Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hangi yapı kullanmıştın yazar mısın canım

kızlar dün akşam üzeri regli oldum yarın dr gidecem inşallah folükül sayım artmıştır ve fsh düşümüştür.Tüp bebeğe başlayabiliriz.Geçen ay fsh 23 idi ve ben bir ay hayıt otu çayı içitim incir kürü yaptım ve çeşitli vitaminler kulandım.Ama nedense doktora f-gidecem diye çok stresliyim artık gitmek istemiyrum ama mecburen gidiyoruz işte

ha

Canim hapin ismini banada ozelden atarmisinn..hayit bende icemiyom midem mahvetti

canim hayirli olsun tedavin gelismelerden haberdar et bizi...streste yapma sakin cok etkiliyor hormonlari biliyosun demi olumlu düsün güzel sonuclansin insallah...

canim hayirli olsun tedavin gelismelerden haberdar et bizi...streste yapma sakin cok etkiliyor hormonlari biliyosun demi olumlu düsün güzel sonuclansin insallah...

evet canım doktorumda sters yapma çok etkiliyoer diyor am aişte insan ister istemz yapıyor.İnşallah yarın herşey iyi olur.

Polyana canimmm cokkk guzelll hberlerr bunlarr cok sewindinm insallah doktorununda dedigi hgibii kendilinden hmile kalirsin insallahhh .hayit suyuna bende baslafim bakalim benim fsh kac ckcak bugun yarin olucam bende adet hayirlusi bakalimm
tşk cnm inş. hepimiz bigün kavuşacağız bebişlere.... inş. seninde fsh düşmüştür cnm
çooook sevindim çok güzel haberler bunlar umarım hamilelik haberinide alırız çok mutlu oldum ya
saol cnm benim inş burdan vakti gelince hepimiz hamilelik haberi vericez birbirimize rabbim yardımcımız olsun hepimizin
hoş buldum cnm özledim sizle konuşmayı hepinizi merak ettim sık sık giremiyorum burda.... evet cnm nasip kısmet birazda ne zaman vakti gelirse o zaman olacak bende memlekette olduğum için tüpe başlayamadım bu ay... dr sırası beklerken 43 yaşında bi bayan geldi fshsı 49 50 çıkıyormuş 2 ay hayıt otu içmiş ve 2. ayın sonunda hamile kalmış kendiliğinden... doğuma giriodu günü gelmiş rabbim ol deyince olmayacak yok hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hayırlısıyla
hangi yapı kullanmıştın yazar mısın canım
cnm yasm.. kullandım ( d.kont hapı) kist vardı bende onun için vermişti çok şükür yolundaymış herşey bu hayıt yumurta oluşumunu desteklemiş bende normalde tek 1 tane yumi zor görülüodu şimdi bikaç tane gördü bakalım hayırlısı

HAYIT HAPI

kızlar hapın adını yazdım görmediniz galiba angusto değil kesinlikle şimdi ismini veriyorum KİBARLI K5 MUSTAFA ERASLAN DİYE GİRİN NETEN araştırın ben araştırdım fsh düşürüyo yumurtaları geliştiriyo yumurta sayısını artırıyo içeriğide hepsi doğal araştırın ben alıcam ama adet olmadım daha öncemi kulansam fikri olan varmı adetimde gecikme var yalnız hap çok pahalı kızlar 150 tl ama bebiş için değer dimi kızlar..

Hayıt hapı kibarlı k5 kulanan kişiden alıntı okumanızı tavsiye ederim...

Hayıt hapı kibarlı k5 kulanan kişiden alıntı okumanızı tavsiye ederim...

gulnevacim bende biraz baktim netten ama nebilim güvenemedim yine bi zarari olmasin daha öncede o isimleri tv deduymustum ürünleri yasaklanmis diye kullananlardan biri ölmüstü tv den duymustum...sende kullanmadan önce bi doktoruna sor istersen...hem eczanelerde satilan hapi yokmu daha güvelinir olur enazindan

Canim 150 o kadarda pahali dgl bence.yani uc asilama bi tup ten sonra bedava dermisim;-)hani derdimizib dermani oysa boyle vi secenekte varsa denemek lazim.sagolsinn ilac ismi icin

içindekiler tamamen bitkisel canım bence yan etkisi olmaz diye düşünüyorum clvis diye bir hapı yasaklanmı damar açıcıymış kibarlının kendi sitesinden sipariş etmen gerek.. vitamin takviye diyo bilmem canım ya sonuçta damar açıcı değil zararlı bitkiler yok hapın içeriğinde ben kulancam eczanedede satılıyomu araştırmak gerek canım..

Canim 150 o kadarda pahali dgl bence.yani uc asilama bi tup ten sonra bedava dermisim;-)hani derdimizib dermani oysa boyle vi secenekte varsa denemek lazim.sagolsinn ilac ismi icin

evet denemekte fayda var neten sipariş etmeden soruda sorabiliriz yan etkisi varmı bu ilacın.. ben kulanmadım arkadaşlar yalnış anlaşılmasın yan etkisi olabilirmi olamazmı garanti veremem ama ben eczaneyede sorucam bu ilacı..

ali salis nerelerdesin nasıl gidiyo tedavin girimiyosun hiç merak etim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…