benimde kafam çok karışık benmi yanlış anladım diye düşünüyorum ama yanımda kayınvalidemde vardı oda öle anlamış şekli bozuktu zaten embiriyonun diyo şekli bozuk olunca sağlıklı gebelik olabiliyomu anlamıyorum bilmiyorum çözemedim
canım bi detaylı sor bakalım neler anlatacak doktorun..kromozom anomalisi pgt yöntemi ile anlaşılıyor diye biliyorum..
POLYANNAcık, sağol canım, yoktun uzun süre meraktaydık ama neyseki birşeyleri de yoluna koyuyormuşsun farkında olmadan,, çok ama çokk çok sevindim,
canım evet serophone yumurta büyütüyor.. ben de de herkesde incelik yaparmış doktor söylemişti... canım benim her kullanışımda büyüttü, ama biliyorsun büyüsede bir kaç kez boş çıktı. 40 dan sonra etkili olmadı diyorsun ama bak ben 43 (sus sus 44 oldum) yaşındayım etkiliyor, senin de bir ay olmasa diğer ay etkiler belki... doktorun ne diyor bu konuda, ya da yumurta büyütücü daha etkili ilaçlar mı alman lazım..... ya canım ama o ilaç ama bu ilaç yeter yahu, artık hamile olalım , az kaldı sıkılacağım yani. senin de güzel haberlerini bekliyorum
baharcım bence olmaz öyle..... şekilden anlaşılmaz , sor sen iyice... anladıysanız niye transfer yaptınız diye peşini bırakma.
ümmüçüm haklısın, falcımı bunlar şekilden pgt yapıyorlar.l
tekrar söylüyorum, iyice öğren de sen de biz de rahat edelim, yoksa herşeyden nem kapacağız.
benimde kafam çok karışık benmi yanlış anladım diye düşünüyorum ama yanımda kayınvalidemde vardı oda öle anlamış şekli bozuktu zaten embiriyonun diyo şekli bozuk olunca sağlıklı gebelik olabiliyomu anlamıyorum bilmiyorum çözemedim
canım bi detaylı sor bakalım neler anlatacak doktorun..kromozom anomalisi pgt yöntemi ile anlaşılıyor diye biliyorum..
canım ben şimdi doktorun hemşiresini aradım konuştum doktorun anlatmak istediğini yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız olduğu için devam etmiyomuş kromozom anomalisi olabilirmiş tahmin etmiş sadece.embiriyoda hafif bozukluk varmış ama bu sağlıklı gebeliğe engel değilmiş embiriyon çok kaliteliydi diyo daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo..çok üzüldüm şimdi yanlış anladığım için sizleri üzdüğüm için..
canım ben şimdi doktorun hemşiresini aradım konuştum doktorun anlatmak istediğini yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız olduğu için devam etmiyomuş kromozom anomalisi olabilirmiş tahmin etmiş sadece.embiriyoda hafif bozukluk varmış ama bu sağlıklı gebeliğe engel değilmiş embiriyon çok kaliteliydi diyo daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo..çok üzüldüm şimdi yanlış anladığım için sizleri üzdüğüm için..
ohh iyki aradın hepimiz rahatladık..demekki embriyonda hiç bi sorun yok ..sadece vakti değilmiş..bi dahakine kucağına alırsın işallah canım
ohh iyki aradın hepimiz rahatladık..demekki embriyonda hiç bi sorun yok ..sadece vakti değilmiş..bi dahakine kucağına alırsın işallah canım
evet rahatladık çok şükür..hayırlısı vakti geldiğinde olcak inş. hepimizin
evet rahatladık çok şükür..hayırlısı vakti geldiğinde olcak inş. hepimizin
doktorlar hemen yok kromoznu bozuktu yok bilmem ne derler canım bunlarada kafanı takma..vakti gelince işallah olucaktır..belkide kendiliğinden olur kimbilir..:) allah hepimizin yüzünü gldürsün..
selam catloverr,, hoşgeldin aramıza,,, doğru yerdesin, tam da burası... çok seri bir şekilde yaşadıklarını paylaşmanı bekliyoruz........ sorunun, tedavilerin, merkezin, yaptıkların vs vs. anlat bize...... şimdiden teşekkürler.selam arkadaşlar;
ben KK'ne yeni katıldım. tüp bebek konusunda çok tecrübe yaşadım ve bu süreçlerde internetten yaptığım aramalarda kadınlar kulübü forum sayfaları bana zaman zaman çok yardımcı oldu. Bu nedenle ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim ve üye oldum. belki benim de birilerine yardımım olur kim bilir ? :) ama doğru alanda mı yazıyorum bilmiyorum. Bu ilk mesajım olduğundan ayrıntıya girmiyorum. Devamı gelecek sayıda :))))
ben bu ilaçların isimlerini, dozlarını falan hiç bilmiyorum.. ama sanırım yüksek demek istedin. özetle sana yarayan ne ise bir an önce onu tespit edip, başlarsın insallah. ümmüselemeciğim, benim endo opu öncesi 6,5mm idi, sonra ölçtürmedim... çünkü transfere cesaretim yok ve bir kaç tane biriksin diyorum.canım bende 42 yim az değilim :)) ben iki defa transferim oldu o ikisindede puregon 300 vurulmuştum ..diğer denemelerde transfere ulaşamdım canım..ya büyümedi..yada bir büyüdü..bu sefer bir de olsa devam edicez canım..klomen tedavisi gördüğümde günde 2 tane ile yumoş büyümemişti..3e çıkarınca büyümüştü..doz bende farkediyor sanırım :) belli ölçüde almam gerekiyor..işallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..bu arada endo kaç oldu ilerleme varmı ..allahım tez zamanda nasip etsin..gerçekten çok zor bi süreç..hepimiz bi uğraş bi çaba içindeyiz..rabbim görüyordur..en güzel en hayırlı şekilde karşılığını versin işallah..
ohhh be rahatladık, yoksa affı olmayan bir yanlıştı.....canım ben şimdi doktorun hemşiresini aradım konuştum doktorun anlatmak istediğini yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız olduğu için devam etmiyomuş kromozom anomalisi olabilirmiş tahmin etmiş sadece.embiriyoda hafif bozukluk varmış ama bu sağlıklı gebeliğe engel değilmiş embiriyon çok kaliteliydi diyo daha önceden bilmiş olsak koyarmıyız hiç diyo..çok üzüldüm şimdi yanlış anladığım için sizleri üzdüğüm için..
millstone, naber, ben de çok üzüldüm baharıma.... o bize çok güzel umut olmuştu... hayırlısıyla yakında olacak ama inanıyorum, yaşı genç çünkü. bu arada bugün merkez aradı, 1 yumoşum 3.gün 8 hücreli, yani birinci kalite imiş maşallah, donduruldu...... darısı başına.
evetttttt yola devam..... bu küçük kızlar kendiliğinden hamile kalacak sanırım. inşallah.
bekliyorum kente.
baharım, bence de iyi yaparsın, bu arada bekleme süresinde takviyelere devam et, zaten bize lazım olan bir yumurta, o da bir ay olmasa diğer ay gelir canım, sen de destekleyince kalite de artar, yani belki kendiliğinden hamile kalabilirsin , doktor yardımıyla yumurta takibi de yapabilirsin bekleme sürecinde,
bununda faydası olabilir, en azından durumunu bilmiş olursun, ama fazla vakit kaybetme ve tedavine başla.
ahh ne güzel ya keske bizimde öyle olsa ama bizde o azim ve sabir yok heralde
canım ben sesin sonucu hep merak ettim gece yatarken bile aklımdaydı sabah işe gelince ilk işim senin durumuna bakmak oldu çok üzüldüm ya. ben o doktora gitmeyeceğim iz. knt has. gitmeye karar verdim gibi ALLAH yardımcımız olsun ya öpüyorum yola devam edelim en sabırlı en sakin şekilde bizim de güzel bir derdimiz var artık
alisalis çok sevindim yumoşunun 1 kalite olmasına hakında hayırlısı inş canım darısı bizim başımıza inş..
zarancım geldimi beklenen kırmızılar... bende beklemedeyim pazartesi doktoruma gitmeye kara verdim inş kist çıkmaz canım ..
sağol canım, ben hepinizden büyüğüm, bennden bile bir tane embryo oluşuyorsa, sizin daha çok şansınız var, lütfen bu avantajı bir önce yakalayın...... ve inşallah darısı başınıza olacak.......
cnm inş kist deildir sen hamiş olabilirsin cnm bukadar gecikme test yapmışmıydın geçmişi okuyamamıştım
canım kan testi yaptırdım gecikmemin 1 haftasında yaptırdım 2.9 çıkmıştı 10.günü yine yaptırdım kan testimi 1.99 olsa mutlaka çıkardı canım ya geç dölenmemi diyorum ama olsa çıkardı gerçi ikinci ayda kanda çıkanları bile okumuştum burdan hayırlısı canı doktora gitmek istemiyorum söktürücü vercek her gecikmemde söktürücü kulandırıyo bana bu ay kendi olsun bekliycem diyorum ama kist başka bişey mi var diye korkmaya başladım 16 mayısta olmam lazımdı adet...en son 18 nisan sat..
inş canım adetimi bekliyorum sabırsızlıkla benim fsh 4 düştüğü ay yumurta takibi yapmıştı doktorum serphone kulanmıştım iki ten olmuştu yumoşum biri büyüdü ve çatlama inesi oldum yumoşta çatlamıştı doğal yola denememizde ama gebelik olmamıştı maalesef.sonraki ay tedavime devam etmiştim fsh 24 çıkmıştı doktorum şansım olmadığını söylediği halde ben yine hap kulanmak istediğimi söylemiştim doktorumda kulanabilirsin günde 4 tane serphone kulandım iki tane yumoş oldu ama gelişmemişlerdi çok karasızım aslında mini tüp bebk olsamı normal tüp bebek olsam yaşımda 34 canım bende çok küçük sayılmam..
evet cnm ya malesef hiç fırsatım olmuyor çalışmayapolyana..
canım madem fsh düşmüş boş geçirme bari bu ay çalışmalar son hız devam et bol bol nar suyu içmeni tavsiye ederim gerçi memleketesin fırsatın yok galiba..
nasıl yani, günde 4 tane serophone olduğuna eminmisin... ben sadece 1 tane içiyorum....... bak 4 hapa rağmen yumoş oluyor ve gelişmiyor , acaba çok hap kaliteyi mi düşürüyor....... sen tüp bebek denemedin mi hiç., ya kusura bakma çok kişiyle yazışıyoruz ya, bazen önceki hikayeyi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?