aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki
selam,
yabanci dil bilgim sayesinde yabanci topikleride takip edebiliyorum...tupe bile almiyorlar diyince yazmak istedim...
39 yasinda bir bayan cok yuksek fsh nedeniyle ivf yani tup bebek merkezinden geri gonderilmis, donasyon onerilmis...kadin uc ay boyunca kendini kampa aliyor, bol eksersiz, gerekli vitaminler vs...5 ay sonra kendiliginden hamile kaliyor...yemin ederim ki iki-uc hafta once okudum daha...
selam,
yabanci dil bilgim sayesinde yabanci topikleri de takip edebiliyorum...tupe bile almiyorlar diyince yazmak istedim...
39 yasinda bir bayan cok yuksek fsh nedeniyle ivf yani tup bebek merkezinden geri gonderilmis, donasyon onerilmis...kadin uc ay boyunca kendini kampa aliyor, bol eksersiz, gerekli vitaminler vs...5 ay sonra kendiliginden hamile kaliyor...yemin ederim ki iki-uc hafta once okudum daha...
ya arkadaşlar şu fsh filan nedir ya bizde yeni başladık tedaviye eşimin spermleri çok az benimkilerede baktılar 4 yumurtam varmış ymurta rezervim azalıyormuş geçen hafta histereskopi yapıldı şimdilik her şey normal 8 haziranda yumurta toplanıcak sonra nolucak bilmiyorum yani prosedürü bana biraz anlatırmısınız simirna tüp bebeğe gisiyoruz çok inanaçlıyım olucak ilk denemede buna inanıyorum ama burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca ümütsizliğe kapılıyorum sadece alllaha çok dua ediyorum herkesin duasına ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun...amin saol canim hepimizin insallah....
aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki
YA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME
ya arkadaşlar şu fsh filan nedir ya bizde yeni başladık tedaviye eşimin spermleri çok az benimkilerede baktılar 4 yumurtam varmış ymurta rezervim azalıyormuş geçen hafta histereskopi yapıldı şimdilik her şey normal 8 haziranda yumurta toplanıcak sonra nolucak bilmiyorum yani prosedürü bana biraz anlatırmısınız simirna tüp bebeğe gisiyoruz çok inanaçlıyım olucak ilk denemede buna inanıyorum ama burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca ümütsizliğe kapılıyorum sadece alllaha çok dua ediyorum herkesin duasına ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun...
canlarım geçmişi okuyamadım inş. Herşey yolundadır neler yapıyosunuz inş. Hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız ben memleketteyim o yüzden pek giremedim hepinizi merak ettim özledim konuşmayı sizlerle....kızlar burda adet oldum 3.gün tahlillerimi yaptrıdım veeeeeeeeeeeeeeeeeee fsh dan kurtuldum çok şükür bu ay 4 e düşmüş düşünsenizya 40lardan 4 e inmek benim için mucize gibi hamile kalmış kadar sevindim ilk defa bukadar indiMaşallah :)))) burdaki dra gittim muayene test derken herşey yolundaymış yumoşlar güzel çalışıomuş büyüyomuş tüpe gerek yok dedi herşeyin normale dönmüş inanılır gibi deil dedi....ve yumoş gördü bikaç tane biliosunuz bende 1 tane yumi vardı bu ay nolduysa çoğalmış ve çok iyi durumdalarmış Memlekette olduğum için buı ay tüpe başlayamadık ama dr çok emin konuşuor bu ay hamiş olursun çok iyi durumda falan dedi bikaç defa gittim tabi dahada iyiye gidio durumun dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı umarım sizinde herşey yolundadır....
canlarım geçmişi okuyamadım inş. herşey yolundadır neler yapıyosunuz inş. hepiniz iyisinizdir
beni sorarsanız ben memleketteyim o yüzden pek giremedim hepinizi merak ettim özledim konuşmayı sizlerle....kızlar burda adet oldum 3.gün tahlillerimi yaptrıdım veeeeeeeeeeeeeeeeeee fsh dan kurtuldum çok şükür bu ay 4 e düşmüş düşünsenizya 40lardan 4 e inmek benim için mucize gibi hamile kalmış kadar sevindim ilk defa bukadar indimaşallah :)))) burdaki dra gittim muayene test derken herşey yolundaymış yumoşlar güzel çalışıomuş büyüyomuş tüpe gerek yok dedi herşeyin normale dönmüş inanılır gibi deil dedi....ve yumoş gördü bikaç tane biliosunuz bende 1 tane yumi vardı bu ay nolduysa çoğalmış ve çok iyi durumdalarmış memlekette olduğum için buı ay tüpe başlayamadık ama dr çok emin konuşuor bu ay hamiş olursun çok iyi durumda falan dedi bikaç defa gittim tabi dahada iyiye gidio durumun dedi bakalım artık herşeyin hayırlısı umarım sizinde herşey yolundadır....
arkadaşlar ank daki çoğu dr bana tüp bebek dedi
pgt falan yapılması gerek dedi
sperm yıkama:yıkama sonrası 22 milyon
amh:2,00
fsh:8,99
kromozom bozukluğu:5 nolu inversiyon
guatr ameliyatı oldum
ama halit bey aşılama diyor, bahçeci aşılama diyor
bir türlü anlamadım sizce ben ne yapmalıyım
uffffffffffffffffffff kafam karıştı
çok olmadım idrar baktım negatifti 3 ten sonra kanda baktıracağım geçen ayın 25 . olmuştum
inşallah seninde öyledir bekliyorum daha bir şey yok
canım ya ne olacak seninle halimiz...
canim hayirlisi olsun sikma canini insallah biran önce baslarsin tedavine bu belirsizlik daha kötü inan olsanda rahatlasan artik....benimde cumaya kontrolum var bakalim ne durumda olacaklar yumurtalar insallah dahada azalmamistir hergün incir kuru nu iciyorum ins bi faydasi olmustur....
ben iyiyim canımda bebeğimde iyi olsa çok iyi olcam..bende seğrimeler batmalar devam ediyo bebeğimin yaşadığını gösteriyodur inş.
ya arkadaşlar şu fsh filan nedir ya bizde yeni başladık tedaviye eşimin spermleri çok az benimkilerede baktılar 4 yumurtam varmış ymurta rezervim azalıyormuş geçen hafta histereskopi yapıldı şimdilik her şey normal 8 haziranda yumurta toplanıcak sonra nolucak bilmiyorum yani prosedürü bana biraz anlatırmısınız simirna tüp bebeğe gisiyoruz çok inanaçlıyım olucak ilk denemede buna inanıyorum ama burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca ümütsizliğe kapılıyorum sadece alllaha çok dua ediyorum herkesin duasına ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım yarın olumsuz sonuç alırsan başka doktorada gitmenide yavsiye ediyorum inş Allahın izniyle bebişinin kalbi pıt pıt atıcak bak görürsün dedi demiştin diycen burdan ben hislerime çok güveniyorum bebişin anesini bırkmıycak inş..
zarancım kanda baktırcam demişsin değerin nasıl varmı gelişmeler..
canım hayıtı içemiyorum ama hapını buldum ve birçok bitkisel şeyler içeriyo hormonlarıda düzene sokuyomuş ve yumurta kalitesini artırıyomuş bu sayfalardan birinde gördüm bu hapı kulanan iki ay sonra hamile kalmış biraz fiyatı yüksek ama adet olayım bu hapı başlıycam istersen ismini verebilirim..
ayy canım çok sevindim öle hissetmene inş duyarım güzel haberi verebilirim sizlere.duyulmazsa başka doktora gitmeyi düşünüyorum.dün yiğenimle konuştum onunda 6+5 haftalıkken vajinal ultrasonda duyulmamış sadece kese görünüyomuş 7+5 haftalıkken kalp atışlarını duymuşlar şimdi oğlu 2 yaşında çok tatlı akıllı maşllh..oda bana bi ümit oldu inş benim bebeğiminde duyulcak yarın bizde 7+5 olcaz allahım yardımcımız olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?