Kelebekcim hayirli olsun canimmm...5.gun embriosu demek iyi bisi merak etme kaliteliki 5.gune kadar bekletcek tabi o lab. daki gelisimine gore .5.gun transfer olan tutma olasiligi yuksek oluyoo tabi yine yuce rabbimiz ol diycekkk .kactane toplandi yumos.bundan sonra ewde oturma cik gez dolas bebislerini almaya hazirla vucudunu..
canım ben adet oldum 3. gün fsh ış 9.25 çıktı diğer sonuçlar ankarada hafta içi gelir deha kullanacağım bu arada
canım testyaptır umarım hamilesin hadi bakalım güzel haberler getir bize
canım nasılsın adet oldun mu?
canim sen naptin halen test yapmadinmi ben catladim burda nasil dayaniyon ya bu kadarcanim insallahhhhhhhh hamilesindir...allah gonlune gore versin ins
mrb cnm bu sabah yumoslarimi verdim geldim cok korkyyorum nolcak bakalim...bu arada dr 5.gun transferi yapalim dedi kizlar bu iyi biseymi yoksa yumoslar kalitesizmi diye oyle yapiorlar anlamadim ya huc bisey kafam allak bullak simdi:-(
Merhaba arkadaslar.Bende maalesef ki bu surece geldim sasklnlm aslinda kararsizim ve kendimi cok kotu hissediyorum.sizlerle paylasinca derdim ve kararsizligim belki azalir.
Ben 30 yasindayim ve yumurtalik rezervin azalmis dediler.Tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz.
Bir yandan temmuzda da tayin isteyecegim, agustosta tasinacagiz bu arada yaptirmak dogru mu olur bilmem.Ayrica tedaviye baslamadan once hicbir kur yapmadim.Sizler yaptiniz mi?
Kur yapmadan direk baslayanlariniz oldu mu?
Merhaba arkadaslar.Bende maalesef ki bu surece geldim sasklnlm aslinda kararsizim ve kendimi cok kotu hissediyorum.sizlerle paylasinca derdim ve kararsizligim belki azalir.
Ben 30 yasindayim ve yumurtalik rezervin azalmis dediler.Tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz.
Bir yandan temmuzda da tayin isteyecegim, agustosta tasinacagiz bu arada yaptirmak dogru mu olur bilmem.Ayrica tedaviye baslamadan once hicbir kur yapmadim.Sizler yaptiniz mi?
canım ben test yaptırmıştım daha önce iki kere kan tahlili 22 mayısta 2.09 değerim 27 mayısta 1,99 beş günde düşmüştü biraz aradan 8 gün geçti hala gelen giden yok canım..cumartesi gidicem doktoruma devlete gidicektim bugün ultrason için çok yoğun randevu alamadım
canim hayit falan icsen adet söktürücü biseylar yapsan iyi olmazmiydi doktorda kesin söktürücü hap falan verir...hayirlisi olsun ins hersey normal cikar...gelismelerden haberdear edersin cok öpuyorumm....
canim sadece 6 yumurta toplandi cokk az:-(( bakalim kactanesi direnecek transfere kadr
Kelebekcim yumurta adetin iyi ve sayi onemli dgl bi tane olsun kaliteli olsun sana tutunsun tutuncaksa iki tanedede tutar tutmuycaksa #15 tanr toplansada tutmazz
Kizlar bugun dusundumde boyle rezerv azalma durumu olmAsam hic ugrasmiycam yabi pco veya dusuk yasayanlar gibi olsam herseyi oluruna birakir hAyatimin tadini cikartirdim..umursamazdim
arkadaşlar fsh si yüksek olup yumurtalık rezervi azalmış olanlar ve incir havuç kürünü uygulayıp sonuç alanlar var mı ? işe yarıyor mu ?
merhaba canım. benimde yumurta rezervimde düşüklük vardı ama pes etmedim ve 3. denemede kızıma kavuştum.
Seni ve sizleri öylesine anlıyorumki hatta bazı okuduğum yazılar sanki bana aitmiş gibi geliyor( insanın canı çok acıyor.. maddi manevi yıpranıyor insan. Ama lütfen vazgeçmeyin anne olmak hepimizin hakkı...
Hemen basla tedavine derim
bal polen ari sutu ve hayit suyu iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?