Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Enul cnmm peki suan kac yasinda yani yenimi oldu bu tedavin?

Enul ALLAHH KİZİNA SAGLK SİHHAT VERSİN BOYLE GUZEL HBERLER HERKESİ MUTLU EFİYO VE TEDAVİYE 4 ELLE SARİLMAMİZİ SAGLİYO

Bende hayatimda hep erteledim biraz gezelim. biraz tozalim yok su sikinti bitsin yok ev alallim yok araba derken hersey yoluna girdi bu sefer bebegim yok ortada hersey bos hayatta basta saglik sonra evlat gelirmis yeni ogrendimm...belki bu yazdiklarim sana bi yol gosterir

enul çok sevindim senin adına Allah bağışlasın canım..geçmişte kalmış ama fsh değerlerin nasıldı en yüksek kaçı görüyodun canım amh değerin kaçtı geçmişi hatırlatıp üzmek istemem ama bize umut ışığı yaktın canım ya..

Kizlar bugun dusundumde boyle rezerv azalma durumu olmAsam hic ugrasmiycam yabi pco veya dusuk yasayanlar gibi olsam herseyi oluruna birakir hAyatimin tadini cikartirdim..umursamazdim

aynen canım ya hiç gebelik yaşamadım bir kere olsa bak bendede olabiliyomuş diycem yinede umut olcak ama onun acısıda çok ağırdır yada bana ağır gelicek çok hasas bir yapım var herşeye çok kafaya takar çok üzülürüm.. Allah çekemiyceği dert vermezmiş ya gerçekten çok doğru bu zamana kadar hiçbir şeyi kolay elde etmedim hep çok dua ettim tam bitiğim dediğim noktada dualarım gerçekleşmiştir .. bebek konusundada öyle olucak Allahım bizim boynumuzu bükük bırakmıycak inanıyorum ve umutluyum canlar inanmak başarmanın yarısıdır bizde bir gün hamiş haberlerimizi vericez burdaki arkadaşlarımıza ve umut olucaz onlara cansucum.. umudunu hiç yitirme Allah bizim emeklerimizi boşa çıkarmıycak inanıyorum..

sen bebek fikrini ertelemişsin bende geç evlendim Allah kısmet etmeyince olmuyo suçlama kendini canım.. evet herşeyin başı sağlık sağlıktan ötesi yalan..

canım benim fsh geçen ay 5. gün 24 çıkmıştı e2 55 ti bu ay fsh burda baktırdım 3. gün 9.1 çıktı e2 ve amh hormonları ankaraya gönderdim onlar daha çıkmadı
canım UMARIM SEN HAMİLESİNDİR bunu duymayı çok istiyorum

dilerim böyle bir acıyla sınanan herkesin yüzü bebişleriyle güler

bence de geçiktirme ben de geçen ay aynı sorunumun olduğunu öğrendim hemen araştırmaya başladım reverv azlığı olan ve fsh yüksek olanlar için mini tüp bebek uyguklaması daha iyi sonuç veriyor yapmak isdediğin yer varsa öncesinde görüş yapman gereken testler ve alman gereken ilaçlar olacak fsh e2 amh rahim filmi bunlar durumu net bir şekilde gösteriyormuş araştır canım ve mutlaka aklına yatan merkezle öncesinde görüş revetzin azalması bize sinyal veriyor geciçmemek lazım

canım bize umut oluyorsun hikayeni anlatırsan daha çok iyi olur bizler için içimizde bir telaş zamana karşı bir yarış baktığımız her bebenin yüzü bebeğimizn yüzü.....

arkadaşlar fsh si yüksek olup yumurtalık rezervi azalmış olanlar ve incir havuç kürünü uygulayıp sonuç alanlar var mı ? işe yarıyor mu ?

canım fsh'ış kaç bide bir merkezle görüşüyor musun onları önereceği ilaçlar olabilir

Aslinda dedigin dogru bunlarin sonu yok.ama iste biraz esim kafami celiyor.hersey duzene girse daha mi iyi olur diye.inan yol gosteriyor.saglikli dusunemez oldum,tek basina karar veremez oldum ve ben boyle degildim.tesekkurler mesajin icin.sevgiler...

Aslinda bana aciklanamayan infertilite denildi ama asilamada 225 u ite kullanim sonucu 3 yumurta olusunca yumurta rezervin az gibi denildl.ama Amh testi yapilmadi.bir tup bebek merkeziyle gorstum bile sizdn cesaret aldim.ogretmenim aslinda okul zamani olmasi cok zor sanirim dogru zaman simdi.ama herkeste en hazir oldugun zaman diyor.ben sanki hic hazir olamayacakmisiim gibi geliyor.korkuyorum

Arkadaşlar herkese günaydın,

Benimde sorunum yumurta rezervim az ( şuan 37 yaşındayım 2 aşılama ve 1 tane negatif tüp bebek deneyimim oldu ve yıkıldım (
çünkü çok ümitlenmiştim tüp bebek yaparken ama öyle hemencecik olmuyormuş öğrendim ( Şimdi maddi olarak kendimizi topladık ve yeniden tüp bebek denemeye karar verdik. Ama merkez konusunda kararsızım eşimle araştırıyoruz ve İstanbulda yaşıyorum siz nereyi tavsiye edersiniz bana? Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

canım yazmak istetedim görünce benimde aynı sorunum oldu çok araştırdım mini tüp bizim gibiler için çok daha iyi istanbulda semra hanımda aynı yöntemi uyguluyormuş araştır nette topikten bilgiler daha net var ayrıca yazdıklarını okuyan arkadaşlar sana cevap verirler umutsuzluğu kapılma zamanını iyi değerlendir

ohh canım ne güzel bunu diyebilmekte..yaşın genç olunca zamana bırakmak kolay..ah ahhh biz ne yapalım zamanada bırakamıyoruz..mecbuurr.:) uğraşıyoruz canım..allah kolaylık versin hepimizie..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…