CANIkom, hadi kolay gelsin, yumoşların sağlıkla büyüsün,,,,, tedirgin olma heyecanda iyidir.canım üç yumoş vardı..bürmü bilmiorum..gonal f yanında merional verdi doktor..ilk defa kullanıcam bu ilaçları..içim acayip bi tedirginlik.var..sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..işallah yakın zamanda hepimiz muradımıza ereriz canım..ya bal tarçın karışımız yesemmi acaba ilaçları etkilermi bilemiyorum..
allah yardımcın olsunarkadaşlar bende yarın kürtaj için randevu aldım hakkımızda hayırlısı artık biz elimizden geleni yapalımda allahım nasip ederse elbet bigün olcak..
hayırlısı olsun canım.canım allah nasip edecek olduktan sonra hiçbişey engel değil fsh falan hiç takma kafana bende 21 fsh ile tüp bebek ile hamile kalmıştım ama kalp atışları duyulmadı bebeğimin yarın alıncak..hamile kalmaylada bitmiyo iş allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..sen birde amh baktır yumurta rezerviyle ilgili daha doru bilgi veriyo..mini tüp bebek düşünebilirsin bence hem bizim gibiler için daha uygun hemde ücret olarak 3.500 ü geçmiyomuş..ben normal tüp bebek yaptırdım 8.000tl yi bulmuştu şimdi keşke mini yaptırsaydım diyorum boşuboşuna o kadar hormon almışım oluşan yumurta 4 taneydi ama 2 si küçüktü sonradan oluştu bi işe yaramadı 1 yumurtam döllendi oda kendi yumurtamdı.senin için neresi hayırlıysa allahım oraya yönlendirsin inş bebeğin gelir çok uğraşmadan.
millstoneciğm, hayrılsı olsun, güzel güzel büyüsün.......Bu arada kızlar ben bu ay tedaviye alındım..Dün ilk iğnemi vuruldum..Bugün gittim çok güzel cevap vermiş denildi..İnş iyi olur bu sefer transfer nasib eder Yaradan..Bakalım inş erken falan çatlamazlar boş çıkmazlar..Mevla bakalım neyler neylerse güzel eyler diyorum..
maşallllllhlllllllllallllhhhhhhhhhhhhhBu arada bu ay fsh 7 çıktı..Kendi literatürümde bir ilk kızlarrr
ayy 33. müü..3. diycektim
CANIM neler yapıyosun kanaman başlamadımı canım yarın tekrar ultrasona baktır mutlaka canım.. ALLAH KOLAYLIK VARSİN CANIM..
ayy 33. müü..3. diycektim
şifa olsun cnm ben bide preseed jel aldırcam bikaç ay dinlencemya bu arayı değerlendireyim bari belki kendiliğinden olur sanırım denemediğim bişey kalmadıbugün bende polen istettim akşama kestane balına karıştırıp yiycem..allahım şifa olsun hepimize...elimizden geleni yapalım taktır allahın..şunuda yapsaydık diye aklımızda bir şey kalmasın..:)
yok canım başlamadı niye başlamıyosa artık..baktırcam umut yok ama içim rahat eder enazından..
şifa olsun cnm ben bide preseed jel aldırcam bikaç ay dinlencemya bu arayı değerlendireyim bari belki kendiliğinden olur sanırım denemediğim bişey kalmadışu 7.kattan aşşağı at kendini hamile kalacan deseler korkarım onuda yapacam ......allahtan umut kesilmez
Merhaba kızlar. benim de tüp bebek tedavim iptal oldu.
225 dozla uzun protokol uygulandı.
12-15 yumurta oldu ve hepsi kalitesiz çıktı.
ve 3-4 tanesine işlem uygulanmış onlar da döllenmemiş.
var mı benim gibi olanınız??
CANIM Allah korusun bence değerlendir bu fsh düşüşlerini sen daha önce tüp bebek tedavisi için hiç başlamışmıydın fsh düşüşü bekliyodun bildiğim kadarıyla neden tüp düşünmüyosun canım...
daha önce hiç tüpe başlayamamıştım cnm fsh hep yüksek olduğu için.... tüp düşünüyorum cnm ama bikaç ay sonra bunun çeşitli nedenleri var aslında kendi doktorum bende çok umut görüo tüpe yönlendirmio tüp tavsiye etmio fsh düşsün takiplerle kontrollerle ufak ilaçlarla kendiliğinden kalacan dio...vee en önemli sebeb cnm hem maddi hem manevi hazır olmam gerekiyor kıyıda köşede olan tüp parasını harcadık malesef elde var sıfırbirde bu tüp süreci beni çok korkutuyor normalde çok dayanıklıyımdır kolay cnm acımaz ama bu opu transfer iğne falan filan ne bileyim emeklerimin boşa gitmesi belkide beni korkutan rabbim hayırlı yola yönlendirsin
bu değerlerle çok zor canım ya bende 1 ay düşüşte haplarla yumoş büyütmeye çalıştı doktorum herşey yolunda giti ama sonuç negatif sonraki ay fsh yüksekti hap içmemi bile öenrmedi doktorum büyümez bu fsh diye bu da çok zorlu bir süreç hem madi hem manevi heleki özele gidiyosan doktora hakında hayırlısı olsun ama bu değerlerle nasıl normal yola olur diyo anlamış değilim doktorun onlar bizi demen tahtası görüyolar ve o haplardan sonra dengem daha çok bozuldu ve adetlerim düzensizleşti ve adet kanamalarım daha çok azalma oldu nedense ve bundaki yumurta takibi ile normal hormonları dengede olan birinin şansı yüsde 20 gebe kalmada ama tüp bebekte yüzde 60 gebe kalma şansın demişti doktorum canım..
bu değerlerle çok zor canım ya bende 1 ay düşüşte haplarla yumoş büyütmeye çalıştı doktorum herşey yolunda giti ama sonuç negatif sonraki ay fsh yüksekti hap içmemi bile öenrmedi doktorum büyümez bu fsh diye bu da çok zorlu bir süreç hem madi hem manevi heleki özele gidiyosan doktora hakında hayırlısı olsun ama bu değerlerle nasıl normal yola olur diyo anlamış değilim doktorun onlar bizi demen tahtası görüyolar ve o haplardan sonra dengem daha çok bozuldu ve adetlerim düzensizleşti ve adet kanamalarım daha çok azalma oldu nedense ve bundaki yumurta takibi ile normal hormonları dengede olan birinin şansı yüsde 20 gebe kalmada ama tüp bebekte yüzde 60 gebe kalma şansın demişti doktorum canım..
evet özele gidiyorum bilmiyorum neden öle diyor durumun iyi dio yani yumoş sayısı önemli deil kalite lazım dio yakın zamanda tekrar gidicem bakalım budefa ne dicek nediyim artık hakkımızda hayırlısı olsun kaderde varsa olur zaten
yumoşların kaliteli olduğunu nerden anlamış tamam fsh düşük olabilir amh değerin kaçtı canım senin gerçek yumurta rezervini gösteren değerdir amhçç normal yola beklemek daha çok kasıyo insanı acaba doğru zamndamı çalışıyosun ve doktorun söylediği tarihte çalışmak çok kastı beni adetlerim iyice düzensizşleti ve hala adet olamadım bizim tarihler hemen hemen biridi hatırlıyomusun canım.. sen 12 mayısgibi bekliyodun adetini bende 16 mayıs bilmem hatırlarmısın.. bende hala tık yok ne gelen ne giden doktora gitmeyede korkuyorum çok kötü bişey çıkıcak diye canım ya..
cnm yumurta kalitesini yaşla ve yumurtaların düzenli büyüyüp büyümediğiyle anlıyorlarmış sürekli kontrolle yani mesela yumurtalar uzunlamasına büyüyor bazılarında ya bu işte kalitesiz oluyor şeklinden biliniyor öle dedi dr...amh 0.1 cnm ama amhye takılmıyorum ben artık çünkü gittiğim bütün doktorlar memlektimdekilerde dahil amh kesin sonuç vermez sadece yaklaşık ölçer dedi sonuçta makina ölçüyor yani gerçeği allah bilir... mesela tek bi tane yumoş görünüyor ama 4 tane toplanıyor yada 3 yumoş görüo dr ultrasonla ama toplanınca 6 7 yumoş toplanıyor çevremdede örnekleri çok bunun ben artık ne fsh ne amh takılmıyorum olcak oldumu her şekil olur nasip kısmet...hatırladım cnm unutmadım adetlerimiz yakındı sen bi test daha yaptır geç döllenme olmasın...
inş canım ya bak bunları bilmiyodum benim doktorumda çok rahat olucak zaman diyo ama fsh yükseken kalamasın yumurtalar büyümez diyo neyse canım Allah ol derse olur inş canım hamileyimdir bak hamileysem fsh yükseknde hamile kalınıyomuş diycem inş ALLAHIN izniyle.. yarın randevu alıcam doktoruma perşembe testimi yaptırıp gidicem ama hiç takmıyorum heycan yapmıyorum artık yokmuş bebiş gibi geliyo nedense olursada mücizem olur Annesinide çok mutlu eder..Allahım bu kandil gecesinin hürmetine bizim gibi bebiş isteyenlere tez zamanda bebişlerini gönderin inş..
amin cnm allah yardımcımız olsun bu arada bi hatırlatma daha yapayım amh testi çok küçük yumurtaları ölçemiyormuş
ne ölçtüğünü blemem canım ama kandan alınıyo yumurta nasıl ölçerki yumurta içimizde değilmi dışarı çıkamaz.. aman çok karışık işler bak hiç araştırmadım amh nasıl ölçer neyi ölçer diye yarın net araştırcam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?