hayırlı cumalar arkadaşlar Allah herkezini duasını kabul etsin inş.MEVLAM HAKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN...
arkadaslar bende az önce hastaneden geldim tedavime bugun itibariyle basliyorum allahim hayirlisi nasip etsin insallh umutlarimizi tüketmesin sifasini kendi versin insallh...
arkadaslar bende az önce hastaneden geldim tedavime bugun itibariyle basliyorum allahim hayirlisi nasip etsin insallh umutlarimizi tüketmesin sifasini kendi versin insallh...
sen nerde başlayacaksın hikayeni bana anlatır mısın bir sürü okudum seni hatırlayamadım
sen nerde başlayacaksın hikayeni bana anlatır mısın bir sürü okudum seni hatırlayamadım
hadi hayırlısı canım nerde tedaviye başladın tüp bebek içinmi canım...
canim anlatayim kisaca kendimi...27 yasindayim almanyada yasiyorum tedaviyede burda basladim bu 2.denemem olacak (insallah da son olur) olmazsa istanbula gidecem yazin simdiden arastiriyorum hastane....agustosta iki yilim olacak evliligimin ilk 4.ayinda bi gebelik yasadim kendiliginden fakat kalb atislarini duyamadigimizdan alindi onun üzerinede olmadi bidaha hep gittigim kadin dogumcular hersey normal diyip gectiler ama bizimde epey olmayinca tüp bebek yapalim dedik gene bisey anlatmadilar burdakiler cok sorumsuz o konuda pek bisey anlatmiyorlar...1 ki negatif olunca türkiyeye gittim orda da doktora gittim bana biran önce tüp yaptir rezervinde azalma var suan 6 tane yumurtan var az dedi geldim iste tekrardan basliyorum tedaviye bakalim bu nolcak hiccc umudum yokk ama hayirlisi artik....olamazsa türkiye yolu görünüyor...ayy cok oldu biraz :))
canim anlatayim kisaca kendimi...27 yasindayim almanyada yasiyorum tedaviyede burda basladim bu 2.denemem olacak (insallah da son olur) olmazsa istanbula gidecem yazin simdiden arastiriyorum hastane....agustosta iki yilim olacak evliligimin ilk 4.ayinda bi gebelik yasadim kendiliginden fakat kalb atislarini duyamadigimizdan alindi onun üzerinede olmadi bidaha hep gittigim kadin dogumcular hersey normal diyip gectiler ama bizimde epey olmayinca tüp bebek yapalim dedik gene bisey anlatmadilar burdakiler cok sorumsuz o konuda pek bisey anlatmiyorlar...1 ki negatif olunca türkiyeye gittim orda da doktora gittim bana biran önce tüp yaptir rezervinde azalma var suan 6 tane yumurtan var az dedi geldim iste tekrardan basliyorum tedaviye bakalim bu nolcak hiccc umudum yokk ama hayirlisi artik....olamazsa türkiye yolu görünüyor...ayy cok oldu biraz :))
6 yumurta süpermiş canım inş bitanesi sana bebiş olur orda yöntmelik nasıl bilmiyoruz iğne yapılıyolarmı sana canım..
Gulneva benim degerimde tup bebekte. ayni boyle cikmisti hatta 2.30du tabi ilaclarin etkisiyle olurmus eger tup dglse seninki gec dollenme olabilir
hiii bide bugun doktorla konustum saolsunlar sormadan hic bisey anlatmiyorlar, neden tutmadi hersey yolundadir dediginiz halde embriyo cok kaliteli degildi diyo halbuku bana transferde 2 tane cok iyi 1 tane normal 3 embriyor var birinci kalitede olani yerlestiriyoruz dedi
evet canim yapiyorlar bugun baslayacam ignelere gonalf verdiler....ama canim ben bir ay önce bakti doktor 6 tane var dedi ama simdi ne durumdalar bilmiyom hem benim 1.tüp bebktede 6 yumurta toplandi 2 tane transfer edildi ama maalesef negatif sonuc
çok iyi bir yer bulmak lazım ya yoksa zor bende başlıyacağım izmirde daha hastalanmadım geçikti birde kokkuyorum çok kaygılıyım
canım dilerim emeklerin boşa gitmez olumsuz bakma olabilir orda da ve allah hepimize nasip etsin diyorum
zarancım sende gebiş olmayasın kaç gün geçti senin hikayen neydi canım ya kusura bakma anımsayamadım..
bu ay bakamadılarmı yumoş varmı diye canım neden bu kadar ilgisizler o zaman sen devamlı aklına takılanları sor bence çekinme canım mesela rahimin kalınlığıda çok önemli transfer aşamasında rahim kalınlığı transferde 8mm ile 12 mm arası olması gerekmiş bebeğin gömülebilmesi için orda ne kadar fiyat oluyo tüp bebek inelerle birlikte canım..
amin insallah canim ama bilmiyorum hic umudum yok rezervin az oldugunu ögrendikten sonra sanki hemen menopoza girecekmisim gibi geliyor cok korkuyorum bidahada adet olmayacam sanki ogündendir adetim düzensizlesti normalde 27-28 günde bi olurdum iki aydir 30 günü buluyor sanki kesilecek hemen yaaa nolcak bizim bu halimiz allahim sen sabir güc verrrr....
olur canım aynı şeyi ben de yaşıyorum herkesi hatırlamıyorum yeniyim zaten 40 yaşındayım ağustosta evledim hemen gebe kaldım dikkatsizliğimden bebeğibi 8 haftalıken kayıp ettim sonra geçen ay doktoruma adetimin 5 günü giitim kanamamda azalma olduğun ve hala gebe kalamadığımı hormanlarıma bakmasını söyledim kanamam 5 günü zaten çok azdı yumurtalarıma baktı sol yumurta rezervin azalmış dedi hormanlar e2 55 tsa 4 fsa 24 çıktı acil tüp bebek dedi
şok oldum tabi sonra aranıza katılıp hikayeler okudum ankaraya gidecektim bi doktorla görüşmüştüm baharla konuşunca izmire gitmeye karar verdim annemlerde izmirde oturuyor ve hastane evimize yakın kafam çok karışık yani böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?