yumurtası çok ama kalitesi düşük

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
41
Merhabalar arkadaşlar

Dün tüp bebekte negative sonuç aldım gerçekten çok üzüldüm. Ataşehir Memorial Hastanesinde tedavi gördük.
Burada bize söyledikleri yumurta sayının çok olmasından dolayı kalitesi düşükmüş. Ve eşimde micro tese ameliyetı oldu 5 tüp sperm toplandı. Asıl sorun bende değil eşimde doctor bize yumurta sıkıntılı dedi. Döllenme zor oldu dedi 2 embriyo oluşmuştu Böyle olupta sıkıntı yaşayan oldumu tüm emeklerimiz boşa gitti ben çalışıyorum izin alarak tedavi oldum . Maddi sıkıntılarımıza ragmen tedavi olduk ama malesef sorun bendeymiş

denizderya123 canim senin yaşadıklarının hemen hemen hepsini ben yasadim.bizde problem yok.yani sebebsiz benimde çok yumurta toplandi.ama birtane bile kaliteli cikmadi
doktorumda aynisini bana soyledi çok yumurtan var ama kalitesiz
canim bak ne güzel sen çalışıyorsun eşine destek oluyorsun.bende oda yok.sadece eşim çalışıyor.bizim transferde iptal oldu. 2.için adetimi bekliyorum.peki canim doktorun yumurtanın kalitesiz olduğunu nerden biliyordu.sana açıklaması nasildi.birde sende kaç yumurta toplandı kaliteleri nasildi?????

Kızlar doktorunuz a sorun inofolik kullanın derim. Bende yeni başladım kaliteyi artırıyor mus polikistik over liler kullanıyor mus bende yok doktorum kaliteyi artirsin diye verdi.geçen ay olumsuz sonuçtan sonra. Allah yardimcimiz olsun.

heidi1017 canim ben hep sebebsiz gurubuna giriyordum.ama opudan sonra doktorum sen pko sun dedi.çünkü çok yumurta cikariyorsun ama kalitesiz banada vitamin takviyesi verdi.eğer doktoruma söylersem şu ilacı ver bana kesin beni kovar çünkü benim dr.hiç konuşulmaya gelmiyor.canim sen dede yumurta kalitesizliği varmi?

İnofolik kullansam bi faydası olur mu diye sor canım. Ben anladigim kadarıyla çok kaliteli değil yumurtalar 12 olgun yumurtadan 5 i 3.güne gitti

38 adet yumurtam toplandı 20 tanesi olgun olduğu söylendi. Toplanmadan evvel 10gün öncesiden ınofolic ve omepaQ10 balık yağı ilaçı al dedi bunlar kalite arttırıyor dedi birde ferrum forte kan ilaçı kullandım. un tuz şekerden uzak dur dedi. Ama doktoruma takfiye bir sey kullanmam gerekirmi diye ben sormasam söylemiyordu. eşimin 3 tüp spermi 20 yumurtada kullanıldı 2 adet 10 ve 6 hücreli embriyo oluştu. oda zor döllenme olmuş. yani burda doctor bir de benim yumurta sayımın çok olduğunu bile bile fazla ilaç kullandırdı diye düşünüyorum. şimdi tekrar tedaviye devam edersek ilaç dozunu azalmak gerekeceğinden bahsetti. Bana çok garip geldi

Bu arada yumurta kalitesini bilmiyordu Trasferim yapıldıktan sonar ortaya çıktı .yumurtalarım toplandıktan sonra tüp bebek servisindeki kızlar söyledi. Birde toplanmadan yumurta kalitesi nasıl bilinmiyor anlamıyorum. Doktorum beni ilk muayene ettikten sonra hiç bir sıkıntılı durumumun olmadığını tedaviye başlayabileceğimizi söylemişti Bizde sevinmiştik

Ben yumurta toplamadan 1.5 ay once vitamin takviyesi basladım drum yum kalite artırıcı olarak verdi
Opu oldum 14 yumdan 10 tane olgun çıktı 3ü dollendi sadece bir tane 1.Kalite diğerleri ortaymış.2. Gun donduruldu
Drum bende yumurta problemi olduğunu soyledi kalitesi ortaymış Stoplazması granul yapıdaymış
Sebebi çikolata kistiymiş tedavisi yok dedi
Çok ilginç degil mi kistler iki tarafta 5 cm küçük dedi ama yinede etkiliyormuş
Morfoloji sorunu da var Allah sonumuzu hayr etsin

Sadece olgunlugu ultrason da gorunuyor çekirdek yapısı mercekte goruluyor
Benimkinin etrafı granülmüş ne demekse artık

Ne vitamin önerdi canım paylaşırmısın?

bana da sıkıntı yok dendi ama negaif olunca yumurta harici başka sıkıntılar çıktı bende aynı şehirde olmayıp bu tedavi ile uğraşmak zor.

canım sen nerde tedavi oluyorsun 14 yumurtadan yinede 10 tanesi olgunmuş 3 embriyo oluşmuş transferde oldun mu?

canım sen nerde tedavi oluyorsun 14 yumurtadan yinede 10 tanesi olgunmuş 3 embriyo oluşmuş transferde oldun mu?
Bahçeci umut tüp bebek dondurulmuş tedaviye basladım haftaya transfer için gğn verilcekmiş
Drum baska yerde olsan transfer in iptal olurdu dedi morfoloji de cok kötü bizde

Canım senin olgun yum sayında cok iyi hücresi sayında
Benimki 4 hücreli
Yuzde 30 sans verdi..hepsini transfer etcek olma ihtimali olsa hepsini etmezdi
İnşallah mucize olur

Bahçeci umut tüp bebek dondurulmuş tedaviye basladım haftaya transfer için gğn verilcekmiş
Drum baska yerde olsan transfer in iptal olurdu dedi morfoloji de cok kötü bizde
Embriyo kalitesini ve embriyoların kaç hücreli olduğunu biliyormusun Bizim olumsuz olduktan sonra doktorumuz besinlerden de öneride bulundı keçi boynuzu, ananas yesin demiş eşime ve şeker yemesin kaliteyi çok düşürüyormuş aklında bulunsun insaallah bizim durumumuza düşmezsin . bir de ruh hali çok önemli pozitif düşünmek

Yukarda yazdıklarımdan baska birsey bilmiyorum
Rabbim ol derse olur gerisi boş bence o yuzden rahatım bol bol dua edelim
Senin transferin ne zaman

Çok üzüldüm canım 3tüpten kaç sperm çıktı?acaba. Bence besin takviyesiyle düzelir üzülme ben de inofolic ve vitamin kullanacağım bu kez

Çok üzüldüm canım 3tüpten kaç sperm çıktı?acaba. Bence besin takviyesiyle düzelir üzülme ben de inofolic ve vitamin kullanacağım bu kez
Tesekkürler sende benim gibi olumsuz geçti Allah insallah 2. denemede nasip etsin. İçindeki sperm sayısı hakkında bilgi vermedi doktorlar sadece hareketli 5 tüpten 3 tüpünü kullandık diye bilgi verdiler..

Yukarda yazdıklarımdan baska birsey bilmiyorum
Rabbim ol derse olur gerisi boş bence o yuzden rahatım bol bol dua edelim
Senin transferin ne zaman
Canım benim transfer yapıldı ve ve değerler sıfır çıktı ... Allah sana da yardım etsin çok zor emeklerin boşa gitmesi. maddi zorluk bir yandan tedavi için okadar canın yanıyor ilaç yiyoruz kolay değil

Aynen oyle Canım yeni tedavinde inşallah bebişine kavusursun en imkansız denilenlerin bile oldu bizim neden olmasın
Allah dogru işin ehli drlarla karsılastırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…