Yumurtası az olanlar kaçıncı denemede pozitif gördünüz?

Merhaba benimde reglm hep düzenlidir ama dediğiniz gibi amh düşük yaşım 33 amh 0,43 sizde dırum ne acaba

Merhaba benimde reglm hep düzenlidir ama dediğiniz gibi amh düşük yaşım 33 amh 0,43 sizde dırum ne acaba
Sizin yine bana göre çok iyi benim amh 0,02. Yumurta boş çıkıyor. Ara verdim tedaviye maalesef. Çünkü yoruldum maddi manevi. Biraz daha denerim böyle devam ederse süreci kabullenip bırakacağım maalesef.

Sizin yine bana göre çok iyi benim amh 0,02. Yumurta boş çıkıyor. Ara verdim tedaviye maalesef. Çünkü yoruldum maddi manevi. Biraz daha denerim böyle devam ederse süreci kabullenip bırakacağım maalesef.
Yaa öyle demeyin allahtan ümit kesilmez duyuyoruz burda da neler neler oluyor yaşınız kaç

herkese umarım umut olur.. 41 yaşımda 0.4 amh ve tek yumurta gözükerek başladı tedaviye. 2 opu 2 transfer sonrası tedaviye başlamamın 6. ayında pozitif sonuç aldım.
kendimce işe yarayan şeyleri özetleyeyim
1- tedaviye yeni başlayacaksanız önce bir sayım yaptırın. kaç yumurta var ve 3 ay takviye alıp tekrar sayım yaptırıp öyle başlayın. yani gerçek tedaviye başlamadan önce hzırlığınızı yapın.
2. instagramda idil bozkurt var embriyolog imkanınız varsa danışmanlık alın yoksa instagram sayfasını kağıt kalem alıp her satırından bilgi edinin. nasıl beslenmeli, hangi takviyeler. onun sayesinde 1 ile başlayan yumurtalarım 6'ya çıktı. hatta 2. opu hazırlığında yumurta kalitesi o kadar iyi çıktı ki sayıyı çoğaltmadan toplandı ve onda hamile kaldım.
3. eğer ilk transfer negatifse üzülmeyin. aldığınız hormonlar yine de tedavinin bir parçası olarak sizi besliyor ve daha sonraki opu için destekliyor. yani negatif olsa da ile yaramadı moduna girmeyin
4. hamile kalmalıyımmmmm moduna girerseniz iş çok sıkıntı. en büyük stres ve engel bence o. akışına bırakın.
hepinize sevgilerle

Merhaba
Bende aynı durumdayım. 3 kez opu oldum. Amh en son 0.2 idi. Çok düşük maalesef. 3 opuda 7 yumurta toplantı toplam: biri sadece döllendi ve transfer başarısız oldu: diğerlerinin hepsi boş çıktı. Bende dr uma gidip böyle devam edemem dedim. Sadece zaman ve psikoloji kaybı. O da bana bilimsel bir kanıtı olmamakla birlikte PRP yapalım dedi. İki ay beklersin bu arada da takviye alırsın biraz toparlarsın dedi. Bugün PRP oldum. Lokal istedim anesteziyi pişman oldum. Sancılı oldu işlem. Kısa süre olduğu için dayanabildim ama işlem sonrası tansiyon ve şekerim düştü ve kusma yaşadım. Serum sonrası toparladım. Eylül ayında gel dedi hoca. İnşallah şifa olur. Hemşireler işlem sonrasında PRP iyi gelecek sana dediler. Olumlu dönüşler almışlar hep. İnşallah öyle olur, başka çarem kalmadı açıkcası. Rabbim dert verdi bizde derman arıyoruz napalım.

İnstagramda takip ettiğim bir embriyolog var. Sayfası The embroyolist kendisine sordum. Başka doktorların sayfalarını takip ettim pek öneren, etkili oldu diyen yok.
Merhaba
Siz kişisel danışmanlık mı aldınız bu embriyolog hoca dan?

Yaa inşallah şifa olur size Ben bugün 2. OPU’yu oldum. 4 yumurta toplanmış. Yarından itibaren laboratuvar sizi arayacak dediler. Ultrason görünümleri çok iyi değildi ve opudan önce birkaç gün üst üste lekelenmem oldu. Yumurta sayısı az ama inşallah embriyo oluşur, dua ediyorum. AMH 1.33 ama opuya gelemeden yumurtalar büyürken dejenere oluyor. FSH çok yüksek benim, belki de o yüzden böyle oluyor. Toplam 6 yumurtam oluşuyor zaten. Ondan da 4 tanesi toplanmış. Rabbim şifa versin tüm bekleyenlere inşallah Prp hakkında gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim

Tabi haber veririrm bende sabırsızlıkla bekliyorum. Fsh çok yüksek ise o sebep oluyor cidden kalitesiz olmasına. İnşallah sizinde gönlünüze göre sonuçlanır

Doktor da umutlu konuştu ama iki sefer olmayınca acaba beni oyaliyor mu diye düşünmeden edemedim. Ama yine de denemeye devam edicem bir süre gücüm oldukça ne yapayım.
Merhaba siz nerde tedavi görüyorsunuz, benim de amh im çok düşük her tedavimde 1 yumurtam çıkıyor maalesef ,çok yorucu geliyor bu şekilde bana psikolojik olarak

Aret kamara gidiyorum İstanbul tüp bebek. Sizin amh ve yaşınız nedir?
Ben de Aret hocaya gidiyorum. 34 yaşındayım. Amh im sırayla 0.33 ,0.66 ,1.49 çıktı ama hoca 1lerde olamaz senin sifirlarda yanlış olculmustur dedi. Bence de öyledir çünkü her ay 1 yumurtam çıkıyor sadece. Bu ay 4 tane çıktı diye çok sevinmiştim 1 tanesi embriyo oldu sadece. Havuz yapıyoruz. Bu ay klomen ve bir iğne kullandım ben siz ne kullanıyorsunuz? Takviye var mı kullandığınız?

Bana sadece Klomen ve sonrasında çatlatma iğneleri verdi. Benim de bir ay bir yumurta göründü o alındı boş çıktı. Diğer ay 3 yumurta göründü boş çıktı. Öyle yani ellerim boş. Ben de ara verdim. Şimdi işte beslenmeme dikkat ediyorum, koenzim q10 ve kolajen kullaniyorum. Akşamları da magnezyum içiyorum yatmadan. Ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Biraz bekleyip gene gidicem ama yine böyle olursa başka doktora giderim diye düşünüyorum.

Siz kullanıyor musunuz takviye?

Beslenmeye ben de çok dikkat ediyorum. Sadece tatlıya karsi koyamıyorum. Organik yumurta ,haftada 3 gün somon ,her gün 1 avuç yaban mersini ve kabak çekirdeği özellikle tüketmeye çalıştığım besinler ,he bir de roka çok iyi geliyor diye duydum. Beslenmeyi düzeltince 1 2 aya yumurtalarimiza da yansır diye düşünüyorum. Kahve içmiyorum. Benim vitaminlerimde doktorun verdiği bioscience, d3k2,omega3 ,q10. Ağustosta ara verip eylülde devam etmeyi düşünüyorum ben de ama bakalım. Başka doktor peki araştırdınız mi eğer olmazsa ?

Ben de yumurtami organik alıyorum. Kırmızı meyve her gün yemeye çalışıyorum. Sadece balık konusunda iyi değilim yalan yok. Arada omega 3 alıp o kısmı halletmeye çalışıyorum. Roka kuzu kulağı vs hep yerim. Aslında öncesinde de pek kötü bir beslenmem yoktu ama maalesef işte. Olmayınca olmuyor. İnşallah daha çok dikkat ederek işe yarar.
Başka doktor valla bahçeci Mehmet reşit hoca veya Özkan özdamar veya Şişli memoriale giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…