canım benim doktorum erdal aktan özel izmir tınaztepe hastanesi ankaraya gitme bence hiç memnun kalan arkadaş yok..
canım ya şimdi eşimle öyle anlaştık annemler orda
senin fshın kaçtı hikayeni biraz anlatır mısın helijleliğin kaçıncı ayı
doktoruna nasıl ulaşabilirim
gülvena77 canım ben istanbulda oturuyorum
bu iğneyi veren doktorun adı ercan köse
ama ben memnun kalmadım
yüksek doz ilaç veriyor yüksek doz yumurta kalitesi için iyi değil
ben eski doktoruma devam etmeyi düşünüyorum
emre karatekelioğlu az ilaç veriyor fsh yüksek olan bir arkadaşım emre beyde geçen sene hamile kaldı şu an bebeği kucağında
darısı başımıza inşşşş
canım ya şimdi eşimle öyle anlaştık annemler orda
senin fshın kaçtı hikayeni biraz anlatır mısın helijleliğin kaçıncı ayı
doktoruna nasıl ulaşabilirim
gülvena77 canım ben istanbulda oturuyorum
bu iğneyi veren doktorun adı ercan köse
ama ben memnun kalmadım
yüksek doz ilaç veriyor yüksek doz yumurta kalitesi için iyi değil
ben eski doktoruma devam etmeyi düşünüyorum
emre karatekelioğlu az ilaç veriyor fsh yüksek olan bir arkadaşım emre beyde geçen sene hamile kaldı şu an bebeği kucağında
darısı başımıza inşşşş
canım benim fsh de 21 di.29 yaşındayım 11 aylık evliyim..8 aylıkken adetim azalmaya başladı diye doktora gittim fshmin yüksek olduğunu öğrendik bikaçdoktora daha gittim hepsine erken menopoz yumurta rezervinde azalma var heran adetten kesilebilirsin bebek düşünüyosan acil tüp bebek dediler..ben tabi yıkıldım günlerce ağladım bitaraftan menopoza gireceğimemi yanayım bebeğimin olma ihtimalinin düşük olduğunamı yanayım çok kötü bi duygu..ben bütün planlarımı iptal edip hemen tüp bebeğe başladık..bende memleketime gitcektim vazgeçtim 11 aylık evliyim 10 aydır gitmiyorum okulum sınavlarım vardı erteledim bebeği ilk sıraya aldım..birde benim amh de çok kötü çıktı 0.01 onun için hemen başladık tedavye..yeni öğremdim hamile olduğumu..yaklaşık 5 haftalık falan olması gerekiyo..gogleden ararsan izmir tınaztepe hastanesi tüp bebek merkezi diye orda irtibat no var..bi görüş fikir almış olursun..amh batırdınmı sen..
canım amh bilmiyorum nedir?yani tüp bebk yaptırmam gerekiyor
mehmet erdemle görüştüm yengemler onu tavsiye etti erzincandayım annemler izmir bucadalar eğertınaztepe hastanesini biliyorum eğer iyi ise orayada gidebilirim telin olsa seninle konuşurdum kafam çoook karuşık
antalya tup bebkte bugun ıkıncı kontrolume gıttım 7 gundur ıgnelerımı yaptım ama 3 yada 4 yumurtam buyumus doktor bana bırkaıyo yarın kesın belli olcak cok kararsızım ALLAHIM hepimizin yarımcısı olsun....dilerim herşey gönlünce olur. Nerde yaptırıyorsun
antalya tup bebkte bugun ıkıncı kontrolume gıttım 7 gundur ıgnelerımı yaptım ama 3 yada 4 yumurtam buyumus doktor bana bırkaıyo yarın kesın belli olcak cok kararsızım ALLAHIM hepimizin yarımcısı olsun....
rezerv azaldığında yumurtada kalıtesız oluyo dıyor doktorlar . bende 2 yumurtayla gebe kaldım ama 2. ayda kalbı durdu.ama ınanıyorum sankı yaaa olcak benımde :)
benimde malesef bu ayki tedavimde iptal oldu..femara kullanmıştım hiç etkili olmamış..umutlar önümüzdeki aya kaldı..allah yüzümüzü güldürsün..bahar35baha sen ganolf kullanmıştın değilmi..bu sefer banada yüksek doz verecek...
canım benim fsh de 21 di.29 yaşındayım 11 aylık evliyim..8 aylıkken adetim azalmaya başladı diye doktora gittim fshmin yüksek olduğunu öğrendik bikaçdoktora daha gittim hepsine erken menopoz yumurta rezervinde azalma var heran adetten kesilebilirsin bebek düşünüyosan acil tüp bebek dediler..ben tabi yıkıldım günlerce ağladım bitaraftan menopoza gireceğimemi yanayım bebeğimin olma ihtimalinin düşük olduğunamı yanayım çok kötü bi duygu..ben bütün planlarımı iptal edip hemen tüp bebeğe başladık..bende memleketime gitcektim vazgeçtim 11 aylık evliyim 10 aydır gitmiyorum okulum sınavlarım vardı erteledim bebeği ilk sıraya aldım..birde benim amh de çok kötü çıktı 0.01 onun için hemen başladık tedavye..yeni öğremdim hamile olduğumu..yaklaşık 5 haftalık falan olması gerekiyo..gogleden ararsan izmir tınaztepe hastanesi tüp bebek merkezi diye orda irtibat no var..bi görüş fikir almış olursun..amh batırdınmı sen..
çok üzüldüm canım ya ben gonalf ve menogon kullandım inş bu tedavinde bebeğine kavuşursun..
Canım benim ya, gerçekten tebrik ederim, bu fsh amh değerleriyle hamile kalabildin öyle mi. Bunu her yere yaz güzelim ya, amh düşük fsh yüksek olduğu için kahrolan o kadar çok insan var ki, keza ben de onlardan biriydim, alis, nuran, puffy sağolsunlar, hep umut verdiler bana. Benim fsh 14 idi amh 0,12. Ben de görüşeyim bari senin dr unla canım, muayenehanesi falan var mı kendine ait?
benimde malesef bu ayki tedavimde iptal oldu..femara kullanmıştım hiç etkili olmamış..umutlar önümüzdeki aya kaldı..allah yüzümüzü güldürsün..bahar35baha sen ganolf kullanmıştın değilmi..bu sefer banada yüksek doz verecek...
Bir de canım , sen bu ilaçları hangi dozda kullandın? Yüksek dozla çok yumurta mı amaçlandı, yoksa düşük dz az yumurta mı? Ya hiçbir yere gitmeyip Denizli'de mi yaptırsam diyorum bazen de. Bu arada senin dr Denizli'de de çalışmış. :)
gülvena 77 duydum canım o doktoru emre beyle aynı hastanede diye biliyorum ben.
ama o doktorun daha çok donore yönlendirdiğini biliyorum ben
ben emre bey çok iyi bir insan sabırlı her sorduğunu ayrıntısıyla açıklıyor. o yüzden seviyorum
o arkadaşım fsh 45 ti mart ayında ilaçla regl oluyordu bazen kendi oluyordu.
ama erken menopozdu yani geçen sene hamile kaldı emre beyde tedaviyle
bebeğini de onda doğurdu doğumum da çok güzel geçti dedi emre bey sayesinde
o yüzden ben emre beye tekrar başlamayı düşünüyorum rabbim kısmet ederse
inşşş senin içinde hayırlısı olur
ama emre beyi tavsiye ederim canım istanbula geleceksen. yumoş varsa elinden geleni yapar takip eder.
karar senin canım
yine de sen de araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?