- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
cnm ben aktarlardan aldım themra gibi bişiydi ismi yanlış hatırlamıyosam başka bulamadım..buzdolabına koydum bikaç gündür ama sanki macuın gibi bişi olmuş biraz katılaşmış...aktarda raftaydı ama açıldıktan sonra buzdolabında durması gerekio die düşündümde tam karar veremedim offf ne zor işler bunlar ayrıca tadına kötü töbe yarabbim allah affetsinde midem kalkıo
ben daha aktara falan bakmadım bikaçgün evde durayım istirahat edeyim diyom yarın bakmayı düşünüyom markette görmüştüm ya onu alırım yada başka bulursam onu alırım..ben birde dün agnucastona başladım inş faydası olur..arkasına su iç kötü tadı gitsin dolapta evet katılaşıyo kaşığa zor geliyo bişey olmaz heralde dışarda dursun olmazsa..
şimdi internet sitesine baktım bu markanın cnm baya faydalı bişiler yazıo inş. hepimizin yüzü güler... yediğimiz içtiğimiz şeylerin faydasını görürüz inş. cnm hepimiz...sen hayıt içemiomusun hapını kullanan kişilerin kimine yaramış kimine yaramamış offf napcamızı şaşırdık bende doktora gitcem bikaç güne kadar fsh düştüğünü 1 kere bile görsek tedavi hemen başlıcaz demişti o tahlil sonuçlarını götürcem ya benim ne hap nede bu bitkisel hiçbişi içesim yok artık nolcak böle bilmem iştahımda kesildi yemek yiyemiom(((
canım çok stres yapıyosun biraz rahat olmaya çalış stres bizim düşmanımız...daha önce 2 ay kadar hayıtın çayını içtim sabah akşam ama hapının daha etkili olduğunu falan duydum kullananlar bayabi faydasını görmüşler..birde çaylarla uğraşmak istemiyorum artık böle daha rahat oluyo..birde tedaviye başlıcam zamn incir kürü yapayım diyom bikaçyorum okudumda tedaviyle bile büyümeyen çoğalmayan yumurtalar incir kürü yaptığı ay hem çoğalmış hem büyümüş..tedaviye başlamayı düşünüyomusun..
anladım cnm inş. faydası olur......cnm ben normal tedaviye başlıcam yani tüp bebek merkezinde deil tüp bebeğe deil normla herzaman gittiğim doktorumla dvm etcem bikaç ay fsh düşsün iğne ilaç vercem takibe alcam demişti ... ama böle diyorumda hayat ne göstereceği belli olmaz her an herşey olabilir yani önce normal bi kontrole gideyimde öyle karar vericez hemen tüp bebekmi yoksa bikaç ay takipmi hayırlısı olsun inş.. tüp hemen isterdimde maddi olarak çok açıldık bu ay
anladım canım inş tedavinin faydası olur tüpe gerek kalmaz maddi manevi çok zor tüp bebek.. inş hepimiz emeklerimizin sabrımızın mükafatını alırız
aminnnnnnnnnn cnm rabbim duysun sesimizi inş. bu arada tekrar başladınmı tefriciye falan
yok canım başlamadım ama başlıcam kendim okuycam bu sefer hepsini...devam edicem dualara elbet bigün kabul olcak..
inş olacak baharcım rabbim büyüktür merhameti boldur isteyen herkese inş çok daha bekletmeden verir inş. bende dvm ediom cnm bitiremedim daha
arkadaşlar hepiniz çok sağolun..işallah hepimiz en kısa zamanda yüzü güler..incir küründen bahsetmişsiniz..tedavi esnasında yapmak ters etkilermi acaba..ben yiyorum ..ama tüp öncesi yapmak dahamı faydalı olur..tüp tedavisi esnasında deneyen arkadaşlar olduysa bizleri bilgilendirirse sevinirim..depresifpolyana çok stres yapıyosun..ne güzel fsh düşmüş tekrar stresle çıkmasın..eğerki macun yemek ağır geliyorsa sende hap olarak alabilirsin..ben poleni organik kestane balına kattım ve buzdolabında değil ortada duruyor her gün bir kaşık yemeğe çalışıyorum...yanlız alısalıs bahsettiği ruseym kapsül almadım onun toz olanı içiyorum bi kaşık günde..allah hepimizin yardımcısı olsun..birbirimizin güzel haberlerini duymak nasip olsun..
arkadaşlar hepiniz çok sağolun..işallah hepimiz en kısa zamanda yüzü güler..incir küründen bahsetmişsiniz..tedavi esnasında yapmak ters etkilermi acaba..ben yiyorum ..ama tüp öncesi yapmak dahamı faydalı olur..tüp tedavisi esnasında deneyen arkadaşlar olduysa bizleri bilgilendirirse sevinirim..depresifpolyana çok stres yapıyosun..ne güzel fsh düşmüş tekrar stresle çıkmasın..eğerki macun yemek ağır geliyorsa sende hap olarak alabilirsin..ben poleni organik kestane balına kattım ve buzdolabında değil ortada duruyor her gün bir kaşık yemeğe çalışıyorum...yanlız alısalıs bahsettiği ruseym kapsül almadım onun toz olanı içiyorum bi kaşık günde..allah hepimizin yardımcısı olsun..birbirimizin güzel haberlerini duymak nasip olsun..
amin ccanm inş duycaz güzel haberlerimizi..ben yapmak istiyorum incir kürünüde sadece kullandığın aymı çoğalıyor artık yumurtalar bilmiyorum öncesndede etki ediyo olabilir araştırmak lazım..bende ruşeym kapsül almak istiyom oda aktarlarda yada eczanede vardır heralde..inş bu yaptıklarımız şifa olsun bebişlerimiz gelsin..
ummuselemeim incir kürü adetinle başlanıp 21 gün die biliorum ben...inşş. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....
slm güzellik nasıl gidiyorslm kızlar ne güzel tüm kızlar toplaşmış gene
canım ben şimdi adetin 7. günündeyim ..eğerki yaparsam bir haftamı hatta daha kısa ssüre yapmış olucam..daha önceleri ben yapmıştım ilk 21 gün çok iyi gelmişti..ikinci 21 günlük dönemde..ateş basmaları yaptı..ama denemeden olmuyor..elimizdedn geleni yapalım işallah..sen bu arada normal yoldan deniyorsan incir kürü yapman çok iyi olur..ovülasyon testide yapıyormusun..
slm kızlar ne güzel tüm kızlar toplaşmış gene
eczanelerde varmış canım zade vital marka ..tüp bebeğe başlıycan ay yapsan daha mı iyi olur ..yanlız dikkat et prolaktin hormonunu yükseltiyor..işalah elimizden geleni yapalım taktir allahın canım
slm kızlar ne güzel tüm kızlar toplaşmış gene
bende bilmiyorum canım ya daha başlamadım kullanmaya buzdolabında olabilir öle yazıyosa..sen nerden hangi markanın aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?