Canım 25 şubatta çatlamış senin de adet tarihin 11 Şubat o zaman. Yani 11. Günü yumurtlamanın bugün. 25 inde çatladıysa çatladığı günü saymayıp sonra 1 saymaya başlıyoruz. Yani 11 Şubata geliyor bu şekilde.11 şubat adet tarihim canım 12-13-14. Günde pik yaptı 15. Günde çatladı diye düşünüyorum ayın 21-22-23 şubat pik gördüm bence
İnşallah ya sizde durumlar nasılYa inşallah bu su olmuştur canım belirtiler de olunca insan ekstra ümitleniyor
Evet var böyle değişiklik tad alamıyorum pek ve aşırı kuruyor çok su içtiğim için de yarım saatte bi wc deyimBelirti olabilir ağız tadında değişiklik kuruluk olanlar var
Benim de 27 Şubatta çatladı diye düşünüyorum silikleşti test ama çok da değil o yüzden 28, ya da 1 marta kaydıysa yumurtlama bilmiyorum canım.İnşallah ya sizde durumlar nasıl
Lh testinde hiç çizgi çıkmaması mı lazım çatlama 25 oldu misal şuan çizgi çıkması normalmidirCanım 25 şubatta çatlamış senin de adet tarihin 11 Şubat o zaman. Yani 11. Günü yumurtlamanın bugün. 25 inde çatladıysa çatladığı günü saymayıp sonra 1 saymaya başlıyoruz. Yani 11 Şubata geliyor bu şekilde.
Hiç çıkamaması lazım değil canım lh Hormonu zaten vücudumuz da olan bi hormon az da olsa silik çıkabilir önemli olan pikten sonra silikleştiyse o gün çatlama sayılıyorLh testinde hiç çizgi çıkmaması mı lazım çatlama 25 oldu misal şuan çizgi çıkması normalmidir
Anladım bende bu ay ilkkez lh testleri yaptım bilgilendirme için çok teşekkürlerHiç çıkamaması lazım değil canım lh Hormonu zaten vücudumuz da olan bi hormon az da olsa silik çıkabilir önemli olan pikten sonra silikleştiyse o gün çatlama sayılıyor
O zaman testte negatif olması normal miCanım 25 şubatta çatlamış senin de adet tarihin 11 Şubat o zaman. Yani 11. Günü yumurtlamanın bugün. 25 inde çatladıysa çatladığı günü saymayıp sonra 1 saymaya başlıyoruz. Yani 11 Şubata geliyor bu şekilde.
inşallah vardır ya hayırlı haberler alırız hepimiz inşallahEvet var böyle değişiklik tad alamıyorum pek ve aşırı kuruyor çok su içtiğim için de yarım saatte bi wc deyim
Ben 27sinde pik gördüm 28inde direk silikleşti ovülasyon testim yani 1 marttan itibaren mi saymam gerekiyor acabaBenim de 27 Şubatta çatladı diye düşünüyorum silikleşti test ama çok da değil o yüzden 28, ya da 1 marta kaydıysa yumurtlama bilmiyorum canım.
O yüzden pek ümidim de yok ama hayırlısı bakalım. Belirtilere pek takılmak istemiyorum bu ay
Rica ederim inşallah uğurlu gelirAnladım bende bu ay ilkkez lh testleri yaptım bilgilendirme için çok teşekkürler
11. Günde silik olsa çıkabilir diye düşünüyorum ben ama hiç belli de olmaz yerleşmeye göre de değişebilir canımO zaman testte negatif olması normal mi
inşallah vardır ya hayırlı haberler alırız hepimiz inşallah
Evet 1 Mart 1. Gün oluyor çatladığı günü saymıyoruz. 14 Mart regl günün.Ben 27sinde pik gördüm 28inde direk silikleşti ovülasyon testim yani 1 marttan itibaren mi saymam gerekiyor acaba
Ben o zaman kendimi hiç umutlandırmayayımRica ederim inşallah uğurlu gelir
11. Günde silik olsa çıkabilir diye düşünüyorum ben ama hiç belli de olmaz yerleşmeye göre de değişebilir canım
Evet 1 Mart 1. Gün oluyor çatladığı günü saymıyoruz. 14 Mart regl günün.
Eğer çatladığı günden sayarsanız da 15. Gün de regl olunuyor. Tabi luteal fazda etkili diğer aylara bakıp da bunu hesaplayabilirsin aslında son adet tarihinden itibaren geriye doğru saydığım da benim 15. Gün yumurtlama günüm oluyor ama bazısının da 14. Gün yumurtlama oluyor. Onu geçen döngülere bakıp da hesaplayabilirsiniz
12. Güne kadar hatta 14. Güne kadar yerleşme olabilir canım. Yerleşme henüz olmadıysa kana da karışmamıştır. Yerleşme olduktan sonra kana karışıp idrara yansıyor hcg hormonu.Ben o zaman kendimi hiç umutlandırmayayım
Dün akşam yaptım silik gibi ama çok inandırmak istemiyorum kendimi çok silik çünkü12. Güne kadar hatta 14. Güne kadar yerleşme olabilir canım. Yerleşme henüz olmadıysa kana da karışmamıştır. Yerleşme olduktan sonra kana karışıp idrara yansıyor hcg hormonu.
Sen test yapıp atmamışmıydın sabah sanki silik yokmuydu sen de ?
Sakince beklemeye çalış bakalım bu ay olmazsa diğer ay olurDün akşam yaptım silik gibi ama çok inandırmak istemiyorum kendimi çok silik çünkü
Çok teşekkür ederimRica ederim inşallah uğurlu gelir
11. Günde silik olsa çıkabilir diye düşünüyorum ben ama hiç belli de olmaz yerleşmeye göre de değişebilir canım
Evet 1 Mart 1. Gün oluyor çatladığı günü saymıyoruz. 14 Mart regl günün.
Eğer çatladığı günden sayarsanız da 15. Gün de regl olunuyor. Tabi luteal fazda etkili diğer aylara bakıp da bunu hesaplayabilirsin aslında son adet tarihinden itibaren geriye doğru saydığım da benim 15. Gün yumurtlama günüm oluyor ama bazısının da 14. Gün yumurtlama oluyor. O da yumurtanın çatlama zamanı ile alakalı aslında. Benim bazen 2 gün pik oluyor 3. Gün çatlıyor. Onu geçen döngülere bakıp da hesaplayabilirsiniz
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Kasık ağrısı var mı varsa kaç gündürGünaydın kızlar bugün alt karın aşırı şiş ve bel ağrım var belirtimi acaba adet mi olucam yoksa kafamda deli sorular 3 gün var ve günü gününe olurum hep acaba onun mu şişkinliği bilemedim
Yumurtlamadan sonraki günlerde başladı ara ara girip çıkıyor sürekli ama ben onuda bende kabızlık sorunu ve çatlak var kayısı çayı içiyorum devamlı ona bağladım açıkcası karın ağrısı yapıyor diye düşündümKasık ağrısı var mı varsa kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?