- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canimmm cokkkk üzüldüm inan bende aynisini yasadigim icin seni cok iyi anliyorum üzültünü paylasiyorum...herseyin hayirlisi diyelim ümitsoizlige kapilma sakin pes etmek yok allahim bizlerede nasip edecek insallah bigun anne olmayi......
baharcığım çok ama çok üzüldüm.bende bundan 3 yıl önce aynı sorunu yaşadım kalp atşı almadık ve kürtaj oldumben de senin gibi kıyamadım bebeğime ben de beklemiştim bir hafta canım Allah sana sabır vers,n zaten elden gelen birşey yok
baharcığım çok ama çok üzüldüm.bende bundan 3 yıl önce aynı sorunu yaşadım kalp atşı almadık ve kürtaj oldumben de senin gibi kıyamadım bebeğime ben de beklemiştim bir hafta canım Allah sana sabır vers,n zaten elden gelen birşey yok
selam kızlar..depresifpolyana hoşgeldin..ne güzel haberlerle dönmüşsün öyle..en kısa zamanda bebişine kavuşursun işallah...bahar35baha işallah miniğinin kalp sesini duyarsın..hayırlı haberlerini bekliyoruz..gülneva77 adet oldunmu nasıl gidiyor..
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle dedi bi zararı olmaz dedi sonrası kürtaj..hayırlısı böyleymiş kaderimde evlat sahibi olmak varsa elbet bigün olcak hala ümitliyim mücadeye devam edicem sonuna kadar..
gülneva, 1 yumoş vardı, sonra 2 tane daha geldi, fakat biri büyümedi, netice 2 yumoşton biri olgun çıkmış ve dün döllendi, gelişmesi izleniyor. herşey yolunda giderse 3.gün dondurulacak. henüz sonuçlanmadığı için yazmamıştım ,
darısı başına asya arkadaşım
ümmücüğüm, benim bir folikülden sonra 2 tane daha geldi, fakat biri geriledi, diğer ikisi büyüdü,, 2 folikulden 1 olgun yumoş çıktı, döllendi çok şükür, bölünmenin 3.günü herşey yolunda giderse döndurulacak, hayırlısıyla sen de bu tedavi de büyüteceksin yumoşlarını......... adet gelsin , sonra da kolay gelsin sana.
asyacım, bence dr baktıktan sonra gelişen bir foliküldür, o kist olmuştur, ya da dr görememiştir, bazen göremeyebiliyorlar.
bahar günlerdir sana yazmak istiyorum yazamıyorum, nazar değecek diye korkuyordum,, bu bebek bizim mucizemizdi, inan çok çok üzüldüm, ama sen daha gençsin ve bu azimle inançla yenisi, yenileri hatta olacak inanki.... <yüce rabbimiz bizi sınıyor, zamanını beklememiz lazım...... ama son olarak inşallah inşallah sana bir mucize daha verir ve kalp atışları duyulur, çünkü kalp atışı çok geç duuyulanlar olabiliyor, hayırlısı neyse inşallah o olur.......... dualarımız seninle.......... bu arada doktorun da çok üzülmüştür, kalp atışının duyulmamasının sebebi ne imiş, embryo hatırladğım kadarıyla kaliteli idi, aksilik nerden geliyor acaba, belli mi,
kızla dün akşam yanlış yazmışım tam adı hayor hapının agnucaston ama zaralrını yaralarını bilmiyorum tabi.Ben buğün dokotra gittim fsh 5'e düşümüş ama e2 yüksek 200 civarı sağda çatlmamaış 20 mm civarond abir kist yumurtası var halbuki geçen ay sağ over sesiz demişti doktorum aklım almadı.Doğum kontrol hapı verdi ve adetin 2. günü gel dedi.Biestorona devarm yanında tekrar evikap200 verdi.Ya ümütelrim azlıyor .Ha birde sol overde bir antral folükül var dedi.
Ama bugün başka bir arkfaşımda şöyle bir gelişme oldu onunda rezervinde azalma vardı fsh 23'e kadar yükselmişiti ve şimdi hamileymiş ve iki kese görünmüş.Hayırlısıyla kalp atışarının da alır inşallah.
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle dedi bi zararı olmaz dedi sonrası kürtaj..hayırlısı böyleymiş kaderimde evlat sahibi olmak varsa elbet bigün olcak hala ümitliyim mücadeye devam edicem sonuna kadar..
gülneva, 1 yumoş vardı, sonra 2 tane daha geldi, fakat biri büyümedi, netice 2 yumoşton biri olgun çıkmış ve dün döllendi, gelişmesi izleniyor. herşey yolunda giderse 3.gün dondurulacak. henüz sonuçlanmadığı için yazmamıştım ,
ümmücüğüm, benim bir folikülden sonra 2 tane daha geldi, fakat biri geriledi, diğer ikisi büyüdü,, 2 folikulden 1 olgun yumoş çıktı, döllendi çok şükür, bölünmenin 3.günü herşey yolunda giderse döndurulacak, hayırlısıyla sen de bu tedavi de büyüteceksin yumoşlarını......... adet gelsin , sonra da kolay gelsin sana.
asyacım, bence dr baktıktan sonra gelişen bir foliküldür, o kist olmuştur, ya da dr görememiştir, bazen göremeyebiliyorlar.
bahar günlerdir sana yazmak istiyorum yazamıyorum, nazar değecek diye korkuyordum,, bu bebek bizim mucizemizdi, inan çok çok üzüldüm, ama sen daha gençsin ve bu azimle inançla yenisi, yenileri hatta olacak inanki.... <yüce rabbimiz bizi sınıyor, zamanını beklememiz lazım...... ama son olarak inşallah inşallah sana bir mucize daha verir ve kalp atışları duyulur, çünkü kalp atışı çok geç duuyulanlar olabiliyor, hayırlısı neyse inşallah o olur.......... dualarımız seninle.......... bu arada doktorun da çok üzülmüştür, kalp atışının duyulmamasının sebebi ne imiş, embryo hatırladğım kadarıyla kaliteli idi, aksilik nerden geliyor acaba, belli mi,
canım Allah sabır versin elimizden başka bişey gelmiyo. bir kere bile gebe kalman olabiliyo demeki öyle düşün canım kaderde ne varsa onu yaşıyoruz üzülme canım bide şöyle düşün sağlıklı olsaydı annesini hiç üzmezdi zaten sadece sabır inanıyorum ki burdaki herkez birgün Allahın izniyle anne olucak sadece bebişlerimize kavuşmak için zamanımız var...
canım ben yaşımdan dolayı kendimi garantiye almak istiyorum, bir miktar biriktireyim sonra transfer yaparım. hem bu arada belki endo kendiliğinden kalınlaşmaya başlar... endo 6 mm lerde , 8 mm ve üzeri olması lazım, tutunması zor olur yoksa.çok sevindim canım neden dondurulcak transfer yapılmıycakmı sana bu ay canım anlamadım..
canım ya, ben sana hep cevap yazmıştım,,, daha doğrusu hepinize yazıyorum.... belki sen atladın.. bir de beğen yapılmadıysa görmemişte olabilirimalısalıs sana 40 yaş topiğindede sormuştum canım sanırım görmedim..ne kullandığını merak ettim birde düşük dozmu ilaçların..işallah en kısa zamnada bebişini kucağına alırsın..istiyen herkesi evlat sahibi yapsın yüce rabbim..
doktorum üzüldü ama yapmış olduğu açıklama kafamı karıştırdı embiriyo laboratuar ortamında bölünürken kromozom anomalisi olmuş şekli bozukmuş böle bi durumda gebelik 2,3 ay devam ediyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş ellerinde o embiriyo varmış sadece onu koymuşlar beni bilgilendirmediler bu konudan güvenim sarsıldı kötü düşünmekte istemiyorum sağlıklı hamilelik olur diye düşündükleri içinmi koydular bilmiyorum artık belki 2. tedavimde doktorumu değiştirebilirim belki bende mini tüp düşünebilirim bana tavsiye edebilceğin yumurta kalitesini artıracak neler yapabilirim önce bi biosteron dhea alayım diyorum sonra şu hayıt hapından düşünüyorum diyete yürüyüşe başlıcam
canım ben yaşımdan dolayı kendimi garantiye almak istiyorum, bir miktar biriktireyim sonra transfer yaparım. hem bu arada belki endo kendiliğinden kalınlaşmaya başlar... endo 6 mm lerde , 8 mm ve üzeri olması lazım, tutunması zor olur yoksa.
canım ya, ben sana hep cevap yazmıştım,,, daha doğrusu hepinize yazıyorum.... belki sen atladın.. bir de beğen yapılmadıysa görmemişte olabilirim
hatırlarsan benim geçen ay 1 yumoş vardı ve boş çıkmıştı... benim her ay ki ilaçlarım aynı, 5 gün serophone hap, sonra gün aşırı merional ( bu da 1 veya 2 tane oluyor ), yine gün aşırı yarım doz cetrotide iğne.... ve 10.günden sonra günde 3x2 endol hap kullandım.. yani sorunun cevabı evet düşük doz, ama her tedavide ben bunları kullanıyorum. yani çok az ilaç.
baharcım, ben doktora çok kızdım ama şimdi kromozom anomalisi varsa niye transfer yapıyorki... hele ki söylediklerini görünce zaten 2,3 ay yaşarmış deyince kızdım...
ben yaklasık 15-20 gündür takviyeler alıyorum, şöyle günde 2 şer biosteron, Q enzim10, ruşeym kapsül, 1 er tane coraspirin, folicasit,omega3, içiyorum,,, her gün karışım bitkisel çay (adaçayı,melisa,ayva yaprağı,aslanpencesi,civanperçemi , hayıt) içiyorum........ yani tedavi öncesi sonrası kesmeden içeceğim , artık ne olursa olsun, ters teper mi bilmiyorum, ama sonuçta bitki bunlar......
yürüyüşü ben de bir ara yaptım yine bıraktım, tekrar başlamak lazım....... hem psikolojim düzeliyor, kafam boşalıyor....... benim kilom yok , hatta bir kaç kilo aldım iyi de oldu..... zayıftım çünkü..... netice şekerim yola devam....... bu iş ya olacak ya olacak........ Allahın izniyle tabiii........ aksini düşünmek istemiyorum ablacığım,,,, hepimiz artık anne olalım inşallah en kısa zamanda,,,,,,,,
ben bi 5,6 kilo aldım çok şiştim onları atmam lazım maydonoz suyu yeşil çay falan içicem herşey yoluna girdiğinde..coraspin folik asit kullanıyorum omega 3 te kullanmak istiyorum..doktora hiçbişey diyemedim donup kaldım ağlayamadımda sonra odasında çıkınca kendimi tutamadım çok ağladım eve gelince kendimi birazdaha toparladım sonra düşündüm öle bişey vardı neden transfer ettiler bana bi bilgi vermediler diye hala kafam karışık..sorucam ya telde yada kürtaj için gidersem kendiliğinden düşmezse ozamn..şimdi nedense bi güç bi sabır bi hırs var bende herşeyin daha iyi olması için elimden geleni yapmaya devam edicem elbet bigün bunların karşılığını alcamı düşünüyorum..allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
slm canım bendede iki ay önce fsh düşmüştü e2 yüksekti kist oluşmuştu çok üzülmüştüm ne zaman dengede olucak biri iniyo biri çıkıyo diye üzüldüm neyse olsun doğum kontrol hapı adetleride düzene sokuyo ve yumoşlar bu ay baskılandığı için bidaki ay daha çok yumoşun olur diye düşünüyorum bende öyle olmuştu canım..hakımızda hayırlısı sabır versin rabim hepimize..
canım3 yıl içinde tedavi olmadınmı oldunda tutmadımı neden olmadı bidaha
doktorum üzüldü ama yapmış olduğu açıklama kafamı karıştırdı embiriyo laboratuar ortamında bölünürken kromozom anomalisi olmuş şekli bozukmuş böle bi durumda gebelik 2,3 ay devam ediyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş ellerinde o embiriyo varmış sadece onu koymuşlar beni bilgilendirmediler bu konudan güvenim sarsıldı kötü düşünmekte istemiyorum sağlıklı hamilelik olur diye düşündükleri içinmi koydular bilmiyorum artık belki 2. tedavimde doktorumu değiştirebilirim belki bende mini tüp düşünebilirim bana tavsiye edebilceğin yumurta kalitesini artıracak neler yapabilirim önce bi biosteron dhea alayım diyorum sonra şu hayıt hapından düşünüyorum diyete yürüyüşe başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?