Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çok zor bi durum ama ben kendimi koyvermedim allahım bana o gücü verdi..yeni bir umut için yola devam edicem yazı gezerek tatille kafamı dağıtarak geçircem bu arada diyete başlıcam bitkisel ilaçlardan kürlerden yapıcam 2,3 ay kendimi tedaviye hazırlıcam bu arada hiç bebek diye kafama takıp durmıcam inanıyorumki herşey daha güzel olcak

canım dalgınlıkla sana cevap olarak yazmışım kendi durumumu..bizim sınavımızda buymuş allahım sabır güç kuvvet versin.. benim bebek 1 hafta beklemicek heralde ilaçları kestim kan gelmeye başladı düşecek sanırım

canım önemli değil sen iyi ol da.İnşallah en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine Allah cümlemize güç ve sabır versin.

canım3 yıl içinde tedavi olmadınmı oldunda tutmadımı neden olmadı bidaha

olamdım daha canım adet bekliyorum...

canım Allah sabır versin elimizden başka bişey gelmiyo. bir kere bile gebe kalman olabiliyo demeki öyle düşün canım kaderde ne varsa onu yaşıyoruz üzülme canım bide şöyle düşün sağlıklı olsaydı annesini hiç üzmezdi zaten sadece sabır inanıyorum ki burdaki herkez birgün Allahın izniyle anne olucak sadece bebişlerimize kavuşmak için zamanımız var...

çok sevindim canım neden dondurulcak transfer yapılmıycakmı sana bu ay canım anlamadım..

slm canım bendede iki ay önce fsh düşmüştü e2 yüksekti kist oluşmuştu çok üzülmüştüm ne zaman dengede olucak biri iniyo biri çıkıyo diye üzüldüm neyse olsun doğum kontrol hapı adetleride düzene sokuyo ve yumoşlar bu ay baskılandığı için bidaki ay daha çok yumoşun olur diye düşünüyorum bende öyle olmuştu canım..hakımızda hayırlısı sabır versin rabim hepimize..

canım hayırlısı olsun..gebe kalman sana umut versin..işallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun...başka doktorada gitmyei düşünüyormusun ..allahın mucizesi çok...isteyen herkesin yüzünü üldürsün işallah..

alısalıs sana 40 yaş topiğindede sormuştum canım sanırım görmedim..ne kullandığını merak ettim birde düşük dozmu ilaçların..işallah en kısa zamnada bebişini kucağına alırsın..istiyen herkesi evlat sahibi yapsın yüce rabbim..

doktorum üzüldü ama yapmış olduğu açıklama kafamı karıştırdı embiriyo laboratuar ortamında bölünürken kromozom anomalisi olmuş şekli bozukmuş böle bi durumda gebelik 2,3 ay devam ediyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş ellerinde o embiriyo varmış sadece onu koymuşlar beni bilgilendirmediler bu konudan güvenim sarsıldı kötü düşünmekte istemiyorum sağlıklı hamilelik olur diye düşündükleri içinmi koydular bilmiyorum artık belki 2. tedavimde doktorumu değiştirebilirim belki bende mini tüp düşünebilirim bana tavsiye edebilceğin yumurta kalitesini artıracak neler yapabilirim önce bi biosteron dhea alayım diyorum sonra şu hayıt hapından düşünüyorum diyete yürüyüşe başlıcam

amin canım saol evet bebeğim sağlıklı değilmiş onun için böle olmuş.allahtan hayırlısını sağlıklısını diledim bölesi hayırlıymış benim için..allahım ol derse yine olur yumurtam oluşmıcak diye üzülmüyorum artık allahım nasip edecekse herhalukarda olur yeterki hayırlısını versin rabbim hepimiz için

çok sevindim canım neden dondurulcak transfer yapılmıycakmı sana bu ay canım anlamadım..
canım ben yaşımdan dolayı kendimi garantiye almak istiyorum, bir miktar biriktireyim sonra transfer yaparım. hem bu arada belki endo kendiliğinden kalınlaşmaya başlar... endo 6 mm lerde , 8 mm ve üzeri olması lazım, tutunması zor olur yoksa.
canım ya, ben sana hep cevap yazmıştım,,, daha doğrusu hepinize yazıyorum.... belki sen atladın.. bir de beğen yapılmadıysa görmemişte olabilirim
hatırlarsan benim geçen ay 1 yumoş vardı ve boş çıkmıştı... benim her ay ki ilaçlarım aynı, 5 gün serophone hap, sonra gün aşırı merional ( bu da 1 veya 2 tane oluyor ), yine gün aşırı yarım doz cetrotide iğne.... ve 10.günden sonra günde 3x2 endol hap kullandım.. yani sorunun cevabı evet düşük doz, ama her tedavide ben bunları kullanıyorum. yani çok az ilaç.

baharcım, ben doktora çok kızdım ama şimdi kromozom anomalisi varsa niye transfer yapıyorki... hele ki söylediklerini görünce zaten 2,3 ay yaşarmış deyince kızdım...
ben yaklasık 15-20 gündür takviyeler alıyorum, şöyle günde 2 şer biosteron, Q enzim10, ruşeym kapsül, 1 er tane coraspirin, folicasit,omega3, içiyorum,,, her gün karışım bitkisel çay (adaçayı,melisa,ayva yaprağı,aslanpencesi,civanperçemi , hayıt) içiyorum........ yani tedavi öncesi sonrası kesmeden içeceğim , artık ne olursa olsun, ters teper mi bilmiyorum, ama sonuçta bitki bunlar......

yürüyüşü ben de bir ara yaptım yine bıraktım, tekrar başlamak lazım....... hem psikolojim düzeliyor, kafam boşalıyor....... benim kilom yok , hatta bir kaç kilo aldım iyi de oldu..... zayıftım çünkü..... netice şekerim yola devam....... bu iş ya olacak ya olacak........ Allahın izniyle tabiii........ aksini düşünmek istemiyorum ablacığım,,,, hepimiz artık anne olalım inşallah en kısa zamanda,,,,,,,,

Son düzenleme:

ben bi 5,6 kilo aldım çok şiştim onları atmam lazım maydonoz suyu yeşil çay falan içicem herşey yoluna girdiğinde..coraspin folik asit kullanıyorum omega 3 te kullanmak istiyorum..doktora hiçbişey diyemedim donup kaldım ağlayamadımda sonra odasında çıkınca kendimi tutamadım çok ağladım eve gelince kendimi birazdaha toparladım sonra düşündüm öle bişey vardı neden transfer ettiler bana bi bilgi vermediler diye hala kafam karışık..sorucam ya telde yada kürtaj için gidersem kendiliğinden düşmezse ozamn..şimdi nedense bi güç bi sabır bi hırs var bende herşeyin daha iyi olması için elimden geleni yapmaya devam edicem elbet bigün bunların karşılığını alcamı düşünüyorum..allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

çok haklısın bahar, biraz topla kendini ve yoluna devam et canım, ama bir arada doktorun ifadesini al ... duruma göre de yeni doktoru düşünürsün, benim hastaneyi tavsiye ederim, sonuçta az ilaç ve az yumurta durumundasın sende,, polyanna gibi düşebilir de, yaşın genç.... bak duruma kararını ver, kent hastanesi mini tüp toplamda 3500 tl yi geçmiyor....... sana 1 yumurta lazım, bir de kaliteli oldumu ve endometrium da normal kalınlıkta ise , zaten tüm şartların oluşuyor ve bence hamilede kalman an meselesi.......

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html

Standart Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.

Son düzenleme:

sağ ol canım evet benim iki ay önce yine kist oluşmuş fsh 5'edüşmüş e2 200 çıkmıştı yasmin kulllandım kist gitti fakat diğer ay fsh 23 e2 5 olmuştu bu ay tekrar aynı şey oldu fsh5 e2 200 üzeri doktor yalancı düşme dedi ve kiste bağladı tekrar doğum kontrol hapı verdi

canım3 yıl içinde tedavi olmadınmı oldunda tutmadımı neden olmadı bidaha

olmamam mı canım oldum tabiki.
Evlendim 4 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım 2 ay sonra kalp atışı yok denildi ve kürtaj oldum kürtajı yapan adoktor bazı tekikler yaptı ve eşimde lökosit görüldü eşime altı ay boyunda klomen tedavisi uygulandı ve sprem sayısı düştü 6 ay ondaki sorunla uğraştık tüp bebek merkezine gittik eşimdeki sprem düşüklüğünden dolayı tüp denildi eşim benim değerlrimi klomen bozdu diye kürler yapayım düzelir dedi meğersem bende fsh da o arada yükselmış doktor bendekini hiç söylemiyor tabii.Eşim kürlerle yükseltirim dedi ve aldtı ay doğal denedik olmadı yutmurta takibine gittim ve orada fsh şok 20 çıktı takipte yumrutlar büyümedi apar topar ankdarda tüp dendik tutmadı işte iki yıl içinde toplmada fsh düştükçe 6 tüp denedik am aolmadı bazen yumurtalr gelişmedi bazen dölenmdi bazen tutmadı.Şimdi ise folükül az fsh yüksek bazen kist oluyor n eyapacağımı bilmiyorum.Buradan ve çeşitli topiklerden öğrendiğim vitaminleri kürleri uyguluyorum.Ama her doktordan gelişte içim hüzün kaplıyor.

canım ben sesin sonucu hep merak ettim gece yatarken bile aklımdaydı sabah işe gelince ilk işim senin durumuna bakmak oldu çok üzüldüm ya. ben o doktora gitmeyeceğim iz. knt has. gitmeye karar verdim gibi ALLAH yardımcımız olsun ya öpüyorum yola devam edelim en sabırlı en sakin şekilde bizim de güzel bir derdimiz var artık

baharcım inan çok üzüldüm ama nasibb.Yaradan nasib etmemiş demekki..pes etmek yılmak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…