arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi
pgt falan yapılması gerek dedi
sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum
ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor
bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım
uffffffffffffffffffff kafam karıştı
ZARAN
nasılsın adet oldunmu canım varmı gelişmeler kan tahlil yaptırcanmı bugün bende bekliyorum reglimi yok hala gelen giden inş senin gecikmen bebiştendir canım...
canım ben en son 18 nisanda adet olmuştum 44 günlük gecikmem oldu üç ay önce bir gecikme yaşamıştım yine bunun gibi söktürücü hapım bitmişti yine olmamıştım sonra doktor ikinci söktürücü vermişti ondan 3 kere kulandım olmuştum söktürücü daha çok dengemi bozdu gibi geliyo ve kist olmuştu bende.. maydanoz suyunu içememki canım ya çok hasas midem içemiyorum maalesef hayıtı bile içemiyorum...
dr her seferinde ölçüyor zaten canım, geçen ay fsh 22, e2 22 idi, tedavimde 1 yumoş vardı ve boş çıktı.
bu ay fsh 18, e2 39 idi. şu
an iki yumoş var, yarın opum var, inşallah dolu çıkarlar ve döllenirler.. yalnız benim tedavi mini tüp tedavisi.. malum yaş ve rezerv azlığı .... mini tüp de fsh nin önemi yok..... çünkü fazla iğne yok, birkaç tane....
klasik tüpde fsh önemli, çünkü fazla ilaç var ve oyüzden fsh yüksek olursa ilaçlara cevap vermiyor......menapozu düşünüp kötüyü çağırma lütfen..... o öyle şıp diye gelmez. canım dr. konusuna gelince aklına yatmıyorsa araştırmanı yap ve değiştirme konusunu değerlendirmene al.......
tatlım kromozom bozukluğun önemli değilmi acaba? Ondan aşılama diyorlardır belkide..O kısmı anlamadım bende..Ama pgt yapılması gerek diyorlar ise neden aşılama uygun desinler valla çözemedim tatlım
canım doktora gitsen adet söktürücü falan verse kaç gündür olmuyosun adet ya maydonoz suyu falan iç olmazsa
canım eşimin tatil günü malum pazar gezmeleri ve netede bana sıra gelmiyo ancak şimdi fırsat buldum ben testimi yaptırdım bugün eşimide ikna etim varsa değerim yükselmiştir diye ve 1.99 değerim geçen çarşamba 2.09 du düşmüş değerim ama hala adet olmadım kafam rahatladı yakında adet olurum diye umut ediyorum ve tedavime biran önce devam etmek istiyorum yeniden Allah yardımcımız olsun.. senin kontrolün ne zaman canım..
canım nasılsın bugün umarım bebeşinin kalp atılşarını çarşamba duyarsın iyi bak kendine
canlarım geçmişi okuyamadım inş. herşey yolundadır neler yapıyosunuz inş. hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız ben memleketteyim o yüzden pek giremedim hepinizi merak ettim özledim konuşmayı sizlerle....kızlar burda adet oldum 3.gün tahlillerimi yaptrıdım veeeeeeeeeeeeeeeeeee fsh dan kurtuldum çok şükür bu ay 4 e düşmüş düşünsenizya 40lardan 4 e inmek benim için mucize gibi hamile kalmış kadar sevindim ilk defa bukadar indimaşallah :)))) burdaki dra gittim muayene test derken herşey yolundaymış yumoşlar güzel çalışıomuş büyüyomuş tüpe gerek yok dedi herşeyin normale dönmüş inanılır gibi deil dedi....ve yumoş gördü bikaç tane biliosunuz bende 1 tane yumi vardı bu ay nolduysa çoğalmış ve çok iyi durumdalarmış memlekette olduğum için buı ay tüpe başlayamadık ama dr çok emin konuşuor bu ay hamiş olursun çok iyi durumda falan dedi bikaç defa gittim tabi dahada iyiye gidio durumun dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı umarım sizinde herşey yolundadır....
çok sevindim canım inş herşey yolunda gider enkısa zamnda güzel haberi alırız senden..benim durumlar biraz kötü..1 hafta kanamam ağrım oldu 3 gündür yok kesildi..kanamadan dolayı doktora gittik düşük belirtisi dedi kese göründü ama kalp atışı duylmadı çarşamba tekrar gidicez inş duyulur.
canlarım geçmişi okuyamadım inş. herşey yolundadır neler yapıyosunuz inş. hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız ben memleketteyim o yüzden pek giremedim hepinizi merak ettim özledim konuşmayı sizlerle....kızlar burda adet oldum 3.gün tahlillerimi yaptrıdım veeeeeeeeeeeeeeeeeee fsh dan kurtuldum çok şükür bu ay 4 e düşmüş düşünsenizya 40lardan 4 e inmek benim için mucize gibi hamile kalmış kadar sevindim ilk defa bukadar indimaşallah :)))) burdaki dra gittim muayene test derken herşey yolundaymış yumoşlar güzel çalışıomuş büyüyomuş tüpe gerek yok dedi herşeyin normale dönmüş inanılır gibi deil dedi....ve yumoş gördü bikaç tane biliosunuz bende 1 tane yumi vardı bu ay nolduysa çoğalmış ve çok iyi durumdalarmış memlekette olduğum için buı ay tüpe başlayamadık ama dr çok emin konuşuor bu ay hamiş olursun çok iyi durumda falan dedi bikaç defa gittim tabi dahada iyiye gidio durumun dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı umarım sizinde herşey yolundadır....
masallahhhhhh canim yane güzel bi haber insallah hersey gönöüne göre olur allah yardimcin olsun....ins tüpe gerek kalmadan kendiliginden hamis olursunnnn.....bu arada naptinda düsürdün fsh yi benimde yüksek biraz amh de kötü heleki ögrendigimden dir adetten bile kesildim onun öncesinde halbuku cok düzenliydi vede dolu dolu olurdum:) ama simdi resmen kesildim bu yasta(( allahim sabir versin bizee yazdikca bile gözlerim doluyor
aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki
aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki
cnm soğan suyunuda hayıtıda çok ilginç bana 2 farklı doktor önerdi biliosunuz genelde drlar bitkileri pek önermezler ama benim durumumdaki hastalara ilaç yok fsh yi düşüren ve yumi için ilaç yok dr ayrıntılı konuştu benle ve haklı çıktı.. ben soğan suyunu sabah aç karnına 1 bardak içtim hayıtıda akşam 1 bardak içtim çok fazla içmediğim halde sonucunu aldım şükür rabbime...senin kaç fshcnm maşallah .....hayıtla soğan suyunu nasıl kullandın...
cnm rabbim nasip ettimi 1 yumurtaylada olur..senin aslında fsh çokta kötü deil hatta 10 altına çok iyi diyorlar...amh yede gelince amhsi çok kötü olup fshsı çok yüksek olup kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan çok okudum ben hatta çevremde yakın arkadaşlarım bile var yeterki rabbim ol desin nasip etsin fsh amh bahane inş. en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlere hayırlısıyla....inş sende bu defa hamile kaldığında kalp atışlarını o pıt pıtları hep duyarsın cnm çok zor allah yardımcımız olsuninsallah gerek kalmaz canim senin adina sevindim rabbim yeterki ol desin hersey mumkün onun yaninda bizlerede hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin buda bizim sinavimiz demekki napalim allahtan gelen hersey basüstüne.....canim ben almanyadayim saolsun burdaki dpktorlar bana hic bisey demiyorlardi iki senemi bosbosuna gecirdim acele etme yasin gec olur dediler iki senem gecti gelen giden yok...tüp bebek yaptirdigimda sadece 6 tane yumurta tpolaninca kan tahlillerimi fan istedim doktordan kendim baktida ögrendim durumumu yoksa onlarin bisey dedigi yoktu...benim fsh 8.9 amh ise 0.64yani durum pek ic acici degil kendiliginden olma durumuda pek yok sanirim olsada saglikli olmuyor ya kalb atisi duyulmuyor yada gelismiyorlar ki benim ilk hamileligim öyle oldu kalb atislari duyulmadigi icin aldilar ((
cnm soğan suyunuda hayıtıda çok ilginç bana 2 farklı doktor önerdi biliosunuz genelde drlar bitkileri pek önermezler ama benim durumumdaki hastalara ilaç yok fsh yi düşüren ve yumi için ilaç yok dr ayrıntılı konuştu benle ve haklı çıktı.. ben soğan suyunu sabah aç karnına 1 bardak içtim hayıtıda akşam 1 bardak içtim çok fazla içmediğim halde sonucunu aldım şükür rabbime...senin kaç fsh
cnm rabbim nasip ettimi 1 yumurtaylada olur..senin aslında fsh çokta kötü deil hatta 10 altına çok iyi diyorlar...amh yede gelince amhsi çok kötü olup fshsı çok yüksek olup kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan çok okudum ben hatta çevremde yakın arkadaşlarım bile var yeterki rabbim ol desin nasip etsin fsh amh bahane inş. en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlere hayırlısıyla....inş sende bu defa hamile kaldığında kalp atışlarını o pıt pıtları hep duyarsın cnm çok zor allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?