canlar benim amh 0.276 e2 85.77 ve fsh 10.82 çıktı ankaraya giden test sonuçları bunlar
nasıl hemşire sınırdasın dedi gel dosyanı açalım dedi çok kötü değil dedi sizin yorumlar neler?
amh değerin 0 larda canım bununda farkında olman lazım fsh ve a2 sınırda durmak yok zamanımızda sınırlı biliyosun bence tedavine başlayabilirsin canım..
baharcığım, allah yardımcın olsun... yeni başlayan bu dönem senin için hayırlara vesile olsun.
geçmiş olsun canım... umutla yola devam
baharcım çok geçmiş olsun canım
inşş tez vakitte rabbim bebeğini gönderir ve kucağına almayı nasip eder.
herşeyin hayırlısını diliyorum bitanem senin için çok güçlüsün seni takdir ediyorum.
sabrının mükafatını alacaksın inşşş
umulseme canım bende elevit balık yağı hapı hayıt tohumu ve civanperçemli bir macun kullanıyorum inşş fsh düşer şubat ayında lucrin depot iğneyle fsh 4 düştü geçen ay 33 olmuş
inşşş daha yükselmez hergün bunları içiorum cyclo adet olmak içiyorum 37 yaşındayım 5 yıldır uğraşıyorum bebek için hiç gebelik olmadı fsh yüzünden
mevlam bu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün inşşşş
Allah nasip ederse temmuz ayında adette başlayacağım zaten şuan beisteron kullanmaya başladım
umarım çok daha fazla zorluklarla karşılaşmam
senin durumun nedir nasıl oldun
allah nasip ederse temmuz ayında adette başlayacağım zaten şuan beisteron kullanmaya başladım
umarım çok daha fazla zorluklarla karşılaşmam
senin durumun nedir nasıl oldun
İlk olarak baharcima gecmisler olsun diyorum herseyde varbi hayir baharcim canini sikma morel yuksek tut..
Bana gelincede bugun doktordan geldim kizlar haziran 28 adet olucam ve tedaviye basliycazz insallahh.ayrica bugun adetimin 10.gunuydu uc yumurtam varmis. ve boyutlari guzel dedi iliski onerdi.esroferm verdi tedavi baslamadan once kucuk bi kistim varmis onu da yok etmesi icin dedi bu esroferm transfer sonrasi kullandim ama boyle ilk defa kullAncam biesterona basla dedi 80 lira aldim.coraspirin ve b 12 verdi pihtilasma icin..ic icebilirsenn ..durum bu kizlarr esroferm hakkinda dusunceleriniz nedir
nasıl oldun canım bugün ağrıların geçtimi...
İlk olarak baharcima gecmisler olsun diyorum herseyde varbi hayir baharcim canini sikma morel yuksek tut..
Bana gelincede bugun doktordan geldim kizlar haziran 28 adet olucam ve tedaviye basliycazz insallahh.ayrica bugun adetimin 10.gunuydu uc yumurtam varmis. ve boyutlari guzel dedi iliski onerdi.esroferm verdi tedavi baslamadan once kucuk bi kistim varmis onu da yok etmesi icin dedi bu esroferm transfer sonrasi kullandim ama boyle ilk defa kullAncam biesterona basla dedi 80 lira aldim.coraspirin ve b 12 verdi pihtilasma icin..ic icebilirsenn ..durum bu kizlarr esroferm hakkinda dusunceleriniz nedir
bugün daha iyiyim canım bikaçgüne daha rahat olurum ilk 1 hafta dikkat edeyim diyom kanama falan boşalabilirmiş dikkat etmezsek..birde bana rahim yapışmasın diye cyclo progynova verdi bunu kullan 21 gün sonra adet olcaksın dedi bunu kullanırken hamile kalınmıyo dimi sende kullanmışmıydın.
canım ben bu hapı hiç kulanmadım bence bu ay bebek düşünme canım rahim kendine gelsin bu ay korun bence doktor korunun demedimi canım..
yok demedi bu ilaç yumurtlamayı baskılıyo sanırım o yüzden hamile kalmam onu kullanınca adet oluyosun çünkü diye biliyorum..ben birde agnucaston aldırdım eşime biraz önce işten gelirken aldı onuda kullanmaya başladım nolur sonum artık bilmiyom ya tamamen batarım yada hayalime kavuşurum ruşeym kapsülüde alayım diyorum bal polen arısütüne başlıcam 2 ay ne yapabilirsem yapcam inş bi faydası olur
angucaston nedir canım ya ilk defa duyuyorum ben ilaçmı doktormu verdi kulan diye
ruşeym nerden almayı düşünüyosun ben net olanlara güvenemiyorum nedense
hayıtın hapıymış çay olarak içmek istemiyorum artık hapı daha etkili diye duydum araştırdım doktor vermedi doktor sadece dhea kullan diyo ama ben başka şeylerde kullanmak istiyorum yumurta kalitesi için angucaston fsh hormonunu düşürüyomuş adetleri düzenliyomuş yumurtlamayı düzenliyomuş hamile kalman kolaylaşıyomuş bu hapı kullananların çoğu hemen hamile kalmış bi araştır istersen..ruşeymi eczanelere aktarlara bakıcam bulamazsam netten getirtcem bişey olmaz ben bulamadığım almak istediğim şeyleri netten getirtiyorum
angucastonun fiyat ne kadar canım bende içemiyorum zaten hayıtı... hapı olması ne güzel bende kulancam bişeyler ama kulanamıyorum adet olmadım daha neler oluyo bana fsh yüzündenmi düzensizlik yaşıyorum tedaviye başlayalı 5 ay oldu hormon hapları kulandım iki ay.. geçen iki ay öncede tüp bebek için ine yapılmıştı onlarmı dengemi bozdu bilmiyorum son 3 aydır düzensiz oldu adetlerim 52 günüm gelen giden yok.. hamilemiyim acaba halsizlik uyku hali baş dönmesi bazen mide bulantısı hafif bazen baş ağrısı ve dişlerimle alakalı sorun yaşamayada başladım bunların hepsi gebelik belirtisi değilmi canım ya..
saol canım bugün daha iyiyim kendimi toparlıyorum bende 2.adetle tekrar başlıcam tedaviye ama çok sıcaklara denk gelicek hayırlısı artık inş bu sefer yüzüm güler..
senin adına çok sevindim canım 3 yumurta görünmesi çok iyi inş tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın bebeğine kavuşursun..bende dün başladım dhea ya yarım vardı onu kullanıyorum sonra biosteron alcam.. sen başka bişeyler yapmışmıydın yumurta kalitesi sayısı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?