bugün daha iyiyim kanamam ağrım kesildi tekrar başlamzsa..benim bebiş geç gelişiyo çok düşük değerle başladık geç tutundu bebeğim diye düşünüyorum onun için duymamış olabiliriz kalp atışını..8.9. haftasında duyanlar var..vajinal ultrasonda 6 ile 8 haftalar arası duyulur diye okudum çok araştırıyorum böle olupta geç duyanlar çok var inş benimde öle olcaktır bebeğim yaşıyodur..sanki yaşıyo gibi hissediyorum yada bana öle geliyo
baharcım sık yazamasamda sizleri takip ediyorum canım inş.geç duyulan nazlı bebiştir annesi bebeğin seninledir yakında duyacaksın pıt pıtlarını rabbim esirgesin sana bağışlasın onu.
canim ignemi kendim göbekten vuruyorum bu arada incir kurune devam ediyorum insallah onunda fydasi olur....sen test yaptin mi varmi bi gelisme belirti falan
amin inş canım ya bunuda atlatabiliriz inş allahım bebeğimi bana bağışlasın..
baharcığım, inşallah bebeğinin kalp atışını duyacaksın, dualarımız seninle... hem sen bize moral oldun, ve olmaya devam edeceksin hayırlısıyla ve Allahın izniyle......amin inş canım ya bunuda atlatabiliriz inş allahım bebeğimi bana bağışlasın..
daha test yapmadım canım eşimi zor ikna etim pazartesi tekrarlıycam kan testimi aslınnda çarşamba gidicektim ama artık dayanılmaz oldu her gece rüyalarımda artık kafayı yemek üzereyim hala gelen giden yok bu arada.. evet canım bahar sen ben başka giren yok nedense herkez hamiş kalmış galiba..
sağolasın canım ya stres yapmamaya çalışıyorum.. çok sevindim canım senin adına dualarımız seninle canım inş bitanesi sana sağlıklı bebiş olur..bizleride habersiz bırakma canım..baharcığım, inşallah bebeğinin kalp atışını duyacaksın, dualarımız seninle... hem sen bize moral oldun, ve olmaya devam edeceksin hayırlısıyla ve Allahın izniyle......
gülneva kafayı yemek yok, sabır kardeşim... sabır...... bak bir de hamişsen bebişe stres olmasın....... hayırlısı neyse Allah hakkımızda onu versin demekten başka çaremiz yok canım.
bu arada ptesi opum var, inşallah boş çıkmaz ve döllenir,,,, geçen sefer 1 tane idi ve boş idi... bu kez 2 tane, bakalım ne olacak,,,,
dualarınızı bekliyorum , ona göre,,, unutmayın ama..... öptüm herkesi.
canıncım sana akıl vermek gibi olmasın ama başka bir doktorada gitsene canım ya belki o kalp atışını duyar..
baharcığım, inşallah bebeğinin kalp atışını duyacaksın, dualarımız seninle... hem sen bize moral oldun, ve olmaya devam edeceksin hayırlısıyla ve Allahın izniyle......
gülneva kafayı yemek yok, sabır kardeşim... sabır...... bak bir de hamişsen bebişe stres olmasın....... hayırlısı neyse Allah hakkımızda onu versin demekten başka çaremiz yok canım.
bu arada ptesi opum var, inşallah boş çıkmaz ve döllenir,,,, geçen sefer 1 tane idi ve boş idi... bu kez 2 tane, bakalım ne olacak,,,,
dualarınızı bekliyorum , ona göre,,, unutmayın ama..... öptüm herkesi.
daha test yapmadım canım eşimi zor ikna etim pazartesi tekrarlıycam kan testimi aslınnda çarşamba gidicektim ama artık dayanılmaz oldu her gece rüyalarımda artık kafayı yemek üzereyim hala gelen giden yok bu arada.. evet canım bahar sen ben başka giren yok nedense herkez hamiş kalmış galiba..
gulnevacimmm ne alemdesin naptin canim test yaptin mi görünmedin bugun seni merak ettim insallah hamilesindir hayirli haberlerini bekliyorum...
canım eşimin tatil günü malum pazar gezmeleri ve netede bana sıra gelmiyo ancak şimdi fırsat buldum ben testimi yaptırdım bugün eşimide ikna etim varsa değerim yükselmiştir diye ve 1.99 değerim geçen çarşamba 2.09 du düşmüş değerim ama hala adet olmadım kafam rahatladı yakında adet olurum diye umut ediyorum ve tedavime biran önce devam etmek istiyorum yeniden Allah yardımcımız olsun.. senin kontrolün ne zaman canım..
canım doktora gitsen adet söktürücü falan verse kaç gündür olmuyosun adet ya maydonoz suyu falan iç olmazsa
ALİSALİS
canım tüp bebek başlamadan fsh ölçtürdünmü hiç benimde adetimde geçikme yaşadığım için bu ay fsh kesin tavan yapmıştır gibime geliyo doktorumda fsh düşmeden de tüp bebek için tedavime başlamak istemiyo başarısız olur diye çok karasızım napsam doktormu değiştirsem adetlerim iyice düzensizleşti son üç aydan beri menopozamı giriyorum diye düşünmeye başladım canım ya..
dr her seferinde ölçüyor zaten canım, geçen ay fsh 22, e2 22 idi, tedavimde 1 yumoş vardı ve boş çıktı.
bu ay fsh 18, e2 39 idi. şu
an iki yumoş var, yarın opum var, inşallah dolu çıkarlar ve döllenirler.. yalnız benim tedavi mini tüp tedavisi.. malum yaş ve rezerv azlığı .... mini tüp de fsh nin önemi yok..... çünkü fazla iğne yok, birkaç tane....
klasik tüpde fsh önemli, çünkü fazla ilaç var ve oyüzden fsh yüksek olursa ilaçlara cevap vermiyor......menapozu düşünüp kötüyü çağırma lütfen..... o öyle şıp diye gelmez. canım dr. konusuna gelince aklına yatmıyorsa araştırmanı yap ve değiştirme konusunu değerlendirmene al.......
depresifpolyanna nerelerde,,,,,,, bilgisi olan varmı,,,,,,,, bayağı oldu girmiyor........... merak ettim........
inş canım dolu çıksın ikiside ikiz bebiş olsunlar sana inş..hiç ilaç almıyomusun mini tüp bebekte kaç mm olunca toplanıyo yumoşlar kaça mal oldu sana boş çıkmış ilk tedavinde gerçi ama..
gülneva, çok az ilaç alıyorum, 5 gün yumurta büyütme hapı, 2 merional, 2 cetrotide ve çatlaşma iğnesi..... yarın 15.günüm opum var..... bunu internetten incele isstersen, bu konuda benim açtığım topic de var, orayı okursun.mini tüp tedavisi görenler diye..... ayrıca genel bilgi anlamında internetten araştır..... ücret 1750 dolar, ilaclar 200 tllll..... ben yatıyorum, sabah erken kalkacaım, öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?