki dört kişiden de 1 pko lu dışında en fazla 6 yumi, pko olan arkadaşın 30 un üstündeydi, mesela o arkadaşa önce aşılama için başladılar, sonra tüpe dönebiliriz, % 99 tüp olacak dediler, sonra gene aşılamaya dönüldü, yumoşların gelişimine göre sanırım.
Farklı protokol derken bu farklılıkları mı kastediyorsun,oksa başka şeyler mi? Biliyorsun bende hem rezerv az, hem eşte morfoloji sayı problemi var. Ben dr a az ilaçla kaliteli yumurta elde edilmesi olayını sordum mesela, sizin yumurta rezerviniz az zaten, ve çok yüksek dozda laç kullanmamıza ağmen ilkinde 2 umi, 2 de 3 yumi oldu, ilk denemede toplanamadı bile, erken çatladılar, o yüzden bu uygulama size uygun değil. Ne kadar çok yumi elde edersek döllenme şansları, ve içlerinden kaliteli yumurta çıkma şansları o kadar arar dediler.
Vitamin falan sordum bir de, arginmax women verdi, biosteron ve folic asit.Ben yanına omega 3 950 de aldım. Ve eşime de arginmax men aldım. omega 3 ten ona da veriyorum. Bir dahaki tedaviyi de haziran sonunda düşünüyorum. Arginmax lar bitince birer tane female multiple male multiple almayı düşünüyorum. Proceed plus varmış bir de onu da alacağım eşime. Artı l arginin l carnitin. ve omega 3 e devam edeceğim. Keçiboynuzu yapmaya çalışıyorum kocama, ama 2 gündür bitti. Bir de şu çakşır falan var onlardan da yapacağım macun, çakşır kökü, arısütü bal polen, keçiboynuzu tozu, pekmezi,tarçın,çörekotu ikimiz birlikte yiyebiliriz heralde.
Kendim için;
hayıt tohumu suyu, civanperçemi, aslan pençesi kaynatıp içiyorum.her gece yatmadan
Female multiple alacağım arginmax women bitince
Collastrum
melatonin
biosteron
omega 3
dong quai

Bir de tabi kocaya 3 gün nohut yemeği yediriyorum. Et suyuyla haşlayıp koyuyorum nohutu buzdolabına. Yemek, yahni, nohutlu bulgur pirinç pilavı falan yapıp koyuyorum önüne. Sonra her sabah greyfurt limon portakal içiyoruz. Kahvaltıda bile bol yeşillik yiyoruz. Her sabah mutlaka yumurta .

Eksik kalan şu var, kavurga. Bilir misiniz, buğday kavurgasını? Ben başka şeyler de karıştırmayı düünüyorum. Buğday mısır kendir keten kenevir nohut çerez çekirdekli üzüm doğranmış kayısı incir fıstık badem ceviz. Hepsini yapıp sabah ve öğleden sonra birer avuç yesek diyorum ama, şu kavurgaları yapmayı da bilmiyorum ki. :)

Üff aman amma çok yazmışım, saçmalıyor muyum acaba arkadaşlar, bir de egeyle ilgiliydi değil mi konu. Baksanıza nerelere atladım. Bugün hıçkıra hıçkıra ağlayasım var nedense. O yüzden yazdım sanırım bu kadar. :)

Alisciğim mesela kent'de olsam nasıl bir tedavi uygularlar acaba bana? Farklı olur mu sence? Dr a haksızlık etmek te istemiyorum aslında, 3. bir şans daha vereyim diye düşünüyorum o yüzden. Gitmeden de genetik test yaptıracağız. Bakalım inşallah genetikte problem çıkmaz. Yumilerin hiçbiri döllenmeyin istedi dr.

Son düzenleme:
canım alfabecim, neler yapmışsın ya,,, aferin sana... yılmak yok , yaşın genç, mutlaka olacak, Allahın izniyle,,,,

ben erol beyle ilgili topicten okumuştum sanırımm, tek protokol uygulanıyor diye... kafanı karıştırmak istemem,, yaşın itibariyle şanslısın,,,, kent hastanesi ile de görüşsen mi diye tereddütlüyüm,, bir de bahar35 in hamile kaldığı Tınaztepe hastanesi ile görüşsen mi diyorum,,, ben Tınaztepe ile görüşeceğim belki, çünkü o da aynı kent hastanesi gibi mini tüp uyguluyor bence... rezerv az ve fsh yüksek olanlara az ilaç daha mantıklı geliyor bana, o yüzden sana araştır diyorum....

Tamam canım, mutlaka konuşacağım o zaman, ben Erol Beyle değil de, Rafael'le devam ediyorum tedaviye. Rafael Levi. Nette ben de okumuştum az ilaçla kaliteli yumi konusunu, döllenmediği için yumurtalarım. Rezerv az olduğu için az ilaçla yumurta elde etme şansımız düşer demişti bana dr, ama bir de senin söylediğin yerlerle görüşeyim bakalım. Tek yumi de olsa döllensin yeter. Önemli olan o değil mi zaten.
Evet çok uğraşıyorum gerçekten, bunca şeyi yaparken de stres küpüne dönüyorum tabi. Bugün kocama da patladım, ne olacak böyle bilmiyorum artık.
Bu arada bugün adetin 8. günü.yarından itibaren çalışmalara başlayalım diye düşünüyorum, belli mi olur belki kendiliğinden oluverir, umut işte ne yaparsın. :)

Son düzenleme:

doğaldan deneyeceksen preseed gebelik jelini kullan, bu konudada topic var, incele istersen.... bu arada ilacı çok alıpta yumurta kalitesi düşeceğine, az ilaç olsun kaliteyi düşürmesin mantığı da bence çok mantıklı... sen denemelerini yap, ama bu şekildeki bir tedaviyi de denemende fayda var.

Tamam canım, ben şu gebelik jeli konusuna bakayım bir de. 10 senedir olmadı doğaldan, şimdi yaş kemale erince olacağını sanmıyorum ama, ne bileyim belki olur diyor insan gene de. :)
Öpüyorum seni, iyi geceler.

Tamam canım, ben şu gebelik jeli konusuna bakayım bir de. 10 senedir olmadı doğaldan, şimdi yaş kemale erince olacağını sanmıyorum ama, ne bileyim belki olur diyor insan gene de. :)
Öpüyorum seni, iyi geceler.

bizim çocuğumuz olacaksa eğer, vesile ne ise onu bulmaya çalışıyoruz , öyle düşün, pozitif ol, ben de öptüm....

gülvena77 canım ben istanbulda oturuyorum

bu iğneyi veren doktorun adı ercan köse

ama ben memnun kalmadım

yüksek doz ilaç veriyor yüksek doz yumurta kalitesi için iyi değil

ben eski doktoruma devam etmeyi düşünüyorum

emre karatekelioğlu az ilaç veriyor fsh yüksek olan bir arkadaşım emre beyde geçen sene hamile kaldı şu an bebeği kucağında

darısı başımıza inşşşş

canım sen tedavini nerde oldun çok sevindim iyi sonuç almana doktorlar diğer yöntemlere zaman kaydı diyor o yüzden tüp bebk diyorlar bu ay regli olur olmaz ankarada olacağım......

canım şimdilik ankara mehmet erdemle görüştüm telefonda onu önerdiler sonra izmirde olabilir bakalım çok üzgünüm ((

canım sen tedavini nerde oldun çok sevindim iyi sonuç almana doktorlar diğer yöntemlere zaman kaydı diyor o yüzden tüp bebk diyorlar bu ay regli olur olmaz ankarada olacağım......

canım benim doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesi ankaraya gitme bence hiç memnun kalan arkadaş yok..

canım fshım yüksek tınaztepe nerde ben de görüşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…