Arkadaşlar Merhaba,
Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hemde şişli memorilda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,
istanbul tüp bebekle ilgili sayfa açılmış burda canım aref beyle ilgili bence incele derim gidenler genelde memnun ve pozitif sonuçlar almış bende istanbul tüpe gidicem adetim gelirse inş gelmezde gebelik çıkar canım ya..
kızlar ben bugün kan testi yaptım değerim 2.09 çıktı adetim 1 hafta geçti kızlar değerim 0 olması gerekmezmi böyle bişey yaşayıp değerin yükseldiğini okumuştum geç dölenme olabilirmi acaba bakalım 1 hafta bekliycem adeti gelmese doktoruma gidicem...
Yine haklı çıktın :) kocam eve gelince bensiz bebek gormek sattın beni diye salladı suratı , madem gidecektin ben görseydim dedi :))
Haksızlığa uğramış puffy gibi bakıyordu :))
canım inşallah geç döllenmedir diyelim, ama her iki türlü de düşün , hazırlıklı ol yani,,,,
baharcım nasılsın bugün test günündü inş bebişin seninldir sonuçları merak ediyorum canım bizide habersiz bırakma...
inş canım herşeye hazırlıklıyım ama umutlanmıyorumda değil yoksa biran önce gelsin istiyorum adetimide acaba kistmi oluştu korkum ondan fsh yüksekti menopozamı giriyorum diye düşünmeye başaldım canım ya Allah yardımcımız olsun sen neler yapıyosun canım...
selammm kizlarrrrr.....
aranizda yeniyim,yarin 2.tüp bebek tedavisine baslayacam allahin izniyle...daha önceki sonuclarimda fsh 8,9 amh 0,64 cikmisti sizce bu degerler cokmu kötü ilk denemem negetifle sonuclandi maalesefkendiliginden olma sansi hic yokmuuu yaa ( umudumu iyice yitirmeye basladim lütfen yorumlarinizi bekliyorum tedavi öncesi umuda cok ihtiyacim varr.....
kelebek hiç umutsuz olma canım burda senden daha kötü değerlerle tüp bebekle hamile kalanlar var en canlı örneğimiz bahar burda sayfadan okuyabilirsin fsh 20 amh 0.1 tüp bebekle hamile kaldı fsh değerin çok kötü değil benim fsh 39 en yüksek bazen fsh 9 bazen fsh 11 bazen fsh 4 bile gördüm amh 0.16 ve 17 aylık evliyim normal yola hamile kalamadım bizim gibi olanlar doğal yola hamile kalmaları çok zor canım sen tedavine devam et biestorol kulanıyomusun canım...
arkadaşlar amh testim 2 çıktı yaşım 29 sizce nasıl
arkadaşlar amh testim 2 çıktı yaşım 29 sizce nasıl
kelebek hiç umutsuz olma canım burda senden daha kötü değerlerle tüp bebekle hamile kalanlar var en canlı örneğimiz bahar burda sayfadan okuyabilirsin fsh 20 amh 0.1 tüp bebekle hamile kaldı fsh değerin çok kötü değil benim fsh 39 en yüksek bazen fsh 9 bazen fsh 11 bazen fsh 4 bile gördüm amh 0.16 ve 17 aylık evliyim normal yola hamile kalamadım bizim gibi olanlar doğal yola hamile kalmaları çok zor canım sen tedavine devam et biestorol kulanıyomusun canım...
bence amh değer gayet güzel fsh kaç çıkıyo ölçtürmedinmi hiç canım fsh ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?