canım günde gonalf 300mg menogon 300mg kullandım 10 gün kadar..kalan yumurtalardan yanıt alabilmek için yüksek doz kullandı doktorum az yada çok yumurta elde edebilmek için diye bişey demedi..zaten çok yumurta oluşumu beklemiyoduk doktorum inş 1 tane yumurta bulabiliriz diyodu 4 bulduk ama 1 tanesi döllendi..evet canım denizlide çalışmış ordan gelmiş izmire gelme imkanın varsa hiç denizlide yaptırma emeklerin maddi manevi boşa gitmesin..muayenehanesi yok galiba hep hastaneye gidiyoruz orda ilgileniyo hastalarıyla
amin cnm rabbim hayırlı yön nereyse o yöne yönlendirsin.....benim klasik tüpü 1 kez deneme şansım var cnm... mini olursa belki 2.3 olabilir haklısın hem maddi hem manevi yönden zorlanıyoruz..... https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-prn1/p480x480/945139_553739744676470_488174654_n.jpg
arkadaşlar değerimiz 991.55 çıktı kese daha görünmeyebilir diye bakmadı doktor salı günü muayene olcam artık ozamn görürüz inş..
gülvena canım arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ama az ilaç verdi emre bey. darısı başımıza inşşşş
canım değerler çok güzel Allah dualarını kabul etti bebeğini sana bağışladı inş bundan sonrada problem yaşamasın baharcım..
arkadaşlar değerimiz 991.55 çıktı kese daha görünmeyebilir diye bakmadı doktor salı günü muayene olcam artık ozamn görürüz inş..
:nazar veya :çok güzel miniğin büyüyor ..işallah pazartesi keseyi görürsün..sonrada kalp sesini duyarsın..sonrada kucağına alırsın işallah :)..bahar sen dhea yı tedavi esnasında kullanmıştın değilmi..schiff markaydı ..onu spariş etmeyi düşünüyorum..allaha emanetsiniz..:)
amin canım inş..allahıma şükürler olsun bebeğim benimle inş herzamn benimle olur....darısı sizlerin başına inş..
inş canım bende beklemedeyim bugün adet olmam lazımdı karnımdada hafif bir ağrı var kasıklarıma vuruyo ağrım bugün yarın olucam doğal yola beklemedeydim ama herzamanki gibi maalesef işte..
evet canım büyüyo mucizem amin inş o günleride görürüm..ben ilkönce biosteron kullandım 1 kutu dahasonra biosteron bulamayınca 1kutuda schiff dhea kullandım sonrada bıraktım yumurtalarım toplanınca..yaklaşık birbuçuk ay falan kullandım dheayı..bencede al kullan hiç kullanmamaktan iyidir özellikleri aynı sonuçta...inş enyakınzamnda senin bebeğinde gelir herkesin bebeği gelsin kimse üzülmesin artık..
amin canım senin mucizenide allah korusun..schiff markada kalmamış malesef sıradan bi dhea sparişi verdim dediğin gibi hiç kullanmamaktansa kullanayım..tedavi esnasında benim doktor bıraktırmıştı..ama bazı doktorlar devam ettiriyorlar demekki..
Fıstık baksana, içine sinmiyorsa iptal et siparişini, Konya ithalatçı firma ile konuştum, depolara sevkiyatını yaptık, yarın eczanenize söyleyin hemen ayırsınlar dediler. Yarın öğleden sona olmazsa cuma kesin elinizde dediler. Ona göre.
baharcım maşallah çok güzel gidiyorsunuzzRabbim sağlıkla mucizeni kucağına almayı nasib etsin inş
ayy canım şimdi aradım kargoya verildi dedi..zaten aldım ya şimdi heryerde biosteron görecem bak gör :))
baharrrrr canımsın ya çok sevindim arkadasım maşallah suphanallah bizlere umut oldun sen insallah keseyi görüp pıt pıtları duyarsın sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini .ne güzel bir haberrr rabbim sen büyüksün....arkadaşlar değerimiz 991.55 çıktı kese daha görünmeyebilir diye bakmadı doktor salı günü muayene olcam artık ozamn görürüz inş..
kızlar biosteron için sipariş verdim herzamanki ilaç aldığım eczaneden pazartesinden itibaren heryerde bulunabilecekmiş dağıtımı pazartesi başlıycakmış kızlar bilginize..
baharrrrr canımsın ya çok sevindim arkadasım maşallah suphanallah bizlere umut oldun sen insallah keseyi görüp pıt pıtları duyarsın sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini .ne güzel bir haberrr rabbim sen büyüksün....
ayy çok şükür ya bir aydır bekliyorum.hemen gelir inşallah burayada
amin canım inş umudumuzu hiçbirzamn kaybetmicez..senin amh çok kötü değil aslında iyi bi tedaviyle daha fazla yumurtan oluşur rahat 8 yumurtan oluşur.. benim amh çok kötü olduğu halde 4 yumurta oluştu...inş bu tedavinde herşey daha güzel olcak bebeğin gelicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?