Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesi ankaraya gitme bence hiç memnun kalan arkadaş yok..

canım ya şimdi eşimle öyle anlaştık annemler orda
senin fshın kaçtı hikayeni biraz anlatır mısın helijleliğin kaçıncı ayı
doktoruna nasıl ulaşabilirim

canım benim fsh de 21 di.29 yaşındayım 11 aylık evliyim..8 aylıkken adetim azalmaya başladı diye doktora gittim fshmin yüksek olduğunu öğrendik bikaçdoktora daha gittim hepsine erken menopoz yumurta rezervinde azalma var heran adetten kesilebilirsin bebek düşünüyosan acil tüp bebek dediler..ben tabi yıkıldım günlerce ağladım bitaraftan menopoza gireceğimemi yanayım bebeğimin olma ihtimalinin düşük olduğunamı yanayım çok kötü bi duygu..ben bütün planlarımı iptal edip hemen tüp bebeğe başladık..bende memleketime gitcektim vazgeçtim 11 aylık evliyim 10 aydır gitmiyorum okulum sınavlarım vardı erteledim bebeği ilk sıraya aldım..birde benim amh de çok kötü çıktı 0.01 onun için hemen başladık tedavye..yeni öğremdim hamile olduğumu..yaklaşık 5 haftalık falan olması gerekiyo..gogleden ararsan izmir tınaztepe hastanesi tüp bebek merkezi diye orda irtibat no var..bi görüş fikir almış olursun..amh batırdınmı sen..

canım bahsetiğin dotorlar tüp bebek merkezindemi.. hamile kalan arkadaşın ilaçlarlamı hamile kaldı tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı..

zarancığım sen bütün hormon testlerini yaptırdınmı özelikle amh en kesin sonuç veren tahlil yumurtalıklarda azalma varmı yokmu daha net anlaşılıyo bu amh testle..

canım şimdi araştırdım emre karatekelioğlu istanbl tüp bebek merkezindeymiş ve benim gitiğim doktorumun anlaşmalı olduğu tüp bebek merkeziymiş çok sevindim canım aref doktorda tüp bebekte ismini duydunmu nasıl iyimi doktorum aref beyden bahsetmişti tedavimi o yapıcakmış senin gitiğin tüp bebek neresi..

canım amh bilmiyorum nedir?yani tüp bebk yaptırmam gerekiyor
mehmet erdemle görüştüm yengemler onu tavsiye etti erzincandayım annemler izmir bucadalar eğertınaztepe hastanesini biliyorum eğer iyi ise orayada gidebilirim telin olsa seninle konuşurdum kafam çoook karuşık

ayrıca şimdi çıkmalıyım yarın görüşürüz herkese güzel haberler mutlu günler...

gülvena 77 duydum canım o doktoru emre beyle aynı hastanede diye biliyorum ben.

ama o doktorun daha çok donore yönlendirdiğini biliyorum ben

ben emre bey çok iyi bir insan sabırlı her sorduğunu ayrıntısıyla açıklıyor. o yüzden seviyorum

o arkadaşım fsh 45 ti mart ayında ilaçla regl oluyordu bazen kendi oluyordu.

ama erken menopozdu yani geçen sene hamile kaldı emre beyde tedaviyle

bebeğini de onda doğurdu doğumum da çok güzel geçti dedi emre bey sayesinde

o yüzden ben emre beye tekrar başlamayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse

inşşş senin içinde hayırlısı olur

ama emre beyi tavsiye ederim canım istanbula geleceksen. yumoş varsa elinden geleni yapar takip eder.
karar senin canım
yine de sen de araştır

dilerim herşey gönlünce olur. Nerde yaptırıyorsun
antalya tup bebkte bugun ıkıncı kontrolume gıttım 7 gundur ıgnelerımı yaptım ama 3 yada 4 yumurtam buyumus doktor bana bırkaıyo yarın kesın belli olcak cok kararsızım ALLAHIM hepimizin yarımcısı olsun....

rezerv azaldığında yumurtada kalıtesız oluyo dıyor doktorlar . bende 2 yumurtayla gebe kaldım ama 2. ayda kalbı durdu.ama ınanıyorum sankı yaaa olcak benımde :)

hayırlısı ne ise o olsun..önemli olan yumoşların kalitesi canım kalbini freah tut..3 4 de az değil..işallah bebiş olsunlar..

rezerv azaldığında yumurtada kalıtesız oluyo dıyor doktorlar . bende 2 yumurtayla gebe kaldım ama 2. ayda kalbı durdu.ama ınanıyorum sankı yaaa olcak benımde :)

herşey nasip kısmet tek yumoşla bile hamile kalanlar var ..işallah önündeki süreçte kavuşursun..gebe kalmışsın şansın yüksek..allah hepimizin yüzünü güldürsün

benimde malesef bu ayki tedavimde iptal oldu..femara kullanmıştım hiç etkili olmamış..umutlar önümüzdeki aya kaldı..allah yüzümüzü güldürsün..bahar35baha sen ganolf kullanmıştın değilmi..bu sefer banada yüksek doz verecek...

çok üzüldüm canım ya ben gonalf ve menogon kullandım inş bu tedavinde bebeğine kavuşursun..

Canım benim ya, gerçekten tebrik ederim, bu fsh amh değerleriyle hamile kalabildin öyle mi. Bunu her yere yaz güzelim ya, amh düşük fsh yüksek olduğu için kahrolan o kadar çok insan var ki, keza ben de onlardan biriydim, alis, nuran, puffy sağolsunlar, hep umut verdiler bana. Benim fsh 14 idi amh 0,12. Ben de görüşeyim bari senin dr unla canım, muayenehanesi falan var mı kendine ait?

çok üzüldüm canım ya ben gonalf ve menogon kullandım inş bu tedavinde bebeğine kavuşursun..

Bir de canım , sen bu ilaçları hangi dozda kullandın? Yüksek dozla çok yumurta mı amaçlandı, yoksa düşük dz az yumurta mı? Ya hiçbir yere gitmeyip Denizli'de mi yaptırsam diyorum bazen de. Bu arada senin dr Denizli'de de çalışmış. :)

canım yumurta rezervinden dolayı benim doktora gidenlerden benim duyduğum kişiler şimdi hamile hemde birinden 7 yumurta toplamışlar en imkansız benden 4 yumurta toplandı..şimdi başka biarkadaş tedavi görüyo denizliden geliyo onunda amhsi 0.10 inş ondanda güzel haberler duycaz..elimden geldiğince yazmaya destek olmaya çalışıyorum bunun acısını biliyorum çok zor kendini çaresiz hissetmek hamile kalamıcam bebeğim olmıcak duygusu çok üzüyo insanı...ama hiçbişey imkansız değil sen elinden geleni yap mücadele et ihmal etme tedavinin yanında dualarıda yaptınmı hem bu süreci daha rahat atlatıyosun hemde güzel sonuçlanıyo

canım hakkında hayırlısı olsun insallah bir dahaki tedavinde rabbim nasip kısmet eder.

canım günde gonalf 300mg menogon 300mg kullandım 10 gün kadar..kalan yumurtalardan yanıt alabilmek için yüksek doz kullandı doktorum az yada çok yumurta elde edebilmek için diye bişey demedi..zaten çok yumurta oluşumu beklemiyoduk doktorum inş 1 tane yumurta bulabiliriz diyodu 4 bulduk ama 1 tanesi döllendi..evet canım denizlide çalışmış ordan gelmiş izmire gelme imkanın varsa hiç denizlide yaptırma emeklerin maddi manevi boşa gitmesin..muayenehanesi yok galiba hep hastaneye gidiyoruz orda ilgileniyo hastalarıyla

Son düzenleme:

canım adet olunca gitcem doktorum onlada konuşayım arkadaşın doğal yola hamile kalması ne güzel Allah ol derse oluyo takdir Allahın elimizden geleni yapıcaz rabim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. sen ne zaman başlıycan tedavine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…