evet cnm ya malesef hiç fırsatım olmuyor çalışmaya(( nasip kısmet artık napalım hayırlısı olsun eve dönünce zaten hemen druma gitcem sonuçları göstrecem fsh düşünce hemen iğne ilaca başlıcaz demişti bana
inş canım benim gibi olmaz fsh değerin üç ay düşüş varsa üç ay yüksek oluyo keşke bu ayı değerlendirebilseydin tüp bbekte canım biliyosun zaman bizim alehimize işliyo..
fsh düşüken günde iki tane kulanmıştım canım fsh yükseken sabah 2 akşam 2 hap almamı söylemişti doktorum ben geçen ay tüp bebek tedavisine başlamıştık fsh 17 e2 80 çok yüksek dozda ine kalçadan ve göbekten olmuştum 3 yumoş olmuştu faka inelerin 5 günü çok dengesiz büyümüşlerdi 22mm 17 mm 11mm tüpte çok şansım olmadığını söylemişti doktorum kalitesiz olabilirler boşuna paranızı jharcamayın inelerde boşa gitmesin aşılama yapalım demişti ve aşılama olmuştum yine olmadı maalesef.. fsh çok dengesiz fsh 4 gördüm fsh 39 da şimdi fsh düşmesini bekliyoruz doktorum fsh yükseken şansın yok düşsün bekleyelim diyo her adetin 3 günü fsh ve e2 test isityo gecen adetimde fsh 39 yine tavan yapmıştı.. şimdide gecikme yaşıyorum bakalım neler oluyo göbüşümde çok merak ediyorum pazartesi gidicem artık..
gülneva, sen de benim gibi mini yapsan nasıl olur, doktorunla konuş,, benim tedavilerimde fsh 17,18,22 arası değişiyor.... ve mutlaka yumoş oluyor, ha tamam yaştan dolayı boş çıktı 2 kez ama, sonuçta senin yaşın gereği oluşur,,, 5.gün yumoşların aşırı büyümesi ilaçın dozuunun fazlalığndan olur, sen nerde tedavi desin.
evet cnm öyle ama işte memlekette olduğum için tüp yapma şansım olmadı bu ay ve çok garip ama bişi farkettim ben artık hiç üzülmüyorum ağlamıyorum hatta düşünmüyorum sanırım bebek fikri tamamen aklımdan çıkmaya başladı tuhaf bi teslimiyet var üstümde galiba durumu kabullendim ve eskisi kadar istemiyorum sanki yani istememekte deil aslında sadece diyorumki allah yazdıysa bana bebiş zaten olur ben nekadar çabalasamda yıpransamda vakti zamanı gelmedimi olmaz bu yüzden acelecilik kalktı üstümden yani hayırlısıyla rabbim nezman izin verirse ozaman olsun diyorum 3 yıl olacak her ay hatta 15 günde bi doktorlarda süründüm didindim çabaladım uğraştım ağladım üzüldüm noldu olmayınca olmuyo pes etmedim hala umudumu kesmiş deilim ama artık olursa olur olmassa olmaz hayırlısı diyorum
canım, bu tüp tedavilerinde zaten toplamda 4-5 protokol var, internetten incele bak,,, küçük yerlerde pek iyi doktor olmaz ama istanbulla bağlantılı ile bilgilidir, evliliğinde yeni aslında,,, bilemedim ne yapsan, zaten senin doktor mini tüp de bilmiyordur, istanbulda bir kaç yer, izmirdede bir yer yapıyor bunu.... benim kafam serophone fazla alınmış gibi geliyor,,,, sen her protokolü dr ile konuş, sana uyan ne ise onu anlamaya çalış ve onun üzerine git,,, bu doktorlar bizi deneme tahtası gibi görüyor.. ben o yönden şanslıyım, yaştan dolayı direkt mini tüp uygulandı... bazen klasik tüp yapalım dedim, gerek yok cevap vermezsin diyor,,, aslında iki katı ücreti var ama yapmıyor,,, diyeceğim sana uygün olanı tespit etmeniz çok önemliçok kararsızım minimi olsam haplada fsh yükseken büyümemiştim yine büyümese benim doktorum kadın doğumcu özel muaynanesi var 5 ay oldu burda tedaviye başlayalı ..evliliğimin 4 ayınd öğrendim fsh durumumu çok doktor gezdim hep tüp dediler ilk önce konduramıyo insan eşimde bekleyelim evliliğimizin birinci senesine kadar dedi bekledik ama doğal yola hiç gebelik olmadı bende neyse canım ben tekirdağlıyım.. doktorum istanbul tüp bebekle anlaşmalıymış ineleri ve yumoş takibbini kendi yapıyo sonra istanbula gönderiyo ama bize daha kısmet olmadı ..bu doktorum ilk gitiğim zaman fsh ilk defa 4 düşmüştü ve doktorum sizden ümitliyim diyo ama sadece sabır diyo oda bizde yok canım ya.. hakımızda hayırlısı olsun ALLAHTAN ümidimizi kesmedik zamanı var demeki bekliyoruz sabır Allahım sabır bizim gibi olnalara..
cnm sen bekleme sürecinde preseed kullanıyomusun çok detaylı araştıramadımda gerçekten faydası varmıki bilgin varmı bide spoşları öldürmesin :92:
stres zaten baş düşmanı hormonların.... cnm benim inş. yolunda gider herşeyde bebişine kavuşursun evlat hasretiyle yananlara çok üzülüyorum heleki bizim durumumuzdaysa içim parçalanıyor rabbim çaresiz dert vermesin.... evet cnm allah kavuşturmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış eskiden bebekle ilgili çok hayal kuruyodum ben ama artık kurmuyorum demekki olmucakcanım bizi yönlendirende rabim Allah hayalini kavuşturmıycağı şeylerin hayalini kurdurmazmış biz üstümüze düşen görevimizi yapalımda gerisi Allaha kalmış.. bende artık ağlamıyorum önceden çok ağlardım negatifi görünce alıştık galiba sadece bazen annemi babamı çok özlüyorum benim memleket yalova canım alışamadım hala buralara onun streside var aslında stres olunca bütün hormonlarıda etkiliyo işte..
canım, bu tüp tedavilerinde zaten toplamda 4-5 protokol var, internetten incele bak,,, küçük yerlerde pek iyi doktor olmaz ama istanbulla bağlantılı ile bilgilidir, evliliğinde yeni aslında,,, bilemedim ne yapsan, zaten senin doktor mini tüp de bilmiyordur, istanbulda bir kaç yer, izmirdede bir yer yapıyor bunu.... benim kafam serophone fazla alınmış gibi geliyor,,,, sen her protokolü dr ile konuş, sana uyan ne ise onu anlamaya çalış ve onun üzerine git,,, bu doktorlar bizi deneme tahtası gibi görüyor.. ben o yönden şanslıyım, yaştan dolayı direkt mini tüp uygulandı... bazen klasik tüp yapalım dedim, gerek yok cevap vermezsin diyor,,, aslında iki katı ücreti var ama yapmıyor,,, diyeceğim sana uygün olanı tespit etmeniz çok önemli
ben kullanamam, çünkü adette tekrar tedaviye başlıyacağım, şu an donmuşum 2 tane oldu, 2side 8.hücreli.... bir kaç daha toplayıp arada boşluk vererek endoya bakacam, sonra transfer olucam... boşlukta kullanırım ama,,,, denemekte fayda var.
daha çok birikir inş. ve sana ikiz ikiz bebişler olur ben bu ay alıcam o jeli deniyim bakalım ama güvenemedim pek
stres zaten baş düşmanı hormonların.... cnm benim inş. yolunda gider herşeyde bebişine kavuşursun evlat hasretiyle yananlara çok üzülüyorum heleki bizim durumumuzdaysa içim parçalanıyor rabbim çaresiz dert vermesin.... evet cnm allah kavuşturmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış eskiden bebekle ilgili çok hayal kuruyodum ben ama artık kurmuyorum demekki olmucakhayırlısı olsun teyzemin çocuu olmadı hiç evlatlık aldı çooooookkk mutlular bir dediğini iki etmiolar çok seviolar yakın bi arkadaşım donasyonla doğum yaptı oda çok mutlu.....bakalım bizi neler beklio mevlam neylerse güzel eyler vardır bi bildiği rabbimin
spermleri öldürmüyormuş, kullananlar memnum, o topiği incele , doktorumuza da soralım olmazsa...... hele ki sen gençsin yumurta kaliten iyidir, niye olmasın, zaten kendiliğinden olma sansın var , herşey normale dönmüş şekercim.
pozitif düşün pozitif olsun onlar bizim için çok erken daha donasyon ve evlatlık onlar son çareler canım.. hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..üzülsekte bişey değişmiyo bende onu anladım sabrediiyoruz işte..
canım, bu tüp tedavilerinde zaten toplamda 4-5 protokol var, internetten incele bak,,, küçük yerlerde pek iyi doktor olmaz ama istanbulla bağlantılı ile bilgilidir, evliliğinde yeni aslında,,, bilemedim ne yapsan, zaten senin doktor mini tüp de bilmiyordur, istanbulda bir kaç yer, izmirdede bir yer yapıyor bunu.... benim kafam serophone fazla alınmış gibi geliyor,,,, sen her protokolü dr ile konuş, sana uyan ne ise onu anlamaya çalış ve onun üzerine git,,, bu doktorlar bizi deneme tahtası gibi görüyor.. ben o yönden şanslıyım, yaştan dolayı direkt mini tüp uygulandı... bazen klasik tüp yapalım dedim, gerek yok cevap vermezsin diyor,,, aslında iki katı ücreti var ama yapmıyor,,, diyeceğim sana uygün olanı tespit etmeniz çok önemli
ben kullanamam, çünkü adette tekrar tedaviye başlıyacağım, şu an donmuşum 2 tane oldu, 2side 8.hücreli.... bir kaç daha toplayıp arada boşluk vererek endoya bakacam, sonra transfer olucam... boşlukta kullanırım ama,,,, denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?