Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım çok anlamıyorum ama bekle bir hafta daha sonra yaparsın bir şeyler doktorunu değiştir istersen üzüldüm şimdi
ne olur güçlü ol her şey güzel olacak buna inan

canım devlete hastanesine gittim ordaki doktorda çok iyi ama çok yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyo mallesef rahim kalınmış ama adet olucak birindede kalın olurmuş rahim bir hafta bekle dedi ama ben salı kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum canım...

canım için öle rahat edicekse bekle ama gebelik olsaydı kanda birazda olsa artış olurdu uzun süredir adet olmuyosun çünkü..bekledikçede daha çok stres yapıyo insan onun içinde adet olamayabilirsin..

aynen canım acayip stres oluyorum neden gelmiyo diye korkar oldum artık menopozamı giriyorum ve acayip şiştim ve sinir hali var olsamda rahatlasam biran önce..

slm güzellik nasıl gidiyor

a.selam ..milistone..nasıl gidiyor tedavin..

slm canm toplandık wala iyi oluyo böle sohbet etmek rahatlatıyoo insanı..senden nbr ne var ne yok..

Çok sağolun kızlarr..Valla nasılım bende bilmiyorum..Tüm memorialdeki doktorlar tek taş pırlanta yumimi büyütüp alıp göbüşüme koyacaklar diye and içtiler sanki Bugün iğnelerin 5. günündeyim..1 tane büyüdü 15,5 mm oldu..Rahim kalınlığı bugün 10 mm idi..Biraz büyürken zorlanıyor yumim inş sonu iyi olur..Yarın anya konya belli olur benimm..İnş çatlamamıştır die dua ediyom hep..Bakalımm Mevla neler gösterecek..

rahim kalın bir hafta daha bekle dedi doktoro canım ama adet olucak birindede kalın olurmuş rahim dediğine göre doktorun beklemiycem canım salı kendi doktoruma gidicem.. devlete gittim hemen geciştirmeye çalıştı benim kendi doktorum çok ilgileniyo ah paranın gözü kör olsun işte para neler yaptırıyo..

Canim ayni senin durumunda arkadasim vardi sokturucu kullandi ama bu hap hamileyse tutunduriyomus yoksa bebek sokturuyomus ismini unuttum yaa onu kullandi adeti geldi ertesi ayda hamile kaldi..menepoza girmemisindir hic sanmiyorimm.sokturucuye basla

çok sağol canım ya hiç gecikme yaşamazdım bu kadar en fazla 4 yada beş gün gecikirdi son üç aydan beri ikinci gecikmem bu nerdeyse ikinci ayıma giricem hala adet yok.. ben burda sayfalarda okumuştum böyle gecikmelerden sonra gebe kalmışlar inş canım ya doğal yolla hamile kalırım.. şuan madi yönden tüp bebk için müsait değiliz ama imkanları zorlıycaz ALLAHIN izniyle eşim zaman kaybetmiyelim diyo tüp bebek için Allah yardımcımız olsun canım ya..

aynen canım acayip stres oluyorum neden gelmiyo diye korkar oldum artık menopozamı giriyorum ve acayip şiştim ve sinir hali var olsamda rahatlasam biran önce..

yok canım ya girmezsin hemen menopoza adet olamadın için oluyo işte bunlar inş bu gecikmenin arkasına hemen hamile kalırsın canım..

İyi akşmlr kızlarrr nasılsınız?

Millostone canım bende diger taraftan yazmıstım sana nsılsın hdi hayırlıs tatlımm çok sevindim

heycan stres merak hepsi vardır şimdi sende..5.günde güzel büymüş pırlantan çatlatmama iğnesi vurunmuyomusun canım çatlamaz onu vurunduğun sürece inş senin mucizen gerçekleşir..

inş cnm herşey gönlünce olsun güzel haberlerle gel..

cnm dur bakalım ya ne menapozu daha hemen öle olmazmış sen içini ferah tut bi arkadaşın tek tük yumisi görülüodu oda menapoz oldum diyodu dr 5 6 sene sonra anca tamamen menapoza girersin demiş yani öle kötü düşünme hemen menapoz olunmaz inş. herşey güzel olacak inş.cnm sen bi kendi doktoruna git bakalım içinide ferah tutki herşey güzel olsun dualarımdasınız

yok canım ya girmezsin hemen menopoza adet olamadın için oluyo işte bunlar inş bu gecikmenin arkasına hemen hamile kalırsın canım..

inş canım tüp bebekten sonra normal yola hamile kalan çok var inş sende hamiş kalırsın canım sen aslında ertlemeyi düşünüyodun tüp bebek için bence bir yada iki ay bekle belki normal yola hamile kalırsın canım ya..

inş canım menopoz girenlerde rahim fazla kalınlaşmazmış benim doktorum senin rahim ince değil normal diyo hemen menopoza girmesin korkma diyo.. neyse canım sen neler yapıyosun senin beklenen adet ne zaman inş normal yola hamiş kalmışsındır da kırmızılar gelmez..

beklicem canım 2,3 ay ondan sonra başlıcam..2 ay sonrası 2. adetime falan denkgelicek..doktor 2. adetinle başlayalım diyo ama ben 3.de başlamak istiyorum inş beklerken bebeğim gelir ve beni sonuna kadar bırakmaz bu sefer..

cnm benim adete 9 10 gün kaldı ama ben umutlu deilim çünkü bu ay çalışma pek olmadı memlekette olduğumuz için hayırlısı artık napalım kısmet nasipte nezaman varsa ozaman olacak...bikaçgün sonra bende doktora gidicem

canım nerelerdesin girmiyosun bu aralar nasıl gidyo tedavin canım bizleri habersiz bırkma..

canım hakında hayırlısı neyse o olsun.. inş fsh yine düşük çıkar..

iyi geceler öpsün sizi bebişler görüşürüz dualarda buluşmak dileğiyle hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla inşallahhhh amin

inş canım bana çok bıkınlık geldi bu aralar sanki savaşacak gücüm kalmadı çok umutlanmıştım bu ay yine hayal kırıklığı artık kan testi yaptırmak hiç itemiyorum çok sıkıldım negatifleri görmekten... Allahım bize sabır ihsan eylesin.. çok zor beklemek ömürden ömrüm gidiyo sanki...

canım bisüre bebek düşüncesini aklından çıkarmaya çalış kendin için bişeyler yap kafanı dağıtıtacak şeylerle uğraş bu yorgunluk olunca insanın üstünde canı bişey yapmak istemiyo..önce sen kendini iyi hissetki bebeğinde rahat gelebilsin..

kafam çok karışık aklımdanda hiç çıkmıyo bebek fikri maalesef.. benim 1 evliliğim eşimin ikinci evliliği eşimin birinci evliliğinden bitane kızı var bana anne diyo ben sevdiğimin bir parçası dedim evladım yerine koydum bazen diyorum bana aneliği hisetiren biri var olmayan hiç bu sözü duymıycak bazen ben çok şanslıyım diyorum doğurmasamda ben doğurmuş gibi seviyorum..

canım ne güzel o sana bi teselli olsun onunla vakit geçirirken kendi bebeğinde gelir.. onda annelik duygusunu tadıyosun enazından bunlar sana güç vermeli allahım büyük kendi canından kanındanda olur zamanı geldiğinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…