Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gulnevacim sen nerde tedavi görüyon bana önerebilecegin bi hastane varmi ist da

canım ben tekirdağlıyım doktorumda burda burda tüp bebek merkezi yok benim gitiğim doktor buranın en iyi doktorlarından geçen iki ay önce fsh düşüş olmuştu 17 tedaviye başlatmıştı doktorum ineleri kendi yapıyo yumurta takibide kendi yapıyo beli bir boyuta gelince anlaşamalı olduğu tüp bebek merkezi var oraya gönderyiyo hastalarını trnsferde orda oluyo.. 5 günlük ineden sonra 3 yumoşum oldu tabi benim yumoşlar daha 8 gün büyüme oldu en büyüğ 22 mm doktorum kalitesiz olduğunu düşünerek inelerde boşuna gitmesin diye aşılama yaptı tabiki tutmadı canım.. ben çok araştırdım benim anlaşmalı olduğum merkez istanbul tüp bebek oda çok iyi doktorumda orasını şidetle tavsiye ediyo.. bide bahçeci umut tüp bebekti ben oraya gitmeyide düşünmüştüm orasıda iyi bir merkez..

hakkina hayirlisi neresiyle orasi olsun insallah..allah emeklerimizi bosa cikarmasin.... bende istanbul tüp bebek merkezini duydum dr.aret kamar varmis onu duydum tv de bakalim olmazsa ona giderim heralde

ben 3.gün başlamıştım hayırlı olsun canım tedavin inş bu sefer güzel sonuçlanır.

baharcım nasılsın kanamalrın devam ediyomu canım başka doktora gitmeyi düşünmüyomusun burdan birkere okudum doktoru görmemiş kalp atışını başka doktora gidince görmüş duymuş kalp atışını sende başak doktora gitmeni tavsiye ederim inş bebişin seninledir canım..

hakkina hayirlisi neresiyle orasi olsun insallah..allah emeklerimizi bosa cikarmasin.... bende istanbul tüp bebek merkezini duydum dr.aret kamar varmis onu duydum tv de bakalim olmazsa ona giderim heralde

aynen canım benim gitceğem doktorda aret bey inş tedavime başlarım biran öncede bende giderim gelse şu adetim ya çok sıkıldım ben beklemekten varmı yokmu belirsizlik zor çarşamba gidicem bakalım canım tekrar kan testi yaptırmaya yarın 10 gün olucak gecikmem..

bugün daha iyiyim kanamam ağrım kesildi tekrar başlamzsa..benim bebiş geç gelişiyo çok düşük değerle başladık geç tutundu bebeğim diye düşünüyorum onun için duymamış olabiliriz kalp atışını..8.9. haftasında duyanlar var..vajinal ultrasonda 6 ile 8 haftalar arası duyulur diye okudum çok araştırıyorum böle olupta geç duyanlar çok var inş benimde öle olcaktır bebeğim yaşıyodur..sanki yaşıyo gibi hissediyorum yada bana öle geliyo

inş canım sende kendini yorma yinede bol bol dinlen evet doğru her şeyi geç gördün sen bebişinde neler okuyoruz burda geç dölenme mi istersin iki ay kanda çıkmayıp sonra hamile olduğunu öğrenenler neler neler bende beklemedeyim canım 10 gün geçti tık yok bende daha çarşamba kan testi yaptım 2.9çıktı gerçi biz adet gününe kadar çalışmalara devam etmiştik hep acabamı geç dölenmemi diyorum Allahım sen yardım et bizlere sabır ver...

ay insallah canim hamissindir masallah iyi sabretmissin ben catlardim yapmadan ya:))

inş canım geç döllenmedir bebeğin gelmiştir böle çıkıp yükselenlerde var inş seninde yükselir idrardada çıkar artık büyük bi ihtimal istersen sabah tekrar yap.

ay insallah canim hamissindir masallah iyi sabretmissin ben catlardim yapmadan ya:))

kan testine gitmeden önce rüyama bile girdi canım değerim 4 küsürdü ben teredüte kalıyodum varmı diye gerçekten teredüte kaldım şimdide bu gün rüyasını gördüm yine 0 çıkıyo değerim rüyalarım doğru çıkar genelde ben kocaman bir 0 görcem yine çokta umutlanmıştım Allahım sabır dileniyorum elimden başka bişey gelmiyo....

inş canım geç döllenmedir bebeğin gelmiştir böle çıkıp yükselenlerde var inş seninde yükselir idrardada çıkar artık büyük bi ihtimal istersen sabah tekrar yap.

İnş canım çok yıprandım geçen ay çok büyük hayal kırıklıkları yaşadım hiç sesaretim yok tek çizgi görmeye...

( ah canim maalesef elden bisey gelmiyor iste bende cook inanirim rüyalarima......hayirlisiyla olsun diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…