selam, 41 yaşındayım, amh yumurta rezervim geçen sene 0,1 çıkmıştı, 2. tüp bebek denememin ardından bir de üstünü üstlük haşimato hastalığı çıktı, ama 4. deneme 3. transfer sonrasında hamile kaldım, Allah'a şükür şu anda 6 aylık hamileyim. Deneyimlerimi Endokrinoloji /Haşimato hastalığına tutuldum başlığında özetledim. İnşallah her isteyen bebeğine kavuşur.
42 yaşındayım amh 0.19..fsh değişiyor..bende sana başarılar diliyorum..:))
kizlar benimde pazartesi opum var...lütfen dualarinizi esirgemeyin benden cokkk ihtiyacim var( insallah kaliteli yumoslar olur hepsi....:)
Rabbim tez zamanda kavusturur bebislerimizss basari ile bu yarismayi tamamlarizz;-)
kizlar benimde pazartesi opum var...lütfen dualarinizi esirgemeyin benden cokkk ihtiyacim var( insallah kaliteli yumoslar olur hepsi....:)
gulnevam tatlım evet malesef acı gerçekler değişmiyor...fsh değişsede amh değişmiyor gerçi benim tek yumi görülüodu hep hatta bazen hiç görünmüodu ama bu ay birden fazla görüldü anlam veremiyorum tek bildiğim nasipten ötesi olmadığı bekliyorum bakalım olursa olur olmazsada olmaz bebek fikri aklımdan çıkıo yavaş yavaş neden böle oldum ben bilmiyorum deli gibi istiyodum galiba artık tamamen anladım imkansız olduğunu koyverdim gitti mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsunbende doktorum aaynı şeyleri söylemiştim artık fsh düştü diye ama bir kere çıkması bile rezerv azlığını gösteriyo canım ya.. inş doğal yola hamiş kalırsında bize ümit olursun canım..geçen ay çokta stres yapmıştın aslında sen canım doğ kontrol hapı kulanıyosun diye stresle de alakalı değil bu fsh durmumuz...
canlı selam milistone depresifpolyana..
evet cnm öyle ama işte memlekette olduğum için tüp yapma şansım olmadı bu ay ve çok garip ama bişi farkettim ben artık hiç üzülmüyorum ağlamıyorum hatta düşünmüyorum sanırım bebek fikri tamamen aklımdan çıkmaya başladı tuhaf bi teslimiyet var üstümde galiba durumu kabullendim ve eskisi kadar istemiyorum sanki yani istememekte deil aslında sadece diyorumki allah yazdıysa bana bebiş zaten olur ben nekadar çabalasamda yıpransamda vakti zamanı gelmedimi olmaz bu yüzden acelecilik kalktı üstümden yani hayırlısıyla rabbim nezman izin verirse ozaman olsun diyorum 3 yıl olacak her ay hatta 15 günde bi doktorlarda süründüm didindim çabaladım uğraştım ağladım üzüldüm noldu olmayınca olmuyo pes etmedim hala umudumu kesmiş deilim ama artık olursa olur olmassa olmaz hayırlısı diyorum
canlı selam milistone depresifpolyana..
selam ummuselemecim nasılsın
millstone, naber, ben de çok üzüldüm baharıma.... o bize çok güzel umut olmuştu... hayırlısıyla yakında olacak ama inanıyorum, yaşı genç çünkü. bu arada bugün merkez aradı, 1 yumoşum 3.gün 8 hücreli, yani birinci kalite imiş maşallah, donduruldu...... darısı başına.
evetttttt yola devam..... bu küçük kızlar kendiliğinden hamile kalacak sanırım. inşallah.
b.
cnm arkadaşım çok tşk ederim hepimiz inş. bebeklerimize kavuşuruz hayırlısıyla... cnm bu arada sen neler yapıyosun ne var ne yok çokkkk öptümmm seniözlemişim sizleri yahu
Daha ilk defa seninle yazışmaya başladığımda görmüştüm sende ne kadar güçlü bir kadın olduğunu..
Bu tam anlamıyla durumu kabullenmek ve teslimiyet işte bir tanem..Ve inan bana daha mutlu olacaksın bundan sonra..Şimdiden söyliyim arada o ilk günlerin yangını vuracakk ama geçecekk..Doktorlardan olumsuz şeyler duydukça yıkılmak vazgeçmek belkide isteyeceksin ama bu ASLA olmayacak...
Nerden mi biliyorum..Çünkü sen ben olmuşsun :)) Bu yangını bu acıyı tadınca kabullenmek ve herşeyin tek sahibine güvenip kendimizi bir nevi kadere bırakmak gerektiğinin idrakine varıyoruz..
Seni seviyorum ve inanıyorum ki başaranlardan olacaksın..
Sevgiler..
evet cnm arada 2 güne bir hayıta dvm ediyorum.. soğan kürüm bitti. biosteron arginmax omega folik asit var aklıma gelirse içiyorum cnm :))) sen bişi kullanıyomusuniyim canım ..adet olmayı bekliyorum...sen neler yaptın ..kürlere devam ediyormusun..veya herhangi bir şey uyguluyormusun..
İnşşş kendiliğinden kalırlar alıscim..
Ayrıca Senin adına çok sevindim süper bir yolda ilerliyorsun..Bende 1 kere de olsa transfer olabilse idimm( sonrası havuz yöntemine geçicem..ama henüz o aşamaya gelemedim ki hiçç (
Canım benim bende bir kaç güne daktıra gideceğim adet görüp..Bakalım bu ay neler bekliyor benii????
İnşşş kendiliğinden kalırlar alıscim..
Ayrıca Senin adına çok sevindim süper bir yolda ilerliyorsun..Bende 1 kere de olsa transfer olabilse idimm( sonrası havuz yöntemine geçicem..ama henüz o aşamaya gelemedim ki hiçç (
Canım benim bende bir kaç güne daktıra gideceğim adet görüp..Bakalım bu ay neler bekliyor benii????
canım arkadaşım bende seni seviyorum biliyorumki sizlerin sayesinde bu sabrım bunu çok içten yürekten söylüyorum burda içimizi döküyoruz birbirimize destek oluyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz hafifliyoruz güç alıyoruz birlik beraberlik hepimizin ortak noktası bizi burda buluşturdu ve iyiki buluşturdu bende inanıyorumki cnm başarıcaz inşallah vakti zamanı gelince sende bende dier kızlarda inş. olacak yine diyorumki sabır dua tevekkül balımm elimizden başka bişi gelmiyor... unutma hep aklımdasın sen dularımdasın cnm ayrıca sen ben olmuşsun buna bayıldımm senin yazılarını okurken aynı şey benim aklımdan geçti hep öpüldün hayatımmm
canım arkadaşım bende seni seviyorum biliyorumki sizlerin sayesinde bu sabrım bunu çok içten yürekten söylüyorum burda içimizi döküyoruz birbirimize destek oluyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz hafifliyoruz güç alıyoruz birlik beraberlik hepimizin ortak noktası bizi burda buluşturdu ve iyiki buluşturdu bende inanıyorumki cnm başarıcaz inşallah vakti zamanı gelince sende bende dier kızlarda inş. olacak yine diyorumki sabır dua tevekkül balımm elimizden başka bişi gelmiyor... unutma hep aklımdasın sen dularımdasın cnm ayrıca sen ben olmuşsun buna bayıldımm senin yazılarını okurken aynı şey benim aklımdan geçti hep öpüldün hayatımmm
canımcım, çok da süper değil be, sabır taşı olsa çatlar yani, tam 1 yıldır uğraşıyorum, bir arpa boyu yol yok gibi geliyor, ama buna da şükür tabi.. arka arkaya iki opudan sonra dolu yumoşu bulduk yani.
bu arada takviyelerime birini daha ekledim,,,, sizlere de yazayım için kızlar,,,,, ruşeym kapsül (buğdağın embriyosundan yapılmış), günde 2 tane içiyorum......... (zadevital firmasından).....
inşallah canim, bu ay kaliteli birden çok yumoşlara, embriyoya kavuşursun...... ve tabii devamı bebişe..........
inşallah rabbim yüzünü güldürsün kuzum ya bu ay inşallah çok güzel gelişmelerle gelirsin inş... sana çok dua edicem aklımdasın
evet insan kimi zaman çok boşluğa düşüyor bunalıma giriyor resmen yani ben öyleydim bi ara çok kafama takar olmuştum hatta geçmiş yazılarıma bakıyorumda stresten üzüntüden nekadar değişik sorular sormuşum sizlerepolyanna sizlerin sayesinde demişsin ya, hatırlarmısınnnnn bir gece sen ben bahar sabaha kadar yazıştık,,,,, yani artık iyi yiz ki fazla geç saatlere kalmıyoruz,, zaten fazla abartmaya gerek yok,,,,,,, ama buralarda gezinmek can sıkıntısını da alıyor inkar etmemek lazım, yani keyifle yazışmak da güzelmiş,,,,,,, önceki gerginlikler gitti neyse biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?