- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
- Konu Sahibi denizderya123
-
canim peki sana transfer edilen embiriyolarin kaliteleri nasildi?Kızlar merhaba....aynı problemi bende yaşadım.8 yumurtadan yalnızca 2 si döllendi ve boş gebelikle sonuçlandı.2 aydır dhea ,koenzim kullanıyorum.1 aydır
da inofolik combi ekledim.incir kürü yaptım 15 gün dayanabildim.kasımda 2.kez deneyeceğiz.ama korkuyorum aynı problemi yaşamaktan.ayrıca mustafa kırıcı diye bi baharatçı varmış başka forumlarda karşıma çıktı.birine bi macun yapmış karı koca yemişler.kadının yumurtası kalitesi artmış tüp bebeği tutmuş.mustafa kırıcı nin iş yerini aradım cumartesi aramamı istediler.inşallah iyi gelir o macun bende burdan yazarım
Bahsettiğin baharatçı Ankara da değilmi..netten adres buldum ama üç yer çıktı karşıma, hangisini aradın Mustafa bey nerde duruyormuş. Ben aslında şimdiye kadar ne duyduysam yaptım, bitkisel, vitaminsel hepsi...hiç faydası olmadı.. yakın zamanda Ankarada olacağım genede merak ettim gitmişken uğrasammı bilemedim..Kızlar merhaba....aynı problemi bende yaşadım.8 yumurtadan yalnızca 2 si döllendi ve boş gebelikle sonuçlandı.2 aydır dhea ,koenzim kullanıyorum.1 aydır
da inofolik combi ekledim.incir kürü yaptım 15 gün dayanabildim.kasımda 2.kez deneyeceğiz.ama korkuyorum aynı problemi yaşamaktan.ayrıca mustafa kırıcı diye bi baharatçı varmış başka forumlarda karşıma çıktı.birine bi macun yapmış karı koca yemişler.kadının yumurtası kalitesi artmış tüp bebeği tutmuş.mustafa kırıcı nin iş yerini aradım cumartesi aramamı istediler.inşallah iyi gelir o macun bende burdan yazarım
Bahsettiğin baharatçı Ankara da değilmi..netten adres buldum ama üç yer çıktı karşıma, hangisini aradın Mustafa bey nerde duruyormuş. Ben aslında şimdiye kadar ne duyduysam yaptım, bitkisel, vitaminsel hepsi...hiç faydası olmadı.. yakın zamanda Ankarada olacağım genede merak ettim gitmişken uğrasammı bilemedim..
Bahsettiğin baharatçı Ankara da değilmi..netten adres buldum ama üç yer çıktı karşıma, hangisini aradın Mustafa bey nerde duruyormuş. Ben aslında şimdiye kadar ne duyduysam yaptım, bitkisel, vitaminsel hepsi...hiç faydası olmadı.. yakın zamanda Ankarada olacağım genede merak ettim gitmişken uğrasammı bilemedim..
Canım numarayı veriyorum sana yarın ararsın 03123245454Bahsettiğin baharatçı Ankara da değilmi..netten adres buldum ama üç yer çıktı karşıma, hangisini aradın Mustafa bey nerde duruyormuş. Ben aslında şimdiye kadar ne duyduysam yaptım, bitkisel, vitaminsel hepsi...hiç faydası olmadı.. yakın zamanda Ankarada olacağım genede merak ettim gitmişken uğrasammı bilemedim..
Kalitesini bilmiyorum ama sonuç boş gebelik.embriyo problemliymiş demek bucanim peki sana transfer edilen embiriyolarin kaliteleri nasildi?
Ben aradım mustafa kırıcı yi 400 tl fiyat çıkardı macun bitki çayları ve eşime vitamin takviyesi.Canım numarayı veriyorum sana yarın ararsın 03123245454
Maşallah ..400 TL neymiş öyle, abartmış yani.. Bende uygun bişeyler sandım. Buna benzer karışım yaptım ama çörekotlu karışımı midem fazla kaldırmadı, mide hashasiyetim çok. İnşallah sen faydasını görürsün.Ben aradım mustafa kırıcı yi 400 tl fiyat çıkardı macun bitki çayları ve eşime vitamin takviyesi.
Tabiki istemedim çok pahalı.başka bir karışım var onu zaten yiyorum devam edicem
Tarifi;
1 kg bal
2 yemek kaşığı polen
2 yemek kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı çöreotu
1 yemek kaşığı karanfil
1 yemek kaşığı tarçın
Yukarıdaki baharatları poleni keten tohumunu evinizde varsa kahve çekeceğinde öğütüp balla karıştırın.inşallah hepimiz faydasını görürüz
İnşallah canım yaa....fayda görürsem burda yazıcamMaşallah ..400 TL neymiş öyle, abartmış yani.. Bende uygun bişeyler sandım. Buna benzer karışım yaptım ama çörekotlu karışımı midem fazla kaldırmadı, mide hashasiyetim çok. İnşallah sen faydasını görürsün.
Çok teşekkürler...
Mrb buraya yazalı çok olmuş ama merak ettim o üç embriyo tuttu mu acaba? TeşekkürlerBahçeci umut tüp bebek dondurulmuş tedaviye basladım haftaya transfer için gğn verilcekmiş
Drum baska yerde olsan transfer in iptal olurdu dedi morfoloji de cok kötü bizde
canim tutmadi,diye biliyorum.Mrb buraya yazalı çok olmuş ama merak ettim o üç embriyo tuttu mu acaba? Teşekkürler
Malesef hiçbiri tutmadıMrb buraya yazalı çok olmuş ama merak ettim o üç embriyo tuttu mu acaba? Teşekkürler
Tekrar tedaviye başladın mı peki cnm? Bnm de 3 tane donduruldu kalitelerini ab bb bc yazmışlar . Bu kalitelrden bişey anlamadım ama merkezden iyi dediler.Malesef hiçbiri tutmadı
Yok cnm baslamadımTekrar tedaviye başladın mı peki cnm? Bnm de 3 tane donduruldu kalitelerini ab bb bc yazmışlar . Bu kalitelrden bişey anlamadım ama merkezden iyi dediler.
Amin canımYok cnm baslamadım
Nisan gibi düşünüyorum inş bi mucize olur o zamana kadar.. Dondurulmuşları mutlaka dene inşallah biri tutar Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?