canım ben sesin sonucu hep merak ettim gece yatarken bile aklımdaydı sabah işe gelince ilk işim senin durumuna bakmak oldu çok üzüldüm ya. ben o doktora gitmeyeceğim iz. knt has. gitmeye karar verdim gibi ALLAH yardımcımız olsun ya öpüyorum yola devam edelim en sabırlı en sakin şekilde bizim de güzel bir derdimiz var artık
çok haklısın bahar, biraz topla kendini ve yoluna devam et canım, ama bir arada doktorun ifadesini al ... duruma göre de yeni doktoru düşünürsün, benim hastaneyi tavsiye ederim, sonuçta az ilaç ve az yumurta durumundasın sende,, polyanna gibi düşebilir de, yaşın genç.... bak duruma kararını ver, kent hastanesi mini tüp toplamda 3500 tl yi geçmiyor....... sana 1 yumurta lazım, bir de kaliteli oldumu ve endometrium da normal kalınlıkta ise , zaten tüm şartların oluşuyor ve bence hamilede kalman an meselesi.......
millstone, naber, ben de çok üzüldüm baharıma.... o bize çok güzel umut olmuştu... hayırlısıyla yakında olacak ama inanıyorum, yaşı genç çünkü. bu arada bugün merkez aradı, 1 yumoşum 3.gün 8 hücreli, yani birinci kalite imiş maşallah, donduruldu...... darısı başına.baharcım inan çok üzüldüm ama nasibb.Yaradan nasib etmemiş demekki..pes etmek yılmak yok...
evetttttt yola devam..... bu küçük kızlar kendiliğinden hamile kalacak sanırım. inşallah.depresifpolyannamm bizi merakta bıraktınn ama memlekette imişsin..hep yazını bulmayı umut ettim topiğe uğradıkça..
Veeeeee fsh düşmüş yumiler varmışş bu haberlere inan kendim kadar sevindim..İnş çok güzel olacak herşeyy..Durmak yok yola devamm..
bekliyorum kente.canım bende büyük bi ihtimal 2.yi kent hastanesinde mini tüp düşünüyorum daha mantıklı gelmeye başladı banada zaten nekadar çok ilaç kullanırsam kullanayım çok yumurtam oluşmıcak oluşsada arkadan geliyo yine bi işe yaramıyo onlar küçük olduğu için..kendimi bikaç ay tedaviye hazırlıcam yazı engüzel şekilde geçirmeye çalışcam kafamı toparlayıp öle başlıcam allahım yardımcımız olsun inş
ablacım büyük bi ihtimal senin hastaneye gelicem 2.de..şimdilik yumurta azlığı haricinde bi sorun görünmüyodu kürtajdan sonra endometrium nasıl olur bilmiyorum inş çok yıpranmaz..inş ablam bu sefer gönlümüze göre olur herşey yolunda gider.
millstone, naber, ben de çok üzüldüm baharıma.... o bize çok güzel umut olmuştu... hayırlısıyla yakında olacak ama inanıyorum, yaşı genç çünkü. bu arada bugün merkez aradı, 1 yumoşum 3.gün 8 hücreli, yani birinci kalite imiş maşallah, donduruldu...... darısı başına.
evetttttt yola devam..... bu küçük kızlar kendiliğinden hamile kalacak sanırım. inşallah.
bekliyorum kente.
baharım, bence de iyi yaparsın, bu arada bekleme süresinde takviyelere devam et, zaten bize lazım olan bir yumurta, o da bir ay olmasa diğer ay gelir canım, sen de destekleyince kalite de artar, yani belki kendiliğinden hamile kalabilirsin , doktor yardımıyla yumurta takibi de yapabilirsin bekleme sürecinde,
bununda faydası olabilir, en azından durumunu bilmiş olursun, ama fazla vakit kaybetme ve tedavine başla.
cnm inş.hayırlısıyla bu adetinle güzel haberlerle rabbim gönlüne göre istediğini versin..bebişlerine kavuştursun rabbim en kısa zamanda. ben cnm memleketteyim daha burdada tüp yaptıramam zaten adetim çoktan bitti eve dönünce herzaman gittiğim druma gidicem bi sonuçları göstereecem o takibe alıcak bi kaç ay böle takiple deniyim diyorum dahada olmazsa ozaman tüp düşüneyim yoruldumcanım bende adeti bekliyorum bi kaç güne olucam...geçen adetimde femara protokoli uygulanmıştı..ama hiç etkili olmadı..tek folkül vardı büyümedi..sen ne yapmayı düşünüyorsun..tüp bebek deniycekmisin..
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle dedi bi zararı olmaz dedi sonrası kürtaj..hayırlısı böyleymiş kaderimde evlat sahibi olmak varsa elbet bigün olcak hala ümitliyim mücadeye devam edicem sonuna kadar..
cnm arkadaşım çok tşk ederim hepimiz inş. bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla... cnm bu arada sen neler yapıyosun ne var ne yok çokkkk öptümmm senidepresifpolyannamm bizi merakta bıraktınn ama memlekette imişsin..hep yazını bulmayı umut ettim topiğe uğradıkça..
Veeeeee fsh düşmüş yumiler varmışş bu haberlere inan kendim kadar sevindim..İnş çok güzel olacak herşeyy..Durmak yok yola devamm..
cnm inş.hayırlısıyla bu adetinle güzel haberlerle rabbim gönlüne göre istediğini versin..bebişlerine kavuştursun rabbim en kısa zamanda. ben cnm memleketteyim daha burdada tüp yaptıramam zaten adetim çoktan bitti eve dönünce herzaman gittiğim druma gidicem bi sonuçları göstereecem o takibe alıcak bi kaç ay böle takiple deniyim diyorum dahada olmazsa ozaman tüp düşüneyim yoruldum(
baharımm..... rabbim gücünü sabrını bol etsin arkadaşım kaderin önüne geçilmiyor elden bişi gelmiyor inş. bu defa kavuşursun bebeğine hatta bebeklerine pıt pıtları duyarsın kucağına alırsın cnm benim seni çok takdir ettim kendimizi koyvermek yok pes etmek yok nasipse olur olmazsada hayırlısı olsun bunu yaşayarak öğrenecez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
ALISALIS ablam senin adına çok sevindim ya ohh maşallaholacak bigün inş. bu yumi dondurmak güzel bişi biraz sabredip kaliteli bikaç tane transferle allahın izniyle olacak inş.
doktorum üzüldü ama yapmış olduğu açıklama kafamı karıştırdı embiriyo laboratuar ortamında bölünürken kromozom anomalisi olmuş şekli bozukmuş böle bi durumda gebelik 2,3 ay devam ediyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş ellerinde o embiriyo varmış sadece onu koymuşlar beni bilgilendirmediler bu konudan güvenim sarsıldı kötü düşünmekte istemiyorum sağlıklı hamilelik olur diye düşündükleri içinmi koydular bilmiyorum artık belki 2. tedavimde doktorumu değiştirebilirim belki bende mini tüp düşünebilirim bana tavsiye edebilceğin yumurta kalitesini artıracak neler yapabilirim önce bi biosteron dhea alayım diyorum sonra şu hayıt hapından düşünüyorum diyete yürüyüşe başlıcam
amin canım inş..evet canım nasip kısmet kader allahım benim sağlıksız evlat sahibi olmamı istemedi onu aldı benden inanıyorumki bunu aldıysa bana daha iyisini nasip edeceğini biliyorum sadece vakti zamanı var sabırla inançla ümitle ogünün gelmesini beklicem.
böyle bişey yapmaya hakları yok ki. bence ara doktoru konuş neden bile bile böyle bişey yaptınız diye. bu çok ciddi bir durum
rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin....sabırla duayla cnm inş. olacak ve hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için
konuşsamda bişey değişmicek benim canımın yandığıyla kalcam.. bunu hata gibi görmicekler belkide..kürtaj için gittiğimde konuşcam yinede ama hiç güvenim kalmadı beni çok hayal kırıklına uğrattılar bida oraya gitmeyi düşünmüyorum mini tüp bebek yaptırcam nasip olursa..
böyle bişey yaptıklarına insanın inanası gelmiyor, mutlaka bir mantıklı açıklaması olmalı, ben de bu merkezde başlıycam biliyorsun inna şu an çok kafam karıştı.
doktorum üzüldü ama yapmış olduğu açıklama kafamı karıştırdı embiriyo laboratuar ortamında bölünürken kromozom anomalisi olmuş şekli bozukmuş böle bi durumda gebelik 2,3 ay devam ediyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş ellerinde o embiriyo varmış sadece onu koymuşlar beni bilgilendirmediler bu konudan güvenim sarsıldı kötü düşünmekte istemiyorum sağlıklı hamilelik olur diye düşündükleri içinmi koydular bilmiyorum artık belki 2. tedavimde doktorumu değiştirebilirim belki bende mini tüp düşünebilirim bana tavsiye edebilceğin yumurta kalitesini artıracak neler yapabilirim önce bi biosteron dhea alayım diyorum sonra şu hayıt hapından düşünüyorum diyete yürüyüşe başlıcam
canım ben yaşımdan dolayı kendimi garantiye almak istiyorum, bir miktar biriktireyim sonra transfer yaparım. hem bu arada belki endo kendiliğinden kalınlaşmaya başlar... endo 6 mm lerde , 8 mm ve üzeri olması lazım, tutunması zor olur yoksa.
canım ya, ben sana hep cevap yazmıştım,,, daha doğrusu hepinize yazıyorum.... belki sen atladın.. bir de beğen yapılmadıysa görmemişte olabilirim
hatırlarsan benim geçen ay 1 yumoş vardı ve boş çıkmıştı... benim her ay ki ilaçlarım aynı, 5 gün serophone hap, sonra gün aşırı merional ( bu da 1 veya 2 tane oluyor ), yine gün aşırı yarım doz cetrotide iğne.... ve 10.günden sonra günde 3x2 endol hap kullandım.. yani sorunun cevabı evet düşük doz, ama her tedavide ben bunları kullanıyorum. yani çok az ilaç.
baharcım, ben doktora çok kızdım ama şimdi kromozom anomalisi varsa niye transfer yapıyorki... hele ki söylediklerini görünce zaten 2,3 ay yaşarmış deyince kızdım...
ben yaklasık 15-20 gündür takviyeler alıyorum, şöyle günde 2 şer biosteron, Q enzim10, ruşeym kapsül, 1 er tane coraspirin, folicasit,omega3, içiyorum,,, her gün karışım bitkisel çay (adaçayı,melisa,ayva yaprağı,aslanpencesi,civanperçemi , hayıt) içiyorum........ yani tedavi öncesi sonrası kesmeden içeceğim , artık ne olursa olsun, ters teper mi bilmiyorum, ama sonuçta bitki bunlar......
yürüyüşü ben de bir ara yaptım yine bıraktım, tekrar başlamak lazım....... hem psikolojim düzeliyor, kafam boşalıyor....... benim kilom yok , hatta bir kaç kilo aldım iyi de oldu..... zayıftım çünkü..... netice şekerim yola devam....... bu iş ya olacak ya olacak........ Allahın izniyle tabiii........ aksini düşünmek istemiyorum ablacığım,,,, hepimiz artık anne olalım inşallah en kısa zamanda,,,,,,,,
canım kromozm anomalisi olduğunu nasıl anlamışlar..pgt yapmadan biliniyormuki bu durum..sana embriyo transferi sırasında verdikleri kağıtta embriyonla ilgii bilgier yazmıyormu canım..fragmantasyon var.. yok..kalite 1..2 diye canım..anlamadım ben bu doktorun değini mutlka sor canım sana tam bi bilgi versin..
hayır hiç bi kağıt vermediler sadece ağızdan dediler 8 hücreli 1. kalite diye..şekli bozuk olduyğundan anladılar heralde kromozom anomalisi olduğunu
canım benim bi gariplik var mutlaka arkasına düş derim..onca emek yaşananlar..öyle bakınca anlaşılıyorsa neden pgt yapıyorlar o zaman doktorlar..iyce kafam karıştı
POLYANNAcık, sağol canım, yoktun uzun süre meraktaydık ama neyseki birşeyleri de yoluna koyuyormuşsun farkında olmadan,, çok ama çokk çok sevindim,ALISALIS ablam senin adına çok sevindim ya ohh maşallaholacak bigün inş. bu yumi dondurmak güzel bişi biraz sabredip kaliteli bikaç tane transferle allahın izniyle olacak inş.
canım evet serophone yumurta büyütüyor.. ben de de herkesde incelik yaparmış doktor söylemişti... canım benim her kullanışımda büyüttü, ama biliyorsun büyüsede bir kaç kez boş çıktı. 40 dan sonra etkili olmadı diyorsun ama bak ben 43 (sus sus 44 oldum) yaşındayım etkiliyor, senin de bir ay olmasa diğer ay etkiler belki... doktorun ne diyor bu konuda, ya da yumurta büyütücü daha etkili ilaçlar mı alman lazım..... ya canım ama o ilaç ama bu ilaç yeter yahu, artık hamile olalım , az kaldı sıkılacağım yani. senin de güzel haberlerini bekliyorumcanım benim şimdi okudum merak ediyordum ne kullandığını..en kısa zamanda bebişin gelsin..bu serophene klomen tarzı bi laç değilmi..bende endoda incelk yapıyor canım ..birde etkili olmuyor daha doğrusu 40 dan sonra etkili olmadı ondan önce uygulanmıştı 39 da hamile kalmıştım ama düştü..elimizden geleni yapıyoruz..işallah hepimizin allah yüzünü en kısa zamanda güldürsün..ne güzel bitkisel yapabiliyorsun benim hormonlarımı bozuyor canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
baharcım bence olmaz öyle..... şekilden anlaşılmaz , sor sen iyice... anladıysanız niye transfer yaptınız diye peşini bırakma.hayır hiç bi kağıt vermediler sadece ağızdan dediler 8 hücreli 1. kalite diye..şekli bozuk olduyğundan anladılar heralde kromozom anomalisi olduğunu
ümmüçüm haklısın, falcımı bunlar şekilden pgt yapıyorlar.lcanım benim bi gariplik var mutlaka arkasına düş derim..onca emek yaşananlar..öyle bakınca anlaşılıyorsa neden pgt yapıyorlar o zaman doktorlar..iyce kafam karıştı
tekrar söylüyorum, iyice öğren de sen de biz de rahat edelim, yoksa herşeyden nem kapacağız.benimde kafam çok karışık benmi yanlış anladım diye düşünüyorum ama yanımda kayınvalidemde vardı oda öle anlamış şekli bozuktu zaten embiriyonun diyo şekli bozuk olunca sağlıklı gebelik olabiliyomu anlamıyorum bilmiyorum çözemedim ben bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?