Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canim öncelikle saol cvbin icin bunlari duyunca umutlaniyorum biraz....ben iki yillik evliyim evliligimin ilk aylarinda bi gebeligim oldu ama 7 haftalilken kaybettik onun üzerinede olmadi bu ikinci tüp bebek denememiz insallah bunda olur:

inş canım Allah gönlüne göre versin inş hakımızda hayırlısı neyse o olsun tüp bebek tedavisinde kulandığın haplar varmı mesela biestorol yumurtaları daha kaliteli oluyo bu ilaç sayesinde hangi mekezde tedavi görüyosun canım..

en kötüsü degeil kizzz normali 1-2 den basliyor diye okumustumm seninki de normal yani moralini bozma canim hem fsh de cok iyi bence sende bi sikinti cikmaz

ay inşallah zaten bir sürü sıkıntı var bu da çıkmasın

kromozom bozukluğu-fsh

gerçi ben hala hangi dr a gideceğime karar veremedim ist ama neresi

fsh testim 6,99

3 sene önce 3,10 çıkmıştı tekrarlamak istedim tüp bebeğe başlayacağım da

canım değerlerin iyi aslında kaç seneden beri bebek çalışmalarınız var tüp bebekten önce yumurta takibi yada aşılama yapıldımı hiç canım..

saol cnm amin insallah hepimizin....gulnevacim ben almanyada yasiyorum tedavimde burda yapiorum iki ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptik orda sadece gonalf kullandim bide tabi transferden sonra jel falan okadar onun dusunda baska ilac falan vermedi doktor..ama maalaesef tutmadi o simdi iki ayaradan sonra yine basliyorum yarin gidecen ilk kontrol icin bakalim ne yapacaklar

DENİZ VE KELEBEK

no panik arkadaşlar önce sakin olun lütfen sizden daha kötü değerlerle hamiş kalan çok var burda sizin değerleriniz gayet güzel fsh düşük en azından tüp bebek tedavisi oluyosunuz bizler fsh yükseken o şansımızda yok değer düşmeden canlarım her şey bahane Allah ol dedikten sonra oluyo yeterki mevlam istesin bol dua kızlar... başka elden bişey gelmiyo

canım değerlerin iyi aslında kaç seneden beri bebek çalışmalarınız var tüp bebekten önce yumurta takibi yada aşılama yapıldımı hiç canım..

daha önce klomen ile aşılama yapıldı kimyasal oldu sonra da kist oluştu yani tutmadı

zaten duadan baska yapabildigimiz bisey yokk allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasinn gercekten cooook zor bi durummus insanin basina gelmeyene kadar anlamiyor....allim kimsini kucagini bos birakmasin...

gulnevacim coook saol canim tesellin cvbin icin ....

burda fsh yüksek olan arkadaşımız bahar tüp bebek başlamadan iki ay önce biestorol kulanmış yumurtalar daha kaliteli oluyo burdaki sayfalardan araştır doktoruna gidince sorabilirsin canım gerçi yan etkisi yok diye biliyorum kulanabilirsin tüp bebeye başlamadan iki ay önce kulanman gerekiyomuş etkisini göstermesi için hap..

canim senin degerler normal gibi esindemi sorun var sen kac yilik evlisin

sperm sayısı 12 milyon

aşılama yapılırken yıkama önce 42 milyon yıkama sonra 22 milyon(bu kasımda yapıldı)

morfoloji
normal form:%29
baş anomalisi:%38
kuyruk anomalisi:%10
mid-piece anomali:%23

morfolojisinde sıkıntı var mı bilmiyorum

3 yıllık evliyim

gec kaldim heralde o hap icin cünkü ben bu ay basliyorum yarin kontrollerimvar bakalim hangi ilaclari verecekler sonuclar ne cikacak
bu surede yapabilecegim seyler varmi önerebileceginiz

daha önce klomen ile aşılama yapıldı kimyasal oldu sonra da kist oluştu yani tutmadı

canım çok üzüldüm ama hamile kalabilmende güzel tüp bebekte kimyasal olma riskide var bildiğim kadarıyla ama kromozonlarla ilgili problemimiz var demiştin bence senin için en iyi yöntem tüp bebek tüp bebekte dölendikten sonra takipleri daha iyi oluyo broblem çıkması halinde iptal oluyo tedavin bence kontrol altında olması daha güzel..

gec kaldim heralde o hap icin cünkü ben bu ay basliyorum yarin kontrollerimvar bakalim hangi ilaclari verecekler sonuclar ne cikacak
bu surede yapabilecegim seyler varmi önerebileceginiz

bal çörek otu ve tarçın karışımı yapabilirsin adetin 12 gününe kadar sabah akşam burdan araştırabilirsin şimdi aklıma gelenler bunlar canım..hadi hayırlısı canım gelişmeleri bize yazarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…