Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynen canım o olmasa nasıl zaman geçerdi diye düşünüyorum ama çok şanslı bebeğim çok iyi bir ablası ve melek gibi bir babası olucak inş gelirse nazlı bebeğim bir kere ısırcam onu dötünden ağlasın anneyi çok bekleti diye ah kıyamam ben ona Annesi kurban olsun yoluna... düşüncesi bile beni çok mutlu ediyo canım ya...

bizim bebekler nazlı biraz uğraştırcaklar bizi inş gelsinde ısır bende düşünmüyo değilim ısırmak poposuna poposuna vurmak çok çektiriyolar bize..inş gerçeği olduğundada mutlu olcaksın eşinle çocukalarınla beraber..ben çıkıyorum canım eşim geldi kendine iyi bak biz iyi olucazki bebeklerimizde gelsin hayatı akışına bırak şuanın tadını çıkar elbet vakti geldiğinde bebeğimizde olcak iyi geceler canım görüşürüz..

selam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran.....dualarinizi eksik etmeyin nolur nasil gececek zamn bilmiyom

selam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran.....dualarinizi eksik etmeyin nolur nasil gececek zamn bilmiyom
Kelebekcimmmm hayirli olsunnn tatlisss ...birinci kalite 5.gun embriosumu? Rabbim yardimm etsinnn canimmm

insallahh bebegin sana gelicek bu seferr....suan hangi aclari kullaniyosun.biesteron kac kutu kullandin

Kelebekcimmmm hayirli olsunnn tatlisss ...birinci kalite 5.gun embriosumu? Rabbim yardimm etsinnn canimmm

insallahh bebegin sana gelicek bu seferr....suan hangi aclari kullaniyosun.biesteron kac kutu kullandin

saol hayatim amin insallahh bu sefer birakmazlar annelerini canim 1 tane 1. kalite bi tane 2. kalitede 6.gün embriyosu transfer edildi....sadece bugun transferden sonra bi igne vurdular bide 3.günü kendim vuracagim onundisinda günde bi tane crinone jel kullaniyom bide uc gün sonra aspirine baslayacam okadar cok fazla günlük ilac yok bende....

cansucum ben biesteron hic kullanmadim...hic bilmiyorumda onu o neoluyor nicin kullaniliyor ayiptir sormasi:)))

cansucum ben biesteron hic kullanmadim...hic bilmiyorumda onu o neoluyor nicin kullaniliyor ayiptir sormasi:)))

Yumurtalik rezervinde azalanlar kullaniyorya. burda hep yazilir ddemekki senom boyle bi sorunun yok cok sukur pihtilasma varmi sende.bide bu ne ignesi sormasi ayiptir;-);-)

Yumurtalik rezervinde azalanlar kullaniyorya. burda hep yazilir ddemekki senom boyle bi sorunun yok cok sukur pihtilasma varmi sende.bide bu ne ignesi sormasi ayiptir;-);-)

canim nasil olmaz benim yumurtalarin sayisi cok kötü:) ben almanyadayim canim burdaki doktorlar ilac faln vermiyorlar...benim bildigim bi tek sorunum var oda rezerv azligi onun disinda varsada bilmiyom inan saolsunlar burdaki dr herseye iyi diyip yolluyorlar bazende diyorum iyiki cok anlatmiyorlar yoksa herseyi kafama takacam iyice hastalikli olup cikardim :))) rezerv sorunum oldugunu bilmeden heray düzenli regl olurdum ögrendikten sonra kesildim nerdeyse heray menapozami girdim diye düsünüp duruyorum....

kelebekciğim, hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alır ve hepimize moral olursun......

kızlar selam, tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır ve transfere ulaşır ve veeeeeee hamile kalırsınız.......

kızlar selam, tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır ve transfere ulaşır ve veeeeeee hamile kalırsınız.......

çok sağol alısalıs işallah hepimizin yüzü güler en yakın zamanda..benim yumoşlar çok inatcı canım iki yumoş görüldü..çok az büyümüşler..pazartesi belli olcakmış...sen tekrar yumoş toplatcaksın değilmi..bu sefer transferin olcakmı..allahım hayırlı kılsın başarılı kılsın işallah..

hakında hayırlısı olsun inş canım maşallah diyelim nazar deymesin ne güzel aldın bebişleri göbüşüne inş Allahımda can versin hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar sana canım.. neden 24 haziran transferden 14 gün sonra değilmi test günün..stres yapma canım bol bol anans ye tutunmaya yardımcı oluyomuş ve iş yapma istirat et canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…