arkadaşlar amh testim 2 çıktı yaşım 29 sizce nasıl
canim cok iyi degerin normal degeri 2 den basliyor zaten
AMA ŞİMDİ MORALİM BOZULDU EN KÖTÜSÜ 2,00 DEN başlıyorsa bu kötü demek değil mi(normal değerler 0,9-9,5 yazıyor)
canim öncelikle saol cvbin icin bunlari duyunca umutlaniyorum biraz....ben iki yillik evliyim evliligimin ilk aylarinda bi gebeligim oldu ama 7 haftalilken kaybettik onun üzerinede olmadi bu ikinci tüp bebek denememiz insallah bunda olur:
AMA ŞİMDİ MORALİM BOZULDU EN KÖTÜSÜ 2,00 DEN başlıyorsa bu kötü demek değil mi(normal değerler 0,9-9,5 yazıyor)
en kötüsü degeil kizzz normali 1-2 den basliyor diye okumustumm seninki de normal yani moralini bozma canim hem fsh de cok iyi bence sende bi sikinti cikmaz
benim fsh 8.9 amh 0,64 ben kendimi nerelerden atayim ozaman:)))
fsh testim 6,99
3 sene önce 3,10 çıkmıştı tekrarlamak istedim tüp bebeğe başlayacağım da
inş canım Allah gönlüne göre versin inş hakımızda hayırlısı neyse o olsun tüp bebek tedavisinde kulandığın haplar varmı mesela biestorol yumurtaları daha kaliteli oluyo bu ilaç sayesinde hangi mekezde tedavi görüyosun canım..
kaç yaşındasın peki....
ay inşallah zaten bir sürü sıkıntı var bu da çıkmasın
kromozom bozukluğu-fsh
gerçi ben hala hangi dr a gideceğime karar veremedim ist ama neresi
canım değerlerin iyi aslında kaç seneden beri bebek çalışmalarınız var tüp bebekten önce yumurta takibi yada aşılama yapıldımı hiç canım..
DENİZ VE KELEBEK
no panik arkadaşlar önce sakin olun lütfen sizden daha kötü değerlerle hamiş kalan çok var burda sizin değerleriniz gayet güzel fsh düşük en azından tüp bebek tedavisi oluyosunuz bizler fsh yükseken o şansımızda yok değer düşmeden canlarım her şey bahane Allah ol dedikten sonra oluyo yeterki mevlam istesin bol dua kızlar... başka elden bişey gelmiyo
DENİZ VE KELEBEK
no panik arkadaşlar önce sakin olun lütfen sizden daha kötü değerlerle hamiş kalan çok var burda sizin değerleriniz gayet güzel fsh düşük en azından tüp bebek tedavisi oluyosunuz bizler fsh yükseken o şansımızda yok değer düşmeden canlarım her şey bahane Allah ol dedikten sonra oluyo yeterki mevlam istesin bol dua kızlar... başka elden bişey gelmiyo
saol cnm amin insallah hepimizin....gulnevacim ben almanyada yasiyorum tedavimde burda yapiorum iki ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptik orda sadece gonalf kullandim bide tabi transferden sonra jel falan okadar onun dusunda baska ilac falan vermedi doktor..ama maalaesef tutmadi o simdi iki ayaradan sonra yine basliyorum yarin gidecen ilk kontrol icin bakalim ne yapacaklar
canim senin degerler normal gibi esindemi sorun var sen kac yilik evlisin
burda fsh yüksek olan arkadaşımız bahar tüp bebek başlamadan iki ay önce biestorol kulanmış yumurtalar daha kaliteli oluyo burdaki sayfalardan araştır doktoruna gidince sorabilirsin canım gerçi yan etkisi yok diye biliyorum kulanabilirsin tüp bebeye başlamadan iki ay önce kulanman gerekiyomuş etkisini göstermesi için hap..
daha önce klomen ile aşılama yapıldı kimyasal oldu sonra da kist oluştu yani tutmadı
gec kaldim heralde o hap icin cünkü ben bu ay basliyorum yarin kontrollerimvar bakalim hangi ilaclari verecekler sonuclar ne cikacak
bu surede yapabilecegim seyler varmi önerebileceginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?