- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
gulneva nasılsın canım adet oldun mu
araştırılması gerek ama doktorum onun yerine hemen 2. yi yapalım bu sefer kısa deneyelim diyor.
fsh ım 6-7 arası seyrediyor hep.
amh ölçülmedi gittiğim fakültede ölçümü yokmuş.
içinizde benim gibi olan yok mu??..
doktor da ne olduğunu anlayamadı.
1 tanesi bile kaliteli çıkmadı.
araştırılması gerek ama doktorum onun yerine hemen 2. yi yapalım bu sefer kısa deneyelim diyor.
fsh ım 6-7 arası seyrediyor hep.
amh ölçülmedi gittiğim fakültede ölçümü yokmuş.
içinizde benim gibi olan yok mu??..
doktor da ne olduğunu anlayamadı.
1 tanesi bile kaliteli çıkmadı.
herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..
çok aşırı ilaç doz kulanımdanda yumoşlar kaliteli çıkmayabiliyomuş.. kısa dediği daha az ilaçmı acaba canım doktorun konuş sebebi nedir ne yapılması gerektiğini o daha iyi bilir ama yumoşların kaliteli olabilmesi için bitkisel kürler var onlarıda deneyebilirisn canım.. burda araştır bulabilirsin polen bal çörekotu kulanıyorum ben ama adetin 1 günü başlanıp 12 günü bırakılıyo..
benimki uzun protokol oldu kısa protokol deneyelim dedi.
bilmiyorum ki neden.
bildiğin çekiştim doktorla benim yumurtalar iyi tepki veriyordu 225 doz fazla mı oldu ondan mı kalitesiz oldu dedim.
hayır değil dedi.
daha ne yapayım o zaman da yumurta çıkmaz dedi.
bir dahaki denemede kaç kullanır bilmiyorum.
ama zaten bizimki sebepsizdi ya.
yumurtalarımın kalitesiz olma ihtimali de olabilir.
bal çörek otu sayıyı artırmak için mi yoksa kaliteyi mi? bunun içinde tarçın da var mıydı sanki öyle hatırlıyorum.
yumurta geliştirmek için diye biliyorum yani kaliteli olmalarını sağlıyo galiba canım tam bilmiyorum..senin yaşın kaç kaç senelik evlisin niye hemen tüp dedi doktorun yumurta takibi yada aşılama yapılmadımı canım sana önce ..sebepsiz Allah ne zaman verirse tabiki çok bebek isteğide yumurtaları etkiliyomuş ..hormonların dengedeyse niye tüp düşünyüsunki hemen canım ..
4 yıla yaklaştı canım.
2-3 yıldır da istiyoruz.
yaşım 27. herşey sırasıyla oldu ama hiç bi zaman nasip olmadı.
çok stres yapmıyordum yaşım çok büyük değil diye.
ama bu olay baya üzdü beni. nasip ya şu an bitkisel bişeyler varsa yapayım diyorum.
olmazsa ne yaparım hala biliyorum.
Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
canım benim çok üzüldüm canım bayıltarakmı yaptılar canın acımamşıtır inş..Allah sabır versin inş tez zamanda ikinci bebişinin kalbini pıt pıt duyarsın..
amin canım inş..evet bayıltarak oldu hiçbişey hissetmedim sonrasında çok ağrım oldu ağrı kesici iğne yaptılar o rahatlattı biraz şimdi daha iyiyim
çok geçmiş olsun canım ya..
saol canım inş bida böle sorunla karşılaşmam direk bebeğim gelir inş
saol canım inş bida böle sorunla karşılaşmam direk bebeğim gelir inş
herşey bahane Allah ol derse oluyo canım bizdede fsh yüksek yumoşlar bitmek üzere diye acele ediyoruz canım sen bence biraz ara ver çünkü senin tükencek diye bir korkun yok bizler gibi..doğal yola gebe kalman ihtimalin bizden daha yüksek net araştırabilirsin canım doğal şeyler var yumoşları kaliteli yapan şeyler rüşeym var mesela yumurtayı kaliteli yapıyomuş oda doğal neten araştırısan çok şeyler bulabilirsin..vitamin takviyeleri var dokroundan isteyebilirsin..
herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..
olmadım canım cuma randevum var doktora gidicem inş kötü bişey çıkmaz canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?