aminn cnm inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun... Benim fsh çok yüksekti tüpe bile almıolardı beni kızlar bilio durumumu ve hiçbi ilaç düşürmüodu cnm bu ay ben sadece kistim için d.kont hapı ile hayıt ve soğan suyu içtim başka hiçbişi kullanmadım adetim gelene kadar 3. Gün ölçtürdüm sonuç çok güzel dedi dr... Ben kaç aydır adetimi hem az hemde kahverengi ve leke leke görüodum bu ay bunları kullandım adet miktarım düzeldi rengi düzeldi maşallah...ayrıca prolaktin lh e2 bunlarda normal çıktı benim kaç aydır bunlar hiç normal deildi çok şükür inş hepimiz için hayırlısı olur herşey...bu arada amh benimde çok kötü ama 2 farklı hastanedeki 2 farklı dr tüpe gerek yok senin normal olur düzelmiş herşey dedi.. Tüp bebek merkezleri ise fsh yüksek tüp yapılmaz diyordu fsh 40lardaydı çünkü.. Bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inş.senin fsh amh kaç peki
canım yaz bakalım bende başlarım olmazsa[/QUOTE
kibarlı k5 ve mustafa eraslan ben araştırdım içeriğide gayet doğal kulananaların yorumlarınıda araştır oku neten canım..
canım yaz bakalım bende başlarım olmazsa
hacanım hayıtı içemiyorum ama hapını buldum ve birçok bitkisel şeyler içeriyo hormonlarıda düzene sokuyomuş ve yumurta kalitesini artırıyomuş bu sayfalardan birinde gördüm bu hapı kulanan iki ay sonra hamile kalmış biraz fiyatı yüksek ama adet olayım bu hapı başlıycam istersen ismini verebilirim..
canım yaz bakalım bende başlarım olmazsa[/QUOTE
kibarlı k5 ve mustafa eraslan ben araştırdım içeriğide gayet doğal kulananaların yorumlarınıda araştır oku neten canım..
CANIM ORJİNALİ YANGİSİ ACABA? SENİN DURUMUN NASIL
kızlar dün akşam üzeri regli oldum yarın dr gidecem inşallah folükül sayım artmıştır ve fsh düşümüştür.Tüp bebeğe başlayabiliriz.Geçen ay fsh 23 idi ve ben bir ay hayıt otu çayı içitim incir kürü yaptım ve çeşitli vitaminler kulandım.Ama nedense doktora f-gidecem diye çok stresliyim artık gitmek istemiyrum ama mecburen gidiyoruz işte
canim hayirli olsun tedavin gelismelerden haberdar et bizi...streste yapma sakin cok etkiliyor hormonlari biliyosun demi olumlu düsün güzel sonuclansin insallah...
kizlarr banada yazin su hayit otu hapini bende burada bulabilirsem alayim....acik yazilamiyorsan özelden yazin...
tşk cnm inş. hepimiz bigün kavuşacağız bebişlere.... inş. seninde fsh düşmüştür cnmPolyana canimmm cokkk guzelll hberlerr bunlarr cok sewindinm insallah doktorununda dedigi hgibii kendilinden hmile kalirsin insallahhh .hayit suyuna bende baslafim bakalim benim fsh kac ckcak bugun yarin olucam bende adet hayirlusi bakalimm
saol cnm benim inş burdan vakti gelince hepimiz hamilelik haberi vericez birbirimize rabbim yardımcımız olsun hepimizinçooook sevindim çok güzel haberler bunlar umarım hamilelik haberinide alırız çok mutlu oldum ya
hoş buldum cnm özledim sizle konuşmayı hepinizi merak ettim sık sık giremiyorum burda.... evet cnm nasip kısmet birazda ne zaman vakti gelirse o zaman olacak bende memlekette olduğum için tüpe başlayamadım bu ay... dr sırası beklerken 43 yaşında bi bayan geldi fshsı 49 50 çıkıyormuş 2 ay hayıt otu içmiş ve 2. ayın sonunda hamile kalmış kendiliğinden... doğuma giriodu günü gelmiş rabbim ol deyince olmayacak yok hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hayırlısıylacanım benim hoşgeldin çok sevindim fsh düşmesine herşey gönlünce olur ve bu ay normal yola hamiş kalırsın inş.. bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım ve fsh 4 düşmüştü ve hormonlar hepsi dengedeydi bu düşüşte tamda benim doktorumla tanıştığım ve tedavime ilk gitiğim aydı ve yumoşlar çok güzel gelişti ve çatladılar çalışmalar devam ettik ama maalesef olmadı canım ya neyse tedaviye devam sonra fsh tekrar bir yükselmeler ve geçen ay fsh 39 doktorum değerleimi görünce tüp bebek tedavisine başlıycaz demişti ve o ayı keşke tüp bebekle değerlendirebilseydik dedmişti bize anlatmaya çalıştığım fsh yükseldiği gibi düşüte olabiliyo ama bir kere yükselmesi bile bizim durmumuzu anlatmaya yeter amh değerlerimizde ortada canım keşke sende bu fsh düşüşü tüp bebekte değerlendirseydin ben fsh 9 aşağı düşüş görsem hemen tüp bebek için düşünmeen gidicem..
cnm yasm.. kullandım ( d.kont hapı) kist vardı bende onun için vermişti çok şükür yolundaymış herşey bu hayıt yumurta oluşumunu desteklemiş bende normalde tek 1 tane yumi zor görülüodu şimdi bikaç tane gördü bakalım hayırlısıhangi yapı kullanmıştın yazar mısın canım
canım sarım o hapın hadı anguston
canım sarım o hapın hadı anguston
34 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır fsh yüksekliği sebebiyle erken menapoz teşhisi koyuldu. Doktorlar bana ümit vermiyordu. Bu sebepten dolayı evliliği hiç düşünmemiştim. 3 sene önce eşimle tanışana kadar ona bütün durumu anlattım beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi gerekirse kıbrısa gideriz yumurta nakli yaptırırız dedi ve beni ikna etti 13 ay önce evlendim. Tabi sürekli doktorlar kimse ümit vermedi çıktığımız dönemde en son bir tıp merkezindeki doktor benle ilgilendi allahın takdiri demişti o bana moral oldu benimle 2 yıl ona tedavi oldum önce adet olmamı sağladı. Ama en son 6 ay öncesinde yapabileceğimiz birşey yok dedi fsh 52 idi ve haşimato tiroid hastasıydım metabolizmam berbattı klomen kullandırttı ama yumurta bile üretemedik belki tüp bebek merkezleri şansını deneyebilir yoksa kıbrıs diye benimle konuştu yıkılmıştım tek ümidim o doktordu onda da olmadı daha sonra eşimden artık bunaldım yıllardır doktor tedavi(tabi doktor o değerlerle ilgilenirse ki asla) bıktım yok artık gitmeyeceğim dedim. Sıgarayı bıraktım sadece adet düzenlemesi için düzenleyici hap içtim hayıt hapı çok araştırdım en son hayıt oranı yüksek bir hap buldum. çünkü tohumun raf ömrü çok kısa faydası olmayabilir dediler 2 ay boyunca hayıt hapı içerikli hapı içtim sıgara kullanmadım bol yürüyüş yaptım e vitamini ve d vitamini içeren haplar içtim bu iki ay içerisinde5 kilo aldım sonra adet günümde adet olmadım günüm geçti eşimle tartıştık doktorları tedaviyi bıraktın bak işte adette olamıyorsun artık diye moralim çok bozuldu bu arada mide bulantıları başladı ara ara iş ortamımda hamilemisin diye söylediler imkansız dedim çünkü tedavi bile edilmek istenmiyordum doktorlar tarafından eve gelirken söktürücü hap alacaktım ki eczaneye girince biranda gebelik testi istedim birde söktürücü hap bellimi olur dedim belki olurdu sonra kendimle dalga geçtim imkansız dedim neyse sabah uyanınca tahlili yaptım ve çift çizgiyi gördüm elim ayağım boşaldı oturdum ağladım sonra duşa girdim eşim anlamasın diye söylemedim ona testte hata olabilirdi ertesi gün dayanamadım ve akşam işten gelince syledim test pozitif dedim ama inanmıyorum dedim direk özel bir hastaneye gittik test yaptırdık adetim 4 gün geç mişti. Ve o bir saat geçmek bilmedi ikimiz içinde sonra test sonucunu aldım ve betahcg 10.000 den yüksek yazıyordu . Hamileydim ikimizde şok olduk ve şuanda 4 aylık hamileyim allahın izniyle inşallah kızım gğeliyor. Biliyorum biraz uzattım ama belki benim gibi yaşayan umudu olmayanlara benim hikayemde umut olur. 52 fsh 26 lh ve 0 ostorojenle üstelik tiroid hastası olmama rağmen hamileyim ve allaha şükür bebeğim şuan için sağlıklı görünüyor umarım isteyen herkesin olur bebişleri asla umudunuzu kaybetmeyin
Hayıt hapı kibarlı k5 kulanan kişiden alıntı okumanızı tavsiye ederim...
HAYIT HAPI
kızlar hapın adını yazdım görmediniz galiba angusto değil kesinlikle şimdi ismini veriyorum KİBARLI K5 MUSTAFA ERASLAN DİYE GİRİN NETEN araştırın ben araştırdım fsh düşürüyo yumurtaları geliştiriyo yumurta sayısını artırıyo içeriğide hepsi doğal araştırın ben alıcam ama adet olmadım daha öncemi kulansam fikri olan varmı adetimde gecikme var yalnız hap çok pahalı kızlar 150 tl ama bebiş için değer dimi kızlar..
gulnevacim bende biraz baktim netten ama nebilim güvenemedim yine bi zarari olmasin daha öncede o isimleri tv deduymustum ürünleri yasaklanmis diye kullananlardan biri ölmüstü tv den duymustum...sende kullanmadan önce bi doktoruna sor istersen...hem eczanelerde satilan hapi yokmu daha güvelinir olur enazindan
Canim 150 o kadarda pahali dgl bence.yani uc asilama bi tup ten sonra bedava dermisim;-)hani derdimizib dermani oysa boyle vi secenekte varsa denemek lazim.sagolsinn ilac ismi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?