Kan ver istersen bazen testlerde çıkmıyor birde negatif olursa vücut hazırlıyor olabilir benim önceki gebeliğimde 10 gün gecikmişti sonra adet olmuştum sonraki ay gebe kaldım amaMerhaba kızlar 2 senelik evliyim 3 aydır korunmasız ilişikiye giriyoruz ve benimde adetim 9 gün gecikti bugün kaset test yaptım ve negatif çıktı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum burdaki mesajları sürekli okuyorum geç döllenme yaşayan kişiler var geç döllenme olsa bile çıkması gerekmez mi ?
Kan ver istersen bazen testlerde çıkmıyor birde negatif olursa vücut hazırlıyor olabilir benim önceki gebeliğimde 10 gün gecikmişti sonra adet olmuştum sonraki ay gebe kaldım
Salı günü kadın doğuma gidicem o zamam bakarlar herhaldeOff bilmiyorum bu süreçten çok yoruldum sadece ara ara sağ kasıgım ağrıyo baska bişi yok
Aynen belli olur o gün zaten ultrasondan hayırlı haberler alırsın inşallahSalı günü kadın doğuma gidicem o zamam bakarlar herhalde
Benim de bi kaç gün önce sızlama oldu ama her ay olan birşey o bende o yüzden önemsemiyorum. Sağ göğüsüme dokununca kola doğru olan kısmında ağrı hissediyorum ama bazen oluyo o ağrı. Yani inan bende umutlu değilim kesin yok. O yüzden testle de kafamı karıştırmak istemiyorum hiçPeki dokununca acıyor mu bende yumurtlama döneminde olmuştu uçlarda şimdi yok sadece sağ göğsümde kol altına doğru sızlama var herkes göğüs ucunda hassasiyet hissettim diyor gebelik belirtisi olarak bu ay da mı olmadı benim ya
Adetine 4 gün var canım.Kızlar benim yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 9 gün var çünkü bu ay erken yumurtladım . Test için erken mi ? Yarın yapsam çıkma ihtimali olur muDün kasık ağrım çok oldu normalde düne kadar yoktu ve beyaz akıntım çok çok azdı şimdi belirgin ve çok geliyor şüphelendim ve dayanamıyorum ya varsa diye
Ama normalde 30 günde bir oluyorum hiç daha önce erken adet olmadım normalde 16 sında olmam gerekiyor sadece normale göre bu ay erken yumurtladımAdetine 4 gün var canım.
İşte erken yumurtladığın için adetin de yumurtlamanın 14. Günü gelecek.Ama normalde 30 günde bir oluyorum hiç daha önce erken adet olmadım normalde 16 sında olmam gerekiyor sadece normale göre bu ay erken yumurtladım
Allah Allah bilmiyordum bunu o zaman 11 i adet olmam gerekçek hiç daha önce başıma gelmemişti normalde düzenlidir çok şaşırdım kötü bir şey değildir umarımİşte erken yumurtladığın için adetin de yumurtlamanın 14. Günü gelecek.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimİşte erken yumurtladığın için adetin de yumurtlamanın 14. Günü gelecek.
11. Günde bence çıkabilir bata 3 gün kalmış oluyor. Kötü bişey değil tabi ki canım ben adetimin 18. Gününde de yumurtladım 25. Gününde de yumurtladım. Adetin kaçıncı gününe denk geliyor yumurtlaman senin?Allah Allah bilmiyordum bunu o zaman 11 i adet olmam gerekçek hiç daha önce başıma gelmemişti normalde düzenlidir çok şaşırdım kötü bir şey değildir umarımpeki test için erken mi yarın yumurtlamamdan sonra 11. Gün en erken ne zaman çıkar idrarda varsa bugün denedim sabah ana göremedim bişey prodoctor early yapmıştım hatta
Rica ederim ne demekYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim23 şubatta oldu 25 şubatta en pik halini gördükten hemen sonra ilişki oldu birde 1 mart ve 2 mart ta oldu. Sizce tutma ihtimali var mıdır?
ilk adet tarihini yazar mısın canım. Birde kaçında yumurtladığınıAma benim bugün 14. Gün adetimin gelmesi lazım öyle olsaydı daha 4 gün var ve ben hep uygulamanın gösterdiği gün olurum
16. Gün diye hatırlıyorum canım 30 gün olduğu için döngüm11. Günde bence çıkabilir bata 3 gün kalmış oluyor. Kötü bişey değil tabi ki canım ben adetimin 18. Gününde de yumurtladım 25. Gününde de yumurtladım. Adetin kaçıncı gününe denk geliyor yumurtlaman senin?
Rica ederim ne demek26 şubatta çatlamış yumurtan yani 11 Mart regl tarihin canım. Tutma ihtimali olabilir tabi ki gayet güzel günlerde değerlendirmişsin cbm
ilk adet tarihini yazar mısın canım. Birde kaçında yumurtladığını
11 şubat adet tarihim canım 12-13-14. Günde pik yaptı 15. Günde çatladı diye düşünüyorum ayın 21-22-23 şubat pik gördüm bence11. Günde bence çıkabilir bata 3 gün kalmış oluyor. Kötü bişey değil tabi ki canım ben adetimin 18. Gününde de yumurtladım 25. Gününde de yumurtladım. Adetin kaçıncı gününe denk geliyor yumurtlaman senin?
Rica ederim ne demek26 şubatta çatlamış yumurtan yani 11 Mart regl tarihin canım. Tutma ihtimali olabilir tabi ki gayet güzel günlerde değerlendirmişsin cbm
ilk adet tarihini yazar mısın canım. Birde kaçında yumurtladığını
Belirti olabilir ağız tadında değişiklik kuruluk olanlar varKızlar benim aşırı ağzım kuruyor oruçlu da değilim litre litre su içiyorum yok geçmiyor bu bir belirti miii
Ya inşallah bu su olmuştur canım belirtiler de olunca insan ekstra ümitleniyor16. Gün diye hatırlıyorum canım 30 gün olduğu için döngümay hadi inşallah çıkar yarın adet olacakmışım gibi ağrım var ilk denememiz kimysal olmuştu 2. De bişey olmadı bu 3. Denememiz ve birbebir belirti yaşıyorum saplantı adet olacakmışım gibi ağrı koltuk altımdan göğsüme göre ağrı çenemde sivilce beyaz akıntı kimyasaldada aynısı olmuştu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?