canım ne güzel o sana bi teselli olsun onunla vakit geçirirken kendi bebeğinde gelir.. onda annelik duygusunu tadıyosun enazından bunlar sana güç vermeli allahım büyük kendi canından kanındanda olur zamanı geldiğinde..
aynen canım o olmasa nasıl zaman geçerdi diye düşünüyorum ama çok şanslı bebeğim çok iyi bir ablası ve melek gibi bir babası olucak inş gelirse nazlı bebeğim bir kere ısırcam onu dötünden ağlasın anneyi çok bekleti diye ah kıyamam ben ona Annesi kurban olsun yoluna... düşüncesi bile beni çok mutlu ediyo canım ya...
Kelebekcimmmm hayirli olsunnn tatlisss ...birinci kalite 5.gun embriosumu? Rabbim yardimm etsinnn canimmmselam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran.....dualarinizi eksik etmeyin nolur nasil gececek zamn bilmiyom
selam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran.....dualarinizi eksik etmeyin nolur nasil gececek zamn bilmiyom
Kelebekcimmmm hayirli olsunnn tatlisss ...birinci kalite 5.gun embriosumu? Rabbim yardimm etsinnn canimmm
insallahh bebegin sana gelicek bu seferr....suan hangi aclari kullaniyosun.biesteron kac kutu kullandin
kelebek hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Kelebekcimmmm hayirli olsunnn tatlisss ...birinci kalite 5.gun embriosumu? Rabbim yardimm etsinnn canimmm
insallahh bebegin sana gelicek bu seferr....suan hangi aclari kullaniyosun.biesteron kac kutu kullandin
cansucum ben biesteron hic kullanmadim...hic bilmiyorumda onu o neoluyor nicin kullaniliyor ayiptir sormasi:)))
Yumurtalik rezervinde azalanlar kullaniyorya. burda hep yazilir ddemekki senom boyle bi sorunun yok cok sukur pihtilasma varmi sende.bide bu ne ignesi sormasi ayiptir;-);-)
Yumurtalik rezervinde azalanlar kullaniyorya. burda hep yazilir ddemekki senom boyle bi sorunun yok cok sukur pihtilasma varmi sende.bide bu ne ignesi sormasi ayiptir;-);-)
selam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran.....dualarinizi eksik etmeyin nolur nasil gececek zamn bilmiyom
Kelebekcim bu igne ne ise yariyo yeni duydum isminii ayiptir solemesi;-);-;-)hiiii unuttum yazmayi canim ignenin adi brevactid ayiptir sölemesi canim :)))))))))))))
hiiii unuttum yazmayi canim ignenin adi brevactid ayiptir sölemesi canim :)))))))))))))
kızlar selam, tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır ve transfere ulaşır ve veeeeeee hamile kalırsınız.......
kızlar selam, tedaviniz umarım olumlu sonuçlanır ve transfere ulaşır ve veeeeeee hamile kalırsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?