Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canim oncelikle sakin ol stres yapma..seni okadar iyi anliyorumki banada ayni seyler söylendiginde günlerce aglamisti gerci halende öyleyim kafami hicbiyeye veremiyorum...hangisine yanayim sasirdim kaldim...bi cocugum olmadan menapoza girmekten korkuyorum. ben bu ögrenmeden önce heray düzenli regl olurdum vede dolu dolu gelirdi ama ögrendikten sonra düzenim bozuldu ki uc günde kesilir oldum yani canim kisacasi stres sikinti hormonlari altüst ediyor sen benimk gibi yapipta dengeni bozma kafani rahat tutmaya bak...

Cevabın için çok sağol canım.. aklımda bi iki merkez var hayırlısı neyse o olsun. Genel olarak forumu okuyorum zaten sizleride aynı şekilde :))

içini ferah tut arkadaşım Rabbim yardımcımız her zaman inşallah

Bu sabah biyologla görüstüm 6 yumurtanin 6 sida döllenmis, bu cumartesi kismetse transferim olacak....ama korkugum bisey var benim yumoslar cok degil 6.güne kadar ya hicbiri dayanmazsa transfer hic elimizde embrio kalmazsa okadar emek bosa gidecek buay ayy simdede bunu düsünmekten kafayi yiyecem dr bitürlü güvenemiyorum yaa heralde olacagina inanmasalar bekletmezler demi 6.gün transferine? icimi rahatlatacak bisey söyleyin kizlar ya nasil gececek bu 4 gün(

Bu ne stress? 6 yumosun olmus ve hepsı dollenmiş. Bu çok iyi. Moralini yuksek tut, hamile kalmak için 1 tanesi bile yeterli. B'raz rahatlan ki, rahmin kasilmasin, bebekleri almaya hazirlansin.
Merak ettiğim şey senin AMH kaçtı? Ve hangi hastanede hangi doktordasın?

canim benim amh cok kötü 0,64. fsh ise en son iki ay önce 8,9 du ilk tedavimde bakilmisti bunlara ama bu ayki degerlerimi bilmiyom ben almanyadayim burda tedavi görüyom buradki doktorlar pek ilgili degil.......buda ikinci denemem insallahda son olur....

bende dün tedavime başlatım canım hayırlı olsun ..allah hayırla tamamına erdirsin..fsh düşmüş çok güzel..kaç yumoşun vardı..benim 3 gözüktü büyürlermi bilmem..gonal f ve merional iğne vuruluyorum..sen hangilerini vuruyorsun canım..fsh düşmesi yumoş sayına etki ettimi..bende doktor bu fsh ile çok az gözüküyor dedi..ben razıyım işallah gözükenler büyürde..hayırla sonuçlanır..allah yardımcımız olsun..

canım sen nerde tadevi oluyordunfsh amh e2 nasıldı ve umarım her şey senin için umduğundanda güzel geçer

amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün..amh 0,19 e2 38 lerde canım rezerv az benim malum yaştan dolayın 42 :) tedavim ben adanadayım canım özel bi merkezdeyim..bakalım canım çok merak içindeyim büyüceklermi diye..sen tedavidemisin..daha önce oldunmu.

canım öyle diyosun ama yüksek hormon ama belkide düşükle hiç büyümüycekti..herkesin vucudu farklı oluyor inan bana..bak ben kaç aydır uğraşıyorum 33. tüp bebek için..hep yarım kaldı..doz önemli bence...femara desen iç işe yaramadı..şimidide gonal f verdi doktor ilk defa deniyorum..o yüzdende tedirgnim acaba bende etkili olcak mı diye hayırlısı bakalım..sende gonal f vurulmuştun değilmi..300 bende 300 yanında 75 merional oluyorum..allahım hayırlısı yarabbim..

bugün bende polen istettim akşama kestane balına karıştırıp yiycem..allahım şifa olsun hepimize...elimizden geleni yapalım taktır allahın..şunuda yapsaydık diye aklımızda bir şey kalmasın..:)

canım birde kontrolün hemen iki gün sonramı..benim dün ilk kontrol..tedaviye başladım..cuma ikinci olcak..hatta biraz önce hastaneyi aradım daha önce olsa diye yok cuma olması gerekiyor dendi bana..

canım birde kontrolün hemen iki gün sonramı..benim dün ilk kontrol..tedaviye başladım..cuma ikinci olcak..hatta biraz önce hastaneyi aradım daha önce olsa diye yok cuma olması gerekiyor dendi bana..

canım bu yazılarım sana..sanki kendime yazmışım gibi olmuşş:)

bende gonalf menogon 300er mg vurulmuştum bilmiyorum belkide oda gelişmicekti hayırlısı artık..inş bu sefer etkili olur tedavin..allah nasip eder inş bebeğini

çok yeni evlisin evliliğinin tadını çıkar kafana takmamaya çalış eşinlede paylaş içine attıkca sakladıkca kendini daha kötü hissedersin birbirinize destek olursanız bu günleri daha rahat atlatırsınız..sabır dua mücadele ile bu günlerde geçicek sıkıntı çekmeden sabretmeden kolay elde edilmiyo hiçbişey bizim sınavımızda bu..inş tüpe gerek kalmadan bebeğin seninle olur allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar benim adetim 7 seneden beri düzensiz ilaç kullanıyorum o şekilde her ay adet görüyorum
ilacı kullanmayayım 8 ay olmadığımı biliyorum 3 senelik evliyim artık bebek düşünmeye başladığımızda direk
dra gittim solda 4 sağda 5 tane yumurtan var demişti menogon kullandım 5 gün 150 dozda 2 günde 225 dozda
ama dr yumurta oluşmadı dedi enson bi tüp bebek merkeziyle görüştüm benden tahlil istedi ilkinde fshım 6,74 ken
bu ay 45,24 çıktı amh testimde 0,71 çok düşük şimdi ben nsl bir yol izlicem bana yol gösterin deneyimli olanlarınız
benim durumumda olanlarınız varmı şimdiden teşekkür ederim

Nasil bi yol izliyceksin maddi ve manevi gucun yettikce tup bebek denemesi yapcaksin.rezerv azalmasiyla kalitesiz yumurta olustunu soledi doktorum bu yuzden genelde tutmuyo ilkinde denemeler 3 ve 4 lerde tutuyimus tabi istisnalar kaideyi bozmaz.morel yuksek tut hersey insanlar icin canim uc yildir ugrasiyorum.

vakit kaybetmeden tüp bebege basla derim ben cünkü gecen zaman bizim aleyhimize....suan lik yumurta sayin iyi aslinda fsh yi düsürecek bitkisel kurler yap tüpe baslamadan önce vucudunu hazirla insallh tez zamanda kavusuruz bebeklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…