Prodoctor valla bilemiyorum internetten getirttim kırmızımsı ama canlıda öyle duruyorBöyle kırmızımsı bi çizgi dimi umarım yalancı değildir
Sende at
Yarın ya da diğer gün yap varsa belli olur zatenProdoctor valla bilemiyorum internetten getirttim kırmızımsı ama canlıda öyle duruyor
Bunda da var gibi ya bu testler neden böyleeeEki Görüntüle 3555242 Bu ovülasyonun şanında gelen inovita test
Bence olmasını istediğimiz için görüyoruzBunda da var gibi ya bu testler neden böyleee
Strese sokuyolar vallahi aha testte kalmadı evde albi vardı onu da yaptım çıktım. Gidince eve görürüm artıkBunda da var gibi ya bu testler neden böyleee
Strese sokuyolar vallahi aha testte kalmadı evde albi vardı onu da yaptım çıktım. Gidince eve görürüm artık
Evet ya göz yanılması mu oluyor nedir. Ama 10. Güne kadar hatta 11. Güne kadar silik çıkması normal benceBence olmasını istediğimiz için görüyoruzpazar günü yaparım olmazsa bakalım
Ya olunca yapılıyor yaaStrese sokuyolar vallahi aha testte kalmadı evde albi vardı onu da yaptım çıktım. Gidince eve görürüm artık
Bende şuan var ama ısrarla yapmıyorum yapmıcam da zaten sürekli silik çizgi görüyorum yapsam yine görürümBenimde şöyle 10 tane falan alıp devamlı yapasım geliyor
Ahahah kaç gün var adete iyi dayanıyorsunEvet ya göz yanılması mu oluyor nedir. Ama 10. Güne kadar hatta 11. Güne kadar silik çıkması normal bence
Ya olunca yapılıyor yaa
Bende şuan var ama ısrarla yapmıyorum yapmıcam da zaten sürekli silik çizgi görüyorum yapsam yine görürüm
Ama işte yumurtlama olalı bugün 10. Gün doktorlar kesin sonuç için en az 14 ideali 17. Gün diyorlar negatif çıkmasından da korkuyorum galiba birazaslında uygulamadan regl gününüze göre yapabilirsiniz arada 2 gün var zaten varsa erken gebelik testinden çıkar sanırım
Bugün 8. Günü yumurtlamanınAhahah kaç gün var adete iyi dayanıyorsun
Evet hassasiyet var özellik sağ kolumdan memeye doğru bi hassasiyet varKızlar hepinizde dokununca göğüs hassasiyeti var mı ya benim sadece kol altıma doğru ara ara sızlama oluyor test yapmaya korkuyorum negatif görmek çok yordu beni
Peki dokununca acıyor mu bende yumurtlama döneminde olmuştu uçlarda şimdi yok sadece sağ göğsümde kol altına doğru sızlama var herkes göğüs ucunda hassasiyet hissettim diyor gebelik belirtisi olarak bu ay da mı olmadı benim yaEvet hassasiyet var özellik sağ kolumdan memeye doğru bi hassasiyet var
Bende de var hassasiyet hem dokununca hemde kol altından sızlama giriyor arada kasık ağrım oluyor bel ağrım hep vardı zaten geçmezKızlar hepinizde dokununca göğüs hassasiyeti var mı ya benim sadece kol altıma doğru ara ara sızlama oluyor test yapmaya korkuyorum negatif görmek çok yordu beni
evet beklemek en güzeli aslında dayanabilirsenBugün 8. Günü yumurtlamanındaha var ya. Bir de o kadar silik çizgi görüp adet oldum ki artık bunaldım gerçekten varsa adet gecikince de belli olacak zaten sürekli test yapıp ümitlenmek daha da yoruyor
Arada bir sızlama giriyor uçlarınadaPeki dokununca acıyor mu bende yumurtlama döneminde olmuştu uçlarda şimdi yok sadece sağ göğsümde kol altına doğru sızlama var herkes göğüs ucunda hassasiyet hissettim diyor gebelik belirtisi olarak bu ay da mı olmadı benim ya
Benimde adet tarihime 6 gün kaldı.Elimde erken gebelik testi yoktu.Ovülasyon testi ile yaptım silik çıktı.Burda birkaç kişiden görmüştüm hamileliklerini ovülasyon testi ile öğrendiklerini.Beklemek sabretmek o kadar zor ki.Bu ay çok umutlanmıştım.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınAma işte yumurtlama olalı bugün 10. Gün doktorlar kesin sonuç için en az 14 ideali 17. Gün diyorlar negatif çıkmasından da korkuyorum galiba biraz
Ovülasyon testi beni yanılttı geçen ay regle 2 gün kala yaptım t çizgsi c den çok daha koyuydu acaba hamile miyim dedim sonrasında regl oldum ama öğrenenlerde varmıs pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum 10 tane test aldım bu ay sürekli yaparım diye ama cesaret edemiyorum geçen ay çok umutlanmıştım negatifi görünce saatlerce ağladım aynı şeyi şu an yaşamak istemiyorumBenimde adet tarihime 6 gün kaldı.Elimde erken gebelik testi yoktu.Ovülasyon testi ile yaptım silik çıktı.Burda birkaç kişiden görmüştüm hamileliklerini ovülasyon testi ile öğrendiklerini.Beklemek sabretmek o kadar zor ki.Bu ay çok umutlanmıştım.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Bence bekle ben 8 gün varken yaptım negatifti dün yaptım 5 gün vardı belirli belirsiz silik çıktı onuda negatif algılıyorum hakkımızda hayırlısı olsunKızlar benim yumurtlamadan sonra 10. Günüm adetime 9 gün var çünkü bu ay erken yumurtladım . Test için erken mi ? Yarın yapsam çıkma ihtimali olur muDün kasık ağrım çok oldu normalde düne kadar yoktu ve beyaz akıntım çok çok azdı şimdi belirgin ve çok geliyor şüphelendim ve dayanamıyorum ya varsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?