Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canim onuda yaptim tüp bebek sonrasi iki aylik dinlenme döneminde belki kendiliginden olur diye ama ise yaramadi maalesef bugun yine basladim belki tüp bebek icin ise yarar napalim herseyden bi umut bekliyoruz cokk zor durumumuz cook allah dermanini versin artik napalim...gelismeleri yazarim artik aranizdayim nasilsa:)

bahar35baha hayırlı haberlerini bekliyoruz..bizi haberdar et canım...depresifpolyana uzun zamndır görünmüyorsun nerelerdesin...gülneva değerin yükseldimi ..dileyen herkesi allahım evlat sahibi yapsın..

arkadaslar sogan kurune adetliyken baslasam olurmu suan reglmin ilk günündeyim ve buay tüp bebege baslayacam opu günune kadar kur yapsam olurmu bi zarari olurmu yada

arkadaslar sogan kurune adetliyken baslasam olurmu suan reglmin ilk günündeyim ve buay tüp bebege baslayacam opu günune kadar kur yapsam olurmu bi zarari olurmu yada

soğan kürünü yaparken aynı zamanda tedavi ilaçlarını kullanman ters etki yapabiir...tedavin hayırlı olsun..güzel haberler vermen dileğiyle..

bahar35baha hayırlı haberlerini bekliyoruz..bizi haberdar et canım...depresifpolyana uzun zamndır görünmüyorsun nerelerdesin...gülneva değerin yükseldimi ..dileyen herkesi allahım evlat sahibi yapsın..

canım benim tekrar kan testi yaptırmadım 1 hafta daha bekliycem olmasam testimi tekrarlıycam hala gelen giden yok bugün biraz belim ağrıdı nedense hayırlısı bakalım canım...iki ay öncede yaşamıştım iki haftaya yakın gecikme o zaman söktürücü kulandım hapımı bitirdim gelmemişti sonra başka hap vermişti doktorum 3 hap almıştım anca gelmişti adetim burdan araştırdım canım hemen söktürücü kulanmayın diye geç gölenme olabilirmiş canım hayırlısı hakımızda...

ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..

evet canım işallah geç döllenmedir..gerçekten belli olmjuyor..yakın zamanda bi arkadaşım bhcg si düşük çıkıp..bir hafta sonra baya bi yükselmişti..allah herkesin dileğini versin.

ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..

bahacım çok üzüldüm ama diğer topiktede söylediğim gibi...umutsuzluk için erken..işallah bebeğin seninle kalır...

baharcim cok üzüldüm inan ama sikma canini herseyin hayirlisi olsun...benimde ayni durum basima gelmisti 7 haftalikken aldilar maalesef allah kimseye bunlari yasatmasin bidaha...

Gulneva benim degerimde tup bebekte. ayni boyle cikmisti hatta 2.30du tabi ilaclarin etkisiyle olurmus eger tup dglse seninki gec dollenme olabilir

baharcim cok üzüldüm inan ama sikma canini herseyin hayirlisi olsun...benimde ayni durum basima gelmisti 7 haftalikken aldilar maalesef allah kimseye bunlari yasatmasin bidaha...

canım çok erken aldırmışsın 8.haftada bile duyanlar varmış embiriyo geç gelişim gösterebiliyomuş keşke 1 hafta daha bekleseydin..benim inş duyulur tamamen emin olmadan beklemeden aldırmayı düşünmüyorum..

Baharcimm bence umudunuu kesmee belki mucizenin kalbi bi hafta kkadar atar bol bol dua et ...ben cok umutluyumm

Baharcimm bence umudunuu kesmee belki mucizenin kalbi bi hafta kkadar atar bol bol dua et ...ben cok umutluyumm

umudumu kaybetmiştim ama geç duyanları okuyunca tekrar ümitlenmeye başladım vajinal ultrasonda 7buçuk 8 haftalıkken duyanları okudum inş benimde öle olur bebeğim süpriz yapar bana

canim bizde bi hafta bekledik belki gelisme olur diye ama olmadi kismet degilmis demekk

canım benim sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır bebişin sağlıklı olsaydı o kalbi pıt pıt atardı ama yinede ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ yaşında bizlerden küçüksün canım verende Allah alanda Allah önünde çok yılların var inş doktor yanılmıştırda bebeğin sağlıklıdır...cuma gecesini yüzü suyu hürmetine inş Allahım bebişine can verir...

Gulneva benim degerimde tup bebekte. ayni boyle cikmisti hatta 2.30du tabi ilaclarin etkisiyle olurmus eger tup dglse seninki gec dollenme olabilir

inş canım ya MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER..bende herkeze ümit olurum burdan..Allahım sağlıklı bebişler versin hepimize en önemlisi canım..sonra senin değerin düşmüşmüydü canım...

baharcım bize umut oldun dilerim allah sana o kalp atışlarını duyuruz dualarım bizim gibi olanlarla allah hepimize yardımcı olsun yüzümüz gülsün

sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

hayırlı cumalar arkadaşlar Allah herkezini duasını kabul etsin inş.MEVLAM HAKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…