Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

mrb canım seni çok iyi anlıyorum herdafasında yeni kötü bi haber duymak çok üzüyo insanı.. kist ilaçla dağılır canım..biz mecburuz güçlü sabırlı olmaya..istersen bikaçay kafanı dağıt bebek düşüncesini aklından çıkar gez dolaş tatil yap sonra tedaviye başla..ben öle yapmayı düşünüyorum..bende çok yoruldum aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok şu yazı engüzel şekilde bebek düşüncesi olmadan geçirmek istiyorum bu arada bitkisel kürler haplar falan kullanmaya devam edicem o sırada olursa olur olmazsa eylülde 2. tedaviye başlamayı düşünüyorum allah nasip ettiyse elbet bigün olcak allahım herşeyin hayırlısını versin.

Baharcim yine seninki tutundu sana demekki hamile kalabiliyosun benim ilk tupte tutmadi.sanki senin vu dinlenmede kendilinden gelivercek gibi geliyo..
Benim.martta transferim oldu tutmadi simdi acele ediyom. cunku bitiyomusu yumoslarr ya bu nasil yumurtalar boyle yaa hemen bitiyo.insallah bj sefer dondurulmusum olur ...tutarsa kalanlarida alirim ne guzell hayellerim var dimi;-)

ahh cansucum ahh neler hissettiğini çokkk iyi anlıyorum cnm benim bak herşeyde bi hayır vardır derlerya gerçekten çok doğru bendede kist çıkmıştı geçen ay biliosunuz bende çok üzülmüştüm hatta aynı şekilde kan alan bayanın önünde hıçkırıklara boğulup böğürmüştüm her ay doktora gidince farklı bi sorun öğrenmekten yorulup bunalmıştım benim fsh çok yüksekti kist için doğ.kont hapı vermişti o ay d. kont hapı kullancam die çok üzülmüştüm hergün ağladım ve aylarca bütün ilaçları kullanmama rağmen düşmeyen fsh doğ.kont hapını kullandığım ay 4 e düştü belkide faydası olduğunu düşünüyorum sonra rahim duvarım çok ince çıkıodu bikaç gün sonra gidicem bakalım o nasıl çıkıcak...bu defa hangi sorunla karşılaşıcam bende meraktayım ama inanırmısın üzülemiyorum artık bile...bi rahatlık var üstümde nasılsa bişi deişmio hayırlısı neyse o olsun bazende bişileri kabullenmek en güzeli oluyor....inş. rabbim bebeğine kavuştursun senide..

serphone ne ilacı gülvena 77 canım doğum kontrolmu oluyor ne işe yarıyor o ilaç adet olmak içinmi kullandın onu

yumurta takibimi yaptırdığım zaman kulanmıştım yumurtaları geliştiriyo büyütüyo canım kendin kulanamıyosun doktor kontrolü altında kulanıyosun bu hapları yumoşlar büyüyomu büyümüyomu ultrasonla bakıyo doktor beli bir boyuta gelince çatlatma inesi vuruyo sonra çalışma zamanını sana söylüyo sende çalışıyosun işte canım..

canım çok geçmiş olsun üzme kendini rahim olmadan rahim nakliyle bebiş olanlar duydum Allahtan ümit kesilmez ama sana tavsiyem başka doktorda onaylatır tüp kapalı olduğuna dair oda baksın bunların sağ solu hiç beli olmuyor güvenmiyorum artık doktorlara.. daha önce hiç rahim filmi çektirmişmiydin canım nasıl 3 sene sonra tüpler tıklaı çıktı anlamadım canım..

Bizdeki rahatlin sebebi ne biliyormusunuz artik zaten ne yapsakta olmuyo hep bisiler cikiyo diye acilara bagisiklik kazandikk tepkisizlimiz ve hissiz olusumuz bundan ..sabir kelimesi bile beni cileden cikartiyo artik o yuzden tevvekul edelim diyim

Gulnevacim bu zamana kadar ki 5.doktorum bu ama bu dogru diyo
neden dersen ilac li sivisag tupe girmis sol tupe dogru cok az gozukuyo ilacli sivi.tabiki yine gosteririm ama zaten tupe gecicez gecebilirsem bu kadar ivir zivirdan sonra ..yani laporoskopi ile aciliyomus.ama kendilinden olmuycani yani olsada zor olucani belirtti asilama ile niye vakit jatbedildi anlamis dglim dedi dedide dedi morelim altust etti...bende hicbi doktora guvenmiyom.gittim doktorlarda hem uzman kisilerdi zehir zikkim olsun verdim.paralarrr

Bizdeki rahatlin sebebi ne biliyormusunuz artik zaten ne yapsakta olmuyo hep bisiler cikiyo diye acilara bagisiklik kazandikk tepkisizlimiz ve hissiz olusumuz bundan ..sabir kelimesi bile beni cileden cikartiyo artik o yuzden tevvekul edelim diyim

bende çok üzülüyorum ama fsh yüksekn kafa dinlemek için kendi haline bırakmak istemiyorum kızlar bebek düşüncesi hiç kafamdan çıkmıyo hep onunla yatıp kalkıyorum Allah güç verdiği sürece her ay tedavi olmayı bırakmıycam...bizim gibiler doağl yola gebe kalması Allahın mücizelerinden bitanesi diye düşünüyorum çünkü evlendiğim günden beri hiç korunmadı ama elde var sıfır..

işte tamda anlatmak istediğimi yazmışsın cnm....hissizleştik sanırım haklısın napalım elden bişi gelmiyorki eğer bebek bize yazıldıysa allah nasip ettiyse ne sorun çıkarsa çıksın rabb,im verir ama kaderde bebek yoksa nekdara çabalasakta uğraşsakta hiçbi sorunumuz olmasada bebiş olmadımı olmaz vermedimi vermez rabbim hayırlısı diyelim gülüm ya gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun bakalım hayat bizi nelerle karşılaştıracak

Onumuzdeki persembe tekrar cagirdi..bugun cuma gunu rabbim bebeklerimizi daha fazla sikinti cektirmeden getirsinn. bizlere

Daha beteri ile karsilastirmasin yumurtalarmiza ozelliklede bu topikteki kizlarin cok ihtiyaci oldunu dusuyorum.bol bol yumurta versin hemde kaliteli kalitelii olsunnn...ikizler ucuzler fiskirsin

bende doktorum aaynı şeyleri söylemiştim artık fsh düştü diye ama bir kere çıkması bile rezerv azlığını gösteriyo canım ya.. inş doğal yola hamiş kalırsında bize ümit olursun canım..geçen ay çokta stres yapmıştın aslında sen canım doğ kontrol hapı kulanıyosun diye stresle de alakalı değil bu fsh durmumuz...

inş canım benim gibi olmaz fsh değerin üç ay düşüş varsa üç ay yüksek oluyo keşke bu ayı değerlendirebilseydin tüp bbekte canım biliyosun zaman bizim alehimize işliyo..

canım gerçekten öyle ..benimde 3 ay normal seviyedeydi ..ama şimdi yükseldiğine eminim..bu ay ayaklarımda yanmada hissediyorum...hazır düşmüşken o ayları değerlendirmek lazım..benim işlerim ters gitti malesef..kısmet tabii..fsh değişsede amh değişmiyor..rezervimiz az ne kadar fsh düşsede bu gerçeği değiştirmiyor..öyle olsa benim iki ay önceki tedavim yarım kalmazdı..fsh düşüktü ama yinede yumoşlar zor uyarıldı..allh hepimizn yardımcısı olsun..allah isterse zor işlerimiz kolaylaşır..allah yardımcımız olsun zor işlerimiz kolaylaştırsın..ol derse olacak işallah..

Fsh ve amh degerin nedir¿ tabi yasin kac bu arada yarismaci arkadaslara basarilar dilerim..;-) haa ALLAHH ALLAH SİNİRDEN USUUTTUMM

selam, 41 yaşındayım, amh yumurta rezervim geçen sene 0,1 çıkmıştı, 2. tüp bebek denememin ardından bir de üstünü üstlük haşimato hastalığı çıktı, ama 4. deneme 3. transfer sonrasında hamile kaldım, Allah'a şükür şu anda 6 aylık hamileyim. Deneyimlerimi Endokrinoloji /Haşimato hastalığına tutuldum başlığında özetledim. İnşallah her isteyen bebeğine kavuşur.

allah kucağınada almayı nasip etsin..böyle habaerler almak ne güzel..umut oluyorsunuz bize..demekki imkansız değil..allah ol derse oluyor işte...

Salix cok sewindimm hayirlisi olsun boyle paylasimlar yapin kizlar bizim durumda olupta hamile kalanlar bekliyoruz sixi burda .SALİX 4.DENEME 3.TRANSFER DERKEN İPTALEDİLEN TEDAVİNDEMİ VARDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…