merhaba canım. benimde yumurta rezervimde düşüklük vardı ama pes etmedim ve 3. denemede kızıma kavuştum.
Seni ve sizleri öylesine anlıyorumki hatta bazı okuduğum yazılar sanki bana aitmiş gibi geliyor( insanın canı çok acıyor.. maddi manevi yıpranıyor insan. Ama lütfen vazgeçmeyin anne olmak hepimizin hakkı...
benimde yumurta rezervim azdı mayıs ayı içinde tüp bebek denedik ilk defa cumartesi kan testi yaptırdım 13,8 çıktı bugün yaptırdım 12,87 çıktı doktorum kimyasal gebelik dediümitlenmiştim baya 9 yıllık evliyim bu defa oldu derken
Ya aslında çok korkuyorum tedaviye başlamaktan,bŞrısız olmaktan,başka bir şehre gidip bunları yaşamaktan;hayatımızda da şuan en karışık dönemdeyiz tayin işleri falan.
Ama şu da var zaman aleyhimize ilerliyor.Ve ben ne yapacağımı bliemez durumdayım.
merhaba canım. benimde yumurta rezervimde düşüklük vardı ama pes etmedim ve 3. denemede kızıma kavuştum.
Seni ve sizleri öylesine anlıyorumki hatta bazı okuduğum yazılar sanki bana aitmiş gibi geliyor( insanın canı çok acıyor.. maddi manevi yıpranıyor insan. Ama lütfen vazgeçmeyin anne olmak hepimizin hakkı...
Kizlar bugun dusundumde boyle rezerv azalma durumu olmAsam hic ugrasmiycam yabi pco veya dusuk yasayanlar gibi olsam herseyi oluruna birakir hAyatimin tadini cikartirdim..umursamazdim
Bende hayatimda hep erteledim biraz gezelim. biraz tozalim yok su sikinti bitsin yok ev alallim yok araba derken hersey yoluna girdi bu sefer bebegim yok ortada hersey bos hayatta basta saglik sonra evlat gelirmis yeni ogrendimm...belki bu yazdiklarim sana bi yol gosterir
canım ben test yaptırmıştım daha önce iki kere kan tahlili 22 mayısta 2.09 değerim 27 mayısta 1,99 beş günde düşmüştü biraz aradan 8 gün geçti hala gelen giden yok canım..cumartesi gidicem doktoruma devlete gidicektim bugün ultrason için çok yoğun randevu alamadım
canim hayit falan icsen adet söktürücü biseylar yapsan iyi olmazmiydi doktorda kesin söktürücü hap falan verir...hayirlisi olsun ins hersey normal cikar...gelismelerden haberdear edersin cok öpuyorumm....
hayıt içemiyorum midem çok hasasım hapınada çok güvenmiyorum ..geç dölenmedir belki bir umutla bekliyorum yinede, bu ay söktürüc kulanmak hiç içimden gelmiyo nedense.. cumartesi kan testimi tekrar yaptırıp gidicem doktoruma hayırlısı canım..
canım adet olmadım daha bu aralar çok akıntımda var olcam galiba yakında snki karnımda ağrıyo gibi hafi bulantılarımda başladı yada piskolojikmi bunlar anlamadım canım ya..fsh iyiymiş bu ay düştümü daha öncekiler nasıldı fsh...tahlil e2 de çok önmeli canım e2 değerin kaç..
Bende hayatimda hep erteledim biraz gezelim. biraz tozalim yok su sikinti bitsin yok ev alallim yok araba derken hersey yoluna girdi bu sefer bebegim yok ortada hersey bos hayatta basta saglik sonra evlat gelirmis yeni ogrendimm...belki bu yazdiklarim sana bi yol gosterir
Merhaba arkadaslar.Bende maalesef ki bu surece geldim sasklnlm aslinda kararsizim ve kendimi cok kotu hissediyorum.sizlerle paylasinca derdim ve kararsizligim belki azalir.
Ben 30 yasindayim ve yumurtalik rezervin azalmis dediler.Tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz.
Bir yandan temmuzda da tayin isteyecegim, agustosta tasinacagiz bu arada yaptirmak dogru mu olur bilmem.Ayrica tedaviye baslamadan once hicbir kur yapmadim.Sizler yaptiniz mi?
Kur yapmadan direk baslayanlariniz oldu mu?
arkadaşlar fsh si yüksek olup yumurtalık rezervi azalmış olanlar ve incir havuç kürünü uygulayıp sonuç alanlar var mı ? işe yarıyor mu ?
bence de geçiktirme ben de geçen ay aynı sorunumun olduğunu öğrendim hemen araştırmaya başladım reverv azlığı olan ve fsh yüksek olanlar için mini tüp bebek uyguklaması daha iyi sonuç veriyor yapmak isdediğin yer varsa öncesinde görüş yapman gereken testler ve alman gereken ilaçlar olacak fsh e2 amh rahim filmi bunlar durumu net bir şekilde gösteriyormuş araştır canım ve mutlaka aklına yatan merkezle öncesinde görüş revetzin azalması bize sinyal veriyor geciçmemek lazım
Aslinda bana aciklanamayan infertilite denildi ama asilamada 225 u ite kullanim sonucu 3 yumurta olusunca yumurta rezervin az gibi denildl.ama Amh testi yapilmadi.bir tup bebek merkeziyle gorstum bile sizdn cesaret aldim.ogretmenim aslinda okul zamani olmasi cok zor sanirim dogru zaman simdi.ama herkeste en hazir oldugun zaman diyor.ben sanki hic hazir olamayacakmisiim gibi geliyor.korkuyorum[/QUOT
ben de öğretmenim bizim için en iyi zaman 2-3 ay kararsız olma bence bu ay hastalanınca3 gün fsh e2 ve amh ye baktır mutlaka bence daha iyi yaparsın canım geçikmeyelim yeter
Arkadaşlar herkese günaydın,
Benimde sorunum yumurta rezervim az( şuan 37 yaşındayım 2 aşılama ve 1 tane negatif tüp bebek deneyimim oldu ve yıkıldım (
çünkü çok ümitlenmiştim tüp bebek yaparken ama öyle hemencecik olmuyormuş öğrendim( Şimdi maddi olarak kendimizi topladık ve yeniden tüp bebek denemeye karar verdik. Ama merkez konusunda kararsızım eşimle araştırıyoruz ve İstanbulda yaşıyorum siz nereyi tavsiye edersiniz bana? Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Aslinda bana aciklanamayan infertilite denildi ama asilamada 225 u ite kullanim sonucu 3 yumurta olusunca yumurta rezervin az gibi denildl.ama Amh testi yapilmadi.bir tup bebek merkeziyle gorstum bile sizdn cesaret aldim.ogretmenim aslinda okul zamani olmasi cok zor sanirim dogru zaman simdi.ama herkeste en hazir oldugun zaman diyor.ben sanki hic hazir olamayacakmisiim gibi geliyor.korkuyorum[/QUOT
ben de öğretmenim bizim için en iyi zaman 2-3 ay kararsız olma bence bu ay hastalanınca3 gün fsh e2 ve amh ye baktır mutlaka bence daha iyi yaparsın canım geçikmeyelim yeter
Bende es durumu tayini isteyecegim temmuzda zaran ondan kararsizligim aslinda.bulundugumuz ildee tup bebek merkezi yok Ankara'ya gidecegiz.Kalacak yerimiz falan da yok tabii.Umarim emeklerimizin karsiligini aliriz.Sebin durumun ne Zaran fshallan hangi asaalardan gectin?
Bende es durumu tayini isteyecegim temmuzda zaran ondan kararsizligim aslinda.bulundugumuz ildee tup bebek merkezi yok Ankara'ya gidecegiz.Kalacak yerimiz falan da yok tabii.Umarim emeklerimizin karsiligini aliriz.Sebin durumun ne Zaran fshallan hangi asaalardan gectin?
canım ben ağustosta evlendim 39 yaşında hemen gebe kaldım benim dikkatsizliğim yüzünden kaybettik bebeğimi sonra gebe olmayı bekledim hep bu arada adetim azaldı doktora gittim adetimin 5. günüydü tabi fsh 24 çıktı 2 doktor tüp bebk dedi tabi çok üzüldüm ve araştırmaya başladım bu arada 35 gün sonra tekrar rehgli oldum fsh 9.1 çıktı diğer sonuçlarda hafta sonu alacağım ve bu rada araştırmalarım sonucu kent has mini tüp bebekkarar verdim telde görüştük bir ilaç verdiler onu kullanıyorum diğer sonuçlarda bir çıksın devamında ne yapacağıma karar vereceğim bu arada geçen ay kontolde doktorum sol yumurta revervin azalmış dedi
durum bundan ibaret bilmiyorum artık ALLAH hepimizin yolunu açık etsin
anladım cnm hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda sağlıkla tekrar bebeğine kavuşursun rabbimden umut kesilmez sabır dua tevekkül cnm allah yardımcımız olsun
valla cnm büssürü hap ilaç kür birikti hangini nezman içeceğimi şaşırıyorum ruşeymide deniyelim bakalım ama ben zaten %50 pes etmiş durumdayım çok yoruldum kendimlede başedemiyorum artıkhapları ilaçları cnm nezmaan isterse aklıma nezmaan gelirse içiyorum oluruna bıraktım allah ne zaman nasip ettiğse ozaman verecek herzaman dediğim gibi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?