Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canim sadece 6 yumurta toplandi cokk az:-(( bakalim kactanesi direnecek transfere kadr

canım ben adet oldum 3. gün fsh ış 9.25 çıktı diğer sonuçlar ankarada hafta içi gelir deha kullanacağım bu arada
canım testyaptır umarım hamilesin hadi bakalım güzel haberler getir bize

fsh 9.1 çıkmış düzelteyim dedim

canım nasılsın adet oldun mu?

canım adet olmadım daha bu aralar çok akıntımda var olcam galiba yakında snki karnımda ağrıyo gibi hafi bulantılarımda başladı yada piskolojikmi bunlar anlamadım canım ya..fsh iyiymiş bu ay düştümü daha öncekiler nasıldı fsh...tahlil e2 de çok önmeli canım e2 değerin kaç..

canim sen naptin halen test yapmadinmi ben catladim burda nasil dayaniyon ya bu kadar canim insallahhhhhhhh hamilesindir...allah gonlune gore versin ins

canım ben test yaptırmıştım daha önce iki kere kan tahlili 22 mayısta 2.09 değerim 27 mayısta 1,99 beş günde düşmüştü biraz aradan 8 gün geçti hala gelen giden yok canım..cumartesi gidicem doktoruma devlete gidicektim bugün ultrason için çok yoğun randevu alamadım..

Merhaba arkadaslar.Bende maalesef ki bu surece geldim sasklnlm aslinda kararsizim ve kendimi cok kotu hissediyorum.sizlerle paylasinca derdim ve kararsizligim belki azalir.
Ben 30 yasindayim ve yumurtalik rezervin azalmis dediler.Tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz.
Bir yandan temmuzda da tayin isteyecegim, agustosta tasinacagiz bu arada yaptirmak dogru mu olur bilmem.Ayrica tedaviye baslamadan once hicbir kur yapmadim.Sizler yaptiniz mi?
Kur yapmadan direk baslayanlariniz oldu mu?

mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(

canım iyi düşün iyi olsun bu aşamaya gelmende çok güzel bizde yumoşlar büyümüyo yada orantısız büyüyo iptal oluyo tedavimiz yarım kalıyo.. sen çok şanslısın hiç stres yapmana gerek yok.. sen üstüne düşen görevini yaptım artık yumoşlar Allaha emanet ol diycek güzel mevlam olucak inş Allahın izniyle..

HOŞGELDİN CANIM ALLAH yardımcın olsun fsh değerin ve amh değerin kaç bu testler yapıldımı sana canım..

canım bende hiç kür yapmadım uygulamadım tüp bebek tedavisi 1 ay sürüyo temuz ağustosa iki ay var önünde iyi bir merkez bulabilirsen hiç bekleme yaptır derim canım..

hosgeldin canim aramiza ama keske hicc bu sorunlardan dolayi gelmeseydin napalim buda bizim kaderimiz hakkinda hayirlisi olur insallh....ben incir kuru ve bal-tarcin-cörek otu kurunu yaptim daha düne kadarda devam ettim ama bende hiccc mi hicc faydasi olmamis incirlerin hicbidegisiklik yoktu yumurtalarin sayisinda.insallah kaliteli olurlar bari tek umudum o...sende bu iki aylik arada unklari yapabilirsin insallah sende faydasi olur......

Kizlar bugun dusundumde boyle rezerv azalma durumu olmAsam hic ugrasmiycam yabi pco veya dusuk yasayanlar gibi olsam herseyi oluruna birakir hAyatimin tadini cikartirdim..umursamazdim

Hemen basla tedavine derim
bal polen ari sutu ve hayit suyu iciyorum

arkadaşlar fsh si yüksek olup yumurtalık rezervi azalmış olanlar ve incir havuç kürünü uygulayıp sonuç alanlar var mı ? işe yarıyor mu ?

Kizlar bugun dusundumde boyle rezerv azalma durumu olmAsam hic ugrasmiycam yabi pco veya dusuk yasayanlar gibi olsam herseyi oluruna birakir hAyatimin tadini cikartirdim..umursamazdim

merhaba canım. benimde yumurta rezervimde düşüklük vardı ama pes etmedim ve 3. denemede kızıma kavuştum.

Seni ve sizleri öylesine anlıyorumki hatta bazı okuduğum yazılar sanki bana aitmiş gibi geliyor ( insanın canı çok acıyor.. maddi manevi yıpranıyor insan. Ama lütfen vazgeçmeyin anne olmak hepimizin hakkı...

arkadaşlar fsh si yüksek olup yumurtalık rezervi azalmış olanlar ve incir havuç kürünü uygulayıp sonuç alanlar var mı ? işe yarıyor mu ?

canim incir kuru bende fayda etmedi bugun opu oldum ama sayim hic artmamisti ilkdeki kadardi,,,,ama sen yap belki sende faydasi olur sonucta herkesin bünyesi farkli tepki veriyor

rabbim kizini sana bagislasin bizlere saglikli evlatlar nasip etsin....

Hemen basla tedavine derim
bal polen ari sutu ve hayit suyu iciyorum

Ya aslında çok korkuyorum tedaviye başlamaktan,bŞrısız olmaktan,başka bir şehre gidip bunları yaşamaktan;hayatımızda da şuan en karışık dönemdeyiz tayin işleri falan.
Ama şu da var zaman aleyhimize ilerliyor.Ve ben ne yapacağımı bliemez durumdayım.

benimde yumurta rezervim azdı mayıs ayı içinde tüp bebek denedik ilk defa cumartesi kan testi yaptırdım 13,8 çıktı bugün yaptırdım 12,87 çıktı doktorum kimyasal gebelik dedi ümitlenmiştim baya 9 yıllık evliyim bu defa oldu derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…