Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcım nasıl geçti kontrolün varmı gelişmeler inş duymuşundur bebeğinin kalp atışlarını...

merhaba nasılsın regli oldun mu ben daha olmadım dün kan testi yaptım gebelik yoşmuş

bende daha olmadımadet canım ya bekliyorum bakalım olmasam haftaya gidicem doktora..kaç çıktı kan değerin canım..

selam kızlar..depresifpolyana hoşgeldin..ne güzel haberlerle dönmüşsün öyle..en kısa zamanda bebişine kavuşursun işallah...bahar35baha işallah miniğinin kalp sesini duyarsın..hayırlı haberlerini bekliyoruz..gülneva77 adet oldunmu nasıl gidiyor..

hoşbuldum cnm tşk ederim amin inş. hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla bebeklerimize.... ummuselemecim sen neler yapıyosun ne var ne yok gelişmeler varmı tedavi başladımı inş. sendende güzel haberler duyacağız cnm dularım hepimize

kızla dün akşam yanlış yazmışım tam adı hayor hapının agnucaston ama zaralrını yaralarını bilmiyorum tabi.Ben buğün dokotra gittim fsh 5'e düşümüş ama e2 yüksek 200 civarı sağda çatlmamaış 20 mm civarond abir kist yumurtası var halbuki geçen ay sağ over sesiz demişti doktorum aklım almadı.Doğum kontrol hapı verdi ve adetin 2. günü gel dedi.Biestorona devarm yanında tekrar evikap200 verdi.Ya ümütelrim azlıyor .Ha birde sol overde bir antral folükül var dedi.
Ama bugün başka bir arkfaşımda şöyle bir gelişme oldu onunda rezervinde azalma vardı fsh 23'e kadar yükselmişiti ve şimdi hamileymiş ve iki kese görünmüş.Hayırlısıyla kalp atışarının da alır inşallah.

canım bende adeti bekliyorum bi kaç güne olucam...geçen adetimde femara protokoli uygulanmıştı..ama hiç etkili olmadı..tek folkül vardı büyümedi..sen ne yapmayı düşünüyorsun..tüp bebek deniycekmisin..

asyacım işallah rabbim bizlerede nasip eder..en kısa zamanda yüzümüzü güldürür işallah..

ummuselemeciğim inşallah valla ben çok bunaldım güçüm kalmadı resmen ama arkadaşıma çok sevindim o kurtuldu bu derttten inşallah kucağınada alış bebeişleri.Darısı da başımıza.
Benim anlamadığım geçen ay sağ overde hiç folükül yoktu nasıl oldu da folükül kisti oluştu.

gerçekten çok ilginç yani..acaba doktor görmedimiki..aynı doktormu baktı allaallah..allah hepimize güç versin sağlıklı bebişler versin canım..psikolojik olarak çok zor bi süreç..allah yardımcımız olsun..

canım doktor aynı doktor demekki bazen antal folüküller görülmeyebiliyor böyle buradan o çıkıyor.Allah bu imtahandan hepimiz bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar verek kurtarsın.

canım doktor aynı doktor demekki bazen antal folüküller görülmeyebiliyor böyle buradan o çıkıyor.Allah bu imtahandan hepimiz bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar verek kurtarsın.

arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle dedi bi zararı olmaz dedi sonrası kürtaj..hayırlısı böyleymiş kaderimde evlat sahibi olmak varsa elbet bigün olcak hala ümitliyim mücadeye devam edicem sonuna kadar..

baharcığım çok ama çok üzüldüm.bende bundan 3 yıl önce aynı sorunu yaşadım kalp atşı almadık ve kürtaj oldumben de senin gibi kıyamadım bebeğime ben de beklemiştim bir hafta canım Allah sana sabır vers,n zaten elden gelen birşey yok

canimmm cokkkk üzüldüm inan bende aynisini yasadigim icin seni cok iyi anliyorum üzültünü paylasiyorum... herseyin hayirlisi diyelim ümitsoizlige kapilma sakin pes etmek yok allahim bizlerede nasip edecek insallah bigun anne olmayi......

ali salis nerelerdesin nasıl gidiyo tedavin girimiyosun hiç merak etim canım...
gülneva, 1 yumoş vardı, sonra 2 tane daha geldi, fakat biri büyümedi, netice 2 yumoşton biri olgun çıkmış ve dün döllendi, gelişmesi izleniyor. herşey yolunda giderse 3.gün dondurulacak. henüz sonuçlanmadığı için yazmamıştım ,

darısı başına asya arkadaşım
ümmücüğüm, benim bir folikülden sonra 2 tane daha geldi, fakat biri geriledi, diğer ikisi büyüdü,, 2 folikulden 1 olgun yumoş çıktı, döllendi çok şükür, bölünmenin 3.günü herşey yolunda giderse döndurulacak, hayırlısıyla sen de bu tedavi de büyüteceksin yumoşlarını......... adet gelsin , sonra da kolay gelsin sana.
asyacım, bence dr baktıktan sonra gelişen bir foliküldür, o kist olmuştur, ya da dr görememiştir, bazen göremeyebiliyorlar.
bahar günlerdir sana yazmak istiyorum yazamıyorum, nazar değecek diye korkuyordum,, bu bebek bizim mucizemizdi, inan çok çok üzüldüm, ama sen daha gençsin ve bu azimle inançla yenisi, yenileri hatta olacak inanki.... <yüce rabbimiz bizi sınıyor, zamanını beklememiz lazım...... ama son olarak inşallah inşallah sana bir mucize daha verir ve kalp atışları duyulur, çünkü kalp atışı çok geç duuyulanlar olabiliyor, hayırlısı neyse inşallah o olur.......... dualarımız seninle.......... bu arada doktorun da çok üzülmüştür, kalp atışının duyulmamasının sebebi ne imiş, embryo hatırladğım kadarıyla kaliteli idi, aksilik nerden geliyor acaba, belli mi,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…