Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım senin tedavin nerde oluyor fsh amh ve diğer değerlerin nasıl

canım senin tedavin nerde oluyor fsh amh ve diğer değerlerin nasıl

Zarancim senin tedavinde hayirli olsun temmuzda benimgibi basliyosun..ankarada baskent hastanesinde goruyorum tedavimi.fsh 14 amh 1.1 ..yasim 28.
Dger tedavide bi ay biesteron.. kullanimla 6 ya dusmustu.
Senin tedavin nerde basliycak

Zarancim senin tedavinde hayirli olsun temmuzda benimgibi basliyosun..ankarada baskent hastanesinde goruyorum tedavimi.fsh 14 amh 1.1 ..yasim 28.
Dger tedavide bi ay biesteron.. kullanimla 6 ya dusmustu.
Senin tedavin nerde basliycak

canım benim izmir kente başlayacağım değerlerimi okumuşsundur ben 41 girdim bu arada
geçmişte arkadaşların yazdıklarını okuyorum umut etek umudumu attırmak için:))

canım benim izmir kente başlayacağım değerlerimi okumuşsundur ben 41 girdim bu arada
geçmişte arkadaşların yazdıklarını okuyorum umut etek umudumu attırmak için:))

Rezerv azligi bi hastalik dglki sonucta oyle veya boyle hamile kaliniyo biraz zor oluyo ama kalan cok arkadas var.rezerv azligi demek hemen menopaza gircemiz anlaminada gelmiyo.

bugün doktora gititm kızlar kan tahlil yaptırdı doktor yine negatif çıktı çok moralim bozuldu neden adet olamıyorum menopozamı girdim bir sürü soru var kafamda..doktor bir hafta daha bekle yine kan testi tekrarlayalım dedi negatif çıkarsa söktürücü vericek ama bişey değişmez dedi bende karasız kaldım şimdi söktürücü kulansamı beklesemi napıcağımı şaşırdım son üç aydan beri adet düzensizliğim başladı biyerde okumuştum adet gecikmesi rahminin kendini gebeliğe hazırlaraması yüzünden olurmuş... benim fsh malum 39 geçen adetimde..

canım çok anlamıyorum ama bekle bir hafta daha sonra yaparsın bir şeyler doktorunu değiştir istersen üzüldüm şimdi
ne olur güçlü ol her şey güzel olacak buna inan

canım kötü bi sonuçla karşılaştım ama hayata küsmedim yine normal yaşantıma devam ediyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..bende 4 aydır folik asit kullanıyorum bal polen arısütü yöremin markette var onumu alsam internetten senin kullandığındanmı alsam karar veremedim..canım kısa protokol mini tüp olmuyo..adetin 3.günü iğnelere başlıyosun 8,10 gün iğne vurunuyosun sonra yumurtalar toplanıyo toplamında 15 gün kadar sürüyo transfere kadar..banada kısa protokol uygulanmıştı ben yine aynı yerde devam etmeye karar verdim yine kısa protokol uygulancak sanırım

canım için öle rahat edicekse bekle ama gebelik olsaydı kanda birazda olsa artış olurdu uzun süredir adet olmuyosun çünkü..bekledikçede daha çok stres yapıyo insan onun içinde adet olamayabilirsin..

cnm gebelik olsaydı çıkardı bence çoktan hatta geç döllenme olsada çıkardı çünkü 2 aya yaklaştın yanlış hatırlamıyosam bence biran önce söktürücü kullanıp adet olup değerlerine baktırıp tedaviye başla arkadaşım ama yinede sen bilirsin seni yanlış yönlendirmek istemem..

BAHARCIM CYCLOYU senmi sormuştun onu kullandım cnm ben beni mahvettmişti sürekli ara kanama ve kahverengi lekeler yapıyodu doğru dürüst adette getirmedi ama tabi herkese farklı etki yapabilir cnm ayrıca o hapla hamile kalınmıo koruyucu değil ama yumileri baskılıo

veeee diğer arkadaşlar tedaviye başlayanlar tedavileriniz hayırlı olsun kucağınız bebiş dolsun

evet canım ben sordum rahim yapışmasın diye verdiğini söledi doktor kullancam mecburen bana nası bi etki eder bilmiyom bunu kullanırken hamile kalınıp kalınmadını merak etmiştim ama kalınmıyo diye tahmin ediyorum sonuçta adet olunuyomuş bunu kullanınca

Canim ayni senin durumunda arkadasim vardi sokturucu kullandi ama bu hap hamileyse tutunduriyomus yoksa bebek sokturuyomus ismini unuttum yaa onu kullandi adeti geldi ertesi ayda hamile kaldi..menepoza girmemisindir hic sanmiyorimm.sokturucuye basla

Baharcim tabiki hayata sarilcaksin hersey guzel olucakk bevegin gelicek.saracoglunun ben cok urununu aldim ve fayda gordum yine fayda gordum yerden almak iydir diye dusundum kucuk bi kutu ve 70 lira biraz pahali az gidiyo ama suan bunu dusuncek durumda dglim.kisa protokol iymi diyosun bana uzun protokol yaptilar ve uc doktorda bunun bana uygun bi tedavi olmadini solediler..

selam hepinize..doktordan geldim iki yumoş çok az büyümüş..pazartesi kontrol var..opu ya kadar 18 mm olurlar işallah..pazartesi belli olacakmış..bahar35baha sen kaç gün iğnelerini oldun..transferin kaçıncı gün olmuştu canım..allah hepimizin yardımcısı olsun..

inş canm hepimiz için herşey güzel olsun..kısa protokol daha uygun olabilir uzunda yumurta kalitesi düşüyo diye duymuştum sanki yine kk da

inş canım büyürler kaliteli olurlar..ben 10 gün iğne vurunmuştum geç gelişti büyüdü benim yumurtalar..nisan 4 adet oldum 3.gün iğnelere başladım 22 nisanda transferim olmuştu

evet cnm bu ilaç adet düzenlemek içinde kullanılıyor hayırlısı olsun cnm

ayyy hadi işallah ummuselemem cnm bu defa olucak

Bol bol incir tuket canim..hersey yolunda gidicekk bebisine kavusursun insallahhh

bu bal polen arısütü karışımını buzdolabındamı yoksa normal oda sıcaklığındamı saklamamız gerekiyor...üstünde bişi yazmıyor sadece kuru ve serin yer yazıyor

bu bal polen arısütü karışımını buzdolabındamı yoksa normal oda sıcaklığındamı saklamamız gerekiyor...üstünde bişi yazmıyor sadece kuru ve serin yer yazıyor

bende bilmiyorum canım ya daha başlamadım kullanmaya buzdolabında olabilir öle yazıyosa..sen nerden hangi markanın aldın

bende bilmiyorum canım ya daha başlamadım kullanmaya buzdolabında olabilir öle yazıyosa..sen nerden hangi markanın aldın

cnm ben aktarlardan aldım themra gibi bişiydi ismi yanlış hatırlamıyosam başka bulamadım..buzdolabına koydum bikaç gündür ama sanki macuın gibi bişi olmuş biraz katılaşmış...aktarda raftaydı ama açıldıktan sonra buzdolabında durması gerekio die düşündümde tam karar veremedim offf ne zor işler bunlar ayrıca tadına kötü töbe yarabbim allah affetsinde midem kalkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…