Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kuzum benim unuturmuyum hiç EKSİK PARÇANIZ HAYIRLISIYLA TAMAMLANSIN İNŞALLAH aklımda dualarımdasın herzaman

canım bende öle umut ediyorum ama nasip kısmet artık inş olur..ben kürtajda olcağım için beklemem gerekiyo tedavi için..psikolojik olarakta hazır değilim çok yoruldum..inş tedavin başarılı olur allah gönlüne göre versin canım inş.

bahar sen tekrar gittinmi cnm doktora yada başka doktora görünmüşmüydün

gitmedim canım ya duyulsa duyulurdu 8 haftalıkken 9. haftaya girdik hafta içi kürtaj için randevu alcam ondan önce tekrar baktırırım son kez duyulmıcak zaten sonrada alınır artık..
yani nebilim geç duyulanları okuyunca insanın kafası karışıyor cnm ya gönül ister nazlı bebişinde geçte olsa duyulsun baharım ama hakkımızda hayırlı ne ise o olsun cnm rabbim çifter çifter versin inş bidahakine mutlu sonla bitsin kucağına al inş.

canım benim döllenme zamanı belli birde alttan bakılıyo çoktan duyulması gerekiyodu.geç duyanlar doğal yoldan hamile kalanlar geç duyabiliyo döllenme zamanı bilinemeyebiliyo.geç yumurtlama oluyo o ay bir hafta geriden gelebiliyo bebek..birde alttan baktırmak istemeyenlerde karından bakıldığı için geç duyabiliyo

evet cnm arada 2 güne bir hayıta dvm ediyorum.. soğan kürüm bitti. biosteron arginmax omega folik asit var aklıma gelirse içiyorum cnm :))) sen bişi kullanıyomusun

ben aynılarını içiyorum biosteron hariç..bulamamıştım başka marka aldım bir hafta kullandım pek içime sinmedi bıraktım..şu an piyasaya çıkmış ama zaten adet olunca tedaviye başlıycam için çokda önemli değil. benim doktor tedavi sırasında kullandırmıyor...alısalıs ruseym kapsülden baksetmiş ..ben kendini yiyordum ama kapsül olarak almak daha kolay..alsak iyi olur..

slm kızlar...

bugün çok güzel bir rüya gördüm arkadaşlar sabah telfonumun sesine uyandım sonra tekrar uyumuşum ve doğmamış bebğimi gördüm rüyamda nur gibi yüzü vardı o kadar güzel bir duyguydu ki ona sarılmak kokusunu içine çekmek,öpmek,koklamak ve emzirdim bebeğimi rüyamda hala etkisinden kurtulamadım kızlar ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın çeken bilir derler ya sizinle paylaşmak istedim Allah sabır versin hepimize..

merhaba nasılsın regli oldun mu ben daha olmadım dün kan testi yaptım gebelik yoşmuş

zarancım neler yapıyosun girmiyosun bu aralar adet oldunmu canım... neler yaptın ben hala bekliyorum gelmedi kırmızılar pazartesi doktora gidicem..

Baharcım çok üzüldüm arkadaşım fakat yazamadım hep umut olmuştun bize.Ama rabbimizin bildiği vardır biz bilmeyiz.En kısa sürede inş.sağlıklısını yeniden verir canım.Rabbim sabır güç kudret versin çabuk toparlan arkadaşım.

Rabbim yar ve yardimcin olsun kelebekcim insallah hepsi birinci kalite olur.canimm uzun mu kisa protokolmu uygulandi.kac yumurtan olustu

saol cansucum allah razi olsun....canim benim reglin 2. günü basladim tedaviye dün kontrolde 6 yumurtan var dedi az ama insallah kaliteli olurlar...pazarteside opu var iste....ya okadarda incir kuru ictim hicmi faydasi olmadiya hep ayni benim yumos sayisi

saol canim allah razi olsun hepinizden birbirimizin duasina ihtiyacimiz var...zaten sayi az insallah kaliteli olurlar vede tutunurlar cok korkuyorum simdiden allah hepimizin yardimcisi olsun....

yine umudumuz bitmiş değil canım ümidimizi hiçbizaman kaybetmicez..allah ömür vermedi bebeğime..hayırlısı böyleymiş demekki..nasipte varsa elbet olcak yine bebeğim..çok zor kötü bi durum ama allah sabrını gücünü veriyo..inş bigün hepimiz anne olucaz..

saol canim allah razi olsun hepinizden birbirimizin duasina ihtiyacimiz var...zaten sayi az insallah kaliteli olurlar vede tutunurlar cok korkuyorum simdiden allah hepimizin yardimcisi olsun....

Kelebekcim o yumurta toplanirken daha net belli olurr banada 6 dediler 9 yumos cikmisti..ve 6 yumos kotu dgl bol bol dua et dualarlar gir yumurta toplamaya hersey guzel olucak icindeki ses tutuncak bebegin diyo

Kelebekcim o yumurta toplanirken daha net belli olurr banada 6 dediler 9 yumos cikmisti..ve 6 yumos kotu dgl bol bol dua et dualarlar gir yumurta toplamaya hersey guzel olucak icindeki ses tutuncak bebegin diyo

ahh canim insallah öyle olur...simdiden pes etmek üzereyim cok zor bi sürec gercekten bu dua etmekten baska elimizden hicbisey gelmiyor allahim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin....

cansucum senin hikayen neydi kusura bakma canim bütün sayfalari okuyamamistim, sen kac yasindasin sorunun neydi kacinci denemen? biraz cok oldu ama:))

cansucum senin hikayen neydi kusura bakma canim bütün sayfalari okuyamamistim, sen kac yasindasin sorunun neydi kacinci denemen? biraz cok oldu ama:))

Kelebekcim rezerv azligi var bende 28 yasim 3 yildir bebek istiyoruz 2 yildir tedavi goruyorum.fsh 9 du birden 14 yukseldi tup bebekte bi ay biesteron kullandim 6 ya dustu ve tedavi vmbasladik.2.denememi onumuzdeki ayy basliycamm.insallahhhhh..amh 1.1durum bu canim.

canım yumoş sayın çok güzel 6 tane olması süper.. bizim gibilerde iki yada üç tane zor olabiliyo canım kafanı hiç takma bir tane bile dolu çıkması yeterlidir bebiş için rahim kalınlığınıda sor unutma canım 8 mm ile 13 mm arası iyidir bebeğin rahat rahime gömülebilmesi için maşallah nazar deymesin herşey gönlünce olsun inş .. Allah yar ve yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…