- 25 Mart 2025
- 538
- 113
- 18
- 33
Merhaba benimde reglm hep düzenlidir ama dediğiniz gibi amh düşük yaşım 33 amh 0,43 sizde dırum ne acabaAnladım sizin amh değeriniz çok güzelmiş. Benim çok çok düşük olduğu için araştırmalarıma göre benim gibilerde zaten boş çok çıkıyormuş. Doluyu bulmaya çalışıyorlar ama hala bulamadık biz.
Takviye vs kullanıyor musunuz? Beslenme desteği vs. Bence zamanla toparlarsınız siz. Benim reglim düzenli gene bir işe yaramıyor.
Bazen diyorum senelerce boşa Regl olmuşum. Saati saatine olurdum. Afedersiniz gece yatmadan pedimi takardım sabah uyanınca Regl olacağım diye. O derece. Ama işte bir anlamı yokmuş.
Sizin yine bana göre çok iyi benim amh 0,02. Yumurta boş çıkıyor. Ara verdim tedaviye maalesef. Çünkü yoruldum maddi manevi. Biraz daha denerim böyle devam ederse süreci kabullenip bırakacağım maalesef.Merhaba benimde reglm hep düzenlidir ama dediğiniz gibi amh düşük yaşım 33 amh 0,43 sizde dırum ne acaba
Yaa öyle demeyin allahtan ümit kesilmez duyuyoruz burda da neler neler oluyor yaşınız kaçSizin yine bana göre çok iyi benim amh 0,02. Yumurta boş çıkıyor. Ara verdim tedaviye maalesef. Çünkü yoruldum maddi manevi. Biraz daha denerim böyle devam ederse süreci kabullenip bırakacağım maalesef.
33 yaşındayımYaa öyle demeyin allahtan ümit kesilmez duyuyoruz burda da neler neler oluyor yaşınız kaç
E sizinde yaşınız sonuçta çok değilmiş 35 yaş altı için daha umutlu konuşuyorlar33 yaşındayım
MerhabaUmudunuzu kaybetmeyin. Çok zor biliyorum. Ben daha başındayım ama yumurta dejenere oldu diyince bile kendime gelemedim kaç gün. Ben zannediyordum ki hemen olacak. Şimdi yine dejenere oldu. Daha ikinci aşamaya bile geçemedim. İlk aşamanın yarısında kaldım. Embriyo oluşacak yumurtam bile yok. Bu da bizim imtihanımız belki. Yumurta kalitesi arttıracak şeyler arıyorum şimdi. PRP diye bir yöntem okudum bugün. Kadından alınan kanın rahim için faydalı şekilde geliştirilip anestezi ile rahme enjekte edilmesiymiş. Bunu deneyip güzel sonuçlar alanlar var. Benim 2 gün sonra 2. OPU var. Yumurtalar yine ultrasonda güzel görünmüyormuş. Eğer bunda da boş çıkarlarsa bu PRP yöntemini değerlendireceğim.
Merhabaİnstagramda takip ettiğim bir embriyolog var. Sayfası The embroyolist kendisine sordum. Başka doktorların sayfalarını takip ettim pek öneren, etkili oldu diyen yok.
Yaa inşallah şifa olur sizeMerhaba
Bende aynı durumdayım. 3 kez opu oldum. Amh en son 0.2 idi. Çok düşük maalesef. 3 opuda 7 yumurta toplantı toplam: biri sadece döllendi ve transfer başarısız oldu: diğerlerinin hepsi boş çıktı. Bende dr uma gidip böyle devam edemem dedim. Sadece zaman ve psikoloji kaybı. O da bana bilimsel bir kanıtı olmamakla birlikte PRP yapalım dedi. İki ay beklersin bu arada da takviye alırsın biraz toparlarsın dedi. Bugün PRP oldum. Lokal istedim anesteziyi pişman oldum. Sancılı oldu işlem. Kısa süre olduğu için dayanabildim ama işlem sonrası tansiyon ve şekerim düştü ve kusma yaşadım. Serum sonrası toparladım. Eylül ayında gel dedi hoca. İnşallah şifa olur. Hemşireler işlem sonrasında PRP iyi gelecek sana dediler. Olumlu dönüşler almışlar hep. İnşallah öyle olur, başka çarem kalmadı açıkcası. Rabbim dert verdi bizde derman arıyoruz napalım.
Tabi haber veririrm bende sabırsızlıkla bekliyorum. Fsh çok yüksek ise o sebep oluyor cidden kalitesiz olmasına. İnşallah sizinde gönlünüze göre sonuçlanırYaa inşallah şifa olur sizeBen bugün 2. OPU’yu oldum. 4 yumurta toplanmış. Yarından itibaren laboratuvar sizi arayacak dediler. Ultrason görünümleri çok iyi değildi ve opudan önce birkaç gün üst üste lekelenmem oldu. Yumurta sayısı az ama inşallah embriyo oluşur, dua ediyorum. AMH 1.33 ama opuya gelemeden yumurtalar büyürken dejenere oluyor. FSH çok yüksek benim, belki de o yüzden böyle oluyor. Toplam 6 yumurtam oluşuyor zaten. Ondan da 4 tanesi toplanmış. Rabbim şifa versin tüm bekleyenlere inşallah Prp hakkında gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
Doktor da umutlu konuştu ama iki sefer olmayınca acaba beni oyaliyor mu diye düşünmeden edemedim. Ama yine de denemeye devam edicem bir süre gücüm oldukça ne yapayım.E sizinde yaşınız sonuçta çok değilmiş 35 yaş altı için daha umutlu konuşuyorlar
Merhaba siz nerde tedavi görüyorsunuz, benim de amh im çok düşük her tedavimde 1 yumurtam çıkıyor maalesef ,çok yorucu geliyor bu şekilde bana psikolojik olarakDoktor da umutlu konuştu ama iki sefer olmayınca acaba beni oyaliyor mu diye düşünmeden edemedim. Ama yine de denemeye devam edicem bir süre gücüm oldukça ne yapayım.
Yok, almadım. YouTube sayfasında yorumlara cevap veriyor genelde. Bazen de instagramda soru çıkartması açıyor onları cevaplıyor.Merhaba
Siz kişisel danışmanlık mı aldınız bu embriyolog hoca dan?
Kesinlikle bencede vazgeçmeyin güzel haberlerinizi alırız inşallahDoktor da umutlu konuştu ama iki sefer olmayınca acaba beni oyaliyor mu diye düşünmeden edemedim. Ama yine de denemeye devam edicem bir süre gücüm oldukça ne yapayım.
Aret kamara gidiyorum İstanbul tüp bebek. Sizin amh ve yaşınız nedir?Merhaba siz nerde tedavi görüyorsunuz, benim de amh im çok düşük her tedavimde 1 yumurtam çıkıyor maalesef ,çok yorucu geliyor bu şekilde bana psikolojik olarak
Ben de Aret hocaya gidiyorum. 34 yaşındayım. Amh im sırayla 0.33 ,0.66 ,1.49 çıktı ama hoca 1lerde olamaz senin sifirlarda yanlış olculmustur dedi. Bence de öyledir çünkü her ay 1 yumurtam çıkıyor sadece. Bu ay 4 tane çıktı diye çok sevinmiştim 1 tanesi embriyo oldu sadece. Havuz yapıyoruz. Bu ay klomen ve bir iğne kullandım ben siz ne kullanıyorsunuz? Takviye var mı kullandığınız?Aret kamara gidiyorum İstanbul tüp bebek. Sizin amh ve yaşınız nedir?
Bana sadece Klomen ve sonrasında çatlatma iğneleri verdi. Benim de bir ay bir yumurta göründü o alındı boş çıktı. Diğer ay 3 yumurta göründü boş çıktı. Öyle yani ellerim boş. Ben de ara verdim. Şimdi işte beslenmeme dikkat ediyorum, koenzim q10 ve kolajen kullaniyorum. Akşamları da magnezyum içiyorum yatmadan. Ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Biraz bekleyip gene gidicem ama yine böyle olursa başka doktora giderim diye düşünüyorum.Ben de Aret hocaya gidiyorum. 34 yaşındayım. Amh im sırayla 0.33 ,0.66 ,1.49 çıktı ama hoca 1lerde olamaz senin sifirlarda yanlış olculmustur dedi. Bence de öyledir çünkü her ay 1 yumurtam çıkıyor sadece. Bu ay 4 tane çıktı diye çok sevinmiştim 1 tanesi embriyo oldu sadece. Havuz yapıyoruz. Bu ay klomen ve bir iğne kullandım ben siz ne kullanıyorsunuz? Takviye var mı kullandığınız?
Siz kullanıyor musunuz takviye?Ben de Aret hocaya gidiyorum. 34 yaşındayım. Amh im sırayla 0.33 ,0.66 ,1.49 çıktı ama hoca 1lerde olamaz senin sifirlarda yanlış olculmustur dedi. Bence de öyledir çünkü her ay 1 yumurtam çıkıyor sadece. Bu ay 4 tane çıktı diye çok sevinmiştim 1 tanesi embriyo oldu sadece. Havuz yapıyoruz. Bu ay klomen ve bir iğne kullandım ben siz ne kullanıyorsunuz? Takviye var mı kullandığınız?
Beslenmeye ben de çok dikkat ediyorum. Sadece tatlıya karsi koyamıyorum. Organik yumurta ,haftada 3 gün somon ,her gün 1 avuç yaban mersini ve kabak çekirdeği özellikle tüketmeye çalıştığım besinler ,he bir de roka çok iyi geliyor diye duydum. Beslenmeyi düzeltince 1 2 aya yumurtalarimiza da yansır diye düşünüyorum. Kahve içmiyorum. Benim vitaminlerimde doktorun verdiği bioscience, d3k2,omega3 ,q10. Ağustosta ara verip eylülde devam etmeyi düşünüyorum ben de ama bakalım. Başka doktor peki araştırdınız mi eğer olmazsa ?Bana sadece Klomen ve sonrasında çatlatma iğneleri verdi. Benim de bir ay bir yumurta göründü o alındı boş çıktı. Diğer ay 3 yumurta göründü boş çıktı. Öyle yani ellerim boş. Ben de ara verdim. Şimdi işte beslenmeme dikkat ediyorum, koenzim q10 ve kolajen kullaniyorum. Akşamları da magnezyum içiyorum yatmadan. Ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Biraz bekleyip gene gidicem ama yine böyle olursa başka doktora giderim diye düşünüyorum.
Ben de yumurtami organik alıyorum. Kırmızı meyve her gün yemeye çalışıyorum. Sadece balık konusunda iyi değilim yalan yok. Arada omega 3 alıp o kısmı halletmeye çalışıyorum. Roka kuzu kulağı vs hep yerim. Aslında öncesinde de pek kötü bir beslenmem yoktu ama maalesef işte. Olmayınca olmuyor. İnşallah daha çok dikkat ederek işe yarar.Beslenmeye ben de çok dikkat ediyorum. Sadece tatlıya karsi koyamıyorum. Organik yumurta ,haftada 3 gün somon ,her gün 1 avuç yaban mersini ve kabak çekirdeği özellikle tüketmeye çalıştığım besinler ,he bir de roka çok iyi geliyor diye duydum. Beslenmeyi düzeltince 1 2 aya yumurtalarimiza da yansır diye düşünüyorum. Kahve içmiyorum. Benim vitaminlerimde doktorun verdiği bioscience, d3k2,omega3 ,q10. Ağustosta ara verip eylülde devam etmeyi düşünüyorum ben de ama bakalım. Başka doktor peki araştırdınız mi eğer olmazsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?