Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar Kadıköy Şifa-Şişli Memorial-Umut Tüp bebek ve Prof Bülent Tıraş hakkında fikri olan varmı ?
Bunlardan birisine karar vermek zorundayım.Paylaşımlarınızı bekliyorum.Tşk,

Ben de bundan iki yıl önce ona gitmiştim beni nisan ayında ön muayeneye aldı ve doğum kontrol hapı vererek bir dahaki adetinte gel dediler haziranda adaet oldum gittim ama bülent bey istanbula gitmiş tedavi olmadım ama babacan bir adam

baharcığım nasılsın?Nasıl gibiyor gebelik?Mide bulnatıların başladı mı cnım?

canlarım benim kanamam ağrım hala devam ediyo akşamları rahatlıyorum biraz mide bulantım hiç yok 2 gündür iştahım çok açıldı çok kilo alcam bu gidişle tabi bebeğim benimleyse hala.. perşembe kontrole gidicez inş bebeğim iyidir yaşıyodur.

canım dilerim herşey yolunda gider ALLAH yardımcın olsun bebeğin seni bırakmasın dikkat et kendinize

Arkadaşlar Kadıköy Şifa-Şişli Memorial-Umut Tüp bebek ve Prof Bülent Tıraş hakkında fikri olan varmı ?
Bunlardan birisine karar vermek zorundayım.Paylaşımlarınızı bekliyorum.Tşk,

Kadıköy şifa harici yazdığın diğer 3 merkezde tedavi oldum...Memorialde Mustafa Acet iyi bir doktor..Acıbadem Bülent tıraş çok pahalı..Ücretsiz ön muayenesi yok ve mesela ben tadavim yarıda kalmasına rağmen (yumurtam erken çatladı) yaklaşık 1300 tl gömdüm acıbademe..Ne gerek var..

Umut tüp bebek hakkında pek yorum yapmak istemiyorum..benim tercihim asla olmazdı hele zor hasta grubunda isen..

Şişli Memorial ücretsiz ön muayene ve sistemli çalışmaları açısından çok beğendim..

benim asıl doktorum İstanbul Tüp Bebek Emre Karateklioğlu O nu da kesinlikle tavsiye ederim cnm..Taksimde..

baharcım inşş meleğin seninledir bize mucizenin haberini duyurursun..Hep seni merak ediyorumm aklımda duamdasın gülüm..

Merhaba,

Ben umut Mustafa Bahçeci için olumlu düşünmeye başlamıştım.Yaş olarak zor bir hastayım yaşım 44.Sizin olumsuz düşünmenizin nedeni nedir? Şişli Memorial o kadar yoğunki telefonda muhasebeden birisibilgi verdi düşünün artık...

umutu araştırmıştım canım çok bahsedilen bir yer doktorları hakında bilgim yok maalesef.. seninde fsh yüksekmi arkadaşım hikayeni anlatırmısın..

Yaşım 44 şubatta düşük ile sonlanan bir gebeliğim oldu.İlk kez tüp bebek deneyeceğim.Yaşımdan dolayı pek şansım yüksek değil.Fsh 9,36 , rahim içinde histeroskopi oldum.Sorun olmadığını söylediler.Tüp bebek merkezi konusunda kararsızım.

Tatlım Mustafa Bey umutta değil öncelikle onu düzelteyim..Şimdi anadolu yakası Bahçeci umut tüp bebekte süleyman bey ve Ulun bey var.. Ama Avrupa yakasında ki Bahçecide Mustafa bey..Mustafa bey ile tanışmadım ben anadolu yakasından müzdaribim..Ama mustafa bey içinde şunu söyleyebilirim..Öyle çok ilgi yada mesela opuna onun girmesi falan bunların hepsi senin şansına kalıyor..Sen mustafa beye gidersin ama opunu yada çoğu takibini başkası yapar..Mustafa bey sadece ilk görüşür ve tedavini şekillendirir..
Ben pek muhatab olamadığım doktor ile tedavi yanlısı değilim..

Şişli neden o kadar yoğun olmuş acaba..Prof Semra hanım 1 hafta yurt dışında idi o döndüğünden olabilir..Ben çok sakin bir zamanda gittiğimden fazlacana ilgi ile karşılandım orada..Hr iş için ayrı kişi seninle muhatab oluyor buda çok büyük avantaj geldi bana..

Bunlar benim görüşlerim tabiiki canım bnm..Bu arada yaşına hiç takılma lütfen..Yumurtan olduğu müddetçe her zaman şansın var..

Canım merhaba,

Şişli Memorial dan aradılar az önce.Ben Muğla 'da oturuyorum.Takiplerimi buradan yaptıracağım o zaman indirimde yaptılar bayağı iyi geldi bana.Mustafa Beyi istedim özellikle .Doktor muayene ettikten sonra başarı oranı verirmiş.Hormon testinide her ay yeniden ister ona göre tedaviye başlarlarmış.Önce muayeneye gideceğim sonrada regl olunca uygun tedaviye başlayacağız.Allahım çok heyecanlandım gene .Hadi hayırlısı

fsh iyi canım şansın yüksek bence yumoşlarında varsa sorun yok daha öncede hamile kalmışsın olabiliyoda bence hiç düşünmeden tüpe git canım ben istanbul tüp bebek gidicem adet bekliyorum benim kendi doktorum istanbul tüp bebeği önerdi..ordanda bilgi al canım Allah kısmet etsin yeterki yer bahane canım...

baharcım inş bebişin seninledir canım kilo alda bebişin seninle kalsın doğum yaptıktan sonra sıkı bir rejim kilo milo kalmaz bebiş olsunda kilo olsun yeterki sağlıklı doğsunlar bende hala adet olamadım canım ya yarın kan testine gidicem hayırlısı bakalım canım... sende habersiz bırakma bizi canım polyana nerelerde oda adet bekliyodu yok ortalarda nedense canım..

Çok sevindim canım..Hayırlısı olsun hakkındaa..

arkadaşlar destekleriniz dualarınız için saolun allahım dualarımızı kabul etsin perşembe kontrol var inş bebeğim iyidir..net paketim bitmek üzere belki bikaçgün giremeyebilirim inş güzel haberlerle gelirim.

Çok sevindim canım..Hayırlısı olsun hakkındaa..

İstanbul'a geldiğimde hem İstanbul tüp bebek merkezi Emre beyle, hemde Şişli Memorial ile görüşeceğim.Ama geçen ay yumurtalıkları baskılamak için yasmin vermişti doktor.1 haftadır sürekli kanamam var hastamıyım değilmiyim anlayamadım.
Acaba 1 ay bekleyiptemi gitsem.

Oradan Emre beye muayene olmak istiyorum.Şehir dışında olduğum için takiplerimi bulunduğum yerde yaptırmak istediğimi söyledim.Şişli Memorial böyle bir durumda 600 Euro indirim yapıyormuş.

güzel yaberlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsun sağlıkla gelin güzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz koyma sağlıkla kalın

nasıl anlamadım ki gülüm..yasmin bittikten sonra adet olunur zaten öyle mi yoksa kullanırkenmi adet oldun???

canimm
Baharcimm insallahhh cokk guzell hberlerle gelirsunn rabbimm seni ve bevegini korusunn...biz teyzeleri ona dua edecegizz

Adet olmadım sanırım.1 adet ilaç kaldı ama azda olsa kanamam var 1 hadtadır.Doktora sordum ilaç bitince fazla olacak o zaman regl olmuş olacaksın o zaman görüşelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…