Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam ummucüğm, ben takviyelere 1 , 1,5 ay oldu başlayalı, ve tedavi sırasında da kendi irademle içmeye devam ettim, doktoruma takviyeler alıyorm ve tedavide devam ediyorum diye de söyledim,,, tamam dedi.... biliyorsun ben ptesi opu olmuştum , opudan sonra hala ben de yumoş varmış gibi yumurtalıklarımda hareket var,,,,, doktora da sormadım niye diye,,, ilk defa oluyor böyle, acaba bu takviyeler geriden gelen yumoşları mı büyütüyor merak içindeyim,,, devam ederse doktora soracağım , öyle ise iyi mi, kötü mü acaba......
ruşeym kapsülü internetten inceleyin ve alın bence..... bana ilaçlar olumsuz bir etki yapmıyor, yan etki gibi....... en azından şimdilik öyle.... sizde vucudunuza göre hareket edin, tereddüt yaşarsanız doktora ya da bir bilene (eczane, vs uzman birine), sorabilirsiniz.

o güzel rüyanın gerçekleşmesini ve hepimize sirayet etmesini diliyorum.........

canim degerlerin cok iyi aslinda amh bize gore super masallah...ilk denemede neden olmadi acaba bisey demedilermi okadar durumun kotu degil senin 3 sene icinde hic kendiliginden hamile kalmadinmi....

amin canim..canim ilkindede ayniydi 2 tane 1.kalitede embrio transfer edildi ama olmadi iste...sozde kaliteliydi:-(( olayinca olmuyor iste:-(( canim dr sordun rahimi cok iyi dedi artik onlarada inanmiyorum ya....

canim degerlerin cok iyi aslinda amh bize gore super masallah...ilk denemede neden olmadi acaba bisey demedilermi okadar durumun kotu degil senin 3 sene icinde hic kendiliginden hamile kalmadinmi....

Kelebekcim bu kadar arasturma ve doktor gorusmesi sonucu sunu cikardim .bu fsh ve amh pek bi anlami yok onemli olan bi yumurta ve kalimisteli olmasi yani 2.3.kalitede olur ama kalitesi onemli tam tip bu anlamda gelismemis yani derece leniyo kalitesi ama neye gore tam ilerlememis bu anlamda.benim rahin kalinlimda coj guzeldi kendi dedi doktorun ama 2.kaliteydi tutmadi ama 1.kalitedeki arkafasinda tutmadi anliycan tip bu konuda tam ilerlemis dgl

canım internetten baktım zade vital ruşeym yağı yumuşak kapsül diyor..senin kullandığın bumu..d,ğer adreslerde ruşeym tuz halinde olan kapsüller var..ben toz halinde olanı günde bir kaşık yemeğe çalışıyorum ama böyle hap olarak daha kolay ..bende bu arada adet oldum :) pazartesi kontrol var..hayırlısı allahtan..allahım işallah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin..hayırlarla sonuçlandırsın işallah...

cansucum tip nekadarda ilerlese rabbim ol demedukce hicbisey yapamazlar....kaderimizde yoksa hersey normalde olsa hicbi sorunda olmasa neyapsakta yine bos.

anladım cnm hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda sağlıkla tekrar bebeğine kavuşursun rabbimden umut kesilmez sabır dua tevekkül cnm allah yardımcımız olsun
valla cnm büssürü hap ilaç kür birikti hangini nezman içeceğimi şaşırıyorum ruşeymide deniyelim bakalım ama ben zaten %50 pes etmiş durumdayım çok yoruldum kendimlede başedemiyorum artık hapları ilaçları cnm nezmaan isterse aklıma nezmaan gelirse içiyorum oluruna bıraktım allah ne zaman nasip ettiğse ozaman verecek herzaman dediğim gibi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

cansucum tip nekadarda ilerlese rabbim ol demedukce hicbisey yapamazlar....kaderimizde yoksa hersey normalde olsa hicbi sorunda olmasa neyapsakta yine bos.

aynen kelebek katılıyorum sana...herşey normal olsada rabbim ol demedimi olmaz nasibimizde varsa olur hayırlısı olsun inş.ne kadar çabalasakta boş rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş. hepimize çifter çifter bebişler versin aminnn

evet ümmüselemeciğm, yumuşak kapsül olanı içiyorum..... inşallah kontorolün iyi geçer ve bu ay hayatının sürpriziyle karşılasır, bebeğine kavuşursun........ süreci yaz lütfen , bu arada 1 hafta sonra da benim adet gelir ,,,,,, çakışıyoruz..... hadi maşallah inşallah bize........

alisalis canım sen adet omayı bekliyodun olmadın galiba olmak için bişey kulanıyomusun canım.. bende bekliyorum olucam inş..

kelebakcim nasıl gidiyo doktorla görüşmen yarındı galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

alisalis canım sen adet omayı bekliyodun olmadın galiba olmak için bişey kulanıyomusun canım.. bende bekliyorum olucam inş..

pardon canım ya yalnış yazdım zarana göndercektim çok özür canım yalnış oldu...

zarancım nerelrdesin adet oldunmu varmı gelişmeler....bende olmadım daha ve üç günden beri acayip açlık hali var bende sabahları kalkınca aç kalkıyorum üç sabahtır... anlam veremedim hiç böyle olmazdım..

canım ben adet oldum 3. gün fsh ış 9.25 çıktı diğer sonuçlar ankarada hafta içi gelir deha kullanacağım bu arada
canım testyaptır umarım hamilesin hadi bakalım güzel haberler getir bize

kelebakcim nasıl gidiyo doktorla görüşmen yarındı galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(

mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(

Kelebekcim hayirli olsun canimmm...5.gun embriosu demek iyi bisi merak etme kaliteliki 5.gune kadar bekletcek tabi o lab. daki gelisimine gore .5.gun transfer olan tutma olasiligi yuksek oluyoo tabi yine yuce rabbimiz ol diycekkk .kactane toplandi yumos.bundan sonra ewde oturma cik gez dolas bebislerini almaya hazirla vucudunu..

saol canim insallah dayanirlar mucadekeci olurlardaannelerine kavusurlar...cansucum inan cokkorkuyorum 5. gune kadar kalamazlarsa diye..ahh ahh nezamn bitecek bizim bu stresimiz dert bir degilki offff...oyle yapacam bende bugunden sonra yapalirsem dusunmeyrcem bisey vucudumu ve kafami hazirlamam gerek transfer gunune..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…