Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende çok araştırıyorum canım okusam kadın doğumcu için bu kadar bilgili olmazdı herhalde biz kendimizin doktoru olduk kendimizi doktorlardan daha iyi tanır oldukçç hakımızda hayırlısı canım ben çıkyorum hayırlı geceler rüyalarımıza girsin meleklerimiz inş..

sanada iyi geceler cnm rabbim yardımcımız olsun

canım allah hepimizin yüzünü güldürsün diyorum.ben ağustosta evlendim hemen gebe kaldım düşük oldu sonra geçen ay doktora gittim adetimin azaldiğini söyledim oda sol yumurtamda reverv azlığı varmış.5. gündü fsh 24 çıkmıştı.bir sürü sıkıntılı dönem derken burayı buldum arkadaşlarla sohbetlerle mini tüpe karar verdik izmirle knt has. görüştüm beisteron kullanmaya başladım.bu ay 3. fsh 9.1 çıktı aamh ve diğer sonuçları yarın alabilirim sanırım yarın rahim filmide çekileceğim haziran 21 den sonra izmirde olurum bakalım ne kadar zaman sürecek benim sürecim bilmiyorum. tabiki yoğun kaygı var ama yine de umutluyum olacak inşallah herkesin ve benimde yüzümüzde kocaman gülümsemeler yaratan bebişler :)benim bu hikayem yeni başladı umarım sonu güzel olur

umulseme canım senin fsh kaç çıktı canım bu ay

tedavin hayırlısıyla sonuçlansın inşşşş bugün kandil çok dua edicem sana ve millstone ikinizde tedaviye başladınız.

bitkisel ve ilaç olarak ne kullandın umulseme.

rabbim inşşş bebeğini tez vakitte göndersin. seni sonuca kavuştursun inşşş canım

millstone canım tedavin hayırlı olsun

inşş bu sefer mevlam yüzünü güldürsün.

fsh 7 inmiş süper bir rakam. kaç yumoş göründü tatlım

neler kullandın bitkisel veya ilaç olarak merak ettim canım

dualarımdasın inanıyorumki bizlere güzel haberler vereceksin inşşşş

bitanem biliyosun amerikadan getirttiğim vitaminleri kullanıyorum bir kaç aydır..Onun dışında geçen ay kist olduğu için cyclo da vardı oda düşürdü yalandan da olsa eminim..

Yumi konusunda çelişkili bir durum yaşıyorum... 3 gibi idi.. Ama opuda belli olacakmış..Ama zaten en baştan beri önden giden ve güzel görünen 1 tanesi üzerine yoğunlaştılar..1-0 olsun bizim olsun diyor doktorumda :)) Aynı benim gibi düşünüyor enteresan bir şekilde yani..Hiç belli olmaz bu işler biliyosun..Erken çatlama döllenememe olabiliyor maalesef..Bu sefer hedef transfer diyor doktorum..İnş da öyle olur..Ayrıca duaların için çoook teşekkür ediyorumm..

allah tamamına erdirsin işallah..ne güzel düşmüş fsh biosteron dhea düşürüyor fsh yi..yolun başındasın işallah güzel sonuçlanır bebğini kucağına alırsın canım..gelişmelerinden bizleri haberdar et canım ..işallah allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün..hayırlı haberlerini bekliyoruz..amh de iyi çıkar işallah..önemli olan allah ol demesi işallah ol der ve olur canım..

amin işallah..fsh 7 lerde çıktı herşey normal seviyelerde ama yinede yumoş az ..bakalım tedaviye cevap vereceklermi..çok inatcı yumoşlarım var..:) benim daha önceden fsh yüksekti..arginmax vomen coenzim10 ginseng biosteron kullandım ve düştü..biosteronu bir aydır kullanmıyorum..benim doktor tedavi esnasında kullandırmıyor...canım seninde işallah hepimizn allah yüzünü güldürsün..sende tez zamanda kavuşursun işallah..allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin..seninde kullandığın şeyler varmı..fsh kaç canım..ayy canım allahım bu miraç kandilinin yüzüsühürmtine..hepimizin yüzünü güldürsün..aminn

canım hayırlı olsun sana daha öncede yazdım ama görmedin sanırım..işallah bebğini kucağına alırsın..tedaviye aynı zamanda balamışız..işallah güzel sonuçlanır..hangi ilaçları kullanıyorsun..gelişmelerinle ilgii bilgi verirsen sevinirim..

sen ne diyosun..zehir iç deseler içicez en sonunda ..:))) elimizden geleni yapalım taktir allahın..preesen çok iyi fikir ama ovülasyon testleride almalısın canım..hani çif çizgi çıkarsa o günleri değerlendirirsin işallah...kendiliğindn gelir meleğin..yada meleklerin..:)

selam kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim bu mubarek gecenin yüzü hurmetine yaptigimiz tum dualarimizi kabul etsin insallh....allahim hepimizim kucagini bebisle doldursun amin amin amin.....

bende gonalf menogon 300er mg vurulmuştum bilmiyorum belkide oda gelişmicekti hayırlısı artık..inş bu sefer etkili olur tedavin..allah nasip eder inş bebeğini

amin canım..seninde işallah en kısa zamanda meleklerine kavuşursun..belkide bu sabrın karşılığında iki meleğiin gelcek..işallah hayırlısı..allah hepimizn yüzünü güldürsün..

herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..

canım herşeyde bi hayır varmış..işallah yakında hayırlı sağlıkla bebişlerine kavuşursun..topiğimizdede hamile kalmayan kalmasın..herkese tüm isteyenlere çifter çifter versin rabbim..:16

amin cnm allah hepimize nasip etsin hamile kalmak
herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..
cnm en kısa zamanda inş tekrar hamile kalacaksın ve bu defa pıt pıtları duyacaksın inş kucağınada alacaksın....

araştırılması gerek ama doktorum onun yerine hemen 2. yi yapalım bu sefer kısa deneyelim diyor.
fsh ım 6-7 arası seyrediyor hep.
amh ölçülmedi gittiğim fakültede ölçümü yokmuş.

içinizde benim gibi olan yok mu??..
doktor da ne olduğunu anlayamadı.
1 tanesi bile kaliteli çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…