Hiç bilgim yokKızlar şöyle bir fotoğraf çıktı karşıma bilmiyorum ne kadar doğru? Çatlama+günlerde hcg hormununun kanda ve idrarda yükselişini gösteriyor..
Eki Görüntüle 3555582
Benimde öyle oldu yumurtlamadan sonra başladı karın ağrısı da var gaz da var hamile olabilirsinizYumurtlamadan sonraki günlerde başladı ara ara girip çıkıyor sürekli ama ben onuda bende kabızlık sorunu ve çatlak var kayısı çayı içiyorum devamlı ona bağladım açıkcası karın ağrısı yapıyor diye düşündüm
Test yaptınız mı kaç gün var reglYumurtlamadan sonraki günlerde başladı ara ara girip çıkıyor sürekli ama ben onuda bende kabızlık sorunu ve çatlak var kayısı çayı içiyorum devamlı ona bağladım açıkcası karın ağrısı yapıyor diye düşündüm
Yapmışsınız hangi markayı yaptınızYumurtlamadan sonraki günlerde başladı ara ara girip çıkıyor sürekli ama ben onuda bende kabızlık sorunu ve çatlak var kayısı çayı içiyorum devamlı ona bağladım açıkcası karın ağrısı yapıyor diye düşündüm
Prodoctor yaptım 8 gün kala negatifti 5 gün kala çok çok ince bi çizgi vardı ben onuda negatif olarak algılıyorum şu 3 gün geçmediYapmışsınız hangi markayı yaptınız
Hayırlı olsun tebriklerProdoctor yaptım 8 gün kala negatifti 5 gün kala çok çok ince bi çizgi vardı ben onuda negatif olarak algılıyorum şu 3 gün geçmedi
Atabilir misiniz testiProdoctor yaptım 8 gün kala negatifti 5 gün kala çok çok ince bi çizgi vardı ben onuda negatif olarak algılıyorum şu 3 gün geçmedi
Tabi ama belli olmuyor işaretli olan kısımda çok çok ince bi çizgi varAtabilir misiniz testi
Atabilir misiniz testi
Evet bu doğruKızlar şöyle bir fotoğraf çıktı karşıma bilmiyorum ne kadar doğru? Çatlama+günlerde hcg hormununun kanda ve idrarda yükselişini gösteriyor..
Eki Görüntüle 3555582
Akıntı devam ettimi yerleşmedir belki hadi inşallahKızlar heyecandan bayılıcam dün yumurtlamadan sonra 10. Gündü çıkmadı bugün 11. Gün az önce yaptım silik çizgi çıktı sabah evde değildim annemelrdeydim hatta açık kahve akıntım gelmeye başladı şaşırdım normalde adet günü gelir adetime 3 gün var testi atıcam şimdi hemen size yorumlar mısınız?
At canım bakalım bende de 3 gündür falan kahverengi akıntı geliyorKızlar heyecandan bayılıcam dün yumurtlamadan sonra 10. Gündü çıkmadı bugün 11. Gün az önce yaptım silik çizgi çıktı sabah evde değildim annemelrdeydim hatta açık kahve akıntım gelmeye başladı şaşırdım normalde adet günü gelir adetime 3 gün var testi atıcam şimdi hemen size yorumlar mısınız?
Prodoctorla hiç kuruma çizgisi denk geldi mi ?Hayırlı olsun tebriklerbende Prodoctorla öğrendim
Erken gebelik mi normal kaset test mi yapacaksınız ben yumurtlamanın 7. Gününde ovülasyon testi yaptım elimde o olduğu için çıkmadı ne yazık kiSanırım bende yarın sabah test yapıcam çok fazla işaret var umarım bu sefer tutmuştur kızlar yarın yumurtlamanın 10. Günü
5 tane yaptım gelmedi ilk dakikalarda çıktı zatenProdoctorla hiç kuruma çizgisi denk geldi mi ?
Yaa çok sevindim. Benim 7. Dkda farkettim ama emin olamadım kurumaya da benziyor. İnşallah değildir5 tane yaptım gelmedi ilk dakikalarda çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?