canım biraz bi faydam olduysa negüzel allahım yardımcın olsun emeklerini boşa gidermesin doktora sonuna kadar güvenebilirsin senin için ne uygunsa onu yapar seni oyalamaz kesinlikle..benim dünden beri biraz kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdik 1616.68 çıktı.keseyide gördük ama düşük riskim var kanamadan dolayı istirahat edicem artık mecbur kalmadıkca kalkmıcam inş bebeğim beni bırakmaz..
kızlar adetim iki gün geçti hala gelen giden yok test yapmayada çok korkuyorum çıkmıycağını bile bile umutlanıyorum nedense...
erken gebelik testinde çıkar canım, hadi hayırlısı
alisalis pazar sabhı yapıcam idrar testi canım bu ay fsh 39 canım burda araştırıyorum fsh yüksekn hamile kalan varmı diye ama malesef hiç yok gecikme yaşayıncada korkuyorum nedense kist yada fsh tavanmı yapard diye hem seviniyorum hem üzülüyorum...
gülnevacığım, fsh yüksek olup kendiliğinden hamile kalanlar var, sen görmemişsindir...... nuran77 diye bir arkadaş var mesela. tedaviye başlayacağı ay kendiliğinden hamile kalmıştı,,, ağustos 2013 te inşallah doğum yapacak, yani herşey de yolunda.....
baharcım değerin çok güzel çıkmış maşallah keseyide görmüşsünüz Allah nazarlardan saklasın inş yorma canım kendini banyoda yapma canım saçını yıkamaya bile kalkma bence bebişin için biraz katlan canım bende adet olmayı bekliyorum daha olamadaım beklenen tarihte karın ağrısı ve kasık ağrısı çektim şimdi geçti karnım çok gergin ve şiştim çok sende böyle bişey yaşamışmıydın canım Allah bebişini bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş canım...
şu anda topicleri okuyorum,, ayrıca tedavimin 5.günündeyim, 1 tane yumoşum var, ptesi tekrar kontorole gidiyorum... herşey yolunda giderse önümüzdeki hafta opum olur, ve devamını bilemiyorummmmmm.....inş canım ya herşey yolundadır Allahım ol derse olur inş hakımızda hayırlısı sen neler yapıyosun canım...
şu anda topicleri okuyorum,, ayrıca tedavimin 5.günündeyim, 1 tane yumoşum var, ptesi tekrar kontorole gidiyorum... herşey yolunda giderse önümüzdeki hafta opum olur, ve devamını bilemiyorummmmmm.....
baharcım tebrikler maşallah subhanallah keseyide görmüşsünn..Darısı buradaki tüm isteyenlerin başında..Kanama konusunda da arkadaşların ve daktırın dediği gibi mecbur olmadıkça kalkmayacaksın...İnş git gide bebişin büyüdükçe o kanama alanı küçülecek cnm bu sıkıntılı günler geçecek inş..
allaha şükür gördük canım ama kanama korkutuyo inş bebeğime bişey olmaz..ben kasık ağrısını transferin 11.gününden beri çekiyorum şişliğimde gerginliğimde hala var...bence sende hamile olabilirsin normal gebelik testi yapsanda çıkar canım bence adeti 1 gün geçince yapıp pozitifi görenler var bi dene derim..eczacıda 1 gün geçmesi yeterli varsa çıkar demişti bana ama geç döllenme falan olduysa çıkmayabilir.
baharcım neler yapıyosun nasıl durumun canım kanaman devam ediyomu bende test yaptım şimdi idrar tetsti evde yarım saat sonra çok hafif ikinci çizgi var çok dikatli bakınca görünüyo ikinci cizgi ben negatif diye düşünüyorum iki gün sonra tekrarlıycam evde testi bakalım canım hayırlısı..
baharcım neler yapıyosun nasıl durumun canım kanaman devam ediyomu bende test yaptım şimdi idrar tetsti evde yarım saat sonra çok hafif ikinci çizgi var çok dikatli bakınca görünüyo ikinci cizgi ben negatif diye düşünüyorum iki gün sonra tekrarlıycam evde testi bakalım canım hayırlısı..
birazdaha iyiyim canım dün akşandan beri kanamam ağrılarım azaldı allaha şükür..inş bebeğimde iyidir..canım inş hamilesindir ikinci çizgiyi gördüysen var olabilir kan testi yaptır istersen için rahatlar varsa çıkar onda inş..
iyi olmana sevindim canım çok dikatli bakınca çıkan bir çizgi yada orda çizgi görmek istediğim için görüyorum eşimede gösterdim var gibi yok gibide diyo hayırlısı bakalım canım testimi yeniliycem yarın sabah...Kan testine gitmek istemiyorum her ay gidip kocaman bir sıfır görcem diye korkuyorum o zaman daha bir yıkıntı oluyo karnımda ağrıyo biraz çarşamba gidicem kan testinede..
canım varsa yarın daha net çıkar ozamn belli olur inş olduğu..haklısın canım bende hiç cesaret edememiştim kan testine gerçi benim hiç günüm geçmedi hep erken geldi adetim ama ben yinede idrar testi yapıyodum bi ümit ya varsa ya üstüne görüyosam diye ama hiç ikinci çizgiyi göremedim..ahtım vardı hamile olduğumu kanda öğrensem bile o idrar testini yapıp ikinci çizgiyi görücem dedim yaptımda şimdi çantamda taşıyorum..:)karın bel ağrısı adet ağrısı gibi 3 gündür çekiyodum bugün azaldı ama kanamam olduğu için öle çok ağrıdı sanırım..inş seninde bebek olduğu için ağrıyodur sende dikkat et kendine bişey olmaz nasılsa bebek yoktur diyip kendini yorma bebeğin seninle olabilir..
Arkadaşlar Kadıköy Şifa-Şişli Memorial-Umut Tüp bebek ve Prof Bülent Tıraş hakkında fikri olan varmı ?
Bunlardan birisine karar vermek zorundayım.Paylaşımlarınızı bekliyorum.Tşk,
Arkadaşlar Kadıköy Şifa-Şişli Memorial-Umut Tüp bebek ve Prof Bülent Tıraş hakkında fikri olan varmı ?
Bunlardan birisine karar vermek zorundayım.Paylaşımlarınızı bekliyorum.Tşk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?