Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

prolaktinin etkisi olabilir canım o yüksekse yumurta oluşumunu baskılıyo olabilir..ablamında tüp bebek oldu 12 sene önce aynı doktora onunda yüksekmiş prolaktini düşürmek için ilaç kullanmış şimdi 12 yaşlarında ikizleri var onunda ilk denemesinde tutmuştu..baktır canım sen demeden bakmaları gerekiyo aslında tedaviye başlamadan ona göre başlıyolar tedaviye çünkü..

aynen senin ablan gibi benimde yurt dışında ablamdada proloktrin hormunu yüksek çıkmıştı doktor hapla tedavi etti sonra çocuğu oldu.işin garibi ilk tüp denememdede bakılmadı bu hormona aşılama yaptırmaya gitmiştim doktorum proloktrin yüksek çıktı bir ay hap kullan ondan sonra yapalım dedi ozamanda eşimin sperm hızı düşüktü tutmadıbenimde içimden bir ses prolaktrin hormonu bana engel oluyor diyor hayıt suyu iyi geliyormuş içmeye başladım insallah düşer..

iç canım faydası olur bende içmiştim 2 ay tedaviye başlayana kadar..hormonlardan biri sorunlu oldumu hamile kalmak çok zor oluyo tedaviyide etkiliyo..

gülvena 77 canım arkadaşımın mart ayında 46 falandı fsh. sonra nisanda hamile kaldı. çok düşmüş olamaz.

rabbim yeterki ol desin ben 36 yaşındayım canım .inşşş bize de rabbim nasip eder hayırlısıyla

bugün kandil arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun

rabbim bu akşam edinecek tüm duaları kabul etsin inşşş

benim bugün reglimin ilk günü bende dün akşam çok dua ettim hepimiz için kızlar allahım bizleri de selamete kavuştursun tez vakitte

hayırlısıyla katından hayırlı bebekler nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşşş

aminnn

gülvena77 canım 6 yıllık evliyim canım 7 ye giricem yakında inşş rabbim fazla bekletmez bebeklerimize kavuşturur bizide şu mübarek aylar hürmetine

gülvena77 canım 6 yıllık evliyim canım 7 ye giricem yakında inşş rabbim fazla bekletmez bebeklerimize kavuşturur bizide şu mübarek aylar hürmetine

sağol canım güzel dileklerin için sanada hayırlı kandiler inş canım ALLAHIM büyüktür bu güzel günün hatrına dualarımızı kabul etsin günahlarımızı bağışlasın...bende beklemedeyim canım dün olmam lazımdı oalmadım daha yarın sabah idrar testi yapıcam hakımızda hayırlısı neyse o olsun ..

Herkeze hayırlı kandiler arkadaşlar hayırlara vesile olması dileği ile ALLAH dualarımızı kabul etsin...

canlarım HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HER NE DİLERSENİZ ONU NASİP ETSİN KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU VERSİN İNŞŞŞ

prolaktin hormonu çok önemli canım önce kadın doğumcuya gidip tedavi olsan sonrada normale indiğinde tüp denesen...

canım dünden beri sana özelden yazıyordum teşekkür etmek için olmuyor. Burdan yazayım dedim ben doktorla görüştüm ikna oldum gibi izmire geleceğim ben de
allah hepimizin yüzünü güldürsün.sana çok çok teşekkür ederim.
Sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?

günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

canım biraz bi faydam olduysa negüzel allahım yardımcın olsun emeklerini boşa gidermesin doktora sonuna kadar güvenebilirsin senin için ne uygunsa onu yapar seni oyalamaz kesinlikle..benim dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdik 1616.68 çıktı.keseyide gördük ama düşük riskim var kanamadan dolayı istirahat edicem artık mecbur kalmadıkca kalkmıcam inş bebeğim beni bırakmaz..

baharcım rabbim inşşş bebeğini sana bağışlar sen yat kalkma canım .

inşşş sağlıkla kucaklarsın bebeğini bitanem bebeğin seni bırakmaz dualarım seninle canım. el mübdi okuyun eşinle canım sürekli öyle biliyorum ben rabbim korur bebeğini

amin canım inş..okuyoruz allahım kabul etsin bebeğimizi bize bağışlasın..

bahar canım kıyamam sana sakın kendini yorma bol bol dinlen arkdaşım varmı yardımcı olcak birisi sana.gözün aydın canım benim keseyi görmüşsünüz maşallah subhanallah bol bol dua edin canım bende edicem sana arkadaşım.rabbim size bağışlasın evladınızı.allaha emenat olun ikinizde

saol canım mucize bebeğim beni bırakmaz inş..kayınvalidemde kalıyorum o ilgileniyo saolsun normaldede istirahat halindeydim arada evin içinde yürüyodum şimdi sadece tuvalete kalkıyorum yemeğe falan kalkmıyorum allahım korur inş bebeğimi bize bağışlar..

çok geçmiş olsun canım..allah korusun mucizeni..allaha emanetsiniz..bol bol dinlen fazlada banyo yapma canım dikkat et kendine...işallah tekrarlamaz..

çok geçmiş olsun canım..allah korusun mucizeni..allaha emanetsiniz..bol bol dinlen fazlada banyo yapma canım dikkat et kendine...işallah tekrarlamaz..

saol canım amin inş..banyo evet yapmıyım 2,3 güne bir yapıyorum zor oluyo yapmamakta havalarda ısındı...allahım yardımcımız olsun inş..

saol canım amin inş..banyo evet yapmıyım 2,3 güne bir yapıyorum zor oluyo yapmamakta havalarda ısındı...allahım yardımcımız olsun inş..

evet canım dikkat et işallah allah koruyacaktır meleğini..40 yaş üstü topikte bi arkadaşımız hamile o da ilk zamanlar kanamaları oldu..o yazmıştı ondan okumuştum canım..sadece başını yıkıyor vucudunu siliyordu..napalım bebişe bişey olmasında yeterkii..

bahar kardeş, kendine dikkat et,, banyo yapma kesinlikle,, başını ayrı yıka, sonra vucudunu ıslatıver, hemen çık, ve banyo kapısı açık kalsın, buharda da kalma, 1 ay az pis geziver kardeşçim,, gerekirse siliniver..... sıcak banyo iyi değil .... öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…