Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar çok teşekkürler destekleriniz dualarınız için..inş bigün hepimiz anne olucaz..allah yardımcımız olsun..

canım yumurta kalitesi için biosteron dhea kullan kullanmıyosan bal polen arısütü ye yapıyosundur belki bişeyler faydası olur..bende yumurta tek tük çıkıyo bitmek üzere böle bi durumla karşılaşmadım..inş 2. tedavinde herşey daha güzel olur.

çok aşırı ilaç doz kulanımdanda yumoşlar kaliteli çıkmayabiliyomuş.. kısa dediği daha az ilaçmı acaba canım doktorun konuş sebebi nedir ne yapılması gerektiğini o daha iyi bilir ama yumoşların kaliteli olabilmesi için bitkisel kürler var onlarıda deneyebilirisn canım.. burda araştır bulabilirsin polen bal çörekotu kulanıyorum ben ama adetin 1 günü başlanıp 12 günü bırakılıyo..

herşey bitti arkadaşlar bebeğimi bıraktım geldim tekrar başa döndük..

canım benim çok üzüldüm canım bayıltarakmı yaptılar canın acımamşıtır inş..Allah sabır versin inş tez zamanda ikinci bebişinin kalbini pıt pıt duyarsın..

benimki uzun protokol oldu kısa protokol deneyelim dedi.
bilmiyorum ki neden.
bildiğin çekiştim doktorla benim yumurtalar iyi tepki veriyordu 225 doz fazla mı oldu ondan mı kalitesiz oldu dedim.
hayır değil dedi.
daha ne yapayım o zaman da yumurta çıkmaz dedi.

bir dahaki denemede kaç kullanır bilmiyorum.
ama zaten bizimki sebepsizdi ya.
yumurtalarımın kalitesiz olma ihtimali de olabilir.

bal çörek otu sayıyı artırmak için mi yoksa kaliteyi mi? bunun içinde tarçın da var mıydı sanki öyle hatırlıyorum.

yumurta geliştirmek için diye biliyorum yani kaliteli olmalarını sağlıyo galiba canım tam bilmiyorum..senin yaşın kaç kaç senelik evlisin niye hemen tüp dedi doktorun yumurta takibi yada aşılama yapılmadımı canım sana önce ..sebepsiz Allah ne zaman verirse tabiki çok bebek isteğide yumurtaları etkiliyomuş ..hormonların dengedeyse niye tüp düşünyüsunki hemen canım ..

4 yıla yaklaştı canım.
2-3 yıldır da istiyoruz.
yaşım 27. herşey sırasıyla oldu ama hiç bi zaman nasip olmadı.
çok stres yapmıyordum yaşım çok büyük değil diye.
ama bu olay baya üzdü beni. nasip ya şu an bitkisel bişeyler varsa yapayım diyorum.
olmazsa ne yaparım hala biliyorum.
Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

herşey bahane Allah ol derse oluyo canım bizdede fsh yüksek yumoşlar bitmek üzere diye acele ediyoruz canım sen bence biraz ara ver çünkü senin tükencek diye bir korkun yok bizler gibi..doğal yola gebe kalman ihtimalin bizden daha yüksek net araştırabilirsin canım doğal şeyler var yumoşları kaliteli yapan şeyler rüşeym var mesela yumurtayı kaliteli yapıyomuş oda doğal neten araştırısan çok şeyler bulabilirsin..vitamin takviyeleri var dokroundan isteyebilirsin..

canım benim çok üzüldüm canım bayıltarakmı yaptılar canın acımamşıtır inş..Allah sabır versin inş tez zamanda ikinci bebişinin kalbini pıt pıt duyarsın..

amin canım inş..evet bayıltarak oldu hiçbişey hissetmedim sonrasında çok ağrım oldu ağrı kesici iğne yaptılar o rahatlattı biraz şimdi daha iyiyim

öyle canım her şey bahane.
ben şu ana kadar çok da güzel kaliteli yumurtalarım olduğunu zannediyordum. ama bişeylerin tam olması illa olacağı manasına gelmiyor.
rezervin az olması da bebeğe engel manasına gelmiyor.
ben düzenli adet olurken onlarca pkolu arkadaşımın kucağı bebekleriyle doldu.
Allahım hayırlısıyla bizlere de nasip etmiş olsun inşallah.

canlar benim amh 0.276 e2 85.77 ve fsh 10.82 çıktı ankaraya giden test sonuçları bunlar
nasıl hemşire sınırdasın dedi gel dosyanı açalım dedi çok kötü değil dedi sizin yorumlar neler?

baharcım çok geçmiş olsun canım

inşş tez vakitte rabbim bebeğini gönderir ve kucağına almayı nasip eder.

herşeyin hayırlısını diliyorum bitanem senin için çok güçlüsün seni takdir ediyorum.
sabrının mükafatını alacaksın inşşş

umulseme canım bende elevit balık yağı hapı hayıt tohumu ve civanperçemli bir macun kullanıyorum inşş fsh düşer şubat ayında lucrin depot iğneyle fsh 4 düştü geçen ay 33 olmuş

inşşş daha yükselmez hergün bunları içiorum cyclo adet olmak içiyorum 37 yaşındayım 5 yıldır uğraşıyorum bebek için hiç gebelik olmadı fsh yüzünden

mevlam bu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün inşşşş

semoş inş. tez zanamda kavuşursun bebeğine.....cnm cylo yu ne kadar zamandır kullanıyorsun ...kullanırken ara veriyormsun...hormon olduğu için biraz korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…