- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
dediğin gibi arkadaşım umudumuzu kaybetmek yok ne bileyim bahar ya benim kafamıda bu karıştırıyor neden az yumurta oluyo benim prolaktrin hormonunum yüksek çıkıyor acaba onun bir etkisi oluyormu ki yumurta kalitesinde ve sayısında bu tedavimde proloktrine bakılmadı keşke baktırsaymışım stres olunca yükseliyor bu hormon.onların bakması lazımdı ama istemediler bende söylemedim kafam rahattı diye gerek duymadım bu tedavide belkide o etkiledi.bir dahaki tedavide herşeyime baktıracağım.rabbim insallah nasip eder hayırlısıyla.
prolaktinin etkisi olabilir canım o yüksekse yumurta oluşumunu baskılıyo olabilir..ablamında tüp bebek oldu 12 sene önce aynı doktora onunda yüksekmiş prolaktini düşürmek için ilaç kullanmış şimdi 12 yaşlarında ikizleri var onunda ilk denemesinde tutmuştu..baktır canım sen demeden bakmaları gerekiyo aslında tedaviye başlamadan ona göre başlıyolar tedaviye çünkü..
aynen senin ablan gibi benimde yurt dışında ablamdada proloktrin hormunu yüksek çıkmıştı doktor hapla tedavi etti sonra çocuğu oldu.işin garibi ilk tüp denememdede bakılmadı bu hormona aşılama yaptırmaya gitmiştim doktorum proloktrin yüksek çıktı bir ay hap kullan ondan sonra yapalım dedi ozamanda eşimin sperm hızı düşüktü tutmadıbenimde içimden bir ses prolaktrin hormonu bana engel oluyor diyor hayıt suyu iyi geliyormuş içmeye başladım insallah düşer..
gülvena77 canım 6 yıllık evliyim canım 7 ye giricem yakında inşş rabbim fazla bekletmez bebeklerimize kavuşturur bizide şu mübarek aylar hürmetine
prolaktinin etkisi olabilir canım o yüksekse yumurta oluşumunu baskılıyo olabilir..ablamında tüp bebek oldu 12 sene önce aynı doktora onunda yüksekmiş prolaktini düşürmek için ilaç kullanmış şimdi 12 yaşlarında ikizleri var onunda ilk denemesinde tutmuştu..baktır canım sen demeden bakmaları gerekiyo aslında tedaviye başlamadan ona göre başlıyolar tedaviye çünkü..
canım dünden beri sana özelden yazıyordum teşekkür etmek için olmuyor. Burdan yazayım dedim ben doktorla görüştüm ikna oldum gibi izmire geleceğim ben de
allah hepimizin yüzünü güldürsün.sana çok çok teşekkür ederim.
Sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?
baharcım rabbim inşşş bebeğini sana bağışlar sen yat kalkma canım .
inşşş sağlıkla kucaklarsın bebeğini bitanem bebeğin seni bırakmaz dualarım seninle canım. el mübdi okuyun eşinle canım sürekli öyle biliyorum ben rabbim korur bebeğini
canım biraz bi faydam olduysa negüzel allahım yardımcın olsun emeklerini boşa gidermesin doktora sonuna kadar güvenebilirsin senin için ne uygunsa onu yapar seni oyalamaz kesinlikle..benim dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdik 1616.68 çıktı.keseyide gördük ama düşük riskim var kanamadan dolayı istirahat edicem artık mecbur kalmadıkca kalkmıcam inş bebeğim beni bırakmaz..
bahar canım kıyamam sana sakın kendini yorma bol bol dinlen arkdaşım varmı yardımcı olcak birisi sana.gözün aydın canım benim keseyi görmüşsünüz maşallah subhanallahbol bol dua edin canım bende edicem sana arkadaşım.rabbim size bağışlasın evladınızı.allaha emenat olun ikinizde
canım biraz bi faydam olduysa negüzel allahım yardımcın olsun emeklerini boşa gidermesin doktora sonuna kadar güvenebilirsin senin için ne uygunsa onu yapar seni oyalamaz kesinlikle..benim dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdik 1616.68 çıktı.keseyide gördük ama düşük riskim var kanamadan dolayı istirahat edicem artık mecbur kalmadıkca kalkmıcam inş bebeğim beni bırakmaz..
çok geçmiş olsun canım..allah korusun mucizeni..allaha emanetsiniz..bol bol dinlen fazlada banyo yapma canım dikkat et kendine...işallah tekrarlamaz..
saol canım amin inş..banyo evet yapmıyım 2,3 güne bir yapıyorum zor oluyo yapmamakta havalarda ısındı...allahım yardımcımız olsun inş..
saol canım amin inş..banyo evet yapmıyım 2,3 güne bir yapıyorum zor oluyo yapmamakta havalarda ısındı...allahım yardımcımız olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?