Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam arkadaşlar;
ben KK'ne yeni katıldım. tüp bebek konusunda çok tecrübe yaşadım ve bu süreçlerde internetten yaptığım aramalarda kadınlar kulübü forum sayfaları bana zaman zaman çok yardımcı oldu. Bu nedenle ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim ve üye oldum. belki benim de birilerine yardımım olur kim bilir ? :) ama doğru alanda mı yazıyorum bilmiyorum. Bu ilk mesajım olduğundan ayrıntıya girmiyorum. Devamı gelecek sayıda :))))

canım bende 42 yim az değilim :)) ben iki defa transferim oldu o ikisindede puregon 300 vurulmuştum ..diğer denemelerde transfere ulaşamdım canım..ya büyümedi..yada bir büyüdü..bu sefer bir de olsa devam edicez canım..klomen tedavisi gördüğümde günde 2 tane ile yumoş büyümemişti..3e çıkarınca büyümüştü..doz bende farkediyor sanırım :) belli ölçüde almam gerekiyor..işallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..bu arada endo kaç oldu ilerleme varmı ..allahım tez zamanda nasip etsin..gerçekten çok zor bi süreç..hepimiz bi uğraş bi çaba içindeyiz..rabbim görüyordur..en güzel en hayırlı şekilde karşılığını versin işallah..

selam catloverr,, hoşgeldin aramıza,,, doğru yerdesin, tam da burası... çok seri bir şekilde yaşadıklarını paylaşmanı bekliyoruz........ sorunun, tedavilerin, merkezin, yaptıkların vs vs. anlat bize...... şimdiden teşekkürler.

ben bu ilaçların isimlerini, dozlarını falan hiç bilmiyorum.. ama sanırım yüksek demek istedin. özetle sana yarayan ne ise bir an önce onu tespit edip, başlarsın insallah. ümmüselemeciğim, benim endo opu öncesi 6,5mm idi, sonra ölçtürmedim... çünkü transfere cesaretim yok ve bir kaç tane biriksin diyorum.

alisalis çok sevindim yumoşunun 1 kalite olmasına hakında hayırlısı inş canım darısı bizim başımıza inş..

zarancım geldimi beklenen kırmızılar... bende beklemedeyim pazartesi doktoruma gitmeye kara verdim inş kist çıkmaz canım ..

alisalis çok sevindim yumoşunun 1 kalite olmasına hakında hayırlısı inş canım darısı bizim başımıza inş..

sağol canım, ben hepinizden büyüğüm, bennden bile bir tane embryo oluşuyorsa, sizin daha çok şansınız var, lütfen bu avantajı bir önce yakalayın...... ve inşallah darısı başınıza olacak.......

inş canım adetimi bekliyorum sabırsızlıkla benim fsh 4 düştüğü ay yumurta takibi yapmıştı doktorum serphone kulanmıştım iki ten olmuştu yumoşum biri büyüdü ve çatlama inesi oldum yumoşta çatlamıştı doğal yola denememizde ama gebelik olmamıştı maalesef.sonraki ay tedavime devam etmiştim fsh 24 çıkmıştı doktorum şansım olmadığını söylediği halde ben yine hap kulanmak istediğimi söylemiştim doktorumda kulanabilirsin günde 4 tane serphone kulandım iki tane yumoş oldu ama gelişmemişlerdi çok karasızım aslında mini tüp bebk olsamı normal tüp bebek olsam yaşımda 34 canım bende çok küçük sayılmam..

cnm inş kist deildir sen hamiş olabilirsin cnm bukadar gecikme test yapmışmıydın geçmişi okuyamamıştım

canım kan testi yaptırdım gecikmemin 1 haftasında yaptırdım 2.9 çıkmıştı 10.günü yine yaptırdım kan testimi 1.99 olsa mutlaka çıkardı canım ya geç dölenmemi diyorum ama olsa çıkardı gerçi ikinci ayda kanda çıkanları bile okumuştum burdan hayırlısı canı doktora gitmek istemiyorum söktürücü vercek her gecikmemde söktürücü kulandırıyo bana bu ay kendi olsun bekliycem diyorum ama kist başka bişey mi var diye korkmaya başladım 16 mayısta olmam lazımdı adet...en son 18 nisan sat..

cnm hayırlısı olsun sen yinede bence bi git doktora eğer söktürücü kullanmak istemiosan almassın ilacı ama bence bi muayene ol en azından ne var ne yok öğrenirsin cnm bak benim geçen ayda gecikmişti ve kist çıkmıştı hatta rahim çok incelmiş bunları öğrenmiştim ona göre tedavi oldum şükür bu ay düzeldi

polyana..

canım madem fsh düşmüş boş geçirme bari bu ay çalışmalar son hız devam et bol bol nar suyu içmeni tavsiye ederim gerçi memleketesin fırsatın yok galiba..

nasıl yani, günde 4 tane serophone olduğuna eminmisin... ben sadece 1 tane içiyorum....... bak 4 hapa rağmen yumoş oluyor ve gelişmiyor , acaba çok hap kaliteyi mi düşürüyor....... sen tüp bebek denemedin mi hiç., ya kusura bakma çok kişiyle yazışıyoruz ya, bazen önceki hikayeyi unutuyorum

polyana..

canım madem fsh düşmüş boş geçirme bari bu ay çalışmalar son hız devam et bol bol nar suyu içmeni tavsiye ederim gerçi memleketesin fırsatın yok galiba..
evet cnm ya malesef hiç fırsatım olmuyor çalışmaya (( nasip kısmet artık napalım hayırlısı olsun eve dönünce zaten hemen druma gitcem sonuçları göstrecem fsh düşünce hemen iğne ilaca başlıcaz demişti bana

fsh düşüken günde iki tane kulanmıştım canım fsh yükseken sabah 2 akşam 2 hap almamı söylemişti doktorum ben geçen ay tüp bebek tedavisine başlamıştık fsh 17 e2 80 çok yüksek dozda ine kalçadan ve göbekten olmuştum 3 yumoş olmuştu faka inelerin 5 günü çok dengesiz büyümüşlerdi 22mm 17 mm 11mm tüpte çok şansım olmadığını söylemişti doktorum kalitesiz olabilirler boşuna paranızı jharcamayın inelerde boşa gitmesin aşılama yapalım demişti ve aşılama olmuştum yine olmadı maalesef.. fsh çok dengesiz fsh 4 gördüm fsh 39 da şimdi fsh düşmesini bekliyoruz doktorum fsh yükseken şansın yok düşsün bekleyelim diyo her adetin 3 günü fsh ve e2 test isityo gecen adetimde fsh 39 yine tavan yapmıştı.. şimdide gecikme yaşıyorum bakalım neler oluyo göbüşümde çok merak ediyorum pazartesi gidicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…