Canım benimm bende çook öptüm senii
Çok sağol alıscim inşşş kaliteli yumiler embriyolar bulsun artık birazda bizleri diye dualarım.. Ohh şifa olsunn mis olsunnn can olsun kan olsun...
Hiç öyle deme bir arpa boyu yol falann..Maşallah çok iyi gittin..en kaliteliler göbüşünde can bulsun arkadaşım..
Tamam et bana dua unutma oalrmııı
Baharcim yine seninki tutundu sana demekki hamile kalabiliyosun benim ilk tupte tutmadi.sanki senin vu dinlenmede kendilinden gelivercek gibi geliyo..
Benim.martta transferim oldu tutmadi simdi acele ediyom. cunku bitiyomusu yumoslarr ya bu nasil yumurtalar boyle yaa hemen bitiyo.insallah bj sefer dondurulmusum olur ...tutarsa kalanlarida alirim ne guzell hayellerim var dimi;-)
canım bende öle umut ediyorum ama nasip kısmet artık inş olur..ben kürtajda olcağım için beklemem gerekiyo tedavi için..psikolojik olarakta hazır değilim çok yoruldum..inş tedavin başarılı olur allah gönlüne göre versin canım inş.
bahar sen tekrar gittinmi cnm doktora yada başka doktora görünmüşmüydün
yani nebilim geç duyulanları okuyunca insanın kafası karışıyor cnm ya gönül ister nazlı bebişinde geçte olsa duyulsun baharım ama hakkımızda hayırlı ne ise o olsun cnm rabbim çifter çifter versin inş bidahakine mutlu sonla bitsin kucağına al inş.gitmedim canım ya duyulsa duyulurdu 8 haftalıkken 9. haftaya girdik hafta içi kürtaj için randevu alcam ondan önce tekrar baktırırım son kez duyulmıcak zaten sonrada alınır artık..
yani nebilim geç duyulanları okuyunca insanın kafası karışıyor cnm ya gönül ister nazlı bebişinde geçte olsa duyulsun baharım ama hakkımızda hayırlı ne ise o olsun cnm rabbim çifter çifter versin inş bidahakine mutlu sonla bitsin kucağına al inş.
evet cnm arada 2 güne bir hayıta dvm ediyorum.. soğan kürüm bitti. biosteron arginmax omega folik asit var aklıma gelirse içiyorum cnm :))) sen bişi kullanıyomusun
merhaba nasılsın regli oldun mu ben daha olmadım dün kan testi yaptım gebelik yoşmuş
canım benim döllenme zamanı belli birde alttan bakılıyo çoktan duyulması gerekiyodu.geç duyanlar doğal yoldan hamile kalanlar geç duyabiliyo döllenme zamanı bilinemeyebiliyo.geç yumurtlama oluyo o ay bir hafta geriden gelebiliyo bebek..birde alttan baktırmak istemeyenlerde karından bakıldığı içduyabiliyo[/Q
evt canım haklısın senin dölenme zamanın belli kanamam var demiştin devam ediyomu kendiliğinden düşmezmi canım kürtaj şartmı söktürücü veya haplar kulansan düşmezmi doktorundan bilgi alabilirsin aslında...
canım benim döllenme zamanı belli birde alttan bakılıyo çoktan duyulması gerekiyodu.geç duyanlar doğal yoldan hamile kalanlar geç duyabiliyo döllenme zamanı bilinemeyebiliyo.geç yumurtlama oluyo o ay bir hafta geriden gelebiliyo bebek..birde alttan baktırmak istemeyenlerde karından bakıldığı için geç duyabiliyo
Rabbim yar ve yardimcin olsun kelebekcim insallah hepsi birinci kalite olur.canimm uzun mu kisa protokolmu uygulandi.kac yumurtan olustu
canım işallah kaliteli güzel yumoşların olur ve en önemlisi sana bebişler olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz...geliişmelerden haberdar et bizi..allah yardımcımız olsun..dualrımız seninle..rabbim görüyor..işallah emeklerin karşılığını en gzüel şekilde verecektir..
Baharcım çok üzüldüm arkadaşım fakat yazamadım hep umut olmuştun bize.Ama rabbimizin bildiği vardır biz bilmeyiz.En kısa sürede inş.sağlıklısını yeniden verir canım.Rabbim sabır güç kudret versin çabuk toparlan arkadaşım.
canım benim döllenme zamanı belli birde alttan bakılıyo çoktan duyulması gerekiyodu.geç duyanlar doğal yoldan hamile kalanlar geç duyabiliyo döllenme zamanı bilinemeyebiliyo.geç yumurtlama oluyo o ay bir hafta geriden gelebiliyo bebek..birde alttan baktırmak istemeyenlerde karından bakıldığı içduyabiliyo[/Q
evt canım haklısın senin dölenme zamanın belli kanamam var demiştin devam ediyomu kendiliğinden düşmezmi canım kürtaj şartmı söktürücü veya haplar kulansan düşmezmi doktorundan bilgi alabilirsin aslında...
canım 2 gündür geziyorum bol bol yürüyorum hareket ediyorum kendiğinden düşer belki diye ama banamısın demiyo ne ağrı ne kan hiçbişey yok bebeğim sıkı sıkı tutunmuş bana ama yaşayamamış malesef..bu gidişle kürtaj görünüyo bana..allah nasip edecekse her şekilde nasip eder..senin rüyanda çok güzelmiş inş bigün gerçekleşicek kendi bebeğini öpüp koklıcaksın..
saol canim allah razi olsun hepinizden birbirimizin duasina ihtiyacimiz var...zaten sayi az insallah kaliteli olurlar vede tutunurlar cok korkuyorum simdiden allah hepimizin yardimcisi olsun....
Kelebekcim o yumurta toplanirken daha net belli olurr banada 6 dediler 9 yumos cikmisti..ve 6 yumos kotu dgl bol bol dua et dualarlar gir yumurta toplamaya hersey guzel olucak icindeki ses tutuncak bebegin diyo
cansucum senin hikayen neydi kusura bakma canim bütün sayfalari okuyamamistim, sen kac yasindasin sorunun neydi kacinci denemen? biraz cok oldu ama:))
saol cansucum allah razi olsun....canim benim reglin 2. günü basladim tedaviye dün kontrolde 6 yumurtan var dedi az ama insallah kaliteli olurlar...pazarteside opu var iste....ya okadarda incir kuru ictim hicmi faydasi olmadiya hep ayni benim yumos sayisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?