evet ümmüselemeciğm, yumuşak kapsül olanı içiyorum..... inşallah kontorolün iyi geçer ve bu ay hayatının sürpriziyle karşılasır, bebeğine kavuşursun........ süreci yaz lütfen , bu arada 1 hafta sonra da benim adet gelir ,,,,,, çakışıyoruz..... hadi maşallah inşallah bize........
merhaba canım. benimde yumurta rezervimde düşüklük vardı ama pes etmedim ve 3. denemede kızıma kavuştum.
Seni ve sizleri öylesine anlıyorumki hatta bazı okuduğum yazılar sanki bana aitmiş gibi geliyor( insanın canı çok acıyor.. maddi manevi yıpranıyor insan. Ama lütfen vazgeçmeyin anne olmak hepimizin hakkı...
Arkadaşlar merhaba.
Adetimin 4. günü hormon testi yaptırdım. yaşım 36 ve fsh lh yüksek çıktı. fsh 39 lh 14. Yüksek tabi. Devlet hastanesine gitmiştim. Onlar vakit kaybetmeden uzman kurumlara git dedi.
Yaştan dolayı çocuk için beklemeyi düşünmüyoruz. Ben normal kontrol için test istemiştim doktordan ama çocuğumun olamayacağını söyledi doktor çok moralim bozuldu.
tüp bebek düşünüyorum şimdi. Ama bu sonuçlara göre tüp bebek olabilirmi olamazmı bilmiyorum. Florence Nigh. hast. gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemedim. Oturup ağlayayım mı yoksa umut var mı bilemedim. Tabi doktorla konuşmadan bilemeyiz ama yine de umut olduğunu bilmek istiyorum.
Bir de en önemlisi tüp bebek tedavisi ortalama ne kadar tutar. Bu da canımı çok sIkIyor.
canım üç yumoş vardı..bürmü bilmiorum..gonal f yanında merional verdi doktor..ilk defa kullanıcam bu ilaçları..içim acayip bi tedirginlik.var..sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..işallah yakın zamanda hepimiz muradımıza ereriz canım..ya bal tarçın karışımız yesemmi acaba ilaçları etkilermi bilemiyorum..
arkadaşlar bende yarın kürtaj için randevu aldım hakkımızda hayırlısı artık biz elimizden geleni yapalımda allahım nasip ederse elbet bigün olcak..
canım ya moralini yüksek tut birdaha ki sefere daha umut dolu daha bilinçli ve daha doğru bir merkezle ilerlersen olur yaşında iyi daha canım dikkat et kendine şimdiden geçmiş olsun
Arkadaşlar merhaba.
Adetimin 4. günü hormon testi yaptırdım. yaşım 36 ve fsh lh yüksek çıktı. fsh 39 lh 14. Yüksek tabi. Devlet hastanesine gitmiştim. Onlar vakit kaybetmeden uzman kurumlara git dedi.
Yaştan dolayı çocuk için beklemeyi düşünmüyoruz. Ben normal kontrol için test istemiştim doktordan ama çocuğumun olamayacağını söyledi doktor çok moralim bozuldu.
tüp bebek düşünüyorum şimdi. Ama bu sonuçlara göre tüp bebek olabilirmi olamazmı bilmiyorum. Florence Nigh. hast. gitmeyi düşünüyorum hafta sonu.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemedim. Oturup ağlayayım mı yoksa umut var mı bilemedim. Tabi doktorla konuşmadan bilemeyiz ama yine de umut olduğunu bilmek istiyorum.
Bir de en önemlisi tüp bebek tedavisi ortalama ne kadar tutar. Bu da canımı çok sIkIyor.
arkadaşlar bende yarın kürtaj için randevu aldım hakkımızda hayırlısı artık biz elimizden geleni yapalımda allahım nasip ederse elbet bigün olcak..
canım allah nasip edecek olduktan sonra hiçbişey engel değil fsh falan hiç takma kafana bende 21 fsh ile tüp bebek ile hamile kalmıştım ama kalp atışları duyulmadı bebeğimin yarın alıncak..hamile kalmaylada bitmiyo iş allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..sen birde amh baktır yumurta rezerviyle ilgili daha doru bilgi veriyo..mini tüp bebek düşünebilirsin bence hem bizim gibiler için daha uygun hemde ücret olarak 3.500 ü geçmiyomuş..ben normal tüp bebek yaptırdım 8.000tl yi bulmuştu şimdi keşke mini yaptırsaydım diyorum boşuboşuna o kadar hormon almışım oluşan yumurta 4 taneydi ama 2 si küçüktü sonradan oluştu bi işe yaramadı 1 yumurtam döllendi oda kendi yumurtamdı.senin için neresi hayırlıysa allahım oraya yönlendirsin inş bebeğin gelir çok uğraşmadan.
baharcım inan metanetini koruman nasibten öte yol olmadığını tekrarlaman süper..Bir gün olacak ben çok inanıyorum..
Bu arada kızlar ben bu ay tedaviye alındım..Dün ilk iğnemi vuruldum..Bugün gittim çok güzel cevap vermiş denildi..İnş iyi olur bu sefer transfer nasib eder Yaradan..Bakalım inş erken falan çatlamazlar boş çıkmazlar..Mevla bakalım neyler neylerse güzel eyler diyorum..
Canım teşekkür ederim. Ben yeni evliyim 2 ay oldu. Dediğim gibi hiç bir sorunum yokken gittim doktora kontrol amaçlı. Böyle birşey çıktı. Şok oldum ve yıkıldım. henüz bu tarz tedavi ve konularda yeniyim. Hiçbir bilgim de yok. Bu hafta sonu doktora gideceğim. Umarım korktuğum gibi kötü bir durum yoktur. benim asıl korktuğum erken menapoz.
Dediğin gibi Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için. İnşallah en kısa sürede bebeğimiz olur bizimde.
ahh ummucum olmayınca olmuyor işte yaş gençte olsa... hayırlısı olsun hepimiz için cnm çekecez mecburohh canım ne güzel bunu diyebilmekte..yaşın genç olunca zamana bırakmak kolay..ah ahhh biz ne yapalım zamanada bırakamıyoruz..mecbuurr.:) uğraşıyoruz canım..allah kolaylık versin hepimizie..
cnm bal tarçın kimisinde kist yapıyormuş haberin olsun inş. bu defa yüzün güler kuzum yacanım üç yumoş vardı..bürmü bilmiorum..gonal f yanında merional verdi doktor..ilk defa kullanıcam bu ilaçları..içim acayip bi tedirginlik.var..sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..işallah yakın zamanda hepimiz muradımıza ereriz canım..ya bal tarçın karışımız yesemmi acaba ilaçları etkilermi bilemiyorum..
cnm inş tez günde tekrar bebişine kavuşursunarkadaşlar bende yarın kürtaj için randevu aldım hakkımızda hayırlısı artık biz elimizden geleni yapalımda allahım nasip ederse elbet bigün olcak..
Bu arada kızlar ben bu ay tedaviye alındım..Dün ilk iğnemi vuruldum..Bugün gittim çok güzel cevap vermiş denildi..İnş iyi olur bu sefer transfer nasib eder Yaradan..Bakalım inş erken falan çatlamazlar boş çıkmazlar..Mevla bakalım neyler neylerse güzel eyler diyorum..
ohhhh misssBu arada bu ay fsh 7 çıktı..Kendi literatürümde bir ilk kızlarrr
yeni evliyken öğrenmek ayrı bi yıkım oluyo bende haziran 10da 1 yıl olcak evleneli ilk duyduğumda 8 aylık evliydim hiç duymadığımız bilmediğimiz alışık olmadığımız şeyleri duydum heleki erken menopoz hep 50 yaşlara doğru olur diye biliyodum hiç çevremde yoktu böle bişey menopozu kabullenmeden çocuğunun olma şansının düşük olması çok zor bi sürec oluyo ben hemen tedaviye başlamıştım geç kalmamak için ama olmadı yine.. yeni evliliğin tadını bile çıkaramıyo insan..ben şu 2,3 ay sadece kendimizi düşüncem bebek düşüncesini aklımdan çıkarcam bitkisel takviyelerle yumurta kalitesini artırmaya çalışcam ama canımıda sıkmıcam şu son 4 ay yeterince sıkıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?