Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam,
yabanci dil bilgim sayesinde yabanci topikleri de takip edebiliyorum...tupe bile almiyorlar diyince yazmak istedim...
39 yasinda bir bayan cok yuksek fsh nedeniyle ivf yani tup bebek merkezinden geri gonderilmis, donasyon onerilmis...kadin uc ay boyunca kendini kampa aliyor, bol eksersiz, gerekli vitaminler vs...5 ay sonra kendiliginden hamile kaliyor...yemin ederim ki iki-uc hafta once okudum daha...

Son düzenleme:

doğrudur cnm işte vakti zamanı gelince olacak inş.hayırlısıyla...

ahh ne güzel ya keske bizimde öyle olsa ama bizde o azim ve sabir yok heralde

amin saol canim hepimizin insallah....
ya arkadaşlar şu fsh filan nedir ya bizde yeni başladık tedaviye eşimin spermleri çok az benimkilerede baktılar 4 yumurtam varmış ymurta rezervim azalıyormuş geçen hafta histereskopi yapıldı şimdilik her şey normal 8 haziranda yumurta toplanıcak sonra nolucak bilmiyorum yani prosedürü bana biraz anlatırmısınız simirna tüp bebeğe gisiyoruz çok inanaçlıyım olucak ilk denemede buna inanıyorum ama burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca ümütsizliğe kapılıyorum sadece alllaha çok dua ediyorum herkesin duasına ihtiyacım var allah hepimizin yardımcısı olsun...

Polyana canimmm cokkk guzelll hberlerr bunlarr cok sewindinm insallah doktorununda dedigi hgibii kendilinden hmile kalirsin insallahhh .hayit suyuna bende baslafim bakalim benim fsh kac ckcak bugun yarin olucam bende adet hayirlusi bakalimm

canim öncelikle hayirli olsun tedavin hepimizin ayni sorun iste ah su yumurtalarr( fsh yumurta rezerviyle ilgili hormon yas ilerledikce yükseliyor...10 nun altinda olamlar normal kabul ediliyor senin kac fsh ve amh? sen inancini yitirme allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin birbirimize dua edelim.....

çooook sevindim çok güzel haberler bunlar umarım hamilelik haberinide alırız çok mutlu oldum ya

canım benim hoşgeldin çok sevindim fsh düşmesine herşey gönlünce olur ve bu ay normal yola hamiş kalırsın inş.. bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ve fsh 4 düşmüştü ve hormonlar hepsi dengedeydi bu düşüşte tamda benim doktorumla tanıştığım ve tedavime ilk gitiğim aydı ve yumoşlar çok güzel gelişti ve çatladılar çalışmalar devam ettik ama maalesef olmadı canım ya neyse tedaviye devam sonra fsh tekrar bir yükselmeler ve geçen ay fsh 39 doktorum değerleimi görünce tüp bebek tedavisine başlıycaz demişti ve o ayı keşke tüp bebekle değerlendirebilseydik dedmişti bize anlatmaya çalıştığım fsh yükseldiği gibi düşüte olabiliyo ama bir kere yükselmesi bile bizim durmumuzu anlatmaya yeter amh değerlerimizde ortada canım keşke sende bu fsh düşüşü tüp bebekte değerlendirseydin ben fsh 9 aşağı düşüş görsem hemen tüp bebek için düşünmeen gidicem..

caım fsh ile amh değerlerin normal eşinin değerleri ilgili bir sorun varmı acaba dokt sormadınmı nedenini canım..

çok olmadım idrar baktım negatifti 3 ten sonra kanda baktıracağım geçen ayın 25 . olmuştum
inşallah seninde öyledir bekliyorum daha bir şey yok

zarancım kanda baktırcam demişsin değerin nasıl varmı gelişmeler..

canım ya ne olacak seninle halimiz...

canım hayıtı içemiyorum ama hapını buldum ve birçok bitkisel şeyler içeriyo hormonlarıda düzene sokuyomuş ve yumurta kalitesini artırıyomuş bu sayfalardan birinde gördüm bu hapı kulanan iki ay sonra hamile kalmış biraz fiyatı yüksek ama adet olayım bu hapı başlıycam istersen ismini verebilirim..

canım bekliyorum olmadım daha adet ama acayip sinir halim var bugün yakında olucam galiba biraz daha bekliycem söktürücü hap kulanmak istemiyorum..inş canım yumoşlar iyi çıkar yumurtaların çok yada az olmasına takılma bence canım bit tane olsun kaliteli olsun sayısına takılma kontrole gidince rahim kalınlığını sor normalmi diye oda çok önemli canım.. hakında hayırlısı inş..

ben iyiyim canımda bebeğimde iyi olsa çok iyi olcam..bende seğrimeler batmalar devam ediyo bebeğimin yaşadığını gösteriyodur inş.

canım yarın olumsuz sonuç alırsan başka doktorada gitmenide yavsiye ediyorum inş Allahın izniyle bebişinin kalbi pıt pıt atıcak bak görürsün dedi demiştin diycen burdan ben hislerime çok güveniyorum bebişin anesini bırkmıycak inş..

AİSALİS

neler yapıyosun canım yumoşlar ne durumda varmı gelişmeler.. bizleride habersiz bırakma canım..

canım tedavin hayırlı olsun yumoşlarının sayısı güzel bence hiç ümitsizliği kapılma fsh ve amh değerlerini yazmamışsın Allah ol dedikten sonra oluyo kafan rahat olsun stres yapma burdan sayfalardan araştırabilirsin tüp bebk aşamasını canım..

ayy canım çok sevindim öle hissetmene inş duyarım güzel haberi verebilirim sizlere.duyulmazsa başka doktora gitmeyi düşünüyorum.dün yiğenimle konuştum onunda 6+5 haftalıkken vajinal ultrasonda duyulmamış sadece kese görünüyomuş 7+5 haftalıkken kalp atışlarını duymuşlar şimdi oğlu 2 yaşında çok tatlı akıllı maşllh..oda bana bi ümit oldu inş benim bebeğiminde duyulcak yarın bizde 7+5 olcaz allahım yardımcımız olsun inş.

canım yaz bakalım bende başlarım olmazsa

inşallah canım yaa allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…