bal çörek otu ve tarçın karışımı yapabilirsin adetin 12 gününe kadar sabah akşam burdan araştırabilirsin şimdi aklıma gelenler bunlar canım..hadi hayırlısı canım gelişmeleri bize yazarsın..
arkadaslar sogan kurune adetliyken baslasam olurmu suan reglmin ilk günündeyim ve buay tüp bebege baslayacam opu günune kadar kur yapsam olurmu bi zarari olurmu yada
soğan kürünü yaparken aynı zamanda tedavi ilaçlarını kullanman ters etki yapabiir...tedavin hayırlı olsun..güzel haberler vermen dileğiyle..
bahar35baha hayırlı haberlerini bekliyoruz..bizi haberdar et canım...depresifpolyana uzun zamndır görünmüyorsun nerelerdesin...gülneva değerin yükseldimi ..dileyen herkesi allahım evlat sahibi yapsın..
bahar35baha hayırlı haberlerini bekliyoruz..bizi haberdar et canım...depresifpolyana uzun zamndır görünmüyorsun nerelerdesin...gülneva değerin yükseldimi ..dileyen herkesi allahım evlat sahibi yapsın..
canım benim tekrar kan testi yaptırmadım 1 hafta daha bekliycem olmasam testimi tekrarlıycam hala gelen giden yok bugün biraz belim ağrıdı nedense hayırlısı bakalım canım...iki ay öncede yaşamıştım iki haftaya yakın gecikme o zaman söktürücü kulandım hapımı bitirdim gelmemişti sonra başka hap vermişti doktorum 3 hap almıştım anca gelmişti adetim burdan araştırdım canım hemen söktürücü kulanmayın diye geç gölenme olabilirmiş canım hayırlısı hakımızda...
ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..
ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..
kızlar ben bugün kan testi yaptım değerim 2.09 çıktı adetim 1 hafta geçti kızlar değerim 0 olması gerekmezmi böyle bişey yaşayıp değerin yükseldiğini okumuştum geç dölenme olabilirmi acaba bakalım 1 hafta bekliycem adeti gelmese doktoruma gidicem...
baharcim cok üzüldüm inan ama sikma canini herseyin hayirlisi olsun...benimde ayni durum basima gelmisti 7 haftalikken aldilar maalesef allah kimseye bunlari yasatmasin bidaha...
canım çok erken aldırmışsın 8.haftada bile duyanlar varmış embiriyo geç gelişim gösterebiliyomuş keşke 1 hafta daha bekleseydin..benim inş duyulur tamamen emin olmadan beklemeden aldırmayı düşünmüyorum..
Baharcimm bence umudunuu kesmee belki mucizenin kalbi bi hafta kkadar atar bol bol dua et ...ben cok umutluyumm
canım çok erken aldırmışsın 8.haftada bile duyanlar varmış embiriyo geç gelişim gösterebiliyomuş keşke 1 hafta daha bekleseydin..benim inş duyulur tamamen emin olmadan beklemeden aldırmayı düşünmüyorum..
Gulneva benim degerimde tup bebekte. ayni boyle cikmisti hatta 2.30du tabi ilaclarin etkisiyle olurmus eger tup dglse seninki gec dollenme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?