inanki cnm ben artık uzmanlığımı yaptım nerdeyse bu konuda hem netten hem yaşayan kişilerden dahada önemlisi doktorlardan öğrendim gittiğim büütün doktorlara sordum hepsi kadınlarda nekadar yumurta olduğu ana karnındayken belli olur sayısı ve her adet döneminde azalır dedi bu amh testi ise yaklaşık olarak ölçer dedi bide çok küçük yumurtaları ölçemiyormuş sonuçta allah bilir gerçekte olanı baharın bile tek yumi görünüodu 4 tane toplanmıştı yanlış hatırlamıosam
bende çok araştırıyorum canım okusam kadın doğumcu için bu kadar bilgili olmazdı herhalde biz kendimizin doktoru olduk kendimizi doktorlardan daha iyi tanır oldukçç hakımızda hayırlısı canım ben çıkyorum hayırlı geceler rüyalarımıza girsin meleklerimiz inş..
amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün..amh 0,19 e2 38 lerde canım rezerv az benim malum yaştan dolayın 42 :) tedavim ben adanadayım canım özel bi merkezdeyim..bakalım canım çok merak içindeyim büyüceklermi diye..sen tedavidemisin..daha önce oldunmu.
millstone canım tedavin hayırlı olsun
inşş bu sefer mevlam yüzünü güldürsün.
fsh 7 inmiş süper bir rakam. kaç yumoş göründü tatlım
neler kullandın bitkisel veya ilaç olarak merak ettim canım
dualarımdasın inanıyorumki bizlere güzel haberler vereceksin inşşşş
canım allah hepimizin yüzünü güldürsün diyorum.ben ağustosta evlendim hemen gebe kaldım düşük oldu sonra geçen ay doktora gittim adetimin azaldiğini söyledim oda sol yumurtamda reverv azlığı varmış.5. gündü fsh 24 çıkmıştı.bir sürü sıkıntılı dönem derken burayı buldum arkadaşlarla sohbetlerle mini tüpe karar verdik izmirle knt has. görüştüm beisteron kullanmaya başladım.bu ay 3. fsh 9.1 çıktı aamh ve diğer sonuçları yarın alabilirim sanırım yarın rahim filmide çekileceğim haziran 21 den sonra izmirde olurum bakalım ne kadar zaman sürecek benim sürecim bilmiyorum. tabiki yoğun kaygı var ama yine de umutluyum olacak inşallah herkesin ve benimde yüzümüzde kocaman gülümsemeler yaratan bebişler :)benim bu hikayem yeni başladı umarım sonu güzel olur
umulseme canım senin fsh kaç çıktı canım bu ay
tedavin hayırlısıyla sonuçlansın inşşşş bugün kandil çok dua edicem sana ve millstone ikinizde tedaviye başladınız.
bitkisel ve ilaç olarak ne kullandın umulseme.
rabbim inşşş bebeğini tez vakitte göndersin. seni sonuca kavuştursun inşşş canım
bitanem biliyosun amerikadan getirttiğim vitaminleri kullanıyorum bir kaç aydır..Onun dışında geçen ay kist olduğu için cyclo da vardı oda düşürdü yalandan da olsa eminim..
Yumi konusunda çelişkili bir durum yaşıyorum... 3 gibi idi.. Ama opuda belli olacakmış..Ama zaten en baştan beri önden giden ve güzel görünen 1 tanesi üzerine yoğunlaştılar..1-0 olsun bizim olsun diyor doktorumda :)) Aynı benim gibi düşünüyor enteresan bir şekilde yani..Hiç belli olmaz bu işler biliyosun..Erken çatlama döllenememe olabiliyor maalesef..Bu sefer hedef transfer diyor doktorum..İnş da öyle olur..Ayrıca duaların için çoook teşekkür ediyorumm..
şifa olsun cnm ben bide preseed jel aldırcam bikaç ay dinlencemya bu arayı değerlendireyim bari belki kendiliğinden olur sanırım denemediğim bişey kalmadışu 7.kattan aşşağı at kendini hamile kalacan deseler korkarım onuda yapacam ......allahtan umut kesilmez
bende gonalf menogon 300er mg vurulmuştum bilmiyorum belkide oda gelişmicekti hayırlısı artık..inş bu sefer etkili olur tedavin..allah nasip eder inş bebeğini
selam kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim bu mubarek gecenin yüzü hurmetine yaptigimiz tum dualarimizi kabul etsin insallh....allahim hepimizim kucagini bebisle doldursun amin amin amin.....
herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..
amin cnm allah hepimize nasip etsin hamile kalmaksen ne diyosun..zehir iç deseler içicez en sonunda ..:))) elimizden geleni yapalım taktir allahın..preesen çok iyi fikir ama ovülasyon testleride almalısın canım..hani çif çizgi çıkarsa o günleri değerlendirirsin işallah...kendiliğindn gelir meleğin..yada meleklerin..:)
cnm en kısa zamanda inş tekrar hamile kalacaksın ve bu defa pıt pıtları duyacaksın inş kucağınada alacaksın....herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..
canım bizim gibi fsh yüksek olanların bu kadar çok yumoş olmuyo maalesef senin sayı olarak çok gÜZEL KALİTESİZ OLMASININ SEBEBİ NEDİR ARAŞTIRILMASI GEREK SENİN FSH VE AMH DEĞERLERİN KAÇ CANIM KALİTESİZ OLMASINI SEBEBLERİNDEN BİTANESİ BUNLARIN YÜKSEK OLMASINDAN DA KAYNAKLANIYO OLABİLİR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?