Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bende yeni öğrendiğimde aynen sizin gibi hisediyodum her gecen gün bizim kayıbız ama senin yumoşların gayet normal bence 6 yumoşun var fsh düşüktü galiba senin hemen kesilmiyo canım merak etme yumoşların varsa hala umudun var demektir çok stres yapma stresle alakalıda olabilir adet düzensizliğin stres yapma bütün hormonlar etkileniyo...

benim e2 5 gün 55 çıkmıştı bu neyi gösterir bir bilgin var mı geçen ayın 25 beşinde hastalamıştım normal 25 günde bir oluyordum sonra 28

zaracım senin tahlilerin bence doğru değil üzme kendini e2 değerin güzel ve fsh ölçtürmen için adetin 2 veya 3 günü ölçtürmen şart fsh sen 5 günü ölçtürmüşsün edet olunca fsh adetin 3 günü yaptır..ama yaştan dolayı tüp bebek düşünebilirsin bence bende 34 yaşındayım ve bizim şansımız azalıyo her geçen gün hiç aklını karıştırma baharın söylediği yere git..hem aneciğinde bakar sana transferden sonra Allah doğru yolu göstersin hepimize nerde başarılı olucaksak Allahım bizi oraya yönlendirsin inş..

haklisin ama gelde yapma iste kendimi hastalikli hissetmeye basladim..fsh cok ta düsük degilaslinda 8,9 du.....amh ise 0,64

teşekkür ederim çok umut verdin cümlelerinle dileklerinle
peki eğer hasta olmazsan idrarda çıkar mı şimdi y ada ne zaman çıkar

benim e2 5 gün 55 çıkmıştı bu neyi gösterir bir bilgin var mı geçen ayın 25 beşinde hastalamıştım normal 25 günde bir oluyordum sonra 28

canım benim kistim olmuştu e2 değerim 250 ve doktorum kist oluşmuş olabilir değerin yüksek demişti e2 için ve gerçkten kist oluşmıştu doğum kontrol hapı kualnmıştı bidaki adetle attım çok şükür yumurtaların kalitesini gösteriyo galiba normali e2 50 olması iyidi galiba sen yinede araştır e2 çok yüksek çıkınca kist oluyo onu çok iyi biliyorum canım ama senin normal..

peki canım bir bakayım

ayyy ne güzelll dogum günün kutlu olsun canim yeni yasinla birlikte bebiginide kucagina alirsin insallah hersey gönlünce olsun ugur getirsin sana insallahh....

pazartesi doğum günüm olacak inşallah uğurlu olur allah hepimizin yüzünü güldürsün

ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..

canım benim inş mucizen seninledir..geç duyulanlar arasına literatüre yazılır adın..Bunun için dualarım..

haklisin ama gelde yapma iste kendimi hastalikli hissetmeye basladim..fsh cok ta düsük degilaslinda 8,9 du.....amh ise 0,64

fsh yinede normal bence amh değerin de bizden iyidir canım üzülme Allahım hayaline kavuşturmıycamız şeylerin peşinden koşturmazmış bol dua biz gayet sağlıklıyız canım sadece mevlam bizi sınıyo isyan etme asla birgün olucağına inan benim hep umudum var ve senin değerlerinden daha kötü benim değerlerim.. ben senden ümitliyim bu sefer olucak canım..

allah razi olsun canim insallah allah sesimizi duysun bu son olsun hepimizin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…