Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Benimde öyle oldu yumurtlamadan sonra başladı karın ağrısı da var gaz da var hamile olabilirsiniz

Test yaptınız mı kaç gün var regl

Yapmışsınız hangi markayı yaptınız

Kızlar heyecandan bayılıcam dün yumurtlamadan sonra 10. Gündü çıkmadı bugün 11. Gün az önce yaptım silik çizgi çıktı sabah evde değildim annemelrdeydim hatta açık kahve akıntım gelmeye başladı şaşırdım normalde adet günü gelir adetime 3 gün var testi atıcam şimdi hemen size yorumlar mısınız?

Akıntı devam ettimi yerleşmedir belki hadi inşallah

At canım bakalım bende de 3 gündür falan kahverengi akıntı geliyor

Sanırım bende yarın sabah test yapıcam çok fazla işaret var umarım bu sefer tutmuştur kızlar yarın yumurtlamanın 10. Günü

Kızlar benim de 24/25 yumurtlamaydı tahminen. Belirtiler var. Adete 7 gün var test yaptım belli belirsiz çizgi. Bat 15 mart. Teste çok mu erken?

Sanırım bende yarın sabah test yapıcam çok fazla işaret var umarım bu sefer tutmuştur kızlar yarın yumurtlamanın 10. Günü
Erken gebelik mi normal kaset test mi yapacaksınız ben yumurtlamanın 7. Gününde ovülasyon testi yaptım elimde o olduğu için çıkmadı ne yazık ki

Ya fotoğraflarda niye gölge gibi çıkıyor ben ilk 2-5 dk içerisinde gördüğüm için heyecan yaptım ama yok gibi sanki hemen heveslenmeyeyim

Eklentiler

• IMG_4918.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4917.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…