selam ummucüğm, ben takviyelere 1 , 1,5 ay oldu başlayalı, ve tedavi sırasında da kendi irademle içmeye devam ettim, doktoruma takviyeler alıyorm ve tedavide devam ediyorum diye de söyledim,,, tamam dedi.... biliyorsun ben ptesi opu olmuştum , opudan sonra hala ben de yumoş varmış gibi yumurtalıklarımda hareket var,,,,, doktora da sormadım niye diye,,, ilk defa oluyor böyle, acaba bu takviyeler geriden gelen yumoşları mı büyütüyor merak içindeyim,,, devam ederse doktora soracağım , öyle ise iyi mi, kötü mü acaba......ben aynılarını içiyorum biosteron hariç..bulamamıştım başka marka aldım bir hafta kullandım pek içime sinmedi bıraktım..şu an piyasaya çıkmış ama zaten adet olunca tedaviye başlıycam için çokda önemli değil. benim doktor tedavi sırasında kullandırmıyor...alısalıs ruseym kapsülden baksetmiş ..ben kendini yiyordum ama kapsül olarak almak daha kolay..alsak iyi olur..
slm kızlar...
bugün çok güzel bir rüya gördüm arkadaşlar sabah telfonumun sesine uyandım sonra tekrar uyumuşum ve doğmamış bebğimi gördüm rüyamda nur gibi yüzü vardı o kadar güzel bir duyguydu ki ona sarılmak kokusunu içine çekmek,öpmek,koklamak ve emzirdim bebeğimi rüyamda hala etkisinden kurtulamadım kızlar ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın çeken bilir derler ya sizinle paylaşmak istedim Allah sabır versin hepimize..
Kelebekcim rezerv azligi var bende 28 yasim 3 yildir bebek istiyoruz 2 yildir tedavi goruyorum.fsh 9 du birden 14 yukseldi tup bebekte bi ay biesteron kullandim 6 ya dustu ve tedavi vmbasladik.2.denememi onumuzdeki ayy basliycamm.insallahhhhh..amh 1.1durum bu canim.
Kelebekcim rezerv azligi var bende 28 yasim 3 yildir bebek istiyoruz 2 yildir tedavi goruyorum.fsh 9 du birden 14 yukseldi tup bebekte bi ay biesteron kullandim 6 ya dustu ve tedavi vmbasladik.2.denememi onumuzdeki ayy basliycamm.insallahhhhh..amh 1.1durum bu canim.
canım yumoş sayın çok güzel 6 tane olması süper.. bizim gibilerde iki yada üç tane zor olabiliyo canım kafanı hiç takma bir tane bile dolu çıkması yeterlidir bebiş için rahim kalınlığınıda sor unutma canım 8 mm ile 13 mm arası iyidir bebeğin rahat rahime gömülebilmesi için maşallah nazar deymesin herşey gönlünce olsun inş .. Allah yar ve yardımcın olsun canım..
canim degerlerin cok iyi aslinda amh bize gore super masallah...ilk denemede neden olmadi acaba bisey demedilermi okadar durumun kotu degil senin 3 sene icinde hic kendiliginden hamile kalmadinmi....
selam ummucüğm, ben takviyelere 1 , 1,5 ay oldu başlayalı, ve tedavi sırasında da kendi irademle içmeye devam ettim, doktoruma takviyeler alıyorm ve tedavide devam ediyorum diye de söyledim,,, tamam dedi.... biliyorsun ben ptesi opu olmuştum , opudan sonra hala ben de yumoş varmış gibi yumurtalıklarımda hareket var,,,,, doktora da sormadım niye diye,,, ilk defa oluyor böyle, acaba bu takviyeler geriden gelen yumoşları mı büyütüyor merak içindeyim,,, devam ederse doktora soracağım , öyle ise iyi mi, kötü mü acaba......
ruşeym kapsülü internetten inceleyin ve alın bence..... bana ilaçlar olumsuz bir etki yapmıyor, yan etki gibi....... en azından şimdilik öyle.... sizde vucudunuza göre hareket edin, tereddüt yaşarsanız doktora ya da bir bilene (eczane, vs uzman birine), sorabilirsiniz.
o güzel rüyanın gerçekleşmesini ve hepimize sirayet etmesini diliyorum.........
cansucum tip nekadarda ilerlese rabbim ol demedukce hicbisey yapamazlar....kaderimizde yoksa hersey normalde olsa hicbi sorunda olmasa neyapsakta yine bos.Kelebekcim bu kadar arasturma ve doktor gorusmesi sonucu sunu cikardim .bu fsh ve amh pek bi anlami yok onemli olan bi yumurta ve kalimisteli olmasi yani 2.3.kalitede olur ama kalitesi onemli tam tip bu anlamda gelismemis yani derece leniyo kalitesi ama neye gore tam ilerlememis bu anlamda.benim rahin kalinlimda coj guzeldi kendi dedi doktorun ama 2.kaliteydi tutmadi ama 1.kalitedeki arkafasinda tutmadi anliycan tip bu konuda tam ilerlemis dgl
anladım cnm hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda sağlıkla tekrar bebeğine kavuşursun rabbimden umut kesilmez sabır dua tevekkül cnm allah yardımcımız olsuncanım benim döllenme zamanı belli birde alttan bakılıyo çoktan duyulması gerekiyodu.geç duyanlar doğal yoldan hamile kalanlar geç duyabiliyo döllenme zamanı bilinemeyebiliyo.geç yumurtlama oluyo o ay bir hafta geriden gelebiliyo bebek..birde alttan baktırmak istemeyenlerde karından bakıldığı için geç duyabiliyo
valla cnm büssürü hap ilaç kür birikti hangini nezman içeceğimi şaşırıyorum ruşeymide deniyelim bakalım ama ben zaten %50 pes etmiş durumdayım çok yoruldum kendimlede başedemiyorum artıkben aynılarını içiyorum biosteron hariç..bulamamıştım başka marka aldım bir hafta kullandım pek içime sinmedi bıraktım..şu an piyasaya çıkmış ama zaten adet olunca tedaviye başlıycam için çokda önemli değil. benim doktor tedavi sırasında kullandırmıyor...alısalıs ruseym kapsülden baksetmiş ..ben kendini yiyordum ama kapsül olarak almak daha kolay..alsak iyi olur..
cansucum tip nekadarda ilerlese rabbim ol demedukce hicbisey yapamazlar....kaderimizde yoksa hersey normalde olsa hicbi sorunda olmasa neyapsakta yine bos.
canım internetten baktım zade vital ruşeym yağı yumuşak kapsül diyor..senin kullandığın bumu..d,ğer adreslerde ruşeym tuz halinde olan kapsüller var..ben toz halinde olanı günde bir kaşık yemeğe çalışıyorum ama böyle hap olarak daha kolay ..bende bu arada adet oldum :) pazartesi kontrol var..hayırlısı allahtan..allahım işallah en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin..hayırlarla sonuçlandırsın işallah...
evet ümmüselemeciğm, yumuşak kapsül olanı içiyorum..... inşallah kontorolün iyi geçer ve bu ay hayatının sürpriziyle karşılasır, bebeğine kavuşursun........ süreci yaz lütfen , bu arada 1 hafta sonra da benim adet gelir ,,,,,, çakışıyoruz..... hadi maşallah inşallah bize........
cansucum tip nekadarda ilerlese rabbim ol demedukce hicbisey yapamazlar....kaderimizde yoksa hersey normalde olsa hicbi sorunda olmasa neyapsakta yine bos.
alisalis canım sen adet omayı bekliyodun olmadın galiba olmak için bişey kulanıyomusun canım.. bende bekliyorum olucam inş..
zarancım nerelrdesin adet oldunmu varmı gelişmeler....bende olmadım daha ve üç günden beri acayip açlık hali var bende sabahları kalkınca aç kalkıyorum üç sabahtır... anlam veremedim hiç böyle olmazdım..
mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(kelebakcim nasıl gidiyo doktorla görüşmen yarındı galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
kelebakcim nasıl gidiyo doktorla görüşmen yarındı galiba hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(
canim sen naptin halen test yapmadinmi ben catladim burda nasil dayaniyon ya bu kadarcanim insallahhhhhhhh hamilesindir...allah gonlune gore versin ins
Kelebekcim hayirli olsun canimmm...5.gun embriosu demek iyi bisi merak etme kaliteliki 5.gune kadar bekletcek tabi o lab. daki gelisimine gore .5.gun transfer olan tutma olasiligi yuksek oluyoo tabi yine yuce rabbimiz ol diycekkk .kactane toplandi yumos.bundan sonra ewde oturma cik gez dolas bebislerini almaya hazirla vucudunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?