Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ZARAN

nasılsın adet oldunmu canım varmı gelişmeler kan tahlil yaptırcanmı bugün bende bekliyorum reglimi yok hala gelen giden inş senin gecikmen bebiştendir canım...

YA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME

arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi

pgt falan yapılması gerek dedi

sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum

ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor

bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım

uffffffffffffffffffff kafam karıştı

tatlım kromozom bozukluğun önemli değilmi acaba? Ondan aşılama diyorlardır belkide..O kısmı anlamadım bende..Ama pgt yapılması gerek diyorlar ise neden aşılama uygun desinler valla çözemedim tatlım

ZARAN

nasılsın adet oldunmu canım varmı gelişmeler kan tahlil yaptırcanmı bugün bende bekliyorum reglimi yok hala gelen giden inş senin gecikmen bebiştendir canım...

çok olmadım idrar baktım negatifti 3 ten sonra kanda baktıracağım geçen ayın 25 . olmuştum
inşallah seninde öyledir bekliyorum daha bir şey yok

canım ya ne olacak seninle halimiz...

canım mini tüpü nerde yaptırıyorsun merak ettim dilerim herşey beklediğininde üzerinde hepimiz için çok iyi olur bundan sonraki günlerimiz

tatlım kromozom bozukluğun önemli değilmi acaba? Ondan aşılama diyorlardır belkide..O kısmı anlamadım bende..Ama pgt yapılması gerek diyorlar ise neden aşılama uygun desinler valla çözemedim tatlım

bu kromozom çok önemli değilmiş

ank daki dr hem pgt hem tüpş bebek dedi

ist dakiler de çok önemli değil bence aşılama dene dediler

o yüzden kafam karıştı

bu işlemleri bilmediğim için size sormak istedim

canim hayirlisi olsun sikma canini insallah biran önce baslarsin tedavine bu belirsizlik daha kötü inan olsanda rahatlasan artik....benimde cumaya kontrolum var bakalim ne durumda olacaklar yumurtalar insallah dahada azalmamistir hergün incir kuru nu iciyorum ins bi faydasi olmustur....

canlarım geçmişi okuyamadım inş. herşey yolundadır neler yapıyosunuz inş. hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız ben memleketteyim o yüzden pek giremedim hepinizi merak ettim özledim konuşmayı sizlerle....kızlar burda adet oldum 3.gün tahlillerimi yaptrıdım veeeeeeeeeeeeeeeeeee fsh dan kurtuldum çok şükür bu ay 4 e düşmüş düşünsenizya 40lardan 4 e inmek benim için mucize gibi hamile kalmış kadar sevindim ilk defa bukadar indi maşallah :)))) burdaki dra gittim muayene test derken herşey yolundaymış yumoşlar güzel çalışıomuş büyüyomuş tüpe gerek yok dedi herşeyin normale dönmüş inanılır gibi deil dedi....ve yumoş gördü bikaç tane biliosunuz bende 1 tane yumi vardı bu ay nolduysa çoğalmış ve çok iyi durumdalarmış memlekette olduğum için buı ay tüpe başlayamadık ama dr çok emin konuşuor bu ay hamiş olursun çok iyi durumda falan dedi bikaç defa gittim tabi dahada iyiye gidio durumun dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı umarım sizinde herşey yolundadır....

canım nasılsın bugün umarım bebeşinin kalp atılşarını çarşamba duyarsın iyi bak kendine

ben iyiyim canımda bebeğimde iyi olsa çok iyi olcam..bende seğrimeler batmalar devam ediyo bebeğimin yaşadığını gösteriyodur inş.

çok sevindim canım inş herşey yolunda gider enkısa zamnda güzel haberi alırız senden..benim durumlar biraz kötü..1 hafta kanamam ağrım oldu 3 gündür yok kesildi..kanamadan dolayı doktora gittik düşük belirtisi dedi kese göründü ama kalp atışı duylmadı çarşamba tekrar gidicez inş duyulur.

amin cnm allah hepimizin gönlüne göre muradını isteğini versin inş. yaa üzüldüm baharcım ama unutmayalım allahtan umut kesilmez inş. duyacaksın kalp atışlarını senin zaten daha yeni deilmi cnm kaç haftalıkki bebiş yani geç duyulanlarda var ben burda çok okumuştum öyle önce duyulmayıp sonra geç duyulan sen bekle biraz duyulur inş. aldırma sakın başka doktorlara görün bakalım cnm cihazdan cihaza fark oluo dualarım senle ve dier arkadaşlarımla cnm inan burda iyi haber duyunca kendim kadar seviniyorum kötü haberdede çok ama çok üzülüyorum çeken yaşayan bilio inş. herşey yoluna girecek herzaman hayırlısı olsun sabır dua tevekkül arkadaşım

masallahhhhhh canim yane güzel bi haber insallah hersey gönöüne göre olur allah yardimcin olsun....ins tüpe gerek kalmadan kendiliginden hamis olursunnnn.....bu arada naptinda düsürdün fsh yi benimde yüksek biraz amh de kötü heleki ögrendigimden dir adetten bile kesildim onun öncesinde halbuku cok düzenliydi vede dolu dolu olurdum:) ama simdi resmen kesildim bu yasta(( allahim sabir versin bizee yazdikca bile gözlerim doluyor

aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki

Son düzenleme:

cnm maşallah .....hayıtla soğan suyunu nasıl kullandın...

insallah gerek kalmaz canim senin adina sevindim rabbim yeterki ol desin hersey mumkün onun yaninda bizlerede hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin buda bizim sinavimiz demekki napalim allahtan gelen hersey basüstüne.....canim ben almanyadayim saolsun burdaki dpktorlar bana hic bisey demiyorlardi iki senemi bosbosuna gecirdim acele etme yasin gec olur dediler iki senem gecti gelen giden yok...tüp bebek yaptirdigimda sadece 6 tane yumurta tpolaninca kan tahlillerimi fan istedim doktordan kendim baktida ögrendim durumumu yoksa onlarin bisey dedigi yoktu...benim fsh 8.9 amh ise 0.64 yani durum pek ic acici degil kendiliginden olma durumuda pek yok sanirim olsada saglikli olmuyor ya kalb atisi duyulmuyor yada gelismiyorlar ki benim ilk hamileligim öyle oldu kalb atislari duyulmadigi icin aldilar((

cnm maşallah .....hayıtla soğan suyunu nasıl kullandın...
cnm soğan suyunuda hayıtıda çok ilginç bana 2 farklı doktor önerdi biliosunuz genelde drlar bitkileri pek önermezler ama benim durumumdaki hastalara ilaç yok fsh yi düşüren ve yumi için ilaç yok dr ayrıntılı konuştu benle ve haklı çıktı.. ben soğan suyunu sabah aç karnına 1 bardak içtim hayıtıda akşam 1 bardak içtim çok fazla içmediğim halde sonucunu aldım şükür rabbime...senin kaç fsh
cnm rabbim nasip ettimi 1 yumurtaylada olur..senin aslında fsh çokta kötü deil hatta 10 altına çok iyi diyorlar...amh yede gelince amhsi çok kötü olup fshsı çok yüksek olup kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan çok okudum ben hatta çevremde yakın arkadaşlarım bile var yeterki rabbim ol desin nasip etsin fsh amh bahane inş. en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlere hayırlısıyla....inş sende bu defa hamile kaldığında kalp atışlarını o pıt pıtları hep duyarsın cnm çok zor allah yardımcımız olsun

amin saol canim hepimizin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…