Kesinlikle, evliliğimin en başında böyle bir sorunla karşılaşacağımı hiç düşünmezdim.
Ailemde de erken manopoz olan kimse yok bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım yeni evlisin hormonlarda bu değişiklik olabilir dedi.
Şu anda o kadar çok şey var ki kafamda. Erken menopoz ihtimaline üzülüyorum, çocuğumun olmamama ihtimaline üzülüyorum, bu tedavi için para bulabilir miyiz ona üzülüyorum, eşime bu sonu nasıl söyleyeceğim çünkü çocuğumuzun olmasını çok istiyordu ona üzülüyorum.... bir sürü şey var kafamda. Umarım hepimiz için herşey güzel olur. Teşekkür ederim cevap yazdığın için rahatladım biraz.
Bu arada bu ay fsh 7 çıktı..Kendi literatürümde bir ilk kızlarrr
canım yazmak istetedim görünce benimde aynı sorunum oldu çok araştırdım mini tüp bizim gibiler için çok daha iyi istanbulda semra hanımda aynı yöntemi uyguluyormuş araştır nette topikten bilgiler daha net var ayrıca yazdıklarını okuyan arkadaşlar sana cevap verirler umutsuzluğu kapılma zamanını iyi değerlendir
Canım teşekkür ederim. Ben yeni evliyim 2 ay oldu. Dediğim gibi hiç bir sorunum yokken gittim doktora kontrol amaçlı. Böyle birşey çıktı. Şok oldum ve yıkıldım. henüz bu tarz tedavi ve konularda yeniyim. Hiçbir bilgim de yok. Bu hafta sonu doktora gideceğim. Umarım korktuğum gibi kötü bir durum yoktur. benim asıl korktuğum erken menapoz.
Dediğin gibi Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için. İnşallah en kısa sürede bebeğimiz olur bizimde.
Bu sabah biyologla görüstüm 6 yumurtanin 6 sida döllenmis, bu cumartesi kismetse transferim olacak....ama korkugum bisey var benim yumoslar cok degil 6.güne kadar ya hicbiri dayanmazsa transfer hic elimizde embrio kalmazsa okadar emek bosa gidecek buay ayy simdede bunu düsünmekten kafayi yiyecem dr bitürlü güvenemiyorum yaa heralde olacagina inanmasalar bekletmezler demi 6.gün transferine? icimi rahatlatacak bisey söyleyin kizlar ya nasil gececek bu 4 gün(
Bu ne stress? 6 yumosun olmus ve hepsı dollenmiş. Bu çok iyi. Moralini yuksek tut, hamile kalmak için 1 tanesi bile yeterli. B'raz rahatlan ki, rahmin kasilmasin, bebekleri almaya hazirlansin.
Merak ettiğim şey senin AMH kaçtı? Ve hangi hastanede hangi doktordasın?
Bu sabah biyologla görüstüm 6 yumurtanin 6 sida döllenmis, bu cumartesi kismetse transferim olacak....ama korkugum bisey var benim yumoslar cok degil 6.güne kadar ya hicbiri dayanmazsa transfer hic elimizde embrio kalmazsa okadar emek bosa gidecek buay ayy simdede bunu düsünmekten kafayi yiyecem dr bitürlü güvenemiyorum yaa heralde olacagina inanmasalar bekletmezler demi 6.gün transferine? icimi rahatlatacak bisey söyleyin kizlar ya nasil gececek bu 4 gün([/QU ne güzel 6 yumoş..işallah sonuna kadar gider..böyle olunca tutma oranı artıyormuş..işallah olucaktır..hayırlısı..allah tamamına erdirsin..
Bu arada kızlar ben bu ay tedaviye alındım..Dün ilk iğnemi vuruldum..Bugün gittim çok güzel cevap vermiş denildi..İnş iyi olur bu sefer transfer nasib eder Yaradan..Bakalım inş erken falan çatlamazlar boş çıkmazlar..Mevla bakalım neyler neylerse güzel eyler diyorum..
canım sen nerde tadevi oluyordunfsh amh e2 nasıldı ve umarım her şey senin için umduğundanda güzel geçer
canım allah nasip edecek olduktan sonra hiçbişey engel değil fsh falan hiç takma kafana bende 21 fsh ile tüp bebek ile hamile kalmıştım ama kalp atışları duyulmadı bebeğimin yarın alıncak..hamile kalmaylada bitmiyo iş allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..sen birde amh baktır yumurta rezerviyle ilgili daha doru bilgi veriyo..mini tüp bebek düşünebilirsin bence hem bizim gibiler için daha uygun hemde ücret olarak 3.500 ü geçmiyomuş..ben normal tüp bebek yaptırdım 8.000tl yi bulmuştu şimdi keşke mini yaptırsaydım diyorum boşuboşuna o kadar hormon almışım oluşan yumurta 4 taneydi ama 2 si küçüktü sonradan oluştu bi işe yaramadı 1 yumurtam döllendi oda kendi yumurtamdı.senin için neresi hayırlıysa allahım oraya yönlendirsin inş bebeğin gelir çok uğraşmadan.
ahh ummucum olmayınca olmuyor işte yaş gençte olsa... hayırlısı olsun hepimiz için cnm çekecez mecbur
cnm bal tarçın kimisinde kist yapıyormuş haberin olsun inş. bu defa yüzün güler kuzum ya
cnm inş tez günde tekrar bebişine kavuşursun
ohhhh missskır zincirlerini balımmm çok sevindim ya inş. herşey yolunda gider hayırlı transferler olsun bebişini alırsın kucağına inş. tabi önce göbüşüne
canlarım ben evime geldim bu ay bal polende yicem bakalım doktora gitcem bikaç gün sonra ama tüp bebeğ merkezine deil bikaç ay normal kontrolle denicem kızlar hakkımıda hayırlısı olsun
bende dün tedavime başlatım canım hayırlı olsun ..allah hayırla tamamına erdirsin..fsh düşmüş çok güzel..kaç yumoşun vardı..benim 3 gözüktü büyürlermi bilmem..gonal f ve merional iğne vuruluyorum..sen hangilerini vuruyorsun canım..fsh düşmesi yumoş sayına etki ettimi..bende doktor bu fsh ile çok az gözüküyor dedi..ben razıyım işallah gözükenler büyürde..hayırla sonuçlanır..allah yardımcımız olsun..
canım birde kontrolün hemen iki gün sonramı..benim dün ilk kontrol..tedaviye başladım..cuma ikinci olcak..hatta biraz önce hastaneyi aradım daha önce olsa diye yok cuma olması gerekiyor dendi bana..
canım öyle diyosun ama yüksek hormon ama belkide düşükle hiç büyümüycekti..herkesin vucudu farklı oluyor inan bana..bak ben kaç aydır uğraşıyorum 33. tüp bebek için..hep yarım kaldı..doz önemli bence...femara desen iç işe yaramadı..şimidide gonal f verdi doktor ilk defa deniyorum..o yüzdende tedirgnim acaba bende etkili olcak mı diye hayırlısı bakalım..sende gonal f vurulmuştun değilmi..300 bende 300 yanında 75 merional oluyorum..allahım hayırlısı yarabbim..
Kesinlikle, evliliğimin en başında böyle bir sorunla karşılaşacağımı hiç düşünmezdim.
Ailemde de erken manopoz olan kimse yok bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım yeni evlisin hormonlarda bu değişiklik olabilir dedi.
Şu anda o kadar çok şey var ki kafamda. Erken menopoz ihtimaline üzülüyorum, çocuğumun olmamama ihtimaline üzülüyorum, bu tedavi için para bulabilir miyiz ona üzülüyorum, eşime bu sonu nasıl söyleyeceğim çünkü çocuğumuzun olmasını çok istiyordu ona üzülüyorum.... bir sürü şey var kafamda. Umarım hepimiz için herşey güzel olur. Teşekkür ederim cevap yazdığın için rahatladım biraz.
merhaba arkadaşlar benim adetim 7 seneden beri düzensiz ilaç kullanıyorum o şekilde her ay adet görüyorum
ilacı kullanmayayım 8 ay olmadığımı biliyorum 3 senelik evliyim artık bebek düşünmeye başladığımızda direk
dra gittim solda 4 sağda 5 tane yumurtan var demişti menogon kullandım 5 gün 150 dozda 2 günde 225 dozda
ama dr yumurta oluşmadı dedi enson bi tüp bebek merkeziyle görüştüm benden tahlil istedi ilkinde fshım 6,74 ken
bu ay 45,24 çıktı amh testimde 0,71 çok düşük şimdi ben nsl bir yol izlicem bana yol gösterin deneyimli olanlarınız
benim durumumda olanlarınız varmı şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar benim adetim 7 seneden beri düzensiz ilaç kullanıyorum o şekilde her ay adet görüyorum
ilacı kullanmayayım 8 ay olmadığımı biliyorum 3 senelik evliyim artık bebek düşünmeye başladığımızda direk
dra gittim solda 4 sağda 5 tane yumurtan var demişti menogon kullandım 5 gün 150 dozda 2 günde 225 dozda
ama dr yumurta oluşmadı dedi enson bi tüp bebek merkeziyle görüştüm benden tahlil istedi ilkinde fshım 6,74 ken
bu ay 45,24 çıktı amh testimde 0,71 çok düşük şimdi ben nsl bir yol izlicem bana yol gösterin deneyimli olanlarınız
benim durumumda olanlarınız varmı şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?