Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım arada bırakıyorum ama bırakınca da adet olamıyorum daha gergin ve sinirli oluyorum yani çok zor
Allah yardımcımız olsun her içtiğimde bende korkarak içiyorum

ama içmeyincede yumurta takibi yaptıramıyorum o ay boşa gitmiş oluyor
böyle adet olunca yine bir umut oluyor

canlar benim amh 0.276 e2 85.77 ve fsh 10.82 çıktı ankaraya giden test sonuçları bunlar
nasıl hemşire sınırdasın dedi gel dosyanı açalım dedi çok kötü değil dedi sizin yorumlar neler?

amh değerin 0 larda canım bununda farkında olman lazım fsh ve a2 sınırda durmak yok zamanımızda sınırlı biliyosun bence tedavine başlayabilirsin canım..

amh değerin 0 larda canım bununda farkında olman lazım fsh ve a2 sınırda durmak yok zamanımızda sınırlı biliyosun bence tedavine başlayabilirsin canım..

Allah nasip ederse temmuz ayında adette başlayacağım zaten şuan beisteron kullanmaya başladım
umarım çok daha fazla zorluklarla karşılaşmam
senin durumun nedir nasıl oldun

geçmiş olsun canım... umutla yola devam

saol canım sonuna kadar devam edicem..canım amh düşük çıkmış ama bebek sahibi olmana engel değil fsh birazdaha düşer biosteronla.. e2 de normal sayılır..inş çok uğraştırmadan yıpranmadan bebeğin gelir allah yardımcın olsun..

saol canım amin inş hepimiz birgün bebeklerimize kavuşuruz.

Allah nasip ederse temmuz ayında adette başlayacağım zaten şuan beisteron kullanmaya başladım

sonuçların kötü değil..işallah en kısa zamanda kavuşursun bebğine..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

İlk olarak baharcima gecmisler olsun diyorum herseyde varbi hayir baharcim canini sikma morel yuksek tut..

Bana gelincede bugun doktordan geldim kizlar haziran 28 adet olucam ve tedaviye basliycazz insallahh.ayrica bugun adetimin 10.gunuydu uc yumurtam varmis. ve boyutlari guzel dedi iliski onerdi.esroferm verdi tedavi baslamadan once kucuk bi kistim varmis onu da yok etmesi icin dedi bu esroferm transfer sonrasi kullandim ama boyle ilk defa kullAncam biesterona basla dedi 80 lira aldim.coraspirin ve b 12 verdi pihtilasma icin..ic icebilirsenn ..durum bu kizlarr esroferm hakkinda dusunceleriniz nedir

allah nasip ederse temmuz ayında adette başlayacağım zaten şuan beisteron kullanmaya başladım

allah yardımcın olsun canım bende yarın doktora gidicem bugün acayip başdönmesi vardı bende kansızlıkda vardı bende yine kan değerim düştü yine galiba

tedavin hakında hayırlısı olur inş canım ..

nasıl oldun canım bugün ağrıların geçtimi...

bugün daha iyiyim canım bikaçgüne daha rahat olurum ilk 1 hafta dikkat edeyim diyom kanama falan boşalabilirmiş dikkat etmezsek..birde bana rahim yapışmasın diye cyclo progynova verdi bunu kullan 21 gün sonra adet olcaksın dedi bunu kullanırken hamile kalınmıyo dimi sende kullanmışmıydın.

saol canım bugün daha iyiyim kendimi toparlıyorum bende 2.adetle tekrar başlıcam tedaviye ama çok sıcaklara denk gelicek hayırlısı artık inş bu sefer yüzüm güler..

senin adına çok sevindim canım 3 yumurta görünmesi çok iyi inş tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın bebeğine kavuşursun..bende dün başladım dhea ya yarım vardı onu kullanıyorum sonra biosteron alcam.. sen başka bişeyler yapmışmıydın yumurta kalitesi sayısı için.

canım ben bu hapı hiç kulanmadım bence bu ay bebek düşünme canım rahim kendine gelsin bu ay korun bence doktor korunun demedimi canım..

canım ben bu hapı hiç kulanmadım bence bu ay bebek düşünme canım rahim kendine gelsin bu ay korun bence doktor korunun demedimi canım..

yok demedi bu ilaç yumurtlamayı baskılıyo sanırım o yüzden hamile kalmam onu kullanınca adet oluyosun çünkü diye biliyorum..ben birde agnucaston aldırdım eşime biraz önce işten gelirken aldı onuda kullanmaya başladım nolur sonum artık bilmiyom ya tamamen batarım yada hayalime kavuşurum ruşeym kapsülüde alayım diyorum bal polen arısütüne başlıcam 2 ay ne yapabilirsem yapcam inş bi faydası olur

Son düzenleme:

angucaston nedir canım ya ilk defa duyuyorum ben ilaçmı doktormu verdi kulan diye
ruşeym nerden almayı düşünüyosun ben net olanlara güvenemiyorum nedense

angucaston nedir canım ya ilk defa duyuyorum ben ilaçmı doktormu verdi kulan diye
ruşeym nerden almayı düşünüyosun ben net olanlara güvenemiyorum nedense

hayıtın hapıymış çay olarak içmek istemiyorum artık hapı daha etkili diye duydum araştırdım doktor vermedi doktor sadece dhea kullan diyo ama ben başka şeylerde kullanmak istiyorum yumurta kalitesi için angucaston fsh hormonunu düşürüyomuş adetleri düzenliyomuş yumurtlamayı düzenliyomuş hamile kalman kolaylaşıyomuş bu hapı kullananların çoğu hemen hamile kalmış bi araştır istersen..ruşeymi eczanelere aktarlara bakıcam bulamazsam netten getirtcem bişey olmaz ben bulamadığım almak istediğim şeyleri netten getirtiyorum

Son düzenleme:

angucastonun fiyat ne kadar canım bende içemiyorum zaten hayıtı... hapı olması ne güzel bende kulancam bişeyler ama kulanamıyorum adet olmadım daha neler oluyo bana fsh yüzündenmi düzensizlik yaşıyorum tedaviye başlayalı 5 ay oldu hormon hapları kulandım iki ay.. geçen iki ay öncede tüp bebek için ine yapılmıştı onlarmı dengemi bozdu bilmiyorum son 3 aydır düzensiz oldu adetlerim 52 günüm gelen giden yok.. hamilemiyim acaba halsizlik uyku hali baş dönmesi bazen mide bulantısı hafif bazen baş ağrısı ve dişlerimle alakalı sorun yaşamayada başladım bunların hepsi gebelik belirtisi değilmi canım ya..

canım sen tekrar test yap hamileysen belli olur artık normal değil 52 gündür adet olmaman onagöre kullanırsın sende..adet olamadığın içinde olabilir o belirtiler inş hamilesindir..10 tl ye almış eşim eczaneden içinde 30 tane var günde 1 tane alsın demiş öle yapcam bende ama adetin ilk günü falan başlamış çoğu kullanan ben hemen attım bile hapı bugünden..prolaktin yüksekliğinede iyi geliyomuş..canım ben şimdi çıkıyorum inş bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur bu sıkıntılı günler biter kendine iyi bak iyi geceler canım..:)

Mrb baharcim hemen kollari sivayip tedavine baslaman beni cok mutlu etti..ben canim saracoglunun bal arisutu polen diye bi karisim var onu netten siparis ettim onu yiyorum yine siparis etcem kucuk bi kutuydu.arti hayit suyu ictim .folik asit icctim.insallahhh bu ay olurdu temmuza girmem tedaviye sonucun kotu cikmasindan bi korku var bide o tedavideki ignelerle delik desik olmaktan.
Haa bu arada bana kisa protokol uyguluycakmis bu kisa dedimiz mini tup bebekmi oluyo o zaman kisa surer buda sevindirici gecen tupte 30 gun hergun hastanedeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…