şu cümleleri okurken gözlerim doldu ahlal sesimizi duysun
esimi üzmemek icin aglayamiyorum bile ya bennn....heran gözlerim dolu dolu dolasiyorum suan bile akiyor gizli gizli....(((
çok iyi bir yer bulmak lazım ya yoksa zor bende başlıyacağım izmirde daha hastalanmadım geçikti birde kokkuyorum çok kaygılıyım
umutlu olmak lazım ama bizm gibi olup başaranlarda var umarım bizimde olur sağlıkla mutlulukla
amin insallah canim ama bilmiyorum hic umudum yok rezervin az oldugunu ögrendikten sonra sanki hemen menopoza girecekmisim gibi geliyor cok korkuyorum bidahada adet olmayacam sanki ogündendir adetim düzensizlesti normalde 27-28 günde bi olurdum iki aydir 30 günü buluyor sanki kesilecek hemen yaaa nolcak bizim bu halimiz allahim sen sabir güc verrrr....
canım bende yeni öğrendiğimde aynen sizin gibi hisediyodum her gecen gün bizim kayıbız ama senin yumoşların gayet normal bence 6 yumoşun var fsh düşüktü galiba senin hemen kesilmiyo canım merak etme yumoşların varsa hala umudun var demektir çok stres yapma stresle alakalıda olabilir adet düzensizliğin stres yapma bütün hormonlar etkileniyo...
olur canım aynı şeyi ben de yaşıyorum herkesi hatırlamıyorum yeniyim zaten 40 yaşındayım ağustosta evledim hemen gebe kaldım dikkatsizliğimden bebeğibi 8 haftalıken kayıp ettim sonra geçen ay doktoruma adetimin 5 günü giitim kanamamda azalma olduğun ve hala gebe kalamadığımı hormanlarıma bakmasını söyledim kanamam 5 günü zaten çok azdı yumurtalarıma baktı sol yumurta rezervin azalmış dedi hormanlar e2 55 tsa 4 fsa 24 çıktı acil tüp bebek dedi
şok oldum tabi sonra aranıza katılıp hikayeler okudum ankaraya gidecektim bi doktorla görüşmüştüm baharla konuşunca izmire gitmeye karar verdim annemlerde izmirde oturuyor ve hastane evimize yakın kafam çok karışık yani böyle
canım bende yeni öğrendiğimde aynen sizin gibi hisediyodum her gecen gün bizim kayıbız ama senin yumoşların gayet normal bence 6 yumoşun var fsh düşüktü galiba senin hemen kesilmiyo canım merak etme yumoşların varsa hala umudun var demektir çok stres yapma stresle alakalıda olabilir adet düzensizliğin stres yapma bütün hormonlar etkileniyo...
zaracım senin tahlilerin bence doğru değil üzme kendini e2 değerin güzel ve fsh ölçtürmen için adetin 2 veya 3 günü ölçtürmen şart fsh sen 5 günü ölçtürmüşsün edet olunca fsh adetin 3 günü yaptır..ama yaştan dolayı tüp bebek düşünebilirsin bence bende 34 yaşındayım ve bizim şansımız azalıyo her geçen gün hiç aklını karıştırma baharın söylediği yere git..hem aneciğinde bakar sana transferden sonra allah doğru yolu göstersin hepimize nerde başarılı olucaksak allahım bizi oraya yönlendirsin inş..
benim e2 5 gün 55 çıkmıştı bu neyi gösterir bir bilgin var mı geçen ayın 25 beşinde hastalamıştım normal 25 günde bir oluyordum sonra 28
teşekkür ederim çok umut verdin cümlelerinle dileklerinle
peki eğer hasta olmazsan idrarda çıkar mı şimdi y ada ne zaman çıkar
canım benim kistim olmuştu e2 değerim 250 ve doktorum kist oluşmuş olabilir değerin yüksek demişti e2 için ve gerçkten kist oluşmıştu doğum kontrol hapı kualnmıştı bidaki adetle attım çok şükür yumurtaların kalitesini gösteriyo galiba normali e2 50 olması iyidi galiba sen yinede araştır e2 çok yüksek çıkınca kist oluyo onu çok iyi biliyorum canım ama senin normal..
teşekkür ederim çok umut verdin cümlelerinle dileklerinle
peki eğer hasta olmazsan idrarda çıkar mı şimdi y ada ne zaman çıkar
canim eger adet tarihini gectiysen yap bi test insallah hamissindir yaa...
bakalım hastalanmazsan pazertesi bakarım aynı zamanda doğum günüm umarım hamileyimdir
ayyy ne güzelll dogum günün kutlu olsun canim yeni yasinla birlikte bebiginide kucagina alirsin insallah hersey gönlünce olsun ugur getirsin sana insallahh....
ben güzel haberlerle gelemedim bebeğim yaşamıyo galiba kese var kalp atışı yok 6+6 olmuş duyulması gerekiyomuş 1hafta daha beklicez ama benim ümidim pek yok mucize buraya kadarmış sanırım..
peki canım bir bakayım
haklisin ama gelde yapma iste kendimi hastalikli hissetmeye basladim..fsh cok ta düsük degilaslinda 8,9 du.....amh ise 0,64
fsh yinede normal bence amh değerin de bizden iyidir canım üzülme Allahım hayaline kavuşturmıycamız şeylerin peşinden koşturmazmış bol dua biz gayet sağlıklıyız canım sadece mevlam bizi sınıyo isyan etme asla birgün olucağına inan benim hep umudum var ve senin değerlerinden daha kötü benim değerlerim.. ben senden ümitliyim bu sefer olucak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?